Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse byggemarkedets regningslinjer.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden blot trinløs ventilator.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige trinløs ventilator fra netbutik til netbutik. Nogle har fokus på billige priser, imens andre har et højt serviceniveau. Du skal vide hvad du foretrækker.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund bør du vælge en online byggeshop, som tilbyder sparring omkring trinløs ventilator.
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og derved har man tilbuddet om at bestille online og køre produkterne selv. Derfor har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne på kortere tid.
De gængse byggekæder køber produkter fra talrige nicheshops, og derigennem kan du handle fra et stort udvalg af trinløs ventilator online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, som tit er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber trinløs ventilator online på deres webshop.
Flertallet af specialiserede netshops er specialister i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derigennem vil du opleve en høj grad af brugbar hjælp fra mennesker som er specialister i netop trinløs ventilator.
Majoriteten af nichebutikker på nettet står selv for produktion af varerne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få en bedre pris.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag over 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

trinløs ventilator silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

trinløs ventilator bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

trinløs ventilator jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

trinløs ventilator harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Husk at vurdere om du selv vil klare det hele, eller du alternativt skal hente assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at notere uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
2Nogle gange kan man spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det kan man få såfremt renoveringen er energi- og miljøvenligt. Det kræver med andre ord at renoveringen påvirker naturen.
3Der findes mange artikler og videoer online som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube bringer dig temmelig meget gavnlig info, særligt såfremt man benytter den engelske version.
4Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggeprocessen, specielt når der er tale om store projekter. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt bliver det hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
5Forberedelse vil altid være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du bør overveje at liste en klar køreplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din strategi.
6Ofte vil det være fundamentalt at have lavet et budget for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er rationelt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør søge sig frem til omkostningen ved dem én og én.
7Man må aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte kan det være af stor betydning at du har værktøjet tilgængeligt før du begynder på byggeriet. Det er desuden godt at indregne disse udgifter i budgettet.
8Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så husk arbejdstøj inklusiv sikkerhedssko som hjælp overfor hændelige ulykker. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke får professionel assistance.
9Ved opgaver udenfor har vejret en fundamental rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tage et kig på prognosen for vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned bedst som du står midt i dit avancerede byggeprojekt.
10Før du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der vise sig gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
11Det viser sig af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer disponible før du går til værks med dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig liste hvor der bør fremgå alt det som er nødvendige, og derefter gennemgå hver eneste ting, hvormed du bliver sikker på at du har husket det hele.
12Der viser sig typisk pludselige problematikker når det gælder større opgaver, og derfor kan det vise sig essentielt at man afsætter en del plads i tidsplanen, som gør at man kan være selvsikker på at komme i mål.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er hamrende overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En del webbutikker i Danmark yder i dag en lang række forskellige billige metoder til levering til trinløs ventilator. En sikker vinder er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt simpel, samt desuden endda den mindst kostelige leveringsløsning.

Du burde derudover påtænke at få ordren bragt til dit hus eller til når du er på job. Løsningen viser sig gerne lidt dyrere, men lige så vel meget overkommelig for trinløs ventilator online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du bor nær online firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på trinløs ventilator kan være super væsentlig når vi absolut skal bruge dine nye varer omgående, og af den grund er det altså essentielt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved trinløs ventilator. En masse online shops – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på de fleste varenumre online, men det forudsætter at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produkterne hen til fragtfirmaet inden de pakkeansatte tager hjem.

Visse online webshops tilbyder levering uden omkostninger på trinløs ventilator online, men typisk kun såfremt der aftages for en fastsat sum. Desuden skal man udse dig den billigste mulighed for levering, der typisk er at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Store netshops yder afhentning hvor man bestiller billig trinløs ventilator hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder blandt andet klik-og-hent på trinløs ventilator i følgende byer:

Svendborg, Brønderslev, Middelfart, Kalundborg, Nærum, Randers, Lystrup, Vanløse, Haderslev, Aalborg, Værløse, Greve, Frederikssund, Glostrup, Viborg, Odense, Ringsted, Stenløse, Solrød Strand, Thisted, Frederikshavn, Ballerup, Herlev, Charlottenlund, Kolding, Rødovre, Aabenraa, Brønshøj, København, Roskilde, Frederiksberg, Ikast, Ølstykke, Frederiksværk, Virum, Aarhus, Horsens, Herning, Skive, Odder, Varde, Korsør, Farum, Valby, Sønderborg, Vallensbæk, Taastrup, Nakskov, Lillerød, Hjørring, Albertslund, Birkerød, Nykøbing Falster, Søborg, Fredericia, Brøndby, Hedensted, Slagelse, Skanderborg, Brabrand, Struer, Højbjerg, Hobro, Jyllinge, Hillerød, Kokkedal, Grenaa, Åbyhøj, Hørsholm, Køge, Haslev, Nørresundby, Holbæk, Rønne, Dragør, Helsingør, Næstved, Holstebro, Hvidovre, Silkeborg, Nyborg, Esbjerg, Vejle, Ishøj, Vordingborg, Gentofte, Hedehusene, Rudersdal, Tilst, Allerød, Lyngby, Tårnby, Risskov, og Gladsaxe, .

Afhentning for trinløs ventilator er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter bl.a. trinløs ventilator online og billig trinløs ventilator. Man ser derudover tit online shoppere kigge efter eksempelvis trinløs ventilator tilbud, køb trinløs ventilator og trinløs ventilator priser, foruden de store byggecentre som Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Tilbud på trinløs ventilator

Det har vist sig at være i høj grad smertefrit for købere at finde frem til tilbud på billige trinløs ventilator online på tværs af e-shops, og på grund af dette har flertallet af shops på nettet fundet det nødvendigt at tvinge prisen på trinløs ventilator markant, og derudover byde på levering uden gebyr.

Det kan dog ikke desto mindre blive gavnligt at kontrollere enkelte internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på trinløs ventilator online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at antage den laveste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Du bør alligevel være omhyggelig med, at hvis en webbutik afsætter billige trinløs ventilator online til salg for en pris der er umådelig tiltalende, så burde det for det meste være et fingerpeg om en uoprigtig internet shop. Shopping med kort er imidlertid omsluttet af en bestemmelse, der værner dig som køber imod snydagtige webshops.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil klare beløbet til trinløs ventilator i flere bidder. Det fås typisk hos niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Når der ses på tallene står det klart, at netshoppere ofte kigger efter bl.a. trinløs ventilator priser og billig trinløs ventilator. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge eksempelvis trinløs ventilator tilbud, trinløs ventilator online samt køb trinløs ventilator.

Undersøg tidligere kunders oplevelser

Trustpilot giver dig fuldt ud pålidelige muligheder for at inspicere mange nuværende forbrugeres meninger og af den grund tilrådes det, at du ser nærmere på netbutikkens vurderinger forinden du shopper billige trinløs ventilator online.

Facebook medfører derudover regulære nyttige løsninger til at få indtryk af online firmaets popularitet. Foruden det ser vi endda webbutikker hvor man kan formulere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige trinløs ventilator online hos en netbutik bør man principielt læse netshoppens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde en omfattende opgave, i særdeleshed med de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

En anden løsning kunne være at se hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det burde være en sikring om at online shoppen respekterer gældende dansk lovgivning, tillige med at webbutikken løbende efterses af sagkyndige som har megen viden om reglerne.

Derudover giver det dig genvej til assistance, når du får vanskeligheder som følge af din bestilling af trinløs ventilator. Ydermere foreslåes det at man er obs på de mest centrale vilkår der har betydning for bestillingen af trinløs ventilator online, som fx hvilken ombytningsret online webshoppen kører med.

I den forbindelse er det også afgørende, at man stadig bibeholder sin ordremail, således man når som helst kan bevise købet af trinløs ventilator, uagtet om man bestiller fra Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark eller Jem og Fix.

Martin Jensen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Kirsten I gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Mette H gav 5 stjerner

Virkelig god service

Inge Mortensen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til online shopping
1Den mest letkøbte leveringsmetode vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som dog betinges af at du befinder dig tæt på e-forretningens lager. Den fragtmulighed er selvfølgelig super betydningsfuld når vi skal bruge trinløs ventilator lige om lidt. Alternativt så tilbyder en hel del internet webshops fragt uden betaling, men tit er det så nødvendigt at der indkøbes for et præcist beløb.
2Temmelig mange internet forretninger tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtmuligheder til trinløs ventilator. Den mest populære er i dag udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig særligt simpel, samt ofte ydermere den prisbilligste fragtløsning.
3Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, som hjælper køber overfor fup internet varehuse. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at betale betalingen over flere uger.
4Trustpilot resulterer i adskillige gunstige løsninger til at kortlægge en hel del tidligere kunders tanker og derved foreslåes det, at du bliver klogere på e-handlens anmeldelser forud for at du køber billige trinløs ventilator online. Facebook bringer dig lignende sådan set hensigtsmæssige muligheder for at få indblik i e-forretningens pålidelighed.
5Leveringstidspunktet kan være ret så relevant forudsat vi står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så i det øjemed er det skam essentielt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt for trinløs ventilator. Temmelig mange e-forretninger giver billig 1 dags fragt på de fleste varenumre, men som trods alt er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et konkret klokkeslæt.
6Flere shops på nettet yder fragt uden beregning på trinløs ventilator, men typisk er det så præmissen at der erhverves for en bestemt pris. Som alternativ burde man udse dig den mest letkøbte leveringsversion, som gerne vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver somme tider ydermere ultra simpel. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog at du selv henter produkterne.
7Det er jo yderst praktisk for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige trinløs ventilator i blandt diverse online butikker, og herved yder massevis af outlets på nettet fragt uden omkostninger. Men det kan immervæk være fordelagtigt at se nærmere på flere internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at få den skarpeste pris.
8Forinden nogen bestiller billige trinløs ventilator hos en internet shop burde de ideelt set læse e-shoppens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke super interessant. Yderligere er det prisværdigt at køber er klar over de fundamentale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige trinløs ventilator online, til eksempel hvilken ombytningsret internet shoppen benytter.
9Vi tilråder generelt at finde ud af om webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været en tryghed om at internet forhandleren opfylder de officielle danske regler, samt at forretningen fra tid til anden monitoreres af fagmænd der mestrer de gældende vilkår. Før folk handler billige trinløs ventilator på en e-forhandler kunne man utvivlsomt bese webshoppens betingelser.