Byghjem.dk

Trimmersnøre


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige trimmersnøre hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode priser, hvorimod nogle vil have service. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring trimmersnøre.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggekæder sælger et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover blot trimmersnøre.
Ifald du vil have produkterne nu og her eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed i de kendte byggekæder.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man tjekke firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber varer fra talrige nicheshops, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af trimmersnøre online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og hermed har du mulighed for at handle online og fragte produkterne personligt. Dermed har man chancen for at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du når du handler trimmersnøre online på deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på internettet står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billigere pris.
Mange specialiserede netshops har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig bør du få mere konstruktiv rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i netop trimmersnøre.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af cirka 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

trimmersnøre bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

trimmersnøre jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

trimmersnøre harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

trimmersnøre silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan være en god idé at søge assistance til projektet, ikke mindst såfremt det er store byggeopgaver. Omfangsrige projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt må det være mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
2Muligvis kan det blive værdifuldt at have de nødvendige materialer handlet ind inden du iværksætter eksekveringen. Du vil med fordel kunne sammensætte en overskuelig huskeliste med alle de ting som er nødvendige, og så gennemløbe materialerne, så du føler dig sikker på at du har husket det hele.
3Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man har et økonomisk overblik. Det bør være forstandigt at dokumentere hver enkelt omkostning, og så nedfælde online tilbud på dem alle sammen.
4Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Derfor må du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret i tiden op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
5Husk at tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du kan have fordel af at anskaffe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du benytter hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at søge en pris fra flere selskaber.
6Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det være højst værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Alt efter din boligtype kan der være mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Du kan få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt projektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at ombygningen påvirker miljøet.
8Du vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være fornuftigt at have det klar til brug inden du iværksætter byggeprojektet. Glem ikke at tillægge de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Der præsenterer sig som regel pludselige hovedpiner ved svære projekter, og altså viser det sig væsentligt at der er afsat rigeligt med plads i handlingsplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at nå i mål.
10Forberedelse viser sig som vejen til succes med arbejdet. Du anbefales at liste en strømlinet strategi, der viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver strategien.
11Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj bl.a. hjelm og sko der hjælper dig mod potentielle uheld. Det er klogt at have styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
12Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver vældig meget nyttig information, ikke mindst forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype er bedst?

Temmelig mange internet varehuse foreslår efterhånden flere billige fragtløsninger til trimmersnøre. Den mest moderne er efterhånden pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Metoden er jo ret så simpel, samt typisk tilmed den billigste fragtmetode.

Du kan endvidere forsøge at få ordren bragt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Den bliver ofte en kende mere pebret, men ydermere rigtig smertefri med trimmersnøre online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo afhænger af at du opholder dig i kort afstand af online shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på trimmersnøre kan vise sig at være virkelig relevant når man absolut skal bruge ordren inden for få dage, og herved er det øjensynligt essentielt at vi ser den estimerede leveringsdato for trimmersnøre. En del internet webshops – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, som dog kræver at bestillingen laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forinden lagerpersonalet har fyraften.

Nogle e-shops i Danmark frembyder fri fragt på trimmersnøre online, men undertiden kræves det at du handler for en præcis sum. Alternativt skal man tage den mindst kostelige type af levering, der tit er at få bragt produkterne til et udleveringssted.

Temmelig mange webshops frembyder afhentning hvor du bestiller billig trimmersnøre online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på trimmersnøre i disse områder:

Birkerød, Ishøj, Rudersdal, Viborg, Sønderborg, Køge, Nyborg, Højbjerg, Slagelse, Dragør, Hørsholm, Haslev, Middelfart, Charlottenlund, Brønderslev, Brøndby, Farum, Greve, Kalundborg, Hvidovre, Rønne, Vallensbæk, Holbæk, Lyngby, Lillerød, Esbjerg, Struer, Vejle, Taastrup, Virum, Horsens, Jyllinge, Stenløse, Næstved, Aabenraa, Frederiksværk, Aalborg, Valby, Albertslund, Åbyhøj, Gentofte, Aarhus, Ringsted, Skive, Ikast, Roskilde, Risskov, Holstebro, Rødovre, Kolding, Herning, Odense, København, Thisted, Herlev, Nykøbing Falster, Vordingborg, Nakskov, Gladsaxe, Varde, Glostrup, Haderslev, Tilst, Ballerup, Hedensted, Hobro, Ølstykke, Brønshøj, Søborg, Randers, Korsør, Frederikshavn, Fredericia, Tårnby, Skanderborg, Hjørring, Allerød, Nærum, Svendborg, Kokkedal, Hillerød, Nørresundby, Silkeborg, Grenaa, Brabrand, Lystrup, Frederikssund, Frederiksberg, Vanløse, Odder, Hedehusene, Værløse, Helsingør, og Solrød Strand, .

Click-and-collect af trimmersnøre er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster).

Når man ser på tendenserne står det klart, at netshoppere som regel søger efter blandt andet trimmersnøre tilbud og køb trimmersnøre. Vi ser desuden typisk online shoppere søge efter for eksempel trimmersnøre online, billig trimmersnøre samt trimmersnøre priser, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Spar penge på trimmersnøre

Det er i dag usædvanlig simpelt for folk at finde de bedste priser på billige trimmersnøre online på flere e-shops, og på grund af dette har flere netshops ikke kunne slippe for at nedsætte udsalgspriserne på trimmersnøre en hel del, og ydermere frembyde portofri fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre være tiden værd at se nærmere på indtil flere firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på trimmersnøre online forinden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at ifald en shop frembyder billige trimmersnøre online for en salgspris der virker enormt beskeden, så kan det undertiden være et fingerpeg om en falsk internet forhandler. Betalinger med kort er imidlertid dækket ind under en lov, som redder en overfor bedrageriske e-handler.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale beløbet til trimmersnøre senere. Dette tilbydes ofte hos niche webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man kigger i data fremstår det markant, at internetbrugere mange gange søger for eksempel billig trimmersnøre og trimmersnøre priser. Derudover oplever vi som regel folk lede efter for eksempel trimmersnøre tilbud, trimmersnøre online og køb trimmersnøre.

Gennemsøg folks bedømmelser

Trustpilot fremskaffer evigt udmærkede chancer for at beskue en lang række tidligere forbrugeres kritik og på grund af dette anbefaler vi, at du studerer e-butikkens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige trimmersnøre online.

Facebook præsterer desuden ganske pålidelige løsninger til at få et kig ind i netshoppens popularitet. Foruden det ses mange online virksomheder som giver folk mulighed for at offentliggøre en omtale af købsoplevelsen, hvilket desuden burde udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige trimmersnøre online på en e-handler kunne de egentlig sætte sig ind i shoppens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde en omfattende opgave, især på de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Et alternativ kan være at se nærmere på om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være et bevis på at webbutikken efterlever de gældende danske regler, tillige med at e-firmaet løbende overværes af eksperter der er indført i reglementet på området.

Desuden får du chance for opbakning, når du forvoldes problemer som følge af din handel med trimmersnøre. Tillige anbefales det at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle vilkår der gælder for bestillingen af trimmersnøre online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed virksomheden har.

Her er det ligeledes vigtigt, at man når som helst beholder ens ordrekvittering, så man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af trimmersnøre, uagtet om man shopper ved Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Poul gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Jesper Johansen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Birthe Møller gav 5 stjerner

Alt var i orden

Kim gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot medfører nogenlunde fantastiske muligheder for at studere en stor gruppe tidligere køberes synspunkter og derved er det en hjælp, at du vurderer internet shoppens omtaler før du handler billige trimmersnøre online. Facebook bringer dig endvidere ultra gode metoder til at få indsigt i netbutikkens popularitet.
2Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af en anordning, hvilket passer på køberen overfor fup internet virksomheder. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at afdrage beløbet over tid.
3Vi anbefaler at undersøge hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, da det længe har været et bevis på at netbutikken lever op til de danske retningslinjer, foruden at hjemmesiden jævnligt ses til af eksperter der har megen viden om retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige trimmersnøre på en online shop kunne de reelt gennemse virksomhedens betingelser.
4En masse internet forhandlere giver nu et hav af forskellige billige løsninger til levering til trimmersnøre. Den mest populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo ret så problemfri, og oftest tilmed den billigste metode til levering.
5Før folk handler billige trimmersnøre i en e-butik kunne de for at være sikker sætte sig ind i shoppens betingelser, det er dog tit ikke særlig spændende. Foruden dette er det at foretrække at kunden er påpasselig med de vigtigste betingelser der har indvirkning på købet af billige trimmersnøre online, f.eks. hvilken byttepolitik internet forhandleren lover.
6Nogle enkelte online shops sikrer billig fragt på trimmersnøre, men for det meste forudsætter det at der købes for en bestemt sum. Desuden burde man udvælge den prisbilligste form for levering, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Denne viser sig beklageligvis endvidere ultra enkel. Den mest prisbevidste fragtmulighed er unægtelig selv at hente produkterne.
7Det er efterhånden særdeles ukompliceret for folk at finde de bedste tilbud online på billige trimmersnøre hos flere forhandlere på nettet, og for det præsterer flere shops på nettet levering uden betaling. Men det kan trods alt være rentabelt at efterse flere forhandlere på nettet efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig central såfremt du behøver pakken nu og her, og herved er det ret så centralt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid ved trimmersnøre. Størstedelen af internet butikker reklamerer med billig 1 hverdags levering på deres primære varenumre, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem før et bestemt tidspunkt.
9Den prisbilligste leveringsmodel er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog afhænger af at du befinder dig med kort afstand til online forretningens adresse. Den leveringsmetode kan være temmelig central om vi absolut skal bruge trimmersnøre nu og her. Alternativt så frembyder en hel del forretninger på nettet fragt uden beregning, men i reglen er det kun gældende hvis du shopper for en fastsat pris.