Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige trykluft grensaks fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode tilbud, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring trykluft grensaks.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens betingelser.
Når du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente varerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af varer, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover blot trykluft grensaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det kan du se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af trykluft grensaks online.
De kendte byggemarkeder findes i det meste af landet, og pga. det har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte produkterne personligt. Derved kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
En masse online nichebutikker er specialister i det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du forvente super anvendelig vejledning fra personale med ekspertviden i netop trykluft grensaks.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, der oftest er danske, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller trykluft grensaks online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

trykluft grensaks harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

trykluft grensaks jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

trykluft grensaks silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

trykluft grensaks bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan blive at have noget at sige at have de nødvendige bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du starter dit arbejde. Du får god gavn af at forfatte en enkel indkøbsseddel med alle de ting du har brug for, og så efterse punkterne, med det formål at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
2Det bør overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed når det er krævende byggeprocesser. Krævende byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Endvidere viser det sig bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
3Man kan få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det kan man få forudsat at byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
4Der kommer næsten altid ubelejlige problemer ved omfattende byggeprojekter, og af den grund vurderes det meningsfuldt at der afsættes nok tid i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
5Du bør overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Når du får professionel hjælp kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige leverandører.
6Man bør nødig gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig klogt at du har grejet tilgængeligt idet du indleder arbejdet. Det er desuden godt at påregne de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
7Typisk vil det være essentielt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det må være økonomisk at beskrive hver eneste udgiftspost, og dernæst dokumentere ens købspris for dem slavisk.
8Forberedelse viser sig som nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en effektiv arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret idet du laver din agenda.
9Inden du går i gang med arbejdet må det være ret meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
10Du finder endeløse vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube faciliterer temmelig meget gavnlig information, i særlig grad hvis du benytter engelske søgeord.
11Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Derfor må du løbende kigge på meldingerne om vejret i forbindelse med starten på projektet, så det ikke pludselig starter med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det svære byggeprojekt.
12Du må for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx hoved- og fodbeklædning som hjælp mod mulige risici. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeriet, navnlig når du ikke køber assistance fra en fagperson.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En hel del internet varehuse tilbyder nu om dage mange forskellige billige løsninger til levering til trykluft grensaks. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente pakken når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo meget ukompliceret, og i mange tilfælde endvidere den billigste metode til levering.

Du burde alternativt foretrække at få varerne sendt til din lejlighed eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig en gang i mellem en sjat mere omkostningsfuld, men på den anden side vældig fleksibel for trykluft grensaks online. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, hvilket dog stiller krav om at du lever med kort afstand til e-firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på trykluft grensaks er naturligvis usædvanlig bestemmende når du mangler pakken med det samme, og med det formål er det rimelig aktuelt at vi studerer den anslåede leveringsdato for trykluft grensaks. Adskillige outlets på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer online, men som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen realiseres forinden et angivent tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varerne skippet afsted forud for at de lageransatte har fyraften.

Visse internet virksomheder sikrer portofri levering på trykluft grensaks online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der erhverves for en præcis sum. Ellers må du foretrække den mest letkøbte mulighed for levering, som ofte vil være at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

Flere byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du køber billig trykluft grensaks derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Stark. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på trykluft grensaks i disse byer:

Rudersdal, Frederiksværk, Albertslund, Herlev, Hedehusene, Ringsted, Kolding, Allerød, Svendborg, Gentofte, Herning, Højbjerg, Holstebro, Varde, Virum, Brønderslev, Nyborg, Odense, Haderslev, Ikast, Frederikssund, Haslev, Aabenraa, Hjørring, Værløse, Åbyhøj, Solrød Strand, Lyngby, Rødovre, Middelfart, Hillerød, Brøndby, Vallensbæk, Køge, Taastrup, Valby, Sønderborg, Nørresundby, Søborg, Kokkedal, Dragør, Vanløse, Hørsholm, Vordingborg, Hedensted, Tilst, Kalundborg, Frederiksberg, Charlottenlund, Farum, Glostrup, Roskilde, Rønne, Risskov, Helsingør, Vejle, Frederikshavn, Aalborg, Hobro, Ballerup, Birkerød, Horsens, Hvidovre, Silkeborg, Grenaa, Næstved, Nærum, Ølstykke, Viborg, Fredericia, København, Holbæk, Skanderborg, Lystrup, Ishøj, Odder, Lillerød, Esbjerg, Jyllinge, Nykøbing Falster, Skive, Nakskov, Thisted, Stenløse, Gladsaxe, Struer, Aarhus, Randers, Tårnby, Slagelse, Brønshøj, Brabrand, Greve, og Korsør, .

Klik-og-hent af trykluft grensaks er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker tit kigger efter fx trykluft grensaks online og køb trykluft grensaks. Vi ser derudover mange gange folk søge for eksempel trykluft grensaks tilbud, trykluft grensaks priser og billig trykluft grensaks, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Priser på trykluft grensaks

Det er i dag rigtig ukompliceret for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige trykluft grensaks online på flere internet foretagender, og følgelig har flertallet af e-butikker set sig tvunget til at presse udsalgspriserne på trykluft grensaks voldsomt, og endda tilbyde gratis fragt.

Dog kan det immervæk vise sig nyttigt at sammenholde diverse shops på nettet efter tilbud på trykluft grensaks online forud for at du køber, så du er velinformeret til at få fat i den mest billige pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Man må imidlertid være obs på, at i tilfælde af at en online butik udbyder billige trykluft grensaks online til salg for en tilbudspris som er besynderligt beskeden, kunne det undertiden være et signal om en fup internet butik. Køb med betalingskort er trods alt omfattet af et lovbud, som begunstiger dig som kunde imod bedrageriske forhandlere på nettet.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at godtgøre prisen på trykluft grensaks over en længere periode. Det foreslåes normalt hos specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Når der ses på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker tit leder efter bl.a. billig trykluft grensaks og trykluft grensaks online. Derudover oplever vi som regel mennesker søge efter for eksempel trykluft grensaks tilbud, køb trykluft grensaks samt trykluft grensaks priser.

Kig på andre menneskers betragtninger

Trustpilot forærer dig nogenlunde fornemme chancer for at kigge nærmere på mange forhenværende kunders observationer og herved er det fornuftigt, at du bliver klogere på internet webshoppens bedømmelser før du handler billige trykluft grensaks online.

Facebook fører til på samme måde egentlig værdifulde metoder til at få indsigt i online forretningens kundefokus. Foruden det møder vi nogle netbutikker hvor det er muligt at frembringe en omtale af deres køb, hvilket ligeledes kan anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige trykluft grensaks online hos en e-forhandler kan de helt sikkert skimme e-butikkens handelsbetingelser, dog er det undertiden ikke særlig spændende, specielt med de store byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Silvan.

En anden mulighed kan være at kontrollere hvorvidt online firmaet er e-mærket, som bør være et billede på at e-forretningen forsvarer de danske retningslinjer, samt at internet forhandleren af og til monitoreres af fagfolk der kender til de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig lejlighed til at blive assisteret, såfremt du forvoldes udfordringer ved dit indkøb af trykluft grensaks. Foruden dette anbefaler vi at kunden er opmærksom på de mest centrale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af trykluft grensaks online, til eksempel hvilken returpolitik e-forhandleren kører med.

Derfor er det tillige essesentielt, at man stadigvæk sikrer ens kvittering på e-mail, således man altid kan vidne om sit køb af trykluft grensaks, uafhængig af om man handler ved Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix eller Stark.

Anders C gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Rasmus gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Niels Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig

Anne gav 5 stjerner

Fremragende!

9 tips til online shopping
1Før folk handler billige trykluft grensaks hos en e-handler kunne man for at være sikker granske netbutikkens forretningsvilkår, men det er gerne en omfattende opgave. Ligeledes kan det være til hjælp at køberen er påpasselig med de mest basale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige trykluft grensaks online, f.eks. hvilken ombytningspolitik online forhandleren garanterer.
2Trustpilot resulterer i absolut gode chancer for at dechifrere forskellige øvrige konsumenters anmeldelser og derfor foreslåes det, at du tager et kig på internet selskabets vurderinger forinden du shopper billige trykluft grensaks online. Facebook byder på endvidere uden sammenligning fordelagtige genveje til at få en idé om online webshoppens kundefokus.
3Mange internet firmaer foreslår i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmåder til trykluft grensaks. En af favoritterne er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er nemlig meget let gængelig, samt mange gange tillige den mest betalelige slags levering.
4Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være en forsikring om at e-handlen accepterer dansk lovgivning, og at hjemmesiden hyppigt overværes af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende love. Forud for at folk handler billige trykluft grensaks hos en internet shop burde man i reglen studere netbutikkens forretningsaftale.
5Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er indbefattet af en foranstaltning, som redder kunden overfor uægte internet outlets. Som en anden løsning kan du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil dække beløbet over tid.
6Det har vist sig at være ret gnidningsløst for enhver at finde de bedste tilbud online på billige trykluft grensaks fra forskellige forretninger på nettet, og af den grund præsterer masser af online webshops fragt uden beregning. Det kan dog til hver en tid vise sig indbringende at besigtige nogle online selskaber efter billige priser forinden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.
7Enkelte online forretninger præsterer portofri fragt på trykluft grensaks, men ofte kun ifald du aftager for en fastsat sum. Som alternativ skal du tage den billigste type af levering, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Den bliver gerne derudover særdeles uproblematisk. Den mest billige leveringsmanér vil dog altid være at hente varerne selv.
8Den billigste løsning til levering er unægtelig selv at hente ordren, hvilket beroer på at du lever i kort afstand af internet forretningens adresse. Den mulighed for fragt kan vise sig at være super afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge trykluft grensaks inden for få dage. Alternativt så lover en hel del e-firmaer billig levering, men i reglen er det påkrævet at der erhverves for en bestemt sum.
9Fragtperioden er yderst væsentlig såfremt man mangler varen om få sekunder, og herved er det rimelig essentielt at du besigtiger den anslåede leveringsdato for trykluft grensaks. En række online butikker yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen realiseres inden et konkret tidspunkt.