Er du på udkig efter trapezplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 10 stk for kun 1.079 kr. Det er 71 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 10 stk trapezplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.079 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.548 kr.Køb
3.467 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gulvvarme til carport til dæk til væg til etagedæk til facade til varmt tag til støbning til drivhus til betondæk til beton til gulv

Varianter: polycarbonat plast blåtonet stål jern glasklar klare metal pvc

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ hos de udbredte byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, som kan give hjælp til valg af trapezplader.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt udvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare trapezplader.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige trapezplader fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have gode tilbud, imens nogle satser på kompetent sparring. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder udbyder varer fra alle mulige producenter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af trapezplader online.
De gængse byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og som følge af det har flertallet mulighed for at handle online og hente materialerne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du handler trapezplader online på deres hjemmeside.
Flertallet af online nichebutikker har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette vil du modtage mere gavnlig hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop trapezplader.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder
trapezplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

trapezplader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

trapezplader silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

trapezplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Længe før du indleder dit byggeprojekt er det højst essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beklædning som arbejdshjelm der beskytter dig med henblik på potentielle uheld. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
3Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor skal du regelmæssigt kigge på vejrberetningerne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er godt i gang med det komplicerede byggeprojekt.
4Der præsenterer sig jævnligt overraskende problemer i forbindelse med avancerede opgaver, og derfor vil det være værdifuldt at man har afsat en del plads i tidsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
5Der kan findes et bredt udvalg af guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube yder assistance med meget almennyttig information, i særlig grad såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
6Godt forarbejde vil altid være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder tidsplanen.
7Du bør gennemtænke om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør hente professionel assistance til opstarten af projektet. Når du køber hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige firmaer.
8Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige et budget for dit byggeri, så man har en økonomisk ramme. Det vil være en god idé at nedskrive alle omkostninger, og herefter kortlægge den billigste pris på dem slavisk.
9Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig hvis det er vigtige ombygninger. Flere ombygninger kræver flere mennesker. Endvidere bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Man bør aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig en fordel at have værktøjet tilgængeligt når du indleder arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
11Det er af stor betydning at have alle byggematerialer til disposition forud for at du går til værks med dit arbejde. Du kan med fordel nedskrive en hurtig indkøbsseddel som indeholder det du har brug for, og bagefter eftergå punkterne, så du bliver sikker på at du har det hele.
12Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinger at renoveringen har betydning for klimaet.
De mest folkekære byggecentre
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er meget flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig flot. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål hvad angår trapezplader

 • Hvordan monterer man trapezplader?
 • Hvordan skærer man i trapezplader?
 • Hvad er trapezplader?
 • Hvordan sætter man trapezplader op?
 • Hvordan skal trapezplader vende?
 • Hvordan saver man i trapezplader?
 • Hvordan skruer man trapezplader?
 • Hvordan lægger man trapezplader?
 • Hvor skruer man trapezplader?
 • Hvordan tilpasser man trapezplader?
 • Hvad koster trapezplader?
 • Hvilken mulighed for fragt er bedst?

  Adskillige netshops udlover nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmåder til trapezplader. Den mest benyttede er nu om dage afhentningssteder, hvor det er muligt at hente din pakke når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig ekstremt overkommelig, og i mange tilfælde ligeledes den prisbilligste leveringsmodel.

  Du bør lige så vel påtænke at vælge at få udbragt til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragtløsningen er sædvanligvis en lille smule mere bekostelig, men på den anden side ret hensigtsmæssig ift. trapezplader online. Den mest letkøbte metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, som jo nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af online firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på trapezplader kan være ret udslagsgivende om man mangler varen fluks, og derfor er det fuldkommen relevant at man kontrollerer den forventede leveringsdato på trapezplader. Størstedelen af online outlets – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig 1 dags levering på masser af varenumre online, men som ikke desto mindre nødvendiggør at du når at bestille forud for et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne afsendt før de pakkeansatte drager hjemad.

  Nogle internet selskaber frembyder gebyrfri levering på trapezplader online, men i reglen er det forudsat at du handler for en præcis sum. Desuden kan du beslutte sig for den mest billige fragtmetode, som oftest er at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

  Mange kæder tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig trapezplader online og afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne tilbyder blandt andet klik-og-hent på trapezplader i følgende områder:

  Varde, Horsens, Stenløse, Næstved, Hillerød, Odder, Odense, Dragør, Rødovre, Charlottenlund, Gladsaxe, Ølstykke, Svendborg, Roskilde, Nyborg, Tårnby, Kolding, Brønderslev, Thisted, Skanderborg, Brønshøj, Hobro, Tilst, Birkerød, Rudersdal, Jyllinge, Køge, Solrød Strand, Rønne, Silkeborg, Ishøj, Nærum, Esbjerg, Greve, Slagelse, Højbjerg, Hjørring, Hedensted, Nørresundby, Frederikssund, Glostrup, Skive, Frederiksværk, Grenaa, Aarhus, Brabrand, Herning, Vordingborg, Lyngby, Frederikshavn, Allerød, Gentofte, Vanløse, Fredericia, Virum, Ringsted, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Helsingør, Randers, Vallensbæk, Viborg, Lillerød, Hedehusene, Hvidovre, Aalborg, Risskov, Værløse, Holbæk, Ballerup, Sønderborg, Søborg, Aabenraa, Middelfart, Albertslund, Brøndby, Ikast, Korsør, Holstebro, Valby, Frederiksberg, Nakskov, København, Taastrup, Struer, Hørsholm, Kalundborg, Haderslev, Kokkedal, Lystrup, Farum, Haslev, Herlev, og Vejle, .

  Afhentning ift. trapezplader er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Amager).

  Ved indkig i data er det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis billig trapezplader og køb trapezplader. Derudover ser vi tit internet shoppere efterspørge fx trapezplader online, trapezplader priser og trapezplader tilbud, plus de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på trapezplader

  Det er i dag særdeles gnidningsløst for enhver at finde frem til tilbud på billige trapezplader online på forskellige netshops, og af den grund har flere internet butikker fundet det nødvendigt at sænke prisen på trapezplader drastisk, og i øvrigt byde på fragt uden betaling.

  Til gengæld kan det imidlertid vise sig lukrativt at sammenligne forskellige internet foretagender efter udsalg og tilbud på trapezplader online før du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

  Man må bare huske på, at i tilfælde af at en shop på nettet forhandler billige trapezplader online for en pris som er helt ekstremt billig, så burde det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk internet forhandler. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af en bestemmelse, hvilket garanterer dig som kunde overfor fup webbutikker.

  Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere regningen på trapezplader over en længere periode. Det foreslåes som regel i nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen og Bygma.

  Når vi ser på søgedata står det klart, at online shoppere ofte søger fx billig trapezplader og trapezplader online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker efterspørge blandt andet køb trapezplader, trapezplader tilbud samt trapezplader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg trapezplader er 1000 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til carport til beton til facade til væg til betondæk til dæk til varmt tag til gulvvarme til etagedæk til støbning til gulv til drivhus

  Varianter: plast glasklar polycarbonat blåtonet metal jern stål klare pvc

  Tjek folks meninger

  Trustpilot resulterer i absolut fordelagtige chancer for at analysere mange tidligere kunders vurderinger og herved støtter vi, at du bliver klogere på online webshoppens vurderinger forinden du køber billige trapezplader online.

  Facebook frembyder også visse ærlige løsninger til at få indsigt i e-forretningens popularitet. Desuden ser vi faktisk e-forhandlere som tilbyder kunderne at publicere en kritik af deres køb, som på samme måde må udnyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk køber billige trapezplader online i en internet handler kan de i og for sig kigge på butikkens handelsvilkår, det er dog for det meste ikke videre spændende, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

  Et alternativ er at kontrollere om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være et signal om at internet forhandleren retter sig efter de danske love, foruden at internet virksomheden nu og da revurderes af jurister der kender til de gældende bestemmelser.

  Desuden får du genvej til hjælpende service, når du oplever problemstillinger i forbindelse med din handel med trapezplader. Dertil er det anbefalelsesværdigt at kunden er påpasselig med de mest aktuelle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af trapezplader online, eksempelvis den returneringsret netbutikken tilbyder.

  På grund af dette er det tillige relevant, at man når som helst sikrer sin faktura, således man en anden gang vil kunne dokumentere sit køb af trapezplader, uagtet om man har bestilt fra XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen eller Silvan.

  Charlotte gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Helle Mortensen gav 4 stjerner

  god service

  Anders gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Mette J gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  9 tips til indkøb via nettet
  1En hel del e-firmaer præsterer gratis levering på trapezplader, men i mange tilfælde er det påkrævet at der aftages for en præcis sum. Alternativt skal du udvælge den mest billige type af levering, hvilket ofte er at få kørt din ordre til en pakkeshop. Leveringsformen er i mange tilfælde lige så vel i høj grad fleksibel. Den mest betalelige leveringsmetode er unægtelig at hente pakken selv.
  2Vi tilråder at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, fordi det generelt er en tryghed om at webshoppen accepterer dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen tit revurderes af specialister der er meget fortrolige reglerne. Før folk handler billige trapezplader på en online virksomhed behøver de faktisk få overblik over dens handelsvilkår.
  3Antal dages levering er jo super central ifald vi absolut skal bruge ordren straks, så i det øjemed er det i sandhed væsentligt at man undersøger den anslåede leveringsdato på trapezplader. Temmelig mange internet foretagender yder billig 1 dags fragt på en række varenumre, men vær vagtsom da det regnes ud fra at ordren lægges tidligere end et angivent klokkeslæt.
  4Trustpilot resulterer i regulære uafhængige chancer for at vurdere mange andre konsumenters erfaringer og af den grund er det godt, at du tjekker netbutikkens ratings forud for at du køber billige trapezplader online. Facebook frembringer ydermere adskillige fornemme genveje til at få indsigt i internet virksomhedens popularitet.
  5Det er efterhånden ret så gnidningsløst for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige trapezplader hos flere internet selskaber, og så præsterer en hel del online webshops fragt uden betaling. Derfor kan det immervæk være rentabelt at sammenligne flere webbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, så du ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.
  6Inden folk shopper billige trapezplader i en webbutik kan de faktisk skimme netshoppens forretningsbetingelser, men det er bare ikke specielt ophidsende. Tillige er det prisværdigt at du er på vagt for de mest vedkommende regler der har indflydelse på shopping af billige trapezplader online, som for eksempel hvilken returneringsret e-forretningen lover.
  7Den mest prisbevidste slags levering er dog at du selv henter ordren, hvilket dog kræver at du lever tæt på e-forhandlerens arbejdslager. Den form for levering er selvfølgelig særligt central ifald du behøver trapezplader nu og her. Alternativt så yder nogle firmaer på nettet fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kun ifald der aftages for et konkret beløb.
  8Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en regel, hvilket støtter dig som køber imod bedrageriske internet varehuse. Som alternativ kunne du overveje en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du ønsker at betale prisen over tid.
  9En række online forretninger frembyder til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmidler til trapezplader. En der er meget anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente pakken præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså ret simpel, og ofte desuden den mindst kostelige fragtløsning.