METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Mere info
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man undersøge butikkens regler.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggecentre.
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment af varer, imens andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot trykluft sprøjtepistol.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får gode råd til valg af trykluft sprøjtepistol.
Der findes forskelle i priserne på billige trykluft sprøjtepistol hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på gode priser, imens andre giver et højt serviceniveau. Du må vide hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra flere specialbutikker, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af trykluft sprøjtepistol online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggecentre findes nær dig, og takket være dette har flertallet chancen for at bestille online og hente produkterne selv. Af den grund har man mulighed for at spare fragten, samt ovenikøbet hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved bør du modtage super indsigtsfuld sparring fra nogle som er specialister i netop trykluft sprøjtepistol.
Hovedparten af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler trykluft sprøjtepistol online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
trykluft sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

trykluft sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

trykluft sprøjtepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

trykluft sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der er endeløse guides og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig store mængder almennyttig information, især såfremt du bruger engelske søgeord.
2Du skal ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det er afgørende at have værktøjet klar når du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at medregne de her omkostninger i din økonomi.
3Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til projektet, ikke mindst ift. omfangsrige byggeprocesser. Krævende opgaver kræver flere end en enkelt person. Endvidere må det blive mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
4Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du er nødt til at have en effektiv arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder køreplanen.
5For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor skal du løbende lægge mærke til vejrprognosen i perioden for byggeprojektet, så det ikke uanmeldt går i gang med at regne nøjagtig som du er midt i det komplekse projekt.
6I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes forudsat at renoveringen hjælper miljøet. Bidraget forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
7Inden du starter byggeprojektet kan det være ufatteligt værdifuldt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Ofte vil det være vigtigt at have et regnskab for dit byggeprojekt, så du giver sig selv et overblik. Det vil være rationelt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan tjekke prisen på dem slavisk.
9Det kan blive essentielt at du har de nødvendige byggematerialer disponible forinden du kaster dig over eksekveringen. Du bør notere en punktforms note som samler alt det der er nødvendige, og så efterse hver enkelt ting, således at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
10Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Når du ønsker eksperthjælp kunne det være en god idé at få priser fra diverse håndværkere.
11Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj herunder arbejdssko som hjælp mod potentielle skader. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
12Der kommer næsten altid utidige hovedpiner ved avancerede byggeprojekter, og på grund af det viser det sig af stor betydning at man afsætter tilstrækkelig tid i planen, med det formål at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes favorit byggekæder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som klart er virkelig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En masse online forretninger foreslår i øjeblikket flere billige leveringsudgaver til trykluft sprøjtepistol. En af de mest almindelige er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo virkelig simpel, og tit tillige den billigste fragtløsning.

Du burde på samme måde foretrække at vælge at få leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver i regelen en lille smule mere pebret, men til gengæld ultra praktisk for trykluft sprøjtepistol online. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter varerne, som dog er betinget af at du bor i nærheden af e-forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på trykluft sprøjtepistol kan være temmelig relevant såfremt vi har brug for ordren med det samme, og i det øjemed er det faktisk aktuelt at man undersøger leveringstidspunktet på trykluft sprøjtepistol. En masse online forhandlere – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – yder billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varer online, men vær obs på at det er underforstået at ordren placeres forinden et fastsat klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varen afsendt før pakkemedarbejderne tager hjem.

Indtil flere e-forretninger i Danmark tilbyder levering uden beregning på trykluft sprøjtepistol online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for et konkret beløb. Ellers må du beslutte sig for den billigste fragtløsning, der mange gange vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

Store webshops giver klik-og-hent hvor man køber billig trykluft sprøjtepistol online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix og 10-4. De frembyder for eksempel afhentning af trykluft sprøjtepistol i følgende byer:

Ringsted, Nykøbing Falster, Viborg, Frederikshavn, Holstebro, Hillerød, Vejle, Aabenraa, Stenløse, Thisted, Frederiksværk, Hedehusene, Herning, Kalundborg, Brønderslev, Greve, Farum, Rødovre, Ishøj, Odense, Korsør, Brønshøj, Randers, Værløse, Albertslund, Gladsaxe, Glostrup, Ballerup, Åbyhøj, Frederiksberg, Hobro, Virum, Solrød Strand, Taastrup, Struer, Lillerød, Jyllinge, Hjørring, Tårnby, Næstved, Skive, Charlottenlund, Nakskov, Nærum, Horsens, Køge, Fredericia, Tilst, Roskilde, Højbjerg, Kokkedal, Ikast, Allerød, Sønderborg, Vordingborg, Nyborg, Hørsholm, Aalborg, Lystrup, Nørresundby, Grenaa, Haslev, Hedensted, Dragør, Haderslev, Risskov, Hvidovre, Svendborg, Lyngby, Helsingør, Rønne, Søborg, Vallensbæk, Brabrand, Herlev, Kolding, Varde, Skanderborg, Vanløse, Gentofte, Brøndby, Rudersdal, Aarhus, Birkerød, København, Odder, Esbjerg, Middelfart, Slagelse, Ølstykke, Valby, Silkeborg, Frederikssund, og Holbæk, .

Klik-og-hent ift. trykluft sprøjtepistol er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Lolland).

Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at folk typisk søger for eksempel trykluft sprøjtepistol priser og billig trykluft sprøjtepistol. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge for eksempel køb trykluft sprøjtepistol, trykluft sprøjtepistol tilbud og trykluft sprøjtepistol online, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Rabat på trykluft sprøjtepistol

Det er i dag ualmindeligt enkelt for os alle at finde frem til de bedste priser på billige trykluft sprøjtepistol online på flere e-handler, og så har en lang række internet webshops fundet det nødvendigt at reducere priserne på trykluft sprøjtepistol voldsomt, og endda frembyde levering uden omkostninger.

Det kan alligevel være gunstigt at granske enkelte internet forretninger efter udsalg og tilbud på trykluft sprøjtepistol online forud for at du shopper, så man er garanteret at få den bedste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Man må dog være så påpasselig, at når en online forretning markedsfører billige trykluft sprøjtepistol online til en pris der virker utopisk fordelagtig, så bør det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uærlig internet webshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af en lovbestemmelse, som bistår dig som køber overfor falske online firmaer.

Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at betale prisen på trykluft sprøjtepistol over en periode. Det tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange leder efter for eksempel køb trykluft sprøjtepistol og trykluft sprøjtepistol tilbud. Derudover ser vi ofte internet shoppere søge efter eksempelvis trykluft sprøjtepistol priser, trykluft sprøjtepistol online og billig trykluft sprøjtepistol.

Gennemsøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot præsterer nogle anstændige chancer for at gennemsøge flere tidligere køberes betragtninger og derved går vi ind for, at du eftergår online forhandlerens kritik inden du placerer din ordre på billige trykluft sprøjtepistol online.

Facebook præsterer for øvrigt aldeles gunstige metoder til at få indsigt i internet forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi nogle internet forretninger som tilbyder folk at sammensætte en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ligeledes kan tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige trykluft sprøjtepistol online hos en e-butik burde de ideelt set have øje for e-butikkens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke super interessant, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er en tilkendegivelse af at e-handlen opretholder de danske retningslinjer, tillige med at forretningen løbende besigtiges af fagmænd som mestrer de gældende love.

Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, hvis du oplever vanskeligheder ved din shopping med trykluft sprøjtepistol. Desuden stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de elementære reglementer der kan have betydning for købet af trykluft sprøjtepistol online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed online firmaet benytter.

På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man når som helst beholder sin kvittering, således man altid kan bevidne købet af trykluft sprøjtepistol, hvad end man har købt hos Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen eller Harald Nyborg.

Else P gav 5 stjerner

Rigtig god service

Lene gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Per gav 5 stjerner

Alt ok

Anna Hansen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til når du køber online
1Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du lever lige ved online virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmanér kan vise sig at være ret så væsentlig forudsat man skal bruge trykluft sprøjtepistol om få sekunder. Alternativt så garanterer en hel del forretninger på nettet portofri fragt, men i reglen afkræver det at du indkøber for et konkret beløb.
2En stor portion online forhandlere giver til alt held en række forskellige billige leveringsmetoder til trykluft sprøjtepistol. Den mest populære er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente produkterne når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså virkelig fleksibel, og mange gange derudover den billigste form for levering.
3Vi anbefaler generelt at undersøge hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, da det typisk er en tilkendegivelse af at internet selskabet overholder de officielle danske regler, tillige med at internet selskabet rutinemæssigt besøges af eksperter der mestrer de gældende vilkår. Før nogen køber billige trykluft sprøjtepistol på en netshop behøver man utvivlsomt se på netbutikkens forretningsbetingelser.
4Fragttiden er naturligvis super essentiel såfremt du absolut skal bruge produkterne straks, og af den grund er det jo fornuftigt at man besigtiger den forventede leveringstid på trykluft sprøjtepistol. En masse internet forhandlere udlover billig 1 hverdags levering på deres primære varenumre, men vær opmærksom på at det kræver at handlen gemmenføres inden et aftalt klokkeslæt.
5Før nogen handler billige trykluft sprøjtepistol hos en butik på nettet behøver man faktisk gennemlæse e-butikkens regler, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt. Dertil anbefales det at kunden er opmærksom på de mest aktuelle forhold der har indflydelse på shopping af billige trykluft sprøjtepistol online, som fx den returneringsret internet butikken anvender.
6Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en regel, der garanterer folk imod uoprigtige online varehuse. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare betalingen over et længere tidsrum.
7En hel del online webshops yder levering uden omkostninger på trykluft sprøjtepistol, men tit stiller det krav om at man køber for et bestemt beløb. Desuden skal man foretrække den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Metoden bliver i mange tilfælde til gengæld særligt smertefri. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
8Trustpilot leverer forholdsvis fornemme chancer for at bese en stor portion øvrige kunders omtaler og derfor anbefaler vi, at du kigger nærmere på online shoppens kritik før du bestiller billige trykluft sprøjtepistol online. Facebook indebærer lige så vel ret anstændige chancer for at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed.
9Det er i dag ualmindeligt let gængeligt for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige trykluft sprøjtepistol i blandt forskellige internet shops, og af den grund tilbyder de fleste netshops billig fragt. Derfor kan det alligevel være lukrativt at kontrollere nogle enkelte forretninger på nettet efter billige priser forinden du shopper, således at man er skudsikker på at modtage den skarpeste pris.