Byghjem.dk

Trallebænk

Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde -drivtømmerfarve
1.799 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-12 Drivtømmerfarve
1.299 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - drivtømmerfarve
1.499 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-12 Drivtømmerfarve
1.099 kr.
Mere info
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - drivtømmerfarve
2.299 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover bare trallebænk.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes information omkring trallebænk.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Dette er især en mulighed i de kendte byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisen på billige trallebænk hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle satser på de bedste priser, og andre vil have kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra alverdens nicheshops, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af trallebænk online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggecentre findes nær dig, og af den grund har flertallet chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har man chancen for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker har en stor passion for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således bør du forvente ekstremt kyndig service fra mennesker der er specialister i lige præcis trallebænk.
Mange specialiserede netshops producerer selv varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Alverdens nichebutikker er små familievirksomheder, som oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe når du bestiller trallebænk online på deres side.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag ca. 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

trallebænk bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

trallebænk silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

trallebænk harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

trallebænk jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du har mulighed for at indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få når byggeriet er positivt for miljøet. Det kræver med andre ord at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
2Det vil vise sig af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible forud for at du tager fat på eksekveringen. Du kan udfærdige en overskuelig indkøbsseddel med alt du har brug for, og bagefter eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
3Du bør gennemtænke hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagperson til dele af byggeriet. Når du køber eksperthjælp kan det være fornuftigt at indhente uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
4Der kan findes alverdens vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube giver store mængder konstruktiv viden, især ifald du skriver søgeordene på engelsk.
5Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et regnskab for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er økonomisk at tage noter til samtlige udgifter, og bagefter nedskrive prisen på hver eneste af dem.
6Før du igangsætter byggeprojektet kan det være meget meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være gældende love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
7Du bør aldrig undvære værktøj. Ofte vil det vise sig klogt at have det disponibelt forinden du indleder dit byggeprojekt. Glem ikke at indregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
8Forberedelse er vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør lave en gennemarbejdet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du laver din tidsplan.
9Der viser sig utvivlsomt uventede udfordringer i forbindelse med omfattende projekter, og pga. dette kan det vise sig afgørende at der er afsat god plads i agendaen, med det formål at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
10Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til dele af projektet, hovedsageligt ift. væsentlige projekter. Krævende ting kræver flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
11Du bør unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse såsom sikkerhedssko der sikrer dig overfor hændelige uheld. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
12Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum holde øje med prognosen for vejret i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger bedst som du står midt i det komplekse projekt.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er meget imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En lang række online outlets frembyder i dag en hel del forskellige billige fragtmetoder til trallebænk. En der er meget populær er for nærværende pakkeshoppen, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo meget smart, og typisk ydermere den billigste leveringsform.

Du kunne alternativt forsøge at få ordren leveret til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden er gennemsnitligt et hak mindre billig, men derudover i høj grad fleksibel for trallebænk online. Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du har bopæl i kort afstand af online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på trallebænk er naturligvis særligt vital forudsat du har brug for dine nye varer med det samme, og i det øjemed er det ret så passende at man ser den forventede leveringsdato ved trallebænk. En hel del online forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næste hverdag på adskillige varer online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et fast klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få varerne ud af døren før de pakkeansatte har fyraften.

Nogle online shops tilbyder levering uden betaling på trallebænk online, men ofte er det påkrævet at der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt kunne man tage den mindst kostelige fragtform, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

En hel del byggecentre foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig trallebænk hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder eksempelvis afhentning af trallebænk i disse områder:

Hillerød, Brønderslev, Kokkedal, Frederikssund, Rødovre, Skanderborg, Virum, Hørsholm, Risskov, Birkerød, Hjørring, Ishøj, Valby, Hedensted, Nørresundby, Aarhus, Stenløse, Grenaa, Solrød Strand, Hobro, Vejle, Søborg, Sønderborg, Odense, Viborg, Kalundborg, Odder, Ringsted, Gentofte, Nærum, Allerød, Aabenraa, Rønne, Lystrup, Brøndby, Vanløse, Roskilde, Korsør, Gladsaxe, Varde, Glostrup, Fredericia, Herlev, Højbjerg, Greve, Ikast, Jyllinge, Helsingør, Thisted, Køge, Nakskov, Slagelse, Kolding, Taastrup, Haderslev, Herning, Frederikshavn, Silkeborg, Lillerød, Farum, Holbæk, Svendborg, Middelfart, Skive, Lyngby, Horsens, Charlottenlund, Nyborg, Frederiksværk, Frederiksberg, Vallensbæk, Dragør, Brønshøj, Næstved, Tilst, Randers, Struer, Hedehusene, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Haslev, Aalborg, Tårnby, Rudersdal, Ølstykke, Vordingborg, Værløse, København, Ballerup, Holstebro, Hvidovre, Esbjerg, Albertslund, og Brabrand, .

Click-and-collect ift. trallebænk er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at folk jævnligt efterspørger fx trallebænk tilbud og trallebænk online. Foruden dette ser man som regel folk søge blandt andet køb trallebænk, trallebænk priser samt billig trallebænk, plus de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

lille, 100 cm, 120 cm, 90 cm, sort, udendørs

Find den bedste pris på trallebænk

Det er ualmindeligt gnidningsløst for enhver at søge sig frem til tilbud på billige trallebænk online i blandt forskellige online outlets, og af den grund har adskillige internet varehuse været presset til at at trykke priserne på trallebænk eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere fragtfri levering.

Dog kan det alligevel blive gunstigt at inspicere enkelte e-handler efter tilbud og udsalg på trallebænk online før du placerer ordren, sådan at du er sikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Du må ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en shop på nettet afhænder billige trallebænk online til salg for en salgspris som kan ses som overordentlig billig, bør det undertiden være et fingerpeg om en falsk e-forretning. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, som assisterer køberen imod falske online forhandlere.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du vil dække beløbet til trallebænk over en periode. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit søger for eksempel billig trallebænk og trallebænk online. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere lede efter blandt andet trallebænk priser, køb trallebænk samt trallebænk tilbud.

Tjek andre menneskers oplevelser

Trustpilot yder fuldt ud passende chancer for at beskue ganske mange eksisterende konsumenters iagttagelser og derved er det en hjælp, at du betragter internet virksomhedens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige trallebænk online.

Facebook forærer dig for øvrigt ret så fremragende muligheder for at få indsigt i internet webshoppens troværdighed. Herinde ses nogle internet handler som tilbyder kunderne at aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør udnyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige trallebænk online hos en butik behøver man i reglen gennemlæse butikkens regler, men det er undertiden ikke videre interessant, specielt hos de gængse byggekæder som Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Et alternativ kunne være at se hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en antydning af at e-forhandleren efterfølger de officielle danske regler, tillige med at internet selskabet nu og da undersøges af fagmænd der mestrer retningslinjerne.

Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, såfremt du forvoldes problemer som følge af din bestilling af trallebænk. Tillige rekommanderer vi at køberen er obs på de mest relevante forhold gældende for bestillingen af trallebænk online, til eksempel den returpolitik online butikken garanterer.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadig bibeholder sin kvitteringsmail, så man altid kan bevidne sin bestilling af trallebænk, ligegyldig om man køber fra Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan eller Bygma.

Jesper N gav 5 stjerner

Quick expedit

Lene U gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Jan F gav 5 stjerner

Quick expedit

Kirsten Thomsen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til online shopping
1Flere e-firmaer frembyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmetoder til trallebænk. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså meget enkel, og i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte form for levering.
2Leveringshastigheden er naturligvis ret så central såfremt du mangler dine nye varer inden for få dage, så i det øjemed er det rimelig på sin plads at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato på trallebænk. En del internet butikker præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter, hvilket dog er afhængig af at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Generelt går vi ind for at se nærmere på om webbutikken er e-mærket medlem, grundet at det længe har været et fingerpeg om at internet virksomheden tilslutter sig de danske retningslinjer, tillige med at e-shoppen nu og da undersøges af specialister der har megen viden om de gældende regulativer. Før nogen handler billige trallebænk på en webshop behøver de egentlig gennemlæse netbutikkens forretningsaftale.
4Den mest letkøbte form for fragt vil til enhver tid være at hente ordren selv, men dette betinges af at du er lige ved internet virksomhedens lager. Den fragtmetode kan være ekstremt afgørende når du behøver trallebænk inden for kort tid. Alternativt så sikrer en hel del online virksomheder billig levering, men tit under forudsætning af at der indkøbes for en bestemt sum.
5Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket begunstiger dig som køber overfor uærlige online virksomheder. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at afdrage prisen af flere omgange.
6Forinden folk køber billige trallebænk hos en butik bør man på en vis måde læse virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant. Tilmed er det en hjælp at du er hensynstagende til de mest aktuelle reglementer der kan have indvirkning på shopping af billige trallebænk online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet forretningen bruger.
7Trustpilot tilbyder egentlig udmærkede genveje til at efterforske flere tidligere konsumenters bedømmelser og herved rekommanderer vi, at du undersøger online butikkens bedømmelser forinden du bestiller billige trallebænk online. Facebook giver dig endvidere en lang række fantastiske genveje til at få indblik i webshoppens pålidelighed.
8Det er i dag særdeles uproblematisk for internetbrugere at prissammenligne online på billige trallebænk i blandt forskellige online webshops, og herved tilbyder flere forretninger på nettet fragt uden betaling. Men det kan til hver en tid blive tiden værd at sammenholde enkelte internet forhandlere efter billige priser forinden du køber, så man er tryg ved at få fat i den billigste pris.
9Visse internet outlets byder på fragt uden betaling på trallebænk, men i reglen kun ifald man køber for et fastslået beløb. Som alternativ skulle man gribe den mest betalelige leveringstype, som mange gange vil blive at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragttypen viser sig oftest ligeledes temmelig smart. Den mest betalelige fragtløsning er uden tvivl at hente varerne selv.