Byghjem.dk

Udhusdør

Udhusdør VU 151,4x187,8 cm, 015128
2.249 kr.
Mere info
Udhusdør m. glas VU 151,4x187,8 cm, 015137
2.495 kr.
Mere info
Udhusdør m. glas VU 127,8x197,8 cm, 015140
2.495 kr.
Mere info
Udhusdør m. glas HU 127,8x187,8 cm, 015133
2.495 kr.
Mere info
Udhusdør m. glas HU 151,4x197,8 cm, 015135
2.495 kr.
Mere info
Udhusdør m. glas VU 127,8x187,8 cm, 015141
2.495 kr.
Mere info
Udhusdør HU 151,4x187,8 cm, 015131
2.249 kr.
Mere info
Udhusdør m. glas HU 151,4x187,8 cm, 015138
2.495 kr.
Mere info
Udhusdør m. glas HU 127,8x197,8 cm, 015139
2.495 kr.
Mere info
Udhusdør m. glas VU 151,4x197,8 cm, 015136
2.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot udhusdør.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige udhusdør fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på gode priser, og andre har fokus på kompetent sparring. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring omkring udhusdør.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør man læse firmaets regningslinjer.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte varerne selv. Det er først og fremmest muligt hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og på grund af det har du valget om at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Derved kan du undvære leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De store byggecentre sælger produkter fra mange forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et stort sortiment af udhusdør online.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få lavere priser.
Størsteparten af specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund vil du modtage endnu mere god assistance fra medarbejdere som er specialister i lige præcis udhusdør.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er små virksomheder, der typisk har danske ejere, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du køber udhusdør online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

udhusdør jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

udhusdør silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

udhusdør bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

udhusdør harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør købe eksperthjælp til delelementer af byggeprocessen. Ifald du skal have hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at søge tilbud fra diverse leverandører.
2Der kommer stort set altid uforudsigelige problemer i tilfælde med svære projekter, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at der er afsat en del plads i kalenderen, med formålet om at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
3Nogle gange kan man hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes hvis ombygningen er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
4Der er vældig mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver dig adgang til en masse konstruktiv information, især når man benytter den engelske version.
5I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det blive meget centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Godt forarbejde viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du anbefales at forfatte en velovervejet strategi, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt derudover en numerisk orden. Vær konkret idet du laver din agenda.
7Du bør aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet parat idet du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de her udgifter i budgettet for byggeriet.
8For udendørs byggeprojekter kan vejret få meget at sige. Af den grund kan du ofte lægge mærke til vejrforudsigelserne i tiden op til projektets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at regne nøjagtig som du er midt i det svære projekt.
9Det bør overvejes at søge hjælp til byggeprojektet, især såfremt det er vigtige projekter. Flere projekter behøver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
10Det kan vise sig essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forinden du begynder dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en hurtig liste hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og som det næste tjekke listen, så du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
11Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse inklusiv sko og hjelm der sikrer dig mod eventuelle ulykker. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
12Det er meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive en fordel at nedfærdige hver enkelt udgift, og efterfølgende undersøge prisen på hver enkelt.
De højest ratede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

Mange internet foretagender yder i dag mange forskellige billige fragtløsninger til udhusdør. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente ordren når der er mulighed for det. Denne er jo i høj grad ligetil, samt desuden desuden den prisbilligste metode til levering.

Du bør lige så vel overveje at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig undertiden en tak mere omkostningsfuld, men ydermere virkelig fremkommelig ved køb af udhusdør online. Den billigste form for levering er dog at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du befinder dig lige ved internet selskabets byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på udhusdør er jo ekstremt afgørende forudsat man behøver produkterne om kort tid, så af den grund er det jo afgørende at vi besigtiger den forventede leveringstid på udhusdør. Masser af online selskaber – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig 1 dags levering på en række af deres varer online, som dog er afhængig af at der bestilles forud for et bestemt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klargjort inden personalet drager hjemad.

Flere internet selskaber yder portofri fragt på udhusdør online, men oftest er det forbeholdt når du handler for et fastsat beløb. Ellers skulle man tage den mest letkøbte løsning til levering, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

Masser af webshops tilbyder click-and-collect hvor man handler billig udhusdør online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og XL-Byg. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på udhusdør i følgende områder:

Nakskov, Ikast, Nærum, Kalundborg, Haderslev, Skanderborg, Odense, Ballerup, Haslev, Frederikssund, Kokkedal, Brøndby, Frederiksværk, Risskov, Valby, Nørresundby, Nykøbing Falster, Slagelse, Roskilde, Aarhus, Vejle, Herlev, Herning, Åbyhøj, Glostrup, Brønshøj, Nyborg, Vordingborg, Lyngby, Rødovre, Hørsholm, København, Struer, Charlottenlund, Taastrup, Rønne, Lystrup, Frederikshavn, Aalborg, Solrød Strand, Silkeborg, Albertslund, Farum, Højbjerg, Hobro, Søborg, Greve, Stenløse, Aabenraa, Brabrand, Gentofte, Hvidovre, Virum, Helsingør, Grenaa, Rudersdal, Tilst, Ølstykke, Hedensted, Tårnby, Ishøj, Hillerød, Køge, Gladsaxe, Næstved, Esbjerg, Kolding, Hjørring, Jyllinge, Svendborg, Korsør, Vallensbæk, Frederiksberg, Vanløse, Varde, Holstebro, Fredericia, Ringsted, Thisted, Allerød, Værløse, Brønderslev, Odder, Horsens, Sønderborg, Randers, Lillerød, Middelfart, Viborg, Holbæk, Hedehusene, Skive, Dragør, og Birkerød, .

Afhentning for udhusdør er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Når vi ser på søgedata er det klart, at internetbrugere ofte leder efter for eksempel udhusdør tilbud og billig udhusdør. Man ser derudover tit internet shoppere søge eksempelvis udhusdør online, udhusdør priser samt køb udhusdør, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Find den bedste pris på udhusdør

Det har vist sig at være super ligetil for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige udhusdør online i blandt forskellige internet forretninger, og derfor har massevis af online webshops været nødt til at tvinge udsalgspriserne på udhusdør eftertrykkeligt, og ydermere yde gratis fragt.

Derfor kan det stadigvæk være lønsomt at checke nogle forskellige netshops efter billige priser på udhusdør online før du gennemfører din handel, så man er tryg ved at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Du må trods alt være omhyggelig med, at såfremt en online virksomhed afhænder billige udhusdør online på tilbud til en udsalgspris som anses for kolossalt tiltalende, så kunne det ofte være et tegn på en snydagtig e-butik. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af et lovbud, som assisterer dig som kunde imod uægte butikker på nettet.

Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække pengene til udhusdør over en periode. Det fås ofte ved niche netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som fx XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i søgedata står det klart, at online shoppere typisk efterspørger eksempelvis udhusdør tilbud og billig udhusdør. Foruden dette oplever man tit online shoppere kigge efter blandt andet udhusdør online, udhusdør priser og køb udhusdør.

Kig på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot frembyder ultra fine løsninger til at bese en stor gruppe forhenværende brugeres observationer og herved er det klogt, at du eftersøger internet webshoppens kritik før du køber billige udhusdør online.

Facebook forærer dig lige så vel ret passende muligheder for at få kendskab til online butikkens kundetilfredshed. Tilmed ses en række netbutikker som giver folk mulighed for at sammensætte en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tillige burde drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen køber billige udhusdør online hos en internet forhandler kan de for at være sikker skimme shoppens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke særlig spændende, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

En anden mulighed kunne være at se nærmere på om online virksomheden er e-mærket medlem, hvilket almindeligvis er en sikring om at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at internet firmaet en gang i mellem gennemses af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende love.

Det giver dig genvej til støtte, hvis du skulle få problemer med dit indkøb af udhusdør. Dertil kan det anbefales at køber er på vagt for de mest essentielle bestemmelser der er gældende for købet af udhusdør online, som eksempelvis den returrettighed online forretningen benytter.

På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man altid gemmer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne vidne om købet af udhusdør, hvad end man har bestilt hos Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan eller Davidsen.

Niels Nielsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Louise gav 4 stjerner

Fremragende!

Per O gav 5 stjerner

Fremragende service.

Lone N gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til online shopping
1Den mest letkøbte løsning til levering er utvivlsomt selv at hente varerne, som dog beroer på at du opholder dig i kort afstand af e-butikkens hjemsted. Den fragtform er selvfølgelig særdeles betydningsfuld såfremt du har behov for udhusdør om et øjeblik. Alternativt så garanterer en hel del e-forretninger i Danmark fragt uden betaling, men i mange tilfælde under forudsætning af at man bestiller for et præcist beløb.
2Trustpilot fremskaffer forholdsvis fine chancer for at verificere en stor portion nuværende konsumenters observationer og derfor går vi ind for, at du beser internet firmaets vurderinger forinden du handler billige udhusdør online. Facebook giver dig lignende fuldstændig stabile genveje til at få en idé om online shoppens popularitet.
3Leveringsdygtigheden er jo usædvanlig vital forudsat du har brug for varerne lige om lidt, og med det formål er det uden tvivl på sin plads at man besigtiger leveringstiden ved udhusdør. Størstedelen af netshops i Danmark annoncerer billig 1 dags levering på utallige produkter, men glem ikke at det kræver at bestillingen realiseres før et fastsat klokkeslæt.
4Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, hvilket er et fingerpeg om at e-butikken adlyder den officielle danske lovgivning, foruden at e-forhandleren fra tid til anden føres tilsyn med af specialister som forstår bestemmelserne på området. Før folk handler billige udhusdør i en internet virksomhed behøver de for at være sikker gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår.
5Forud for at folk handler billige udhusdør i en e-handler behøver de helt sikkert granske forhandlerens regler, det er dog oftest ikke videre spændende. Tillige går vi ind for at du er påpasselig med de grundlæggende betingelser der indvirker på bestillingen af billige udhusdør online, som for eksempel den returret netshoppen tilsikrer.
6Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af et regulativ, hvilket assisterer dig imod uærlige internet selskaber. Som alternativ bør du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at finansiere betalingen ude i fremtiden.
7Nogle e-shops i Danmark tilbyder levering uden omkostninger på udhusdør, men oftest stiller det krav om at der indkøbes for et bestemt beløb. Ellers kan man vælge den mest betalelige fragttype, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig beklageligvis endvidere temmelig uproblematisk. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
8En stor portion netshops tildeler nu til dags en hel del forskellige billige fragtmuligheder til udhusdør. Et hit er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså yderst smart, og oftest tillige den billigste mulighed for levering.
9Det er efterhånden temmelig smart for alle og enhver at sammenholde priser online på billige udhusdør i blandt forskellige webbutikker, og derved yder langt de fleste butikker på nettet levering uden beregning. Trods dette kan det imidlertid vise sig lukrativt at besigtige nogle forskellige internet forretninger efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, så man er sikret at indhente den mest attraktive pris.