Byghjem.dk

Trimmerhoved


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du vælge et andet.
For mange er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning til valg af trimmerhoved.
Såfremt du vil have varerne nu og her eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er især et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot trimmerhoved.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige trimmerhoved fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode tilbud, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger varer fra adskillige producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af trimmerhoved online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og takket være dette har du tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, og sågar få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og kendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du bestiller trimmerhoved online fra deres webshop.
Mange nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres varer, idet de ikke sælger andet. Pga. dette kan du opleve mere kompetent sparring fra mennesker som er specialister i lige præcis trimmerhoved.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online vil du få lavere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
trimmerhoved bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

trimmerhoved silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

trimmerhoved harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af mere end 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

trimmerhoved jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt hvis det er væsentlige ombygninger. Flere projekter bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt må det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
2Før du optager arbejdet er det ultra centralt med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du kunne tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal tilkøbe hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Forudsat at du henter assistance fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
4Typisk vil det være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på udgifterne. Det bør blive fordelagtigt at gennemgå hver eneste udgift, og bagefter undersøge den billigste pris på hver enkelt.
5Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube faciliterer enormt meget almennyttig viden, navnligt når du kigger på engelsk.
6Man bør for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være en fordel at have værktøjet ved hånden inden du begynder på arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
7Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm der beskytter dig overfor eventuelle skader. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeriet, navnlig ifald du ikke har assistance fra en professionel.
8Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man hvis byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at byggeprojektet forbedrer planeten.
9Der kommer jævnligt overraskende hovedpiner ved omfangsrige opgaver, og derfor kan det vise sig af stor betydning at man afsætter betragtelig tid i planen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
10Ved projekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag skal du jævnligt tage et kig på vejrprognosen lige før byggeprocessen, så du slipper for at det uden varsel begynder at regne absolut lige når du er startet på det krævende byggeprojekt.
11Det bliver væsentligt at have de relevante byggematerialer klar til brug inden du begynder projektet. Du kunne forfatte en punktforms indkøbsseddel indeholdende det du har brug for, og så eftergå oversigten, så du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Godt forarbejde er vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør lave en struktureret agenda, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af agendaen.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er virkelig flot. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

En række internet varehuse foreslår til alt held diverse forskellige billige former for fragt til trimmerhoved. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør det muligt at hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig yderst uproblematisk, samt mange gange også den prisbilligste mulighed for levering.

Du kan ydermere beslutte dig for at få pakken bragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver jævnligt en sjat dyrere, men tillige i høj grad gnidningsløs ved køb af trimmerhoved online. Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men det forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af online forretningens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på trimmerhoved er naturligvis meget væsentlig om du behøver varerne om et øjeblik, så herved er det ret på sin plads at vi studerer den anslåede leveringstid ved trimmerhoved. Temmelig mange byggemarkeder – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig 1 dags fragt på mange af deres produkter online, men husk at det afhænger af at bestillingen anbringes inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få ordren på posthuset før logistikmedarbejderne får fri.

Indtil flere online webshops tilbyder levering uden betaling på trimmerhoved online, men ofte er det forbeholdt når du shopper for en bestemt sum. Ellers kunne du udse dig den mindst kostelige slags levering, som ofte er at få bragt din ordre til et udleveringssted.

Størstedelen af byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig trimmerhoved online og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på trimmerhoved i følgende byer:

Aalborg, Hobro, Varde, Fredericia, Åbyhøj, Ballerup, Rønne, Haderslev, Vanløse, Randers, Viborg, Lystrup, København, Charlottenlund, Odder, Frederiksværk, Ringsted, Brønderslev, Holbæk, Birkerød, Frederikssund, Solrød Strand, Køge, Farum, Tårnby, Frederikshavn, Albertslund, Rødovre, Hedehusene, Greve, Grenaa, Valby, Brabrand, Værløse, Nakskov, Allerød, Hjørring, Esbjerg, Hedensted, Brøndby, Gentofte, Søborg, Glostrup, Hillerød, Højbjerg, Nyborg, Skive, Gladsaxe, Herlev, Kalundborg, Helsingør, Roskilde, Nærum, Silkeborg, Ikast, Hvidovre, Kolding, Thisted, Rudersdal, Sønderborg, Slagelse, Nørresundby, Ølstykke, Odense, Vallensbæk, Virum, Skanderborg, Stenløse, Kokkedal, Vejle, Frederiksberg, Svendborg, Horsens, Holstebro, Struer, Lyngby, Nykøbing Falster, Korsør, Dragør, Aarhus, Taastrup, Aabenraa, Haslev, Brønshøj, Jyllinge, Herning, Ishøj, Vordingborg, Lillerød, Hørsholm, Risskov, Næstved, Tilst, og Middelfart, .

Click-and-collect for trimmerhoved er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Falster).

Ved indkig i data bliver det markant, at folk ofte leder efter fx trimmerhoved online og billig trimmerhoved. Foruden dette ser vi som regel folk søge eksempelvis trimmerhoved tilbud, trimmerhoved priser og køb trimmerhoved, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Tilbud på trimmerhoved

Det er usædvanlig praktisk for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige trimmerhoved online fra diverse internet webshops, og af den grund har adskillige e-firmaer fundet det nødvendigt at presse salgspriserne på trimmerhoved eftertrykkeligt, og ydermere garantere gratis levering.

Det kan immervæk blive gavnligt at eftergå flere e-shops efter billige priser på trimmerhoved online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få den billigste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Du skal trods alt huske på, at når en netshop afsætter billige trimmerhoved online til salg for en pris der kan ses som mystisk billig, burde det for det meste være et bevis på en bedragerisk shop. Kortkøb er trods alt dækket ind under en vedtægt, som skærmer dig overfor bedrageriske internet handler.

Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du vil honorere omkostningerne til trimmerhoved over en længere periode. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Stark.

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger bl.a. trimmerhoved priser og trimmerhoved online. Vi ser derudover ofte online shoppere kigge efter bl.a. billig trimmerhoved, køb trimmerhoved samt trimmerhoved tilbud.

Undersøg tidligere brugeres ratings

Trustpilot fremskaffer ret så gode muligheder for at se nøjere på en lang række andre køberes erfaringer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du udforsker netbutikkens vurderinger inden du handler billige trimmerhoved online.

Facebook frembringer lige så vel faktisk gunstige løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet. Herinde ser vi en del internet handler hvor kunder kan formulere en vurdering af deres køb, som lige så vel må bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige trimmerhoved online på en e-butik kan man egentlig kigge på dens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt, særligt hos de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Et alternativt forslag er at tjekke om e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en tilkendegivelse af at webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, og at online shoppen undertiden undersøges af specialister der har megen viden om de gældende regler.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, når du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med dit køb af trimmerhoved. Tilsvarende slår vi et slag for at man er obs på de mest basale vilkår i forbindelse med bestillingen af trimmerhoved online, f.eks. hvilken ombytningsret internet webshoppen tilsikrer.

Her er det desuden vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin kvitteringsmail, således man når som helst kan vidne om sit køb af trimmerhoved, ligegyldig om man har købt ved Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg eller Silvan.

Thomas gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Jens A gav 4 stjerner

Har handlet der før

Niels gav 5 stjerner

Hurtig levering

Jørgen V gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot frembringer egentlig strålende muligheder for at eksaminere ret mange aktuelle kunders ratings og af den grund anbefaler vi, at du efterforsker netshoppens ratings forinden du handler billige trimmerhoved online. Facebook præsterer ydermere fuldstændig fine genveje til at få indblik i webshoppens pålidelighed.
2Forud for at nogen handler billige trimmerhoved på en webshop kunne man ideelt set få overblik over shoppens handelsaftale, men det er ofte ikke særlig interessant. I øvrigt tilråder vi at du er opmærksom på de grundlæggende vedtægter der spiller ind i forbindelse med handlen med billige trimmerhoved online, som for eksempel den returpolitik webbutikken har.
3Det har vist sig at være særligt fremkommeligt for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige trimmerhoved fra forskellige online outlets, og for det garanterer massevis af internet butikker fri fragt. Dog kan det til hver en tid blive rentabelt at eftergå en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at få fat i den skarpeste pris.
4Den billigste fragtløsning er dog selv at hente ordren, som desværre beroer på at du bor med kort afstand til internet forretningens arbejdslager. Den metode til levering er selvfølgelig yderst essentiel i tilfælde af at vi har behov for trimmerhoved lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet virksomheder billig levering, men tit afkræver det at man køber for en fastsat pris.
5Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en vedtægt, der støtter køber imod svindlende e-butikker. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil finansiere betalingen over flere uger.
6Flere online virksomheder yder gratis fragt på trimmerhoved, men undertiden kun såfremt du bestiller for en fastsat sum. Alternativt kan man vælge den mest prisbevidste leveringsversion, som i de fleste tilfælde vil være at få leveret produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig oftest tillige ret praktisk. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
7Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret væsentlig i tilfælde af at du skal bruge din pakke omgående, og derfor er det nemlig meningsfuldt at vi besigtiger den forventede leveringsdato for trimmerhoved. Temmelig mange e-forhandlere tilbyder billig dag-til-dag fragt på mange produkter, men husk at det antager at du bestiller inden et fastslået tidspunkt.
8Mange forhandlere på nettet foreslår i dag et hav af forskellige billige leveringsmetoder til trimmerhoved. Den mest almindelige er nu om dage levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte varer når du har tid. Metoden er jo rigtig hensigtsmæssig, og typisk ligeledes den mest betalelige metode til levering.
9Vi anbefaler generelt at kontrollere om e-handlen er e-mærket, siden det generelt er et fingerpeg om at webshoppen respekterer de danske love, samt at online butikken jævnligt besøges af sagkyndige som er indført i vilkårene. Inden nogen bestiller billige trimmerhoved på en online webshop bør de egentlig betragte webshoppens forretningsbetingelser.