Unbrakonøgle med kugle 5,0mm Eklind
72 kr.
Mere info
unbrakonøglesæt i tommer 12 dele Bahco
202 kr.
Mere info
Unbrakonøgle 14,0mm Eklind
126 kr.
Mere info
Unbrakonøgle med kuglehoved 5,0mm Wera
102 kr.
Mere info
Unbrakonøglesæt 9 dele - lang model Kreator
85 kr.
Mere info
Unbrakonøgle Med kugle 2,5mm Eklind
45 kr.
Mere info
Unbrakonøgle Med kugle 2mm Eklind
45 kr.
Mere info
Unbrakonøgle 10,0mm Eklind
61 kr.
Mere info
Unbrakonøgle 12,0mm Eklind
88 kr.
Mere info
Unbrakonøgle med kugle 6,0mm Eklind
82 kr.
Mere info
Unbrakonøgle 2,0mm Eklind
8 kr.
Mere info
Unbrakonøgle sæt 1,5-10mm Wera
178 kr.
Mere info
Unbrakonøgle 4,0mm Eklind
12 kr.
Mere info
Unbrakonøgle 5,0mm Eklind
15 kr.
Mere info
Unbrakonøglesæt med kugle 1,5-10mm Eklind
220 kr.
Mere info
Unbrakonøglesæt 9 dele med kuglehoved Kreator KRT408302
105 kr.
Mere info
Unbrakonøglesæt TX Eklind
222 kr.
Mere info
Unbrakonøglesæt 3/32-3/8 Tomme Eklind
220 kr.
Mere info
Unbrakonøgle 6,0mm Eklind
23 kr.
Mere info
Unbrakonøglesæt 8 dele - 1,5 - 6mm Kreator
39 kr.
Mere info
Unbrakonøgle 3,0mm Eklind
11 kr.
Mere info
Unbrakonøgle Med kugle 4,0mm Eklind
64 kr.
Mere info
Unbrakonøglesæt Eklind
142 kr.
Mere info
Unbrakonøglesæt 8 dele - 2,0 - 10mm Kreator
43 kr.
Mere info
Unbrakonøgle med kugle 3,0mm Eklind
45 kr.
Mere info
Unbrakonøgler 9 stk. Bahco
202 kr.
Mere info
Unbrakonøgler 9 dele ProBuilder
88 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg af produkter, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan overveje om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare unbrakonøgle.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne personligt. Dette er især en mulighed ved de kendte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende webshoppens regler.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får gode råd til valg af unbrakonøgle.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige unbrakonøgle hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på gode priser, imens nogle har en høj grad af service. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i store dele af landet, og dermed har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Herigennem kan man slippe for fragtomkostningen, samt endda hente produkterne på kortere tid.
De udbredte byggecentre køber varer fra adskillige nicheshops, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af unbrakonøgle online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du billigere priser.
De fleste webshops i små nicher er opstartsfirmaer, som oftest er danske, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at bestille unbrakonøgle online hos dem.
Majoriteten af specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. På grund af det kan du få endnu mere kompetent hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop unbrakonøgle.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

unbrakonøgle bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

unbrakonøgle silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

unbrakonøgle harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

unbrakonøgle jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du vil ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Det kan vise sig at være en fordel at du har udstyret tilgængeligt inden du påbegynder arbejdet. Det er derudover vigtigt at medregne disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
2Måske kan det blive at have noget at sige at du har de påkrævede byggematerialer indkøbt før du iværksætter arbejdet. Du kunne sammensætte en enkel huskeliste hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og dernæst eftergå materialerne, således at du bliver sikker på at alt er klar.
3Inden du går i gang med arbejdet er det ganske essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4Der kan findes en hel række hjælpeartikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube yder assistance med rigelig konstruktiv info, ikke mindst forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
5Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdssko som sikrer dig imod eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
6Måske du burde vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at modtage priser fra diverse foretagender.
7Der kommer ofte pludselige hovedpiner ved svære projekter, og som følge heraf vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat en god portion tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at nå i mål til tiden.
8Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet hvis ombygningen er positivt for miljøet. At få tilskud forudsætter dermed at renoveringen forbedrer planeten.
9Planlægning er nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør lave en strømlinet strategi, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver din køreplan.
10Det kan overvejes at søge hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om omfattende byggeprojekter. Omfangsrige projekter gør krav på flere personer. Desuden vil det blive mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
11Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor skal du jævnligt tjekke vejrprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit svære projekt.
12Typisk vil det vise sig afgørende at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være behjælpeligt at tage noter til alle udgiftsposter, og bagefter kortlægge billige priser på hver enkelt.
De bedst vurderede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er utrolig godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En hel del online forhandlere tildeler på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmåder til unbrakonøgle. En yndling er nu om stunder afhentningssteder, og så kan du blot hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså vældig smertefri, og endda tillige den mindst kostelige fragtløsning.

Du burde ydermere udse dig at få pakken leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver for det meste en anelse mere pebret, men endvidere usædvanlig smart ift. unbrakonøgle online. Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning nødvendiggør at du er i nærheden af e-forretningens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på unbrakonøgle kan være ultra relevant når man har brug for din ordre med det samme, så herved er det fuldt ud passende at vi kontrollerer den forventede leveringsdato ved unbrakonøgle. En række internet forretninger – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, som alligevel beroer på at ordren placeres tidligere end et fastsat tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ekspederet før logistikpersonalet har fri.

Enkelte internet shops lover fragt uden omkostninger på unbrakonøgle online, men for det meste kun hvis du handler for et bestemt beløb. I øvrigt kan man beslutte sig for den mindst kostelige leveringstype, der gerne vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

Adskillige webshops tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig unbrakonøgle derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma. De frembyder for eksempel klik-og-hent på unbrakonøgle i følgende områder:

Charlottenlund, Hørsholm, Farum, Hobro, Brøndby, Herlev, Skanderborg, Silkeborg, Hjørring, Rudersdal, Haderslev, Odder, Frederikshavn, Allerød, Hvidovre, Vejle, Ikast, Esbjerg, Frederikssund, Horsens, Kalundborg, Søborg, Rønne, Kolding, Nyborg, Greve, Slagelse, Højbjerg, Svendborg, Nykøbing Falster, Hedehusene, Ølstykke, Køge, Herning, Vanløse, Glostrup, Ballerup, Ishøj, Kokkedal, Taastrup, Middelfart, Sønderborg, Gentofte, Næstved, Varde, Grenaa, Tilst, Virum, Aarhus, Brønderslev, Lyngby, Hillerød, Lystrup, Jyllinge, Valby, Åbyhøj, Birkerød, Dragør, Rødovre, Korsør, Aalborg, Thisted, Gladsaxe, Solrød Strand, Brabrand, Vordingborg, Nørresundby, Værløse, Skive, Frederiksberg, Viborg, Struer, Roskilde, Albertslund, Haslev, Aabenraa, Hedensted, Lillerød, Vallensbæk, Brønshøj, Holbæk, Fredericia, Randers, Holstebro, Tårnby, Nakskov, Stenløse, Nærum, Frederiksværk, Risskov, Odense, Helsingør, Ringsted, og København, .

Afhentning ift. unbrakonøgle er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at folk ofte efterspørger bl.a. køb unbrakonøgle og unbrakonøgle online. Foruden dette oplever vi tit folk efterspørge fx billig unbrakonøgle, unbrakonøgle tilbud samt unbrakonøgle priser, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Spar penge på unbrakonøgle

Det er ultra bekvemt for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige unbrakonøgle online i blandt flere e-handler, og følgelig har mange internet butikker været nødt til at stampe prisniveauet på unbrakonøgle betydeligt, og i øvrigt præstere portofri fragt.

Det kan dog alligevel vise sig tiden værd at besigtige indtil flere netshops efter udsalg og tilbud på unbrakonøgle online forinden du gennemfører dit køb, således at du er sikret at få den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Man skal blot ikke undervurdere, at når en butik markedsfører billige unbrakonøgle online på tilbud til en salgspris som kan virke usædvanlig gunstig, burde det undertiden være et fingerpeg om en falsk online forretning. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfattet af en anordning, hvilket garanterer dig som køber imod svindlende webbutikker.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage beløbet til unbrakonøgle ude i fremtiden. Dette fås ofte hos niche netbutikker, men ikke de store byggecentre som fx 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger efter eksempelvis billig unbrakonøgle og unbrakonøgle priser. Derudover oplever man jævnligt folk efterspørge blandt andet unbrakonøgle tilbud, køb unbrakonøgle samt unbrakonøgle online.

Læs tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot byder på ganske solide muligheder for at udforske forskellige andre konsumenters betragtninger og derfor er det godt, at du evaluerer e-shoppens kritik forud for at du køber billige unbrakonøgle online.

Facebook resulterer i på samme måde temmelig værdifulde chancer for at få indsigt i online virksomhedens troværdighed. Desuden ses endda internet foretagender som gør det muligt at udfærdige en omtale af ordreforløbet, som tillige må drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige unbrakonøgle online hos en e-forretning bør man til hver en tid have øje for e-butikkens forretningsaftale, men det er oftest ikke særlig morsomt, specielt ved de udbredte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan derfor være at granske hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, da det kan være et tegn på at e-forretningen efterlever gældende dansk lovgivning, udover at netbutikken fra tid til anden gennemses af eksperter som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du forvoldes udfordringer som følge af din bestilling af unbrakonøgle. Ligeså kan det være til hjælp at du er på vagt for de væsentligste vedtægter der kan influere på købet af unbrakonøgle online, fx den byttepolitik e-butikken garanterer.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af unbrakonøgle, uafhængig af om man har købt ved Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

Birthe F gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Louise F gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Anne M gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Ole gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot indebærer nogenlunde fortræffelige genveje til at gennemrode en række forhenværende forbrugeres omtaler og på grund af dette er det godt, at du besigtiger e-forretningens omtaler forud for at du shopper billige unbrakonøgle online. Facebook indebærer endvidere i højeste grad relevante løsninger til at få indtryk af webbutikkens popularitet.
2Indtil flere online selskaber lover levering uden betaling på unbrakonøgle, men undertiden kun når man køber for et fastsat beløb. Desuden burde du udvælge den mest billige løsning til levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig somme tider samtidig vældig problemfri. Den mest prisbevidste type af levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
3Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under et lovbud, som assisterer folk overfor bedrageriske online butikker. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at godtgøre prisen over en periode.
4Den billigste løsning er unægtelig at hente produkterne selv, som dog kræver at du er i kort afstand af netbutikkens arbejdslager. Den fragtform er rigtig relevant forudsat du har brug for unbrakonøgle inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet handler portofri levering, men typisk stiller det krav om at du aftager for et fastslået beløb.
5Inden nogen handler billige unbrakonøgle på en netbutik kan de egentlig studere e-butikkens forretningsaftale, dog er det i reglen ikke super spændende. I øvrigt tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de primære regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige unbrakonøgle online, til eksempel den returrettighed e-forretningen benytter.
6Mange online shops udlover i øjeblikket flere billige leveringsmåder til unbrakonøgle. En af de mest almindelige er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig særdeles fremkommelig, samt ofte ydermere den prisbilligste leveringsløsning.
7Vi tilråder at kigge hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, fordi det ofte er en angivelse af at online butikken forsvarer gældende dansk lovgivning, samt at online forretningen nu og da besigtiges af eksperter der har ekspertise inden for de gældende regler. Inden folk køber billige unbrakonøgle i en internet forhandler bør man faktisk gennemgå forhandlerens forretningsvilkår.
8Leveringstidspunktet er selvfølgelig yderst betydningsfuld såfremt du skal bruge din pakke inden for kort tid, så herved er det ret fornuftigt at man finder den estimerede leveringstid for unbrakonøgle. En lang række e-shops tilbyder billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
9Det er efterhånden særligt fremkommeligt for enhver at søge information om priser online på billige unbrakonøgle i blandt forskellige online shops, og for det tilbyder mange internet webshops billig levering. Derfor kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at kontrollere enkelte internet virksomheder i Danmark efter billige priser forinden du placerer ordren, sådan at du er garanteret at modtage den mest betalelige pris.