Er du på udkig efter ukrudtsdug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 ukrudtsdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: under kakaoflis under græs under rullegræs under granitskærver til skråning under skærver til sandkasse under jord til højbede under hæk under træterrasse under fliser under kørevej til hæk under terrasse

Varianter: vævet hvid grøn effektiv nedbrydelig kraftig økologisk organisk vandtæt

Størrelser: 5 meter 2 meter 1 meter 3 meter 4 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne selv. Det er først og fremmest et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare ukrudtsdug.
Det er helt klart meget afgørende at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For mange er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra en webshop, som kan give rådgivning og sparring omkring ukrudtsdug.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Der er variationer i salgspriserne på billige ukrudtsdug hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige nær dig, og derfor har de fleste mulighed for at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Derigennem har man valget om at spare fragtomkostningen, og sågar have produkterne med det samme.
De gængse byggemarkeder samler varer fra mange forskellige producenter, med det formål at du så kan bestille fra et stort udvalg af ukrudtsdug online.
De store byggekæder er populære og landskendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved bør du få ekstremt gavnlig sparring fra personale der er specialister i lige præcis ukrudtsdug.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at bestille ukrudtsdug online fra deres webshop.
Mange specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark
ukrudtsdug jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

ukrudtsdug silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er muligt at forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at renoveringen influerer positivt på naturen.
2Man bør ikke mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være uundværligt at have det til disposition forinden du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt må du huske at påregne disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således skal du jævnligt undersøge vejrprognosen i tiden op til byggeriets start, så det ikke uanmeldt starter med at regne nøjagtig som du er midt i det svære projekt.
4Der kan findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube er kilde til vældig meget brugbar oplysning, især forudsat at man benytter engelske søgeord.
5Godt forarbejde vil altid være vejen til succes med byggeriet. Du er nødt til at have en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du laver din plan.
6Du bør aldrig se bort fra sikkerheden, så glem ej beklædning som fx hjelm og sko som sikrer dig mod hændelige skader. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
7Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige problemer når det handler om store opgaver, og af den grund er det afgørende at man afsætter betragtelig plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
8Det er af stor betydning at have lavet et budget for ombygningen, så du har styr på udgifterne. Det bør være behjælpeligt at notere hver enkelt udgift, og så undersøge ens omkostning ved dem slavisk.
9Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt ved omfangsrige arbejdsopgaver. Store ombygninger stiller krav om flere mennesker. Dertil viser det sig mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Du burde måske tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af det. Når du søger assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at få forslag fra en håndfuld leverandører.
11Det vil vise sig vigtigt at have de presserende materialer til disposition før du indleder byggeriet. Du kan lave en overskuelig indkøbsliste som indeholder hver eneste ting som er nødvendige, og efterfølgende tjekke listen, med øje for at du sikrer dig at alt er klar.
12Forinden du optager dit byggeprojekt kan det blive vildt fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende flot. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ultra imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål angående ukrudtsdug

 • Hvordan virker ukrudtsdug?
 • Hvad er ukrudtsdug lavet af?
 • Hvilken ukrudtsdug er bedst?
 • Hvad koster ukrudtsdug?
 • Ukrudtsdug hvordan gør man?
 • Hvilken leveringsmodel er bedst?

  Adskillige butikker på nettet frembyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige former for fragt til ukrudtsdug. En af de mest benyttede er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har lyst. Leveringstypen er altså yderst praktisk, og oftest også den billigste leveringsmåde.

  Du burde alternativt overveje at få produkterne bragt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig oftest en smule dyrere, men omvendt ekstremt uproblematisk for ukrudtsdug online. Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du lever i nærheden af internet forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på ukrudtsdug kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vigtig når du har brug for dine nye varer om kort tid, og med det formål er det jo meningsfuldt at du efterser den anslåede leveringsdato på ukrudtsdug. Mange online varehuse – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver billig dag-til-dag levering på adskillige varer online, men husk at det regnes ud fra at du når at bestille før et konkret klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varen ud af døren inden de logistikansatte har fri.

  En række e-forhandlere sikrer fragt uden betaling på ukrudtsdug online, men typisk afkræver det at man aftager for en fastsat sum. Alternativt må man overveje den billigste leveringsmåde, som ofte vil blive at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

  De store netshops foreslår click-and-collect hvor du handler billig ukrudtsdug på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne giver eksempelvis klik-og-hent på ukrudtsdug i disse områder:

  Hedensted, Haderslev, Brabrand, Hvidovre, Horsens, Slagelse, Randers, Birkerød, Herning, Vallensbæk, Kalundborg, København, Rudersdal, Nakskov, Hedehusene, Struer, Kolding, Næstved, Odense, Skanderborg, Svendborg, Risskov, Hillerød, Nykøbing Falster, Lyngby, Aalborg, Kokkedal, Frederiksværk, Ikast, Korsør, Frederiksberg, Valby, Tilst, Roskilde, Nyborg, Gladsaxe, Rønne, Lystrup, Frederikshavn, Dragør, Vanløse, Vejle, Middelfart, Albertslund, Frederikssund, Allerød, Værløse, Virum, Haslev, Silkeborg, Nørresundby, Aabenraa, Thisted, Helsingør, Herlev, Hobro, Jyllinge, Varde, Åbyhøj, Højbjerg, Hjørring, Vordingborg, Glostrup, Grenaa, Taastrup, Fredericia, Aarhus, Ølstykke, Sønderborg, Viborg, Ishøj, Ballerup, Ringsted, Stenløse, Odder, Skive, Hørsholm, Charlottenlund, Tårnby, Esbjerg, Greve, Køge, Gentofte, Rødovre, Brønshøj, Søborg, Solrød Strand, Holbæk, Holstebro, Brønderslev, Farum, Brøndby, Lillerød, og Nærum, .

  Afhentning ift. ukrudtsdug er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland).

  Når man ser på søgedata bliver det klart, at netshoppere mange gange efterspørger blandt andet ukrudtsdug tilbud og billig ukrudtsdug. Vi ser derudover mange gange folk efterspørge eksempelvis køb ukrudtsdug, ukrudtsdug online og ukrudtsdug priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

  Få den bedste pris på ukrudtsdug

  Det er efterhånden usædvanlig hensigtsmæssigt for alle at sammenligne priser på billige ukrudtsdug online fra forskellige outlets på nettet, og til tak har massevis af e-butikker fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på ukrudtsdug drastisk, og endda byde på gratis levering.

  Dog kan det stadigvæk blive lønnende at se nærmere på indtil flere internet foretagender efter udsalg og tilbud på ukrudtsdug online forinden du færdiggør din shopping, således at man er sikret at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

  Du skal imidlertid være obs på, at ifald en shop på nettet tilbyder billige ukrudtsdug online til salg for en pris som er uforståeligt billig, så er det for det meste være et kendetegn på en uægte netbutik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfavnet af en orden, der skærmer kunden overfor bedrageriske internet selskaber.

  Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at afdrage regningen på ukrudtsdug over en periode. Dette tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

  Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter bl.a. køb ukrudtsdug og ukrudtsdug priser. Man ser desuden ofte mennesker søge efter eksempelvis ukrudtsdug online, ukrudtsdug tilbud og billig ukrudtsdug.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg ukrudtsdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til hæk under skærver under hæk under træterrasse under terrasse under granitskærver under jord under græs under kørevej til skråning under fliser til sandkasse under kakaoflis under rullegræs til højbede

  Varianter: nedbrydelig vævet vandtæt grøn økologisk organisk effektiv kraftig hvid

  Størrelser: 3 meter 5 meter 1 meter 2 meter 4 meter

  Kig på eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot genererer evigt hensigtsmæssige muligheder for at se nøjere på adskillige tidligere brugeres reflektioner og derved støtter vi, at du eksaminerer netbutikkens ratings før du køber billige ukrudtsdug online.

  Facebook byder på for øvrigt temmelig strålende genveje til at få et kig ind i online butikkens pålidelighed. Herinde er der en del online butikker som tilbyder folk at levere en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Før nogen shopper billige ukrudtsdug online på en e-forretning kan de uden tvivl gennemgå e-butikkens handelsbetingelser, men det er normalt ikke super spændende, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

  En nem løsning kan være at finde ud af om netbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det skulle være et signal om at e-firmaet opretholder dansk lovgivning, foruden at e-butikken regelmæssigt besøges af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

  Dette er en god genvej til at få assistance, såfremt du møder vanskeligheder ved din bestilling af ukrudtsdug. Foruden dette er det godt at køberen er klar over de elementære bestemmelser der er gældende for bestillingen af ukrudtsdug online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet forretningen lover.

  I den relation er det tillige essesentielt, at man når som helst bibeholder ens kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne bevise bestillingen af ukrudtsdug, ligegyldig om man har handlet hos Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

  Rasmus Sørensen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Kirsten M gav 4 stjerner

  Alt var i orden

  Anders gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Kirsten gav 5 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  9 gode råd til din online shopping
  1Det er i dag yderst problemfrit for enhver at vurdere tilbud online på billige ukrudtsdug på flere internet webshops, og herved garanterer de fleste internet outlets fri fragt. Til gengæld kan det alligevel være smart at sammenligne et par online selskaber efter tilbud før du køber, således at du er sikret at få fat i den skarpeste pris.
  2Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en retningslinje, der passer på kunden imod snydagtige internet webshops. Som en anden løsning bør du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at klare omkostningerne af flere omgange.
  3En del shops på nettet tilbyder til alt held en hel del forskellige billige leveringsmåder til ukrudtsdug. En favorit iblandt mange er nu til dags afhentningssteder, og så kan du blot hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er altså ultra ligetil, samt tit endvidere den mindst kostelige leveringsløsning.
  4Leveringstiden kan være ekstremt relevant hvis vi skal bruge pakken med det samme, så med det formål er det ret så på sin plads at man studerer det forventede leveringstidspunkt for ukrudtsdug. Adskillige internet handler annoncerer billig 1 hverdags levering på mange varer, som er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent klokkeslæt.
  5Trustpilot indebærer egentlig fremragende chancer for at analysere adskillige nuværende forbrugeres iagttagelser og herved foreslår vi, at du eftergår online virksomhedens kritik inden du bestiller billige ukrudtsdug online. Facebook yder desuden i højeste grad uafhængige genveje til at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed.
  6Den billigste fragtløsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den mulighed står og falder med at du har bopæl tæt på online forretningens hjemsted. Den mulighed for levering er naturligvis usædvanlig vigtig såfremt vi absolut skal bruge ukrudtsdug inden for få dage. Alternativt så garanterer en hel del online forretninger levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man indkøber for et konkret beløb.
  7Forud for at nogen bestiller billige ukrudtsdug i en forhandler på nettet bør man faktisk skimme shoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen en omfattende opgave. Herudover er det en hjælp at køberen er obs på de væsentligste forhold der er gældende for shopping af billige ukrudtsdug online, som fx den bytteret online shoppen benytter.
  8Generelt går vi ind for at bemærke om e-butikken er tilsluttet e-mærket, da det længe har været en angivelse af at webbutikken accepterer de danske regler, og at e-forhandleren jævnligt besøges af specialister som kender reglerne. Inden folk køber billige ukrudtsdug i en netshop kan de for at være sikker tage stilling til shoppens handelsaftale.
  9Nogle enkelte netshops yder fragtfri levering på ukrudtsdug, men ofte er det så præmissen at du aftager for en fastsat pris. Alternativt skal du gribe den mest betalelige slags levering, som typisk vil være at få leveret bestillingen til en pakkeshop. Fragtformen er oftest på den anden side super fleksibel. Den mest letkøbte leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.