Byghjem.dk

Trallegarderobe

Plus Garderobe stativ ekskl. Rustik tralle 140x62cm
449 kr.
Mere info
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 80x49x45 cm - sort
1.799 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallegarderobe Design dobbelt - 195541-12 Drivtømmerfarve
1.799 kr.
Mere info
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 80x49x45 cm - drivtømmerfarve
1.799 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallegarderobe Design enkelt - 195531-15 Sort
1.549 kr.
Mere info
Plus Garderobe stativ ekskl. Rustik tralle 140x120cm/71x62cm
699 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallegarderobe Design enkelt - 195531-12 Drivtømmerfarve
1.549 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallegarderobe Design dobbelt - 195541-15 Sort
1.799 kr.
Mere info
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 138x49x45 cm - drivtømmerfarve
2.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af trallegarderobe.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Hvis du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er i høj grad muligt hos de gængse byggekæder.
Du vil finde ulighed i prisen på billige trallegarderobe fra netbutik til netbutik. En del giver billige priser, og andre fokuserer på service. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder præsterer et bredt sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare trallegarderobe.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af trallegarderobe online.
De gængse byggecentre findes i store dele af landet, og som følge af det har kunderne valget om at købe online og transportere varerne på egen hånd. Takket være dette har du chancen for at undvære fragtgebyret, og tilmed skaffe varerne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få bedre priser.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo bør du modtage ekstremt brugbar rådgivning fra nogle med ekspertviden i lige præcis trallegarderobe.
Flertallet af specialiserede webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du køber trallegarderobe online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
trallegarderobe harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

trallegarderobe silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

trallegarderobe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

trallegarderobe bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af mere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et regnskab for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en fordel at kortlægge alle omkostninger, og dernæst gennemgå ens købspris for dem alle sammen.
2Der kommer uden tvivl utidige problematikker ved omfattende projekter, og af den grund kan det være vigtigt at man afsætter rimelig plads i planen, som gør at man føler sig sikker på at man når det til siden.
3Du kan overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal investere i assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Når du skal have professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente en pris fra flere selskaber.
4Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt hvis det er omfattende byggeprojekter. Store ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover viser det sig mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
5Du bør for alt i verden ikke undvære grej. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har værktøjet klar til brug akkurat som du går løs med byggeprojektet. Det er desuden en fordel at medtage de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
6Du må aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, især når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
7I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes når byggeriet er positivt for miljøet. Det forudsætter dermed at ombygningen har betydning for planeten.
8Du finder stribevis af vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig overvældende meget brugbar viden, navnligt såfremt du bruger engelske søgeord.
9Måske kan det blive at have noget at sige at du har alle materialer disponible før du indleder projektet. Du vil med fordel kunne nedskrive en hurtig indkøbsliste med det du skal bruge, og efterfølgende tjekke hver enkelt ting, således at du føler dig overbevist om at du har det hele.
10Planlægning vedbliver at være vejen til succes med din byggeproces. Du må udarbejde en struktureret handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, inklusiv en nummerorden. Husk at være konkret når du sammensætter din agenda.
11Forud for at du optager arbejdet er det ganske fornuftigt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
12For udendørs byggeprojekter har vejret stor betydning. Af den grund bør du tit undersøge meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at regne absolut lige når du er gået i gang med det komplicerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ret så imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er meget overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Adskillige e-butikker yder efterhånden diverse billige leveringsformer til trallegarderobe. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Den er jo virkelig fremkommelig, samt desuden ligeledes den prisbilligste leveringsmodel.

Du kunne på samme måde beslutte dig for at få produkterne leveret hjem til dig selv eller til dit arbejde. Leveringsformen er sædvanligvis et hak dyrere, men endvidere særligt hensigtsmæssig med trallegarderobe online. Den mest letkøbte løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men det forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af online webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på trallegarderobe kan i nogle tilfælde være vældig vigtig i tilfælde af at vi mangler dine nye varer straks, så i det øjemed er det ret så vigtigt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato ved trallegarderobe. En række internet foretagender – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering på næste hverdag på deres favorit varer online, men som trods alt beroer på at ordren gennemføres inden et angivent tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få pakken afsendt forud for at de lageransatte tager hjem.

Nogle internet firmaer garanterer fragt uden omkostninger på trallegarderobe online, men undertiden er det kun gældende hvis der erhverves for et bestemt beløb. Alternativt skal du overveje den mest prisbevidste type af levering, hvilket gerne vil være at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig trallegarderobe online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus og Stark. Byggecentrene foreslår fx afhentning af trallegarderobe i følgende områder:

Thisted, Dragør, Ballerup, Herning, Brønshøj, Haslev, Taastrup, Tårnby, Aabenraa, Ikast, Grenaa, Silkeborg, Brønderslev, Struer, Hørsholm, Hvidovre, Skanderborg, Kokkedal, Gentofte, Hjørring, Nykøbing Falster, Korsør, Rudersdal, Valby, Højbjerg, Nørresundby, Kolding, Fredericia, Viborg, Gladsaxe, Allerød, Roskilde, Frederikssund, Hillerød, Brabrand, Sønderborg, Frederiksberg, Albertslund, Rønne, Hedehusene, Vejle, Stenløse, Frederiksværk, Vordingborg, Greve, Svendborg, Varde, Ringsted, Skive, Værløse, Middelfart, Glostrup, Jyllinge, Frederikshavn, Holstebro, Aarhus, Søborg, Haderslev, Tilst, Lillerød, København, Ølstykke, Helsingør, Slagelse, Charlottenlund, Hedensted, Lystrup, Hobro, Vallensbæk, Åbyhøj, Virum, Risskov, Odder, Rødovre, Brøndby, Solrød Strand, Birkerød, Nyborg, Esbjerg, Farum, Horsens, Vanløse, Kalundborg, Køge, Holbæk, Herlev, Ishøj, Aalborg, Næstved, Nakskov, Nærum, Randers, Odense, og Lyngby, .

Klik-og-hent ift. trallegarderobe er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tendenserne er det markant, at mennesker jævnligt efterspørger for eksempel trallegarderobe online og trallegarderobe tilbud. Man ser derudover typisk folk kigge efter eksempelvis billig trallegarderobe, trallegarderobe priser og køb trallegarderobe, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bygma.

Gode tilbud på trallegarderobe

Det har vist sig at være meget overkommeligt for alle at lave prissammenligning på billige trallegarderobe online i blandt forskellige netshops, og til tak har masser af e-forretninger set sig tvunget til at nedsætte prisniveauet på trallegarderobe betragteligt, og derudover præstere portofri levering.

Det kan immervæk vise sig lønsomt at besigtige nogle forskellige e-forhandlere efter tilbud og udsalg på trallegarderobe online før du handler, således at du er sikker på at antage den mest billige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Man må lige meget hvad være obs på, at når en e-handler udlover billige trallegarderobe online til salg for en pris der virker hamrende favorabel, så kunne det ofte være et faresignal om en falsk butik. Bestillinger med kort er heldigvis omfattet af en retningslinje, hvilket værner en imod uærlige e-shops.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du udnytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du agter at godtgøre regningen på trallegarderobe over et længere tidsrum. Det fås typisk ved nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Når man kigger i data står det tydeligt, at mennesker tit søger efter blandt andet billig trallegarderobe og trallegarderobe tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere lede efter for eksempel trallegarderobe online, trallegarderobe priser samt køb trallegarderobe.

Undersøg nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot frembyder tilpas relevante chancer for at læse ret mange andre køberes omtaler og derved stiller vi forslag om, at du læser e-firmaets anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige trallegarderobe online.

Facebook fører til tilsvarende ret så habile løsninger til at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en del firmaer på nettet hvor man kan give en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ydermere bør anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige trallegarderobe online på en e-forretning kan man for at være sikker betragte webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke videre spændende, specielt på de store byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se om e-shoppen er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er en påvisning af at e-forretningen accepterer den officielle danske lovgivning, samt at e-firmaet jævnligt overvåges af specialister der har nøje kendskab til retningslinjerne.

Desuden giver det dig chance for assistance, såfremt du bliver udsat for problemer ved din handel med trallegarderobe. Herudover er det prisværdigt at du er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af trallegarderobe online, fx hvilken ombytningspolitik e-firmaet kører med.

I den relation er det tillige essesentielt, at man stadig beholder ens ordrekvittering, så man til enhver tid kan dokumentere sit køb af trallegarderobe, uagtet om man har handlet hos Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Niels E gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Christian gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Henrik Jensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Kim gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til online shopping
1Før folk bestiller billige trallegarderobe i en e-forhandler burde man uden tvivl gennemløbe netbutikkens betingelser, men det er oftest en tidskrævende opgave. Ligeledes anbefales det at man er opmærksom på de mest centrale vedtægter der har indflydelse på bestillingen af billige trallegarderobe online, f.eks. hvilken returret internet butikken benytter.
2Mange e-forretninger yder nu om dage flere billige leveringsmuligheder til trallegarderobe. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når der er tid til det. Muligheden er nemlig temmelig nem, samt endda tillige den mest prisbevidste løsning til levering.
3Generelt foreslår vi at kontrollere om e-butikken er støttet af e-mærket, eftersom det bør være en forsikring om at internet virksomheden forstår de danske regler, og at online virksomheden en gang i mellem revideres af eksperter som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Før nogen shopper billige trallegarderobe på en internet webshop burde de i og for sig gennemløbe deres forretningsaftale.
4Det er i dag usædvanlig smart for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige trallegarderobe fra forskellige online butikker, og så garanterer langt de fleste butikker på nettet fri fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre være indbringende at udforske enkelte internet handler efter billige priser før du shopper, sådan at du er garanteret at antage den mest betalelige pris.
5Antal dages levering kan i nogle tilfælde være yderst væsentlig om du mangler din ordre nu og her, så af den grund er det øjensynligt relevant at vi gransker den anslåede leveringsdato for trallegarderobe. Flere online outlets tilbyder billig dag-til-dag levering på en masse produkter, men vær på vagt da det stiller krav om at bestillingen laves inden et givent tidspunkt.
6Den prisbilligste fragtmulighed vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket dog forudsætter at du befinder dig i kort afstand af e-forhandlerens tilholdssted. Den form for levering er jo virkelig central når du behøver trallegarderobe om kort tid. Alternativt så lover nogle få internet varehuse portofri levering, men typisk kun hvis du indkøber for en bestemt pris.
7Nogle få online shops lover fragtfri levering på trallegarderobe, men undertiden er det så præmissen at der handles for en bestemt sum. Derudover kan man tage den mest betalelige leveringstype, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen er som regel på den anden side ultra overkommelig. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
8Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en anordning, hvilket værner kunden overfor fup internet forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare betalingen ude i fremtiden.
9Trustpilot genererer sådan set fremragende muligheder for at fortolke mange eksisterende kunders reflektioner og derved kan det anbefales, at du tolker online webshoppens omtaler inden du køber billige trallegarderobe online. Facebook fører til lige så vel regulære solide løsninger til at få et kig ind i webshoppens popularitet.