Trillebør 80 L GROUW
525 kr.
Mere info
Trillebør 80 liter GROUW 69232
265 kr.
Mere info
Punkterfri trillebørhjul HERO 6425-040
210 kr.
Mere info
Trillebør 80 liter
316 kr.
Mere info
Trillebør 100 liter Folkebør BD1000
682 kr.
Mere info
Trillebør 80L GROUW
649 kr.
Mere info
Multibør 110 liter GROUW
406 kr.
Mere info
Trillebørhjul PU 13x3.50-6 Dovre
190 kr.
Mere info
Trillebørhjul 16X4.00-8
199 kr.
Mere info
Trillebørhjul 16 Ravendo
314 kr.
Mere info
Trillebør 80L GROUW
699 kr.
Mere info
Punkterfri hjul til sækkevogn 3,00 x 4'' 6425-030
170 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende virksomhedens regningslinjer.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, imens nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare trillebør.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring trillebør.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige trillebør fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder de bedste priser, imens nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad du vil prioritere.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragten, så kunne du med fordel køre varerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.
De store byggemarkeder forhandler varer fra mange specialbutikker, og hermed kan du handle fra et stort sortiment af trillebør online.
De velkendte byggecentre findes overalt i landet, og pga. det har mange mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Herved vil du modtage endnu mere indsigtsfuld sparring fra personale som er specialister i netop trillebør.
Flertallet af online nichebutikker er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler trillebør online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

trillebør harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

trillebør jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag over 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

trillebør silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

trillebør bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det vil vise sig værdifuldt at have de presserende materialer til disposition i god tid før du starter byggeriet. Du vil med fordel kunne lave en simpel liste hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og dernæst eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
2Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et regnskab for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive forstandigt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kan kortlægge ens købspris for dem alle sammen.
3Ved udendørs opgaver kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette kan du løbende tage notits af vejrforudsigelserne lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit krævende projekt.
4Du bør for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdshjelm som beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, især når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
5Måske du burde regne på om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal få assistance fra en fagperson til afslutningen af det. Såfremt du fremskaffer professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter en pris fra diverse leverandører.
6Planlægning bliver nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være konkret når du udarbejder din køreplan.
7Der kommer som regel uforudsete vanskeligheder når det kommer til svære opgaver, og som følge heraf kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes en god portion plads i kalenderen, med formålet om at man kan være sikker på at komme i mål.
8Forinden du påbegynder dit byggeprojekt må det være ultra fundamentalt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
9Du kan finde utallige hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube supporterer dig med betydelige mængder brugbar oplysning, specielt såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
10Du skal for alt i verden ikke mangle grej. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at du har det klar når du starter byggeriet. Det er derudover vigtigt at medregne de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
11I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det kan man få forudsat at byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte beroer altså på at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
12Det kan være til god gavn at søge hjælp til arbejdet, især ved krævende byggeprojekter. Omfattende opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover må det blive bedre og sjovere når man er flere om det.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ultra overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En del internet foretagender frembyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsformer til trillebør. En af favoritterne er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig super problemfri, samt mange gange også den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kunne tillige forsøge at få leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er gennemsnitligt en kende mindre billig, men desuden ualmindeligt problemfri for trillebør online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men det forudsætter at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på trillebør kan i nogle tilfælde være ret så relevant ifald vi skal bruge produktet omgående, og herved er det rimelig centralt at vi checker den estimerede leveringstid på trillebør. En række internet firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varenumre online, men som trods alt betinges af at ordren gennemføres inden et angivent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forinden de lageransatte tager hjem.

Indtil flere webshops byder på gebyrfri levering på trillebør online, men typisk under forudsætning af at der shoppes for et konkret beløb. I øvrigt skulle du overveje den billigste leveringsmodel, der oftest vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

De største netbutikker giver afhentning hvor du handler billig trillebør online men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene tildeler for eksempel klik-og-hent på trillebør i disse byer:

Middelfart, Svendborg, Hedensted, Slagelse, Rudersdal, Herlev, Dragør, Rødovre, Odense, Viborg, Thisted, Stenløse, Vejle, Køge, Hørsholm, Valby, Søborg, Risskov, Frederiksværk, Holbæk, Greve, Esbjerg, Hillerød, Gentofte, Struer, Værløse, Næstved, Rønne, Gladsaxe, Varde, Haslev, Sønderborg, Vallensbæk, Charlottenlund, Randers, Jyllinge, Skanderborg, Solrød Strand, Nørresundby, Tårnby, Hvidovre, Nyborg, Haderslev, Lyngby, Glostrup, Korsør, Herning, Hobro, Ringsted, Ballerup, København, Lillerød, Allerød, Fredericia, Horsens, Kokkedal, Brøndby, Kolding, Aarhus, Hjørring, Ølstykke, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Ishøj, Holstebro, Brønshøj, Tilst, Silkeborg, Taastrup, Ikast, Frederikssund, Nærum, Frederikshavn, Skive, Højbjerg, Albertslund, Frederiksberg, Lystrup, Aalborg, Hedehusene, Brabrand, Virum, Grenaa, Brønderslev, Kalundborg, Helsingør, Nakskov, Aabenraa, Roskilde, Vordingborg, Farum, Odder, Vanløse, og Birkerød, .

Afhentning ift. trillebør er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland).

Når vi ser på søgedata står det klart, at internetbrugere mange gange søger eksempelvis billig trillebør og trillebør tilbud. Foruden dette ser vi mange gange folk søge eksempelvis trillebør online, køb trillebør og trillebør priser, plus de store byggemarkeder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Gode priser på trillebør

Det er efterhånden ret så hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde de bedste priser på billige trillebør online på forskellige internet varehuse, og herved har langt de fleste butikker på nettet været nødt til at nedskære salgspriserne på trillebør betydeligt, og i øvrigt frembyde levering uden betaling.

Trods dette kan det alligevel være udbytterigt at eftergå flere internet webshops efter udsalg og tilbud på trillebør online før du placerer ordren, således at du er skudsikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man skal trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en butik på nettet annoncerer billige trillebør online til salg for en pris der anses for mystisk beskeden, kunne det tit være et symbol på en falsk online webshop. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket sikrer dig overfor uærlige online forhandlere.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, hvis du tilstræber at dække beløbet til trillebør af flere omgange. Dette foreslåes ofte hos nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel søger eksempelvis trillebør online og billig trillebør. Vi ser desuden typisk folk søge fx trillebør priser, køb trillebør samt trillebør tilbud.

Udforsk tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot frembyder stort set passelige muligheder for at kontrollere en stor gruppe øvrige kunders bedømmelser og herved er det at foretrække, at du læser internet virksomhedens vurderinger forud for at du køber billige trillebør online.

Facebook giver dig tilsvarende fuldt ud fordelagtige genveje til at få indsigt i online forretningens troværdighed. Foruden det møder vi endda internet foretagender hvor du kan ytre en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket desuden burde bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige trillebør online i en shop behøver de i virkeligheden kigge på webbutikkens handelsvilkår, det er dog undertiden ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Et andet forslag kan være at se nærmere på hvorvidt netbutikken er e-mærket, siden det ofte er en garanti for at internet butikken opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, udover at netbutikken ofte besigtiges af specialister som har ekspertise inden for reglerne på området.

Derudover giver det dig anledning til support, når du får vanskeligheder med din ordre på trillebør. For øvrigt er det godt at kunden er påpasselig med de vigtigste bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af trillebør online, fx hvilken returneringsret shoppen tilbyder.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man når som helst bevarer ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne bevise købet af trillebør, ligegyldig om man køber hos Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen eller Bygma.

Henrik K gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Inger gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Morten gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Birthe Johansen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til internetshopping
1En stor portion forretninger på nettet frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmodeller til trillebør. En af dem der er mest populær er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente varerne når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså særdeles ukompliceret, og endda ydermere den prisbilligste fragtløsning.
2Den mest prisbevidste slags levering vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men dette betinges af at du lever nærved e-forhandlerens bopæl. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være super aktuel når man står og skal bruge trillebør nu og her. Alternativt så lover en hel del internet shops portofri levering, men i reglen stiller det krav om at der købes for en bestemt sum.
3Før nogen køber billige trillebør hos en online webshop kunne man i princippet gennemse virksomhedens handelsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt. Ydermere er det fornuftigt at du er vaks omkring de mest essentielle vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige trillebør online, til eksempel den ombytningspolitik netshoppen bruger.
4Trustpilot medfører ultra strålende løsninger til at undersøge en stor portion øvrige brugeres anmeldelser og herved rekommanderer vi, at du tjekker internet firmaets anmeldelser forud for at du handler billige trillebør online. Facebook præsterer derudover fuldkommen udmærkede muligheder for at få indtryk af netshoppens kundefokus.
5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ret bestemmende når du står og skal bruge din ordre om kort tid, og med det formål er det relativt centralt at du gransker den forventede leveringstid på trillebør. Masser af butikker på nettet stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, men glem ikke at det er regnet ud fra at der bestilles forud for et besluttet klokkeslæt.
6Enkelte internet handler frembyder fragt uden omkostninger på trillebør, men typisk er det betinget af at der aftages for en konkret pris. Alternativt kunne du gribe den mindst kostelige leveringsform, der tit er at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtformen bliver almindeligvis derudover særligt ukompliceret. Den mest betalelige fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
7Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en sikkerhed for at online virksomheden understøtter den officielle danske lovgivning, tillige med at online webshoppen jævnligt evalueres af eksperter der forstår lovgivningen. Forud for at folk handler billige trillebør i en e-shop kunne man principielt have øje for butikkens vilkår.
8Det er jo efterhånden virkelig uproblematisk for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige trillebør på flere online selskaber, og med det motiv tilbyder utallige forhandlere på nettet levering uden betaling. Derfor kan det ikke desto mindre blive rentabelt at analysere nogle e-handler efter rabat og tilbud forinden du køber, så man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.
9Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af et lovbud, der assisterer en imod falske internet virksomheder. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du higer efter at afbetale omkostningerne i flere bidder.