Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de kendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør afveje om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover bare Trolla plænelufter.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring Trolla plænelufter.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse virksomhedens regningslinjer.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du vælge et andet.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige Trolla plænelufter fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder de bedste priser, imens nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du må overveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder udbyder produkter fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af Trolla plænelufter online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggekæder findes i nærheden af dig selv, og takket være dette har folk chancen for at købe online og transportere varerne personligt. Derigennem har du mulighed for at blive fri for fragten, samt endda skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få billigere priser.
Størstedelen af niche webshops er eksperter i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således kan du modtage en høj grad af kompetent vejledning fra nogle med ekspertviden i lige præcis Trolla plænelufter.
En masse nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der oftest er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du handler Trolla plænelufter online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
Trolla plænelufter silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag flere end 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Trolla plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Trolla plænelufter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Trolla plænelufter jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Inden du går i gang med byggeriet er det ganske meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Du kan tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal hente assistance fra en professionel til opstarten af det. Forudsat at du indhenter hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at hente tilbud fra flere firmaer.
3Du bør aldrig se bort fra dit eget helbred, så husk beskyttelse som fx sikkerhedssko som sikrer dig mod eventuelle skader. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i arbejdet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
4Det kan blive betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer tilgængelige inden du begynder byggeprocessen. Du kunne med fordel sammenfatte en simpel huskeliste hvorpå der noteres alt det du har brug for, og derefter granske hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
5Der præsenterer sig uden tvivl uventede problematikker ved svære opgaver, og pga. dette vurderes det værdifuldt at man har afsat rimelig plads i agendaen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
6Typisk vil det være afgørende at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være en god idé at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og så indsamle beløbet for hver eneste af dem.
7Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således bør du med jævne mellemrum kigge på prognosen for vejret i dagene op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at piske ned absolut lige når du er startet på det komplicerede byggeprojekt.
8Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, med en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter din tidsplan.
9Du kan finde en verden af guides og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube tilbyder ekstremt meget anvendelig information, i særlig grad såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
10Det kan vise sig at være godt at søge assistance til byggeprocessen, i særdeleshed hvis det er væsentlige byggeopgaver. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Derudover vil det vise sig bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
11Man må ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig yderst relevant at have værktøjet ved hånden inden du starter byggeriet. Glem ikke at indkalkulere disse udgifter i din økonomi.
12I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at projektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at renoveringen influerer positivt på klimaet.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som klart er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En masse shops på nettet yder til alt held en lang række forskellige billige fragtformer til Trolla plænelufter. En af de mest moderne er for nærværende afhentningssteder, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Metoden er nemlig rigtig bekvem, og i mange tilfælde ligeledes den mest billige leveringsversion.

Du kunne ligeledes planlægge at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er typisk en smule mindre billig, men derudover i høj grad simpel for Trolla plænelufter online. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket dog betinges af at du bor lige ved internet forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på Trolla plænelufter er selvfølgelig ekstremt udslagsgivende hvis du skal bruge produkterne straks, så i det øjemed er det fuldt ud meningsfuldt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato for Trolla plænelufter. En masse online selskaber – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter online, men det er underforstået at der bestilles inden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produktet ekspederet inden logistikpersonalet holder fyraften.

Visse e-forretninger i Danmark frembyder fragt uden omkostninger på Trolla plænelufter online, men i reglen under forudsætning af at man shopper for et bestemt beløb. I øvrigt kunne du foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket gerne vil være at få bragt dine varer til en pakkeshop.

En lang række byggemarkeder tildeler afhentning hvor du bestiller billig Trolla plænelufter på nettet men afhenter i butikken. Fx Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene yder fx klik-og-hent på Trolla plænelufter i følgende områder:

Næstved, Rudersdal, Rønne, Hjørring, Nykøbing Falster, Frederikssund, Nyborg, Haderslev, Greve, Middelfart, Nørresundby, Ringsted, Odder, Ikast, Ølstykke, Hvidovre, Helsingør, Tilst, Hedensted, Aalborg, Solrød Strand, Brønshøj, Valby, Hobro, Vanløse, Dragør, Hørsholm, København, Køge, Birkerød, Jyllinge, Esbjerg, Søborg, Odense, Kolding, Lillerød, Herning, Vallensbæk, Gentofte, Viborg, Lyngby, Grenaa, Kokkedal, Holbæk, Frederikshavn, Charlottenlund, Varde, Ishøj, Vejle, Brøndby, Ballerup, Tårnby, Gladsaxe, Hedehusene, Korsør, Risskov, Skanderborg, Randers, Taastrup, Åbyhøj, Haslev, Brønderslev, Slagelse, Hillerød, Holstebro, Lystrup, Frederiksværk, Frederiksberg, Virum, Svendborg, Værløse, Glostrup, Højbjerg, Nakskov, Allerød, Fredericia, Struer, Vordingborg, Kalundborg, Brabrand, Farum, Horsens, Silkeborg, Skive, Rødovre, Stenløse, Aarhus, Nærum, Albertslund, Aabenraa, Thisted, Sønderborg, Herlev, og Roskilde, .

Afhentning ift. Trolla plænelufter er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når der ses på tallene fremstår det klart, at netshoppere mange gange søger efter bl.a. billig Trolla plænelufter og Trolla plænelufter priser. Vi ser derudover ofte mennesker efterspørge for eksempel Trolla plænelufter tilbud, køb Trolla plænelufter samt Trolla plænelufter online, plus de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Bedste tilbud på Trolla plænelufter

Det er i dag rigtig enkelt for enhver at lave prissammenligning på billige Trolla plænelufter online på diverse internet handler, og med det motiv har langt de fleste online butikker fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på Trolla plænelufter markant, og ydermere byde på fragt uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid blive fordelagtigt at kontrollere nogle internet handler efter tilbud og udsalg på Trolla plænelufter online forud for at du gennemfører din handel, således at man er sikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Stark.

Man bør bare være så påvagt, at såfremt en netbutik forhandler billige Trolla plænelufter online til en udsalgspris der virker himmelråbende god, burde det undertiden være et bevis på en snydagtig e-forhandler. Shopping med kort er imidlertid indbefattet af et reglement, som værner dig som kunde imod uægte webbutikker.

Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at afdrage regningen på Trolla plænelufter over en periode. Det fås som regel hos niche webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Ved kig i tendenserne står det klart, at mennesker typisk søger efter for eksempel Trolla plænelufter tilbud og køb Trolla plænelufter. Man ser desuden mange gange online shoppere søge fx Trolla plænelufter online, billig Trolla plænelufter samt Trolla plænelufter priser.

Analyser tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot frembyder absolut gunstige chancer for at undersøge forskellige forhenværende kunders bedømmelser og af den grund er det prisværdigt, at du ser nærmere på internet shoppens vurderinger forinden du handler billige Trolla plænelufter online.

Facebook tilbyder dig også fuldt ud stabile muligheder for at få indsigt i netbutikkens kundefokus. Foruden det er der en del internet forretninger hvor man kan udforme en evaluering af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige Trolla plænelufter online hos en webshop bør de i princippet gennemgå webshoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende projekt, især ved de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma og Bauhaus.

En nemmere løsning er at finde ud af om online firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en tilkendegivelse af at e-shoppen adlyder de officielle danske regler, tillige med at internet forretningen undertiden vurderes af specialister som har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din genvej til at få hjælp, hvis du udsættes for udfordringer ved din handel med Trolla plænelufter. Yderligere foreslåes det at man er sat ind i de vigtigste regler der kan influere på bestillingen af Trolla plænelufter online, fx den returrettighed internet firmaet tilbyder.

I den relation er det tillige vigtigt, at man altid gemmer sin ordremail, så man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af Trolla plænelufter, uanset om man har handlet fra XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus eller Bygma.

Pia C gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Pia Pedersen gav 4 stjerner

God til prisen

Else O gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Ole Larsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til online indkøb
1Inden folk bestiller billige Trolla plænelufter hos en webbutik kan man reelt tyde netbutikkens regler, dog er det bare ikke særlig interessant. Udover dette anbefales det at køber er klar over de mest relevante vilkår der influerer på købet af billige Trolla plænelufter online, for eksempel hvilken ombytningsret internet forretningen benytter.
2En stor portion e-butikker tilbyder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmetoder til Trolla plænelufter. En af de mest anvendte er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo særdeles nem, samt oftest ydermere den mest betalelige leveringsform.
3Visse online forhandlere sikrer billig fragt på Trolla plænelufter, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man aftager for en præcis sum. Alternativt burde man beslutte sig for den billigste metode til levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragtformen er en gang i mellem på den anden side usædvanlig smertefri. Den billigste fragtløsning er utvivlsomt selv at hente ordren.
4Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det burde være en indikator for at internet shoppen anerkender dansk lovgivning, foruden at internet selskabet en gang i mellem overværes af specialister som behersker de gældende regulativer. Forud for at folk bestiller billige Trolla plænelufter på en e-handler behøver man faktisk bese e-shoppens forretningsbetingelser.
5Det er jo efterhånden temmelig nemt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige Trolla plænelufter på forskellige e-forhandlere, og med det motiv frembyder utallige netbutikker fragt uden beregning. Trods dette kan det til hver en tid blive nyttigt at checke flere e-forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du handler, så man er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris.
6Antal dages levering er meget udslagsgivende når man absolut skal bruge varen om kort tid, så af den grund er det faktisk centralt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved Trolla plænelufter. Temmelig mange internet outlets giver billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter, men vær opmærksom på at det afhænger af at du bestiller før et aftalt tidspunkt.
7Den billigste leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du befinder dig med kort afstand til e-butikkens tilholdssted. Den mulighed for fragt er selvfølgelig ultra aktuel forudsat man absolut skal bruge Trolla plænelufter lige om lidt. Alternativt så yder flere online outlets fragt uden betaling, men typisk kun når der indkøbes for en konkret pris.
8Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en retningslinje, der beskytter os overfor falske webshops. Alternativt bør du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, når du vil finansiere pengene over tid.
9Trustpilot præsterer i højeste grad fornemme løsninger til at gennemgå ret mange øvrige brugeres domme og på grund af dette kan det anbefales, at du kigger på e-shoppens ratings før du køber billige Trolla plænelufter online. Facebook fremskaffer også super gunstige metoder til at få indsigt i webbutikkens pålidelighed.