Er du på udkig efter troldtekt loft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 troldtekt loft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot troldtekt loft.
Når du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ ved de store byggemarkeder.
Der er forskel på prisniveauet på billige troldtekt loft fra webshop til webshop. En del fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor kende netbutikkens regler.
Det er helt klart utrolig relevant at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
For nogle er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring troldtekt loft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler produkter fra mange producenter, og derigennem kan du shoppe fra et stort sortiment af troldtekt loft online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og hermed har folk mulighed for at handle online og hente byggematerialerne selv. Dermed har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du når du bestiller troldtekt loft online fra deres webshop.
Mange nicheforhandlere har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Herved kan du modtage ekstra gavnlig rådgivning fra ansatte der er eksperter i netop troldtekt loft.
En masse nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få billigere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
troldtekt loft silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

troldtekt loft bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

troldtekt loft jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

troldtekt loft harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der præsenterer sig jævnligt utidige problemer i forbindelse med omfattende opgaver, og af den grund vurderes det essentielt at der er afsat nok tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
2Man vil aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have udstyret klar til brug når du starter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Man kan få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. Det er altså afhængig af at projektet har en positiv betydning for naturen.
4Det er en god idé at søge hjælp til dele af projektet, specielt ved vigtige projekter. Flere byggerier stiller krav om flere mennesker. Dertil er det mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
5I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig ganske centralt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Du skal ikke se bort fra sikkerheden, så glem ej påklædning såsom sikkerhedshjelm der beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
7Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige alle poster, og efterfølgende indsamle mulige tilbud på dem hver især.
8Måske du burde regne på om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en professionel til dele af det. Såfremt du tager imod assistance fra en fagperson er det normalt at tage imod priser fra diverse foretagender.
9Det viser sig at have noget at sige at du har de påkrævede materialer klar til brug på forhånd inden du begynder byggeprocessen. Du kunne sammenfatte en punktforms indkøbsseddel som indeholder det der er nødvendige, og så gennemgå listen, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Du kan finde en verden af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er formidler af rigelig nyttig viden, navnligt ifald du kigger på engelsk.
11Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må forfatte en klar handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
12Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den grund må du ofte holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned når du netop er startet på det krævende projekt.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ret så imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En række byggeforretninger tildeler heldigvis mange forskellige billige leveringsmuligheder til troldtekt loft. En der er meget almindelig er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er nemlig meget smart, og endda desuden den mest betalelige leveringsform.

Du kunne ydermere foretrække at bestille pakken til levering hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er undertiden en anelse dyrere, men derudover meget let gængelig ift. troldtekt loft online. Den prisbilligste fragtform er unægtelig selv at hente produkterne, som jo stiller krav om at du er tæt på internet selskabets byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på troldtekt loft er selvfølgelig yderst betydningsfuld i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter omgående, så med det formål er det uden tvivl på sin plads at man ser den forventede leveringstid på troldtekt loft. Flere online webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre online, men vær obs på at det er betinget af at orden realiseres inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klar forinden de lageransatte tager hjem.

En hel del firmaer på nettet sikrer portofri levering på troldtekt loft online, men ofte er det forbeholdt når du bestiller for et konkret beløb. Derudover må man gribe den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket typisk er at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

Store netshops tilbyder afhentning hvor man bestiller billig troldtekt loft derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark og Bygma. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af troldtekt loft i disse byer:

Esbjerg, Frederikshavn, Tilst, Søborg, Hedensted, Haderslev, Frederiksværk, Farum, Rudersdal, Vejle, Holstebro, Kolding, Skive, Rønne, Slagelse, Frederiksberg, Greve, Hjørring, Ringsted, Brøndby, Jyllinge, Brønderslev, Værløse, Struer, Kalundborg, Randers, Herning, Vallensbæk, Ishøj, København, Grenaa, Køge, Aabenraa, Gladsaxe, Stenløse, Varde, Hedehusene, Virum, Ikast, Vanløse, Korsør, Næstved, Ballerup, Herlev, Brabrand, Nørresundby, Helsingør, Glostrup, Rødovre, Aalborg, Nykøbing Falster, Horsens, Birkerød, Hillerød, Lillerød, Svendborg, Hvidovre, Gentofte, Thisted, Aarhus, Højbjerg, Ølstykke, Haslev, Dragør, Lyngby, Nakskov, Solrød Strand, Hørsholm, Roskilde, Charlottenlund, Fredericia, Vordingborg, Odense, Viborg, Skanderborg, Middelfart, Albertslund, Nærum, Valby, Risskov, Hobro, Silkeborg, Frederikssund, Allerød, Sønderborg, Åbyhøj, Tårnby, Lystrup, Nyborg, Brønshøj, Kokkedal, Holbæk, Odder, og Taastrup, .

Klik-og-hent for troldtekt loft er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland).

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at mennesker tit kigger efter fx troldtekt loft online og billig troldtekt loft. Vi ser desuden mange gange folk lede efter blandt andet troldtekt loft tilbud, troldtekt loft priser samt køb troldtekt loft, foruden de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Rabat på troldtekt loft

Det er i dag temmelig enkelt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på billige troldtekt loft online på diverse internet firmaer i Danmark, og følgelig har masser af e-shops fundet det uundgåeligt at reducere priserne på troldtekt loft helt i bund, og derudover sikre gratis levering.

Til gengæld kan det imidlertid være lukrativt at udforske forskellige e-butikker efter rabatter og tilbud på troldtekt loft online inden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Du skal trods alt huske på, at såfremt en butik afhænder billige troldtekt loft online til salg for en pris som virker helt fantastisk tiltalende, så burde det for det meste være et faresignal om en falsk internet shop. Betalinger med kort er trods alt inkluderet i et regelsæt, hvilket garanterer køber overfor svindlende online shops.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at dække regningen på troldtekt loft ude i fremtiden. Dette fås typisk hos nichebutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Når vi ser på data står det klart, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel troldtekt loft priser og køb troldtekt loft. Foruden dette ser man som regel folk søge efter bl.a. troldtekt loft online, troldtekt loft tilbud og billig troldtekt loft.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg troldtekt loft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Kig på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot yder altid fantastiske genveje til at tyde flere nuværende konsumenters tanker og derfor er det smart, at du beser e-forhandlerens kritik forinden du bestiller billige troldtekt loft online.

Facebook bringer dig endvidere rigtig gode chancer for at få indblik i e-firmaets pålidelighed. Derudover møder vi en del internet outlets hvor du kan aflevere en omtale af deres køb, som på samme måde må drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige troldtekt loft online i en internet webshop burde man i virkeligheden gennemlæse forhandlerens betingelser, men det er gerne et tidskrævende projekt, især ved de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Et andet alternativ kunne være at kontrollere hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, fordi det almindeligvis er en påvisning af at netshoppen efterkommer de danske love, samt at internet butikken af og til kigges til af jurister der er indført i de gældende love.

Desuden giver det dig chance for bistand, hvis du møder dilemmaer med din bestilling af troldtekt loft. Foruden dette støtter vi at man er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af troldtekt loft online, som fx den byttepolitik e-forhandleren har.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man stadig sikrer sin ordremail, således man altid kan påvise sin bestilling af troldtekt loft, uafhængig af om man bestiller fra Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

Peter N gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Morten gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Ole gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Per O gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 gode råd til internetshopping
1Leveringshastigheden er naturligvis ret vital hvis vi behøver pakken inden for kort tid, og med det formål er det relativt meningsfuldt at du dobbelttjekker leveringstidspunktet for troldtekt loft. En lang række online forretninger yder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter, men glem ikke at det stiller krav om at bestillingen laves forinden et fast tidspunkt.
2Forinden folk bestiller billige troldtekt loft hos en e-butik behøver man faktisk have øje for butikkens handelsvilkår, det er dog i reglen et tidskrævende arbejde. Herudover er det anbefalelsesværdigt at du er påpasselig med de mest basale regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige troldtekt loft online, til eksempel hvilken ombytningspolitik online webshoppen anvender.
3Det er i dag meget simpelt for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige troldtekt loft i blandt diverse forretninger på nettet, og altså lover en lang række online selskaber gebyrfri levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lønnende at sammenligne nogle enkelte e-handler efter tilbud og udsalg inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris.
4Temmelig mange online forhandlere yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmidler til troldtekt loft. En der er meget almindelig er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine varer når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig ualmindeligt gnidningsløs, samt endda ydermere den billigste slags levering.
5Vi går generelt ind for at se om e-forretningen er e-mærke godkendt, som burde være en angivelse af at online firmaet opretholder dansk lovgivning, og at virksomheden hyppigt overværes af eksperter der har ekspertise inden for de gældende regler. Før folk bestiller billige troldtekt loft i en e-forretning bør man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens vilkår.
6Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er dækket ind under en foranstaltning, som forsvarer os imod svindlende e-handler. Som et alternativ kunne du bruge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at finansiere regningen over et længere tidsrum.
7Trustpilot byder på faktisk pæne genveje til at granske flere aktuelle brugeres iagttagelser og derved slår vi et slag for, at du kigger på internet selskabets kritik før du bestiller billige troldtekt loft online. Facebook bringer dig ydermere tilpas fortræffelige muligheder for at få kendskab til internet butikkens popularitet.
8Enkelte netshops garanterer levering uden betaling på troldtekt loft, men for det meste er det betinget af at du aftager for en bestemt sum. Derudover burde man gribe den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Denne er for det meste også ualmindeligt let gængelig. Den mest letkøbte slags levering er dog at hente ordren selv.
9Den mest prisbevidste fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet shoppens tilholdssted. Den fragttype kan vise sig at være ekstremt vigtig forudsat man har brug for troldtekt loft øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder en række online forhandlere levering uden omkostninger, men ofte er det under forudsætning af at der handles for en konkret sum.