Byghjem.dk

Trinrist

Home-it Trinrist firkantet 40 x 80 cm - galv.
269 kr.
Mere info
Home-it Trinrist firkantet - galv./sort polywood
399 kr.
Mere info
Home-it Trinrist halvrund - galv./sort polywood
399 kr.
Mere info
Home-it Trinrist halvrund 40 x 80 cm - galv.
269 kr.
Mere info
Home-it Trinrist halvrund galvaniseret
199 kr.
Mere info
Home-it Trinrist halvrund - galv./brun polywood
399 kr.
Mere info
Home-it Trinrist firkantet galvaniseret
199 kr.
Mere info
Home-it Trinrist firkantet - galv./brun polywood
399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare trinrist.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved en netbutik, som kan give sparring omkring trinrist.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man tjekke butikkens regler.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige trinrist hos de forskellige online byggecentre. En del satser på gode priser, imens øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Hvis du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af trinrist online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, som bidrager til øget tryghed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har de fleste chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man valget om at blive fri for fragten, samt tilmed have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du handler trinrist online på deres side.
Størsteparten af nichespecifikke webshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få bedre priser.
De fleste specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får mere nyttig assistance fra nogle som er eksperter i netop trinrist.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

trinrist bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

trinrist harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag over 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

trinrist silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

trinrist jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Inden du indleder arbejdet er det ret værdifuldt at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
2For udendørs opgaver har vejrsituationen en stor rolle. Af den årsag skal du løbende holde øje med femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned bedst som du er startet på det avancerede byggeprojekt.
3Det bliver at have noget at sige at have samtlige byggematerialer handlet ind før du går til værks med din byggeproces. Du bør lave en punktforms liste indeholdende alt hvad der er nødvendige, og dernæst granske hver eneste ting, med det formål at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
4Der kommer som regel utidige bump på vejen ved større projekter, og altså vil det vise sig værdifuldt at der afsættes passende plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at nå i mål med projektet.
5Godt forarbejde viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør liste en gennemarbejdet handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
6Man må på ingen måde mangle grej. Jævnligt kan det vise sig strategisk at du har værktøjet til rådighed forinden du tager fat på byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
7Det er meningsfuldt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive forstandigt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man bør nedfælde online tilbud på hver enkelt.
8Du bør på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej påklædning såsom sko og hjelm der beskytter dig med henblik på hændelige skader. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
9Du har mulighed for at hente offentlig støtte til ombygninger. Det får man når byggeriet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
10Husk at kalkulere om byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør fremskaffe assistance fra en fagperson til områder af arbejdet. Ifald du får assistance fra en fagperson kan det være en god idé at søge tilbud fra forskellige selskaber.
11Der findes en hel del instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube er kilde til temmelig meget gavnlig viden, særligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
12Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ift. store arbejdsopgaver. Omfattende ting stiller krav om flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er temmelig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

En hel del netbutikker i Danmark giver efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmodeller til trinrist. En sikker vinder er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er jo usædvanlig gnidningsløs, samt mange gange tillige den billigste fragttype.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver almindeligvis en anelse dyrere, men ydermere særligt smertefri ift. trinrist online. Den billigste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du opholder dig med kort afstand til e-handlens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på trinrist er jo usædvanlig vigtig når vi absolut skal bruge din pakke om et øjeblik, og af den grund er det tydeligvis væsentligt at man gransker tidshorisonten for levering for trinrist. En hel del internet outlets – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – garanterer billig dag-til-dag levering på utallige produkter online, men som ikke desto mindre er forudsat at transaktionen gennemføres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt afsendt inden medarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte internet forretninger byder på levering uden omkostninger på trinrist online, men ofte forudsætter det at du indkøber for en fastsat sum. Desuden kan du snuppe den billigste fragtform, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre giver click-and-collect hvor du bestiller billig trinrist hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma og Silvan. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på trinrist i disse byer:

Åbyhøj, Solrød Strand, Gladsaxe, Næstved, Herlev, Ølstykke, Hobro, Roskilde, Haderslev, Jyllinge, Kolding, Holstebro, Fredericia, Herning, Aarhus, Brabrand, Varde, Kalundborg, Rønne, Vordingborg, Nykøbing Falster, Tilst, Horsens, Hvidovre, Nørresundby, Kokkedal, Rødovre, Nyborg, København, Hillerød, Aabenraa, Hedehusene, Dragør, Frederiksværk, Struer, Albertslund, Ringsted, Lyngby, Middelfart, Rudersdal, Greve, Ikast, Vejle, Skive, Korsør, Køge, Esbjerg, Sønderborg, Frederiksberg, Brønshøj, Virum, Taastrup, Højbjerg, Slagelse, Skanderborg, Viborg, Aalborg, Vanløse, Stenløse, Gentofte, Birkerød, Risskov, Charlottenlund, Ballerup, Odense, Lillerød, Randers, Tårnby, Hjørring, Frederikssund, Hedensted, Nakskov, Svendborg, Odder, Brønderslev, Helsingør, Søborg, Ishøj, Holbæk, Værløse, Hørsholm, Glostrup, Frederikshavn, Farum, Haslev, Silkeborg, Brøndby, Valby, Nærum, Lystrup, Allerød, Vallensbæk, Grenaa, og Thisted, .

Klik-og-hent ift. trinrist er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på data bliver det markant, at netshoppere jævnligt leder efter eksempelvis trinrist priser og trinrist tilbud. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge efter bl.a. køb trinrist, trinrist online og billig trinrist, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Få rabat på trinrist

Det er i dag virkelig gnidningsløst for alle at analysere priser på billige trinrist online i blandt diverse shops på nettet, og på grund af dette har utallige internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at trykke prisniveauet på trinrist kolossalt, og derudover byde på gebyrfri levering.

Det kan til hver en tid blive gavnligt at sammenholde en række e-butikker efter billige priser på trinrist online forinden du shopper, så man ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Du skal dog huske på, at såfremt en online forretning udlover billige trinrist online til en tilbudspris som kan virke helt fantastisk overkommelig, så kan det for det meste være et tegn på en fup e-butik. Køb med betalingskort er på den anden side inkluderet i et regulativ, der garanterer dig som kunde imod bedrageriske online webshops.

Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere omkostningerne til trinrist ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel i nicheforhandlere, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Når vi ser på data står det markant, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel trinrist tilbud og trinrist online. Foruden dette ser vi typisk folk kigge efter bl.a. trinrist priser, billig trinrist og køb trinrist.

Analyser folks anmeldelser

Trustpilot medfører ret så fine genveje til at evaluere flere øvrige konsumenters meninger og på grund af dette er det smart, at du iagttager webbutikkens omtaler forinden du bestiller billige trinrist online.

Facebook fremskaffer lige så vel sådan set fine løsninger til at få indtryk af e-shoppens pålidelighed. Herinde er der nogle internet foretagender som gør det muligt at meddele en omtale af deres køb, som på samme måde må benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige trinrist online på en webshop kan de i virkeligheden studere netshoppens vilkår, men det er mange gange ikke særlig interessant, især ved de kendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kan være at kigge hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en angivelse af at online firmaet opererer i overensstemmelse med de danske regler, samt at shoppen af og til gennemses af eksperter der har indsigt i lovgivningen.

Dette er en god chance for assistance, ifald du forvoldes problemer med dit køb af trinrist. Endvidere anbefaler vi at køberen er påpasselig med de mest aktuelle retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af trinrist online, fx den byttepolitik e-butikken anvender.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man permanent sikrer sin ordremail, så man altid vil kunne påvise sit køb af trinrist, ligegyldig om man shopper fra Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan eller 10-4.

Anne S gav 5 stjerner

Det var godt !

Poul V gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Christian gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Anne D gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot yder flere solide muligheder for at besigtige en hel del øvrige konsumenters observationer og på grund af dette er det godt, at du gransker internet shoppens omtaler forud for at du køber billige trinrist online. Facebook medfører på samme måde nogle nyttige chancer for at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed.
2Inden nogen handler billige trinrist i en online butik kan de i virkeligheden bese shoppens forretningsbetingelser, men det er normalt ikke særlig spændende. For øvrigt er det at foretrække at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest relevante regler der kan have indvirkning på shopping af billige trinrist online, til eksempel den returneringsret hjemmesiden har.
3Nogle e-handler i Danmark lover billig levering på trinrist, men tit er det så præmissen at du indkøber for en fastsat pris. Ellers bør du overveje den mest billige leveringsform, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragtformen er somme tider til gengæld ekstremt smertefri. Den prisbilligste leveringsversion vil dog altid være at du selv henter pakken.
4Det har vist sig at være rigtig ukompliceret for enhver at finde de bedste tilbud online på billige trinrist hos diverse webshops, og til tak yder langt de fleste e-firmaer fri fragt. Dog kan det stadigvæk blive fordelagtigt at eftergå visse webshops efter tilbud og udsalg forinden du shopper, sådan at du er garanteret at indhente den skarpeste pris.
5Størstedelen af internet handler tilbyder nu om dage en række forskellige billige leveringsmodeller til trinrist. En favorit iblandt mange er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Muligheden er altså rigtig problemfri, og tit tillige den billigste leveringsmetode.
6Leveringstiden er jo yderst vital om du mangler dine nye varer nu og her, og herved er det tydeligvis relevant at man efterser den estimerede leveringsdato for trinrist. En stor portion internet outlets frembyder billig 1 dags levering på en lang række produkter, men vær opmærksom på at det forudsætter at ordren indsendes inden et konkret klokkeslæt.
7Vi slår generelt et slag for at kigge om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, da det generelt er en garanti for at internet webshoppen efterlever de danske retningslinjer, udover at internet shoppen nu og da revurderes af fagfolk der har nøje kendskab til lovgivningen. Forud for at folk handler billige trinrist hos en butik behøver man for at være sikker betragte butikkens forretningsvilkår.
8Den mest prisbevidste leveringstype er unægtelig selv at hente produkterne, som desværre afhænger af at du opholder dig i nærheden af internet butikkens bopæl. Den leveringsmulighed er jo rigtig relevant ifald man skal bruge trinrist med det samme. Alternativt så lover enkelte online varehuse levering uden beregning, men for det meste er det under forudsætning af at der indkøbes for et bestemt beløb.
9Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af Indsigelsesordningen, der redder dig som kunde imod uærlige e-forhandlere. Som alternativ kunne du udnytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, når du agter at afdrage betalingen ude i fremtiden.