Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring trinløs varmepistol.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal afveje om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare trinløs varmepistol.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige trinløs varmepistol hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have lave priser, imens nogle har fokus på service. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og derfor har flertallet valget om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at undvære fragten, og endda få fat i varerne på kortere tid.
De store byggekæder forhandler produkter fra alverdens leverandører, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af trinløs varmepistol online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er små virksomheder, som tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du når du handler trinløs varmepistol online hos dem.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
De fleste nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor er det forventeligt at du får mere begavet sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis trinløs varmepistol.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

trinløs varmepistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

trinløs varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

trinløs varmepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

trinløs varmepistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det bør overvejes at spørge om hjælp til byggearbejdet, navnlig når det er krævende byggeopgaver. Omfangsrige byggeprojekter behøver flere mennesker. Dertil bliver det hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
2Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har en økonomisk ramme. Det bør være rationelt at nedskrive alle udgiftsposter, og dernæst kortlægge mulige tilbud på dem hver især.
3Du skal ikke på noget tidspunkt mangle grej. Ofte vil det være vigtigt at have udstyret parat forinden du tager fat på arbejdet. Det er derudover afgørende at medregne omkostningerne hertil i økonomien.
4Der viser sig ofte overraskende bump på vejen når det kommer til svære opgaver, og ergo viser det sig betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, med formålet om at man kan være ubekymret om at nå i mål.
5Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du hyppigt undersøge vejrudsigten i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at regne nøjagtig som du vil i gang med det store projekt.
6Det er muligt at spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
7Det kan overvejes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du med fordel kan få assistance fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagperson anbefales det at notere tilbud fra forskellige selskaber.
8Du skal ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som eksempelvis arbejdssko som hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, især hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
9Forud for at du starter arbejdet kan det være ret betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Der ligger alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Især YouTube faciliterer store mængder udbytterig oplysning, i særlig grad ifald man skriver søgeordene på engelsk.
11Forberedelse viser sig som kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at have en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du laver din agenda.
12Det bliver vigtigt at have de presserende bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og dernæst eftergå punkterne, med det formål at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er yderst godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Størstedelen af internet shops tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsløsninger til trinløs varmepistol. Den mest benyttede er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså særligt enkel, og mange gange tilmed den mest billige fragtmetode.

Du kan ligeledes prøve at få varerne sendt til dit hus eller til hvor du arbejder. Den bliver sædvanligvis en sjat dyrere, men lige så vel yderst gnidningsløs ved køb af trinløs varmepistol online. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid være at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du bor i kort afstand af online firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på trinløs varmepistol er jo særligt udslagsgivende hvis du absolut skal bruge dine nye varer lige om lidt, så herved er det relativt aktuelt at du checker det anslåede leveringstidspunkt for trinløs varmepistol. En hel del firmaer på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på en række varer online, der dog tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produktet fikset forud for at de logistikansatte drager hjemad.

Visse internet handler præsterer fri fragt på trinløs varmepistol online, men i de fleste tilfælde kun såfremt der indkøbes for en konkret pris. Derudover skulle du udse dig den prisbilligste mulighed for levering, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

Mange kæder yder click-and-collect hvor du handler billig trinløs varmepistol online men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus. De tildeler for eksempel afhentning af trinløs varmepistol i disse byer:

Allerød, Korsør, Slagelse, Haslev, Stenløse, Rønne, Struer, Brønderslev, Vallensbæk, Lystrup, Farum, Ballerup, Gentofte, Køge, Odder, Glostrup, Nyborg, Aalborg, Middelfart, Valby, Silkeborg, Højbjerg, Randers, Nakskov, Nykøbing Falster, Grenaa, Holstebro, Nærum, Hørsholm, Tilst, Aabenraa, Søborg, Frederikssund, Frederikshavn, Lillerød, Odense, Greve, Solrød Strand, Thisted, Ølstykke, Ikast, Brabrand, Værløse, Dragør, Horsens, Ishøj, Hedensted, Risskov, Hvidovre, Albertslund, Jyllinge, Rødovre, Brønshøj, Lyngby, Helsingør, Kokkedal, Skive, Fredericia, Næstved, Sønderborg, Tårnby, Aarhus, Herlev, Rudersdal, Frederiksberg, Åbyhøj, Charlottenlund, Holbæk, Ringsted, Frederiksværk, Roskilde, Kolding, Brøndby, Nørresundby, Birkerød, Hillerød, Vordingborg, Skanderborg, Gladsaxe, Herning, Haderslev, Kalundborg, Hedehusene, Varde, København, Hjørring, Hobro, Vanløse, Vejle, Svendborg, Esbjerg, Virum, Viborg, og Taastrup, .

Afhentning for trinløs varmepistol er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ses der på tendenserne står det markant, at netshoppere mange gange efterspørger fx trinløs varmepistol tilbud og trinløs varmepistol online. Foruden dette ser vi tit folk søge eksempelvis trinløs varmepistol priser, billig trinløs varmepistol og køb trinløs varmepistol, plus de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Bedste tilbud på trinløs varmepistol

Det er jo ultra ligetil for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige trinløs varmepistol online i blandt diverse forhandlere på nettet, og til gengæld har de fleste e-forhandlere fundet det uundgåeligt at nedbringe salgspriserne på trinløs varmepistol markant, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

Men det kan ikke desto mindre blive gunstigt at kontrollere nogle butikker på nettet efter rabatter og tilbud på trinløs varmepistol online før du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Du bør dog være så påpasselig, at når en online webshop udlover billige trinløs varmepistol online til en pris der virker mystisk lav, kan det tit være et faresignal om en uærlig butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af en lovbestemmelse, der assisterer kunden overfor fup online virksomheder.

Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale betalingen af trinløs varmepistol ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte i online nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at netshoppere typisk søger efter blandt andet billig trinløs varmepistol og trinløs varmepistol online. Derudover ser vi som regel folk søge efter bl.a. trinløs varmepistol priser, køb trinløs varmepistol samt trinløs varmepistol tilbud.

Analyser tidligere køberes vurderinger

Trustpilot frembringer tilpas fortræffelige løsninger til at eftersøge adskillige øvrige brugeres erfaringer og derved er det godt, at du evaluerer webbutikkens omtaler inden du bestiller billige trinløs varmepistol online.

Facebook genererer desuden rigtig fantastiske muligheder for at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed. Desuden ses faktisk internet outlets hvor man kan sammensætte en anmeldelse af deres køb, som tilmed burde drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige trinløs varmepistol online hos en e-forhandler burde de egentlig bese dens forretningsaftale, dog er det naturligvis ikke særlig interessant, specielt hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

En nemmere løsning kan derfor være at bemærke om internet firmaet er e-mærket, siden det typisk er et tegn på at internet forhandleren opfylder de danske regler, foruden at butikken fra tid til anden evalueres af eksperter der behersker lovgivningen.

Dette er desuden en god lejlighed til hjælpende service, når du får vanskeligheder i processen med din handel med trinløs varmepistol. Tillige er det godt at køberen er vaks omkring de mest vitale retningslinjer i forbindelse med bestillingen af trinløs varmepistol online, som eksempelvis den byttepolitik shoppen lover.

I den forbindelse er det også relevant, at man stadig bevarer sin faktura, så man altid vil kunne bevidne bestillingen af trinløs varmepistol, uanset om man køber fra Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

Jens Knudsen gav 5 stjerner

Nemt køb

Karen N gav 4 stjerner

Perfekt køb

Inge gav 5 stjerner

Perfekt køb

Inge Nielsen gav 4 stjerner

god service

9 gode råd til din online shopping
1Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i et regelsæt, som forsvarer folk imod uoprigtige online butikker. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at honorere regningen senere.
2Det er usædvanlig enkelt for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige trinløs varmepistol hos flere netbutikker, og altså tilbyder masser af internet foretagender fragt uden beregning. Men det kan stadigvæk vise sig lønsomt at checke nogle forskellige internet outlets efter tilbud og udsalg forud for at du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
3Før folk køber billige trinløs varmepistol hos en e-handler kan man helt sikkert have øje for shoppens handelsvilkår, dog er det normalt et omfattende arbejde. I øvrigt er det en hjælp at kunden er på vagt for de grundlæggende forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige trinløs varmepistol online, fx hvilken returneringsret online webshoppen garanterer.
4En lang række e-shops frembyder i vore dage et hav af forskellige billige fragtmetoder til trinløs varmepistol. En af de mest populære er nu til dags pakkeshoppen, så du selv kan hente de bestilte varer når du har lyst. Fragtmuligheden er jo yderst smart, og oftest også den mest betalelige fragtløsning.
5Den billigste løsning til levering vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning nødvendiggør at du lever i kort afstand af online webshoppens tilholdssted. Den slags levering er naturligvis særligt væsentlig når man mangler trinløs varmepistol øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle online virksomheder billig fragt, men ofte kun såfremt der shoppes for et bestemt beløb.
6Leveringstiden er selvfølgelig super væsentlig om du mangler varen øjeblikkeligt, og med det formål er det komplet essentielt at vi checker den forventede leveringsdato på trinløs varmepistol. Adskillige internet webshops annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer, men vær påpasselig da det står og falder med at bestillingen indsendes før et konkret tidspunkt.
7Generelt anbefaler vi at tjekke om e-forretningen er e-mærket medlem, siden det bør være en antydning af at webshoppen opfylder de danske regler, tillige med at online forhandleren hyppigt gennemses af fagfolk som har megen viden om vilkårene på området. Forinden folk handler billige trinløs varmepistol i en internet handler burde man for at være på den sikre side gennemgå e-butikkens regler.
8Nogle enkelte internet firmaer garanterer gratis levering på trinløs varmepistol, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du shopper for en fastsat sum. Desuden kunne man udse dig den mindst kostelige leveringsløsning, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragttypen bliver til tider ligeledes ultra fleksibel. Den mindst kostelige type af levering vil dog altid være at du selv henter pakken.
9Trustpilot leverer altid passende genveje til at vurdere flere forhenværende forbrugeres meninger og herved anbefales det, at du efterforsker online webshoppens kritik før du køber billige trinløs varmepistol online. Facebook præsterer ydermere ret gunstige genveje til at få en idé om online forhandlerens popularitet.