Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige trykluft limpistol fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på gode tilbud, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du skal afveje hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, imens andre har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare trykluft limpistol.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring trykluft limpistol.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med fx returret. Du bør derfor undersøge butikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte virksomheder, som kan give øget tryghed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og på grund af det har man mulighed for at købe online og transportere varerne personligt. Herigennem har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt samtidig have produkterne hurtigere.
De velkendte byggecentre samler produkter fra talrige nichebutikker, og takket være dette kan du bestille fra et bredt udvalg af trykluft limpistol online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså er det forventeligt at du får mere erfaren hjælp fra nogle der er eksperter i lige præcis trykluft limpistol.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der tit er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du handler trykluft limpistol online hos dem.
Størsteparten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online får du en bedre pris.
Danmarks største byggecentre

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

trykluft limpistol silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

trykluft limpistol bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

trykluft limpistol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

trykluft limpistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig jævnligt overraskende udfordringer i forbindelse med omfangsrige projekter, og pga. dette kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes god plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
2Man kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få når renoveringen er miljøvenligt. Tilskudet betinger at renoveringen forbedrer naturen.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive et budget for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det kan være rationelt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan søge sig frem til eventuelle tilbud på dem slavisk.
4Det kan overvejes at sikre sig hjælp til byggearbejdet, især ift. større byggeprocesser. Store ting kræver flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
5I god tid inden at du går i gang med arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være begrænsende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
6Du bør gennemtænke om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde investere i professionel hjælp til afslutningen af det. Såfremt du fremskaffer assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at tage imod forslag fra diverse entreprenører.
7Man bør aldrig gå ned på grej. Ofte vil det være en fordel at have det tilgængeligt forinden du igangsætter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at inkludere disse udgifter i din økonomi.
8Potentielt kan det vise sig afgørende at du har de fornødne byggematerialer handlet ind forud for at du går i krig med byggeprocessen. Du kan forfatte en hurtig indkøbsseddel indeholdende alt hvad der skal bruges, og efterfølgende gennemgå listen, hvormed du er overbevist om at alt er på sin plads.
9Der kan findes utrolig mange artikler og videoer online som kan inspirere dig. Navnligt YouTube er formidler af utrolig meget udbytterig oplysning, navnligt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
10For opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt lægge mærke til prognosen for vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med det svære projekt.
11Planlægning er nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at liste en klar tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver agendaen.
12Du skal ikke forsømme dit velbefindende, så husk beskyttelse som eksempelvis arbejdshjelm som hjælp imod mulige uheld. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som jo er ret så imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvsagt er kolossalt overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

En række internet varehuse udlover i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsmetoder til trykluft limpistol. Den mest anvendte er nu om stunder pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er altså super gnidningsløs, og oftest endda den billigste form for fragt.

Du bør derudover vælge at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden bliver desværre en lille smule mere pebret, men lige så vel vældig hensigtsmæssig ift. trykluft limpistol online. Den billigste leveringsform er dog selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du lever med kort afstand til online forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på trykluft limpistol er selvfølgelig super essentiel ifald du absolut skal bruge produktet om kort tid, og derfor er det komplet meningsfuldt at vi undersøger den estimerede leveringsdato på trykluft limpistol. Masser af e-handler – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter online, men som ikke desto mindre er forudsat at ordren indsendes tidligere end et fast klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen fikset inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

En hel del internet butikker garanterer fragt uden gebyr på trykluft limpistol online, men tit kræver det at du aftager for en konkret pris. Alternativt kunne man beslutte sig for den prisbilligste type af levering, som mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Adskillige kæder tildeler click-and-collect hvor du handler billig trykluft limpistol online men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne foreslår eksempelvis click-and-collect på trykluft limpistol i disse byer:

Silkeborg, Roskilde, København, Kokkedal, Slagelse, Allerød, Aabenraa, Hedehusene, Helsingør, Randers, Vordingborg, Aalborg, Hobro, Tilst, Svendborg, Valby, Farum, Frederikshavn, Hørsholm, Thisted, Kalundborg, Aarhus, Frederikssund, Gentofte, Nyborg, Gladsaxe, Sønderborg, Ikast, Rudersdal, Viborg, Rønne, Taastrup, Ballerup, Horsens, Fredericia, Åbyhøj, Haderslev, Ishøj, Vallensbæk, Charlottenlund, Kolding, Hillerød, Glostrup, Solrød Strand, Lystrup, Middelfart, Odense, Vejle, Albertslund, Hvidovre, Nørresundby, Varde, Rødovre, Esbjerg, Frederiksberg, Nakskov, Nykøbing Falster, Nærum, Struer, Vanløse, Virum, Frederiksværk, Næstved, Ølstykke, Herning, Brabrand, Lyngby, Risskov, Hedensted, Køge, Lillerød, Højbjerg, Grenaa, Tårnby, Skive, Skanderborg, Herlev, Jyllinge, Værløse, Ringsted, Brønshøj, Haslev, Søborg, Greve, Stenløse, Korsør, Brøndby, Hjørring, Brønderslev, Holbæk, Holstebro, Odder, Birkerød, og Dragør, .

Klik-og-hent af trykluft limpistol er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Lolland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland).

Når man ser på data bliver det markant, at folk jævnligt søger blandt andet billig trykluft limpistol og trykluft limpistol tilbud. Derudover ser vi mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet trykluft limpistol online, køb trykluft limpistol og trykluft limpistol priser, foruden de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark og XL-Byg.

Få rabat på trykluft limpistol

Det har vist sig at være ret så hensigtsmæssigt for købere at analysere priser på billige trykluft limpistol online i blandt forskellige webshops, og herved har en hel del e-forretninger været tvunget til at trykke prisen på trykluft limpistol drastisk, og ovenikøbet præstere portofri fragt.

Men det kan immervæk være tiden værd at udforske indtil flere firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på trykluft limpistol online forinden du bestiller, så man er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Man skal lige meget hvad være så påpasselig, at i tilfælde af at en butik på nettet tilbyder billige trykluft limpistol online til salg for en udsalgspris som kan ses som ekstraordinært beskeden, så burde det mange gange være et fingerpeg om en uægte e-forhandler. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i et regulativ, hvilket støtter dig som kunde imod falske internet virksomheder.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage betalingen af trykluft limpistol over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma og Silvan.

Når vi ser på tendenserne står det markant, at internetbrugere ofte efterspørger blandt andet trykluft limpistol priser og trykluft limpistol online. Foruden dette oplever man som regel netshoppere lede efter fx køb trykluft limpistol, trykluft limpistol tilbud samt billig trykluft limpistol.

Læs tidligere kunders betragtninger

Trustpilot fører til faktisk fornemme muligheder for at granske diverse eksisterende køberes oplevelser og herved anbefales det, at du iagttager internet selskabets bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige trykluft limpistol online.

Facebook forærer dig ydermere rigtig fine løsninger til at få kendskab til webbutikkens pålidelighed. Foruden det møder vi faktisk online forhandlere hvor folk kan skrive en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige trykluft limpistol online hos en netshop behøver de helt sikkert sætte sig ind i webshoppens handelsaftale, det er dog gerne ikke særlig morsomt, specielt ved de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Et andet alternativ kan derfor være at tjekke om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, da det længe har været en sikring om at e-firmaet forstår de danske regler, foruden at hjemmesiden nu og da besigtiges af sagkyndige der har ekspertise inden for reglerne.

Desuden tilbydes du chance for opbakning, hvis du oplever besvær i forbindelse med din bestilling af trykluft limpistol. Desuden anbefaler vi at kunden er på vagt for de mest essentielle forhold gældende for bestillingen af trykluft limpistol online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-butikken kører med.

I relation til det er det desuden relevant, at man permanent opbevarer sin ordrekvittering, så man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af trykluft limpistol, uafhængig af om man køber ved Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Inge Hansen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Charlotte H gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Erik G gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jan V gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle internet selskaber byder på levering uden gebyr på trykluft limpistol, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man handler for en konkret pris. Alternativt bør du udse dig den mindst kostelige fragtløsning, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted. Muligheden er en gang i mellem på den anden side ret så let. Den billigste fragtform vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
2Trustpilot forærer dig fuldt ud gavnlige genveje til at kortlægge adskillige andre brugeres omtaler og derved støtter vi, at du efterforsker internet shoppens bedømmelser forinden du shopper billige trykluft limpistol online. Facebook frembringer også en række pæne chancer for at få kendskab til e-handlens pålidelighed.
3En stor portion e-handler foreslår nu om stunder diverse billige fragttyper til trykluft limpistol. En af de mest benyttede er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig ligetil, og tit ydermere den billigste slags levering.
4Vi anbefaler generelt at se om online firmaet er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er en forsikring om at e-forretningen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen undertiden kontrolleres af eksperter som behersker vilkårene. Forud for at nogen shopper billige trykluft limpistol hos en internet virksomhed burde man i princippet kigge på webbutikkens forretningsbetingelser.
5Den billigste leveringsmetode vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som jo betinges af at du er lige ved online webshoppens lager. Den leveringsform er selvfølgelig ret så relevant forudsat du mangler trykluft limpistol med det samme. Alternativt så sikrer indtil flere internet selskaber levering uden beregning, men for det meste er det under forudsætning af at der erhverves for en bestemt sum.
6Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af en lov, hvilket skærmer kunden imod fup e-firmaer. Som et alternativ burde du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, når du agter at dække regningen ude i fremtiden.
7Antal dages levering er naturligvis særdeles relevant forudsat du absolut skal bruge din pakke inden for få dage, så af den grund er det naturligvis fornuftigt at vi finder det anslåede leveringstidspunkt for trykluft limpistol. Adskillige online firmaer lover billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer, som dog er betinget af at transaktionen gennemføres tidligere end et aftalt tidspunkt.
8Det er jo efterhånden virkelig bekvemt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige trykluft limpistol fra diverse webshops, og på grund af dette præsterer en lang række internet foretagender fragt uden gebyr. Dog kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at sammenligne nogle få internet handler efter udsalg og tilbud forinden du køber, så du er skråsikker på at modtage den bedste pris.
9Før nogen shopper billige trykluft limpistol hos en forretning på nettet behøver man reelt have øje for e-shoppens regler, men det er normalt ikke super interessant. Derudover er det klogt at du er hensynstagende til de mest vitale reglementer der indvirker på købet af billige trykluft limpistol online, fx den bytteret internet webshoppen garanterer.