Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring transportabel ventilator.
Når du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Det er navnligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Det er helt klart super relevant at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige transportabel ventilator fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste tilbud, hvorimod øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal vide hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende netbutikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt produktudvalg, imens andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot transportabel ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du i det meste af landet, og på grund af det har man adgang til at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Takket være dette har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se fordele i.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige nicheshops, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af transportabel ventilator online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er specialister i det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det bør du få super anvendelig sparring fra folk der er eksperter i lige præcis transportabel ventilator.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber transportabel ventilator online på deres side.
Størstedelen af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

transportabel ventilator jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

transportabel ventilator harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

transportabel ventilator silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

transportabel ventilator bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For opgaver udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt holde øje med prognosen for vejret når du nærmer dig starten på projektet, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned når du netop er godt i gang med det komplekse projekt.
2Før du påbegynder byggeriet kan det vise sig usandsynligt centralt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du må på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på mulige skader. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke har professionel assistance.
4Det er essentielt at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive fornuftigt at nedskrive alle udgiftsposter, og bagefter indsamle beløbet for dem én efter én.
5Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når det kommer til omfangsrige arbejdsopgaver. Omfattende projekter gør krav på mere end en person. I øvrigt er det bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
6Der præsenterer sig jævnligt uforudsete problemer når det handler om større opgaver, og af den grund vurderes det essentielt at der afsættes rimelig tid i handlingsplanen, således at man kan være sikker på at kunne få det færdiggjort.
7Muligvis kan det blive afgørende at have de nødvendige bygningsmaterialer disponible i god tid før du iværksætter din byggeproces. Du kan med fordel lave en punktforms liste indeholdende alt du skal bruge, og efterfølgende gennemgå listen, så du er tryg ved at der ikke mangler noget.
8I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilskud er altså betinget af at ombygningen har positiv betydning for planeten.
9Man bør ikke gå ned på grej. Tit vil det vise sig fordelagtigt at have grejet til disposition idet du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden godt at tage højde for omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
10Du kan finde en hel række guides og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube supporterer dig med en masse konstruktiv information, i særlig grad forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
11Husk at vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør investere i assistance fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du indhenter assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld leverandører.
12Planlægning bliver nøglen til at lykkes med arbejdet. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter tidsplanen.
De højest ratede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt overlegent. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En masse netshops foreslår nu om stunder alverdens billige fragtmuligheder til transportabel ventilator. Den mest anvendte er i dag afhentningssteder, som gør det muligt at hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Løsningen er jo særligt enkel, og oftest endda den mest letkøbte type af levering.

Du bør derudover påtænke at bestille pakken til levering til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig typisk en anelse mere bekostelig, men omvendt super smertefri for transportabel ventilator online. Den mest billige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som dog betinges af at du er lige ved e-forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på transportabel ventilator kan være ualmindeligt betydningsfuld om man skal bruge din ordre fluks, og i det øjemed er det komplet centralt at du gransker den anslåede leveringstid på transportabel ventilator. En lang række internet selskaber – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre online, som regnes ud fra at du bestiller inden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer ordnet forinden logistikpersonalet får fri.

Nogle få internet handler lover levering uden gebyr på transportabel ventilator online, men i reglen kun såfremt der shoppes for et præcist beløb. Desuden kan man udvælge den mest prisbevidste fragttype, som ofte vil blive at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

De store netshops foreslår klik-og-hent hvor du køber billig transportabel ventilator online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne tildeler eksempelvis klik-og-hent på transportabel ventilator i disse områder:

Aalborg, Thisted, Brønderslev, Vallensbæk, Hedehusene, Taastrup, Risskov, Tårnby, Brabrand, Stenløse, Frederikshavn, Skive, Rudersdal, Hedensted, Brønshøj, Frederikssund, Vordingborg, Viborg, Grenaa, Kolding, Brøndby, Slagelse, Glostrup, Sønderborg, Nakskov, Køge, Birkerød, Helsingør, Esbjerg, Charlottenlund, Herning, Hjørring, Hobro, Silkeborg, Jyllinge, Odense, Gentofte, Lyngby, Skanderborg, Ishøj, Kokkedal, Greve, Varde, Hørsholm, Vanløse, Tilst, Værløse, Nærum, Holstebro, Ølstykke, Næstved, Aarhus, Nyborg, København, Vejle, Rønne, Valby, Farum, Svendborg, Åbyhøj, Søborg, Herlev, Struer, Kalundborg, Horsens, Ringsted, Nørresundby, Haderslev, Odder, Solrød Strand, Gladsaxe, Rødovre, Dragør, Ikast, Holbæk, Korsør, Aabenraa, Haslev, Virum, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Ballerup, Fredericia, Hvidovre, Højbjerg, Hillerød, Middelfart, Lillerød, Allerød, Albertslund, Lystrup, Roskilde, og Randers, .

Klik-og-hent for transportabel ventilator er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere mange gange kigger efter eksempelvis transportabel ventilator online og transportabel ventilator tilbud. Derudover oplever vi mange gange folk søge fx transportabel ventilator priser, billig transportabel ventilator samt køb transportabel ventilator, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Den bedste pris på transportabel ventilator

Det er ultra praktisk for os alle at sammenligne tilbud på billige transportabel ventilator online hos forskellige internet shops, og med det motiv har de fleste online varehuse fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på transportabel ventilator en hel del, og derudover frembyde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det imidlertid blive nyttigt at efterse forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud på transportabel ventilator online inden du gennemfører din bestilling, så man er tryg ved at få den billigste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Man må imidlertid være klar over, at når en shop markedsfører billige transportabel ventilator online til en salgspris som kan virke helt ekstremt tiltalende, kunne det mange gange være et faresignal om en falsk netshop. Kortbetalinger er i hvert fald en del af en ordning, hvilket bistår dig som køber overfor svindlende online selskaber.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at honorere regningen på transportabel ventilator ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at mennesker mange gange søger eksempelvis transportabel ventilator tilbud og billig transportabel ventilator. Derudover oplever vi typisk online shoppere efterspørge for eksempel transportabel ventilator priser, transportabel ventilator online samt køb transportabel ventilator.

Tjek andre menneskers meninger

Trustpilot yder fuldstændig stabile løsninger til at efterforske flere andre køberes ratings og af den grund er det prisværdigt, at du ser nærmere på online forretningens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige transportabel ventilator online.

Facebook fører til endvidere relativt fantastiske metoder til at få indsigt i online shoppens troværdighed. Herinde møder vi endda internet forhandlere hvor folk kan afgive en bedømmelse af ordreforløbet, som desuden burde udnyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige transportabel ventilator online hos en internet handler behøver man for at være på den sikre side kigge på virksomhedens handelsvilkår, men det er tit ikke særlig interessant, især ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Et alternativt forslag kan derfor være at se nærmere på hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, siden det længe har været en antydning af at online firmaet føjer de danske love, og at internet forhandleren ofte revideres af specialister der er inde i de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god mulighed for support, ifald du udsættes for udfordringer ved din bestilling af transportabel ventilator. Dertil stiller vi forslag om at du er obs på de mest relevante retningslinjer der kan have betydning for købet af transportabel ventilator online, som fx hvilken returret internet shoppen garanterer.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man når som helst beholder sin e-mail kvittering, således man fremadrettet kan påvise bestillingen af transportabel ventilator, uafhængig af om man handler ved Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen eller 10-4.

Birthe gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Anders S gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Pia O gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Inger gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til din online shopping
1Inden nogen shopper billige transportabel ventilator på en internet webshop burde man i virkeligheden skimme forhandlerens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig interessant. Yderligere slår vi et slag for at du er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige transportabel ventilator online, som eksempelvis den byttepolitik virksomheden benytter.
2En hel del internet foretagender yder gratis fragt på transportabel ventilator, men ofte er det så nødvendigt at man handler for et fastsat beløb. I øvrigt må du udvælge den mest letkøbte form for levering, som typisk er at få kørt produkterne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver oftest lige så vel i høj grad bekvem. Den mindst kostelige leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken.
3Trustpilot leverer sådan set belejlige chancer for at læse en hel del øvrige køberes vurderinger og af den grund går vi ind for, at du vurderer e-handlens vurderinger før du handler billige transportabel ventilator online. Facebook indebærer ydermere immervæk fordelagtige løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens troværdighed.
4Vi går generelt ind for at granske om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, som ofte er et signal om at e-forhandleren anerkender de opstillede regler, tillige med at den rutinemæssigt efterses af specialister der har meget erfaring med reglementet på området. Før folk køber billige transportabel ventilator på en online butik kan de de facto kigge på dens handelsaftale.
5Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af et regulativ, der begunstiger dig imod svindlende firmaer på nettet. Som et alternativ kan du anvende en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du vil betale omkostningerne over flere uger.
6Fragtperioden er ualmindeligt relevant i tilfælde af at vi har behov for ordren omgående, og af den grund er det sandelig relevant at du checker den anslåede leveringsdato for transportabel ventilator. Masser af online selskaber tilbyder billig 1 hverdags levering på mange varer, men vær obs på at det stiller krav om at ordren aflægges forud for et givent klokkeslæt.
7Det er jo efterhånden i høj grad smertefrit for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige transportabel ventilator i blandt flere e-firmaer, og på grund af dette præsterer en lang række online webshops portofri fragt. Det kan dog til hver en tid blive gunstigt at eftergå indtil flere e-forretninger efter rabat og tilbud forud for at du shopper, sådan at man er garanteret at opnå den mest betalelige pris.
8En lang række online webshops tilbyder efterhånden diverse forskellige billige fragttyper til transportabel ventilator. Den mest moderne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter når du har mulighed for det. Denne er altså virkelig let, samt mange gange ligeledes den billigste form for levering.
9Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som dog beroer på at du bor nærved online butikkens lager. Den leveringsversion kan være usædvanlig aktuel når du behøver transportabel ventilator fluks. Alternativt så garanterer indtil flere internet outlets gebyrfri levering, men for det meste er det forbeholdt når du køber for en bestemt pris.