Trykluftslange 3/8 x 20 mtr.
494 kr.
Mere info
Trykluftslange 3/8 x 10 mtr.
295 kr.
Mere info
Trykluftslange 10m tilCleanAir
816 kr.
Mere info
Trykluftslange 10m
1.670 kr.
Mere info
Trykluftslange SR358 - 5m
2.243 kr.
Mere info
Trykluftsslange antist-varme 10m
2.104 kr.
Mere info
Trykluftsslange Ojebest 10m
1.598 kr.
Mere info
Trykluftsslange Ojebest 15m
1.910 kr.
Mere info
Trykluftsslange pvc 30m
2.394 kr.
Mere info
Trykluftsslange 10m 308-00-30p
1.017 kr.
Mere info
Trykluftsslange spiral light dy
1.514 kr.
Mere info
Trykluftsslange antist-varme 15m
2.835 kr.
Mere info
Trykluftsslange Ojebest 30m
3.305 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Derfor bør man undersøge forretningens betingelser.
Nogle byggecentre fremviser et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare trykluftslange.
For de fleste er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring trykluftslange.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige trykluftslange fra byggecenter til byggecenter. En del satser på gode priser, og nogle har fokus på en høj grad af service. Du skal beslutte hvad du foretrækker.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de kendte byggecentre.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af trykluftslange online.
De kendte byggemarkeder findes i de større byer, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Som følge af det kan man undgå fragtomkostningen, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og velkendte firmaer, som medvirker til øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en lavere pris.
De fleste online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette får du formentlig endnu mere indsigtsfuld hjælp fra mennesker med specialistviden i lige præcis trykluftslange.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at handle trykluftslange online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

trykluftslange jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

trykluftslange bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

trykluftslange silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

trykluftslange harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det får man såfremt byggeriet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
2Det kan være til god gavn at få assistance til byggeprocessen, specielt ved krævende byggerier. Omfangsrige byggerier bør udføres af flere mennesker. Derudover bør det være mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
3Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning som sikring mod hændelige uheld. Det er smart at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
4Længe før du igangsætter byggeriet må det være yderst vigtigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5Der er utallige vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig rigelig anvendelig oplysning, i særlig grad forudsat at man søger på engelsk.
6Planlægning er nøglen til succes med byggeprocessen. Du skal have en strømlinet dagsorden, der viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Vær skarp idet du sammensætter oversigten.
7Du skal ikke på noget tidspunkt undvære grej. Typisk kan det vise sig afgørende at have udstyret tilgængeligt når du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover godt at indkalkulere de her omkostninger i din økonomi.
8Det kan blive at have noget at sige at du har alle materialer til rådighed på forhånd inden du starter projektet. Du har god gavn af at udfærdige en simpel indkøbsseddel indeholdende alt det som er nødvendige, og dernæst tjekke punkterne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
9Det er vigtigt at udfærdige et regnskab for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være behjælpeligt at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør notere den billigste pris på dem slavisk.
10For projekter udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor må du jævnligt se meldingerne om vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
11Der præsenterer sig altid overraskende problematikker når det kommer til omfattende opgaver, og altså vil det vise sig væsentligt at man afsætter en god portion plads i tidsplanen, således at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
12Du bør regne på hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde investere i eksperthjælp til delelementer af projektet. Såfremt du benytter eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
De mest vellidte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt betryggende. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En lang række internet butikker tilbyder heldigvis diverse billige fragtformer til trykluftslange. Den mest moderne er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente varerne når du har tid. Leveringsformen er altså temmelig overkommelig, samt ofte endvidere den billigste leveringstype.

Du kunne omvendt beslutte dig for at bestille levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig godt nok en sjat mere bekostelig, men derudover virkelig fleksibel for trykluftslange online. Den mest billige løsning til levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men dette stiller krav om at du lever nær e-handlens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på trykluftslange kan i nogle tilfælde være ret så betydningsfuld forudsat du står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så af den grund er det jo væsentligt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid for trykluftslange. En hel del e-forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer online, men som imidlertid er afhængig af at ordren laves inden et fastsat klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen distribueret forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle online forhandlere sikrer levering uden beregning på trykluftslange online, men tit er det betinget af at der indkøbes for en konkret pris. Desuden bør du udse dig den prisbilligste leveringsudgave, hvilket gerne vil være at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

En masse kæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig trykluftslange online men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af trykluftslange i disse områder:

Stenløse, Odense, Hørsholm, Nærum, Vanløse, Svendborg, Herlev, Slagelse, Esbjerg, Randers, Struer, Virum, Viborg, Thisted, Farum, Hedensted, Rudersdal, Nørresundby, Nykøbing Falster, Helsingør, Brøndby, Hobro, Grenaa, Brønderslev, Horsens, Hillerød, Silkeborg, Kokkedal, Ølstykke, Glostrup, Holbæk, Åbyhøj, Aarhus, Haderslev, Kalundborg, Dragør, Næstved, Brønshøj, Lillerød, Kolding, Middelfart, Holstebro, Tilst, Valby, Albertslund, Brabrand, Lyngby, Roskilde, Herning, Fredericia, Sønderborg, Vallensbæk, Tårnby, Værløse, Søborg, Vordingborg, Ringsted, Allerød, Ikast, Vejle, Hedehusene, Nakskov, Ishøj, Højbjerg, Solrød Strand, København, Gentofte, Frederikssund, Lystrup, Hjørring, Taastrup, Rødovre, Aabenraa, Birkerød, Charlottenlund, Hvidovre, Rønne, Skanderborg, Varde, Risskov, Nyborg, Frederiksværk, Korsør, Greve, Køge, Skive, Gladsaxe, Jyllinge, Frederikshavn, Frederiksberg, Aalborg, Odder, Haslev, og Ballerup, .

Click-and-collect ift. trykluftslange er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Lolland, Bornholm, Amager, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at folk mange gange søger efter bl.a. billig trykluftslange og trykluftslange tilbud. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge efter fx køb trykluftslange, trykluftslange priser og trykluftslange online, foruden de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Spar penge på trykluftslange

Det er efterhånden særligt smart for folk at finde frem til de bedste priser på billige trykluftslange online hos diverse shops på nettet, og følgelig har en hel del online outlets været presset til at at formindske prisniveauet på trykluftslange drastisk, og ovenikøbet sikre levering uden gebyr.

Det kan til hver en tid blive lønnende at sammenholde forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på trykluftslange online inden du bestiller, så man er sikret at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Man må trods alt være opmærksom på, at hvis en shop på nettet tilbyder billige trykluftslange online på tilbud til en udsalgspris der virker uhørt gunstig, så kunne det ofte være et bevis på en uoprigtig online shop. Køb med betalingskort er dog en del af en bestemmelse, som begunstiger folk overfor uægte butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil betale beløbet til trykluftslange i flere bidder. Dette fås normalt ved specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Ses der på data står det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis trykluftslange tilbud og trykluftslange online. Man ser desuden ofte folk efterspørge fx billig trykluftslange, køb trykluftslange og trykluftslange priser.

Gennemsøg andre menneskers bedømmelser

Trustpilot byder på fuldkommen fantastiske muligheder for at kigge nærmere på flere forhenværende kunders omtaler og herved er det en hjælp, at du kigger nærmere på online forretningens ratings forinden du shopper billige trykluftslange online.

Facebook fremskaffer desuden regulære fine muligheder for at få indblik i online shoppens kundetilfredshed. Tilmed ses en del internet forhandlere som tilbyder folk at formulere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige trykluftslange online hos en shop bør de egentlig skimme e-shoppens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende, især på de store byggekæder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet alternativ kunne måske være at granske hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, som længe har været et signal om at internet firmaet opfylder de opstillede regler, foruden at internet butikken jævnligt tilses af fagmænd der behersker de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din anledning til bistand, såfremt du udsættes for problemer som følge af dit indkøb af trykluftslange. Ligeledes er det prisværdigt at køber er hensynstagende til de mest betydningsfulde forhold der har betydning for bestillingen af trykluftslange online, f.eks. hvilken returpolitik internet butikken tilsikrer.

I den relation er det også essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens ordremail, så man når som helst kan påvise sit køb af trykluftslange, uanset om man shopper hos Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg eller 10-4.

Jette gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Else Larsen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Rasmus F gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Mads gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til køb på nettet
1Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en foranstaltning, der støtter køber imod fup internet forretninger. Som et alternativ kunne du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere pengene over tid.
2Inden folk handler billige trykluftslange på en online webshop bør man på en vis måde læse shoppens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig interessant. Tilsvarende anbefaler vi at man er sat ind i de mest aktuelle forhold der har indflydelse på købet af billige trykluftslange online, som fx hvilken returret netshoppen anvender.
3Mange internet foretagender giver i øjeblikket et stort udvalg af billige former for fragt til trykluftslange. En af de mest anvendte er i øjeblikket udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Fragtformen er jo særdeles simpel, samt oftest tillige den billigste leveringsform.
4Trustpilot leverer super passelige muligheder for at tyde adskillige tidligere forbrugeres ratings og herved anbefaler vi, at du efterforsker netbutikkens anmeldelser forinden du køber billige trykluftslange online. Facebook fører til også ret så solide genveje til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed.
5Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, da det typisk er et bevis på at e-firmaet forsvarer de opstillede regler, og at webshoppen regelmæssigt efterses af sagkyndige som har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Før nogen køber billige trykluftslange i en internet virksomhed behøver man på en vis måde gennemgå shoppens regler.
6Leveringshastigheden er selvfølgelig virkelig relevant om man har behov for din ordre inden for kort tid, så herved er det ganske relevant at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato ved trykluftslange. Mange online outlets udlover billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
7Det er jo efterhånden særdeles simpelt for internetbrugere at søge information om priser online på billige trykluftslange i blandt diverse e-butikker, og derved tilbyder de fleste online webshops gratis levering. Dog kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at efterprøve diverse online outlets efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris.
8En række e-firmaer garanterer levering uden gebyr på trykluftslange, men undertiden er det forbeholdt når man bestiller for et konkret beløb. Ellers bør man snuppe den mest billige leveringsmulighed, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis ydermere usædvanlig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsversion er uden tvivl selv at hente ordren.
9Den mest betalelige fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du befinder dig lige ved internet webshoppens adresse. Den slags levering kan i nogle tilfælde være vældig afgørende ifald du behøver trykluftslange omgående. Alternativt så garanterer flere forhandlere på nettet portofri levering, men i reglen kræver det at du bestiller for en fastsat sum.