Wibe Træstige 10 trin - WTS WM
14.535 kr.
Mere info
Træstige med laminerede vanger 2x12 trin
311.875 kr.
Mere info
Træstige med laminerede vanger
96.875 kr.
Mere info
Træstige med laminerede vanger 2x4 trin
96.875 kr.
Mere info
Træstige med laminerede vanger 2x14 trin
393.125 kr.
Mere info
Træstige med massive vanger
74.375 kr.
Mere info
Træstige med laminerede vanger 2x8 trin
171.875 kr.
Mere info
Wibe Træstige 6 trin - WTS WM
89.213 kr.
Mere info
Wibe Træstige 4 trin - WTS WM
67.613 kr.
Mere info
Wibe Træstige 7 trin - WTS WM
98.888 kr.
Mere info
Wibe Træstige 5 trin - WTS WM
74.925 kr.
Mere info
Træstige med laminerede vanger 2x6 trin
130.625 kr.
Mere info
Wibe Træstige 12 trin - WTS WL
296.775 kr.
Mere info
Træstige med laminerede vanger 2x5 trin
111.875 kr.
Mere info
Træstige med laminerede vanger 2x7 trin
158.125 kr.
Mere info
Wibe Træstige 14 trin - WTS WL
317.025 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover blot træstige.
Ifald du har brug for varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne selv. Dette er i høj grad muligt i de kendte byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring træstige.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse byggeshoppens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du finde et andet.
Der vil være forskel på priserne på billige træstige hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, imens andre fokuserer på service. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggekæder har butikker i store dele af landet, og hermed har de fleste chancen for at bestille online og fragte materialerne personligt. I kraft af det kan man blive fri for leveringsgebyret, samt endda skaffe produkterne med det samme.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra mange nicheshops, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af træstige online.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Ergo får du formentlig mere brugbar hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop træstige.
Majoriteten af niche webshops er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, gerne sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler træstige online på deres side.
Størsteparten af nichefokuserede webshops står selv for produktion af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

træstige harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

træstige bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

træstige jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

træstige silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der er stribevis af hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube bringer dig betydelige mængder almennyttig viden, specielt såfremt man benytter den engelske version.
2Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de presserende byggematerialer klar i god tid før du går til værks med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne notere en enkel huskeliste hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og bagefter granske hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at der ikke mangler noget.
3Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette må du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene før starten på projektet, så du slipper for at det uanmeldt starter med at piske ned når du netop er godt i gang med det komplicerede projekt.
4Du bør tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må anskaffe hjælp fra en fagperson til områder af arbejdet. Ifald du indhenter professionel hjælp kan det være fornuftigt at lede efter en pris fra flere selskaber.
5Du skal ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj inklusiv sikkerhedssko som sikrer dig overfor mulige skader. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
6Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et regnskab for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være sundt at notere samtlige poster, hvorefter man bør søge sig frem til ens udgift ved dem en ad gangen.
7Du vil på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig essentielt at have det ved hånden når du går løs med byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
8I visse tilfælde kan man indhente offentlig støtte til byggerier. Det bliver givet når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
9I god tid inden at du starter byggeprocessen må det være temmelig vigtigt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der være fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Godt forarbejde viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du laver din dagsorden.
11Der kommer utvivlsomt uventede problemstillinger i tilfælde med krævende projekter, og herved vil det være essentielt at man har afsat nok tid i kalenderen, med det formål at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
12Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til vigtige byggeprocesser. Omfattende opgaver gør krav på flere mennesker. Ydermere bliver det mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som altså er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Mange internet handler tildeler efterhånden en hel del forskellige billige løsninger til levering til træstige. En af de mest moderne er nu om stunder afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig simpel, samt typisk tilmed den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du bør tillige prøve at få det leveret til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er godt nok en lille smule mindre billig, men samtidig ret let gængelig ift. træstige online. Den mest letkøbte leveringstype er utvivlsomt at du selv henter varerne, men den mulighed kræver at du er med kort afstand til webshoppens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på træstige er jo usædvanlig vital hvis du står og skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og i det øjemed er det nemlig klogt at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved træstige. Temmelig mange internet shops – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter online, men det betinges af at der bestilles forud for et bestemt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få produktet fikset inden pakkemedarbejderne tager hjem.

En hel del netshops frembyder fragt uden betaling på træstige online, men i de fleste tilfælde afkræver det at man shopper for et præcist beløb. Desuden burde du snuppe den billigste løsning til levering, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

Temmelig mange byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du handler billig træstige online men selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på træstige i følgende byer:

Brønderslev, Vejle, Greve, Tårnby, Charlottenlund, Svendborg, Solrød Strand, Skanderborg, Åbyhøj, Ishøj, Randers, Haslev, Vallensbæk, Albertslund, Hedehusene, Sønderborg, Viborg, Søborg, København, Rudersdal, Farum, Skive, Grenaa, Kolding, Slagelse, Horsens, Fredericia, Tilst, Haderslev, Glostrup, Thisted, Køge, Lillerød, Frederiksværk, Ballerup, Hedensted, Roskilde, Hvidovre, Odense, Frederikssund, Ølstykke, Brabrand, Struer, Hillerød, Stenløse, Esbjerg, Brønshøj, Virum, Værløse, Herning, Nyborg, Risskov, Gentofte, Valby, Lystrup, Lyngby, Kalundborg, Korsør, Helsingør, Herlev, Kokkedal, Aalborg, Dragør, Hobro, Aarhus, Nykøbing Falster, Ikast, Frederiksberg, Gladsaxe, Nakskov, Vordingborg, Taastrup, Middelfart, Vanløse, Brøndby, Allerød, Aabenraa, Rødovre, Rønne, Varde, Birkerød, Jyllinge, Hjørring, Frederikshavn, Holstebro, Nærum, Hørsholm, Ringsted, Nørresundby, Silkeborg, Næstved, Odder, Holbæk, og Højbjerg, .

Afhentning ift. træstige er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at folk tit søger efter bl.a. træstige online og køb træstige. Man ser derudover mange gange netshoppere lede efter blandt andet træstige tilbud, træstige priser og billig træstige, plus de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Rabat på træstige

Det er jo efterhånden vældig let gængeligt for alle og enhver at sammenholde priser på billige træstige online i blandt forskellige internet selskaber, og på grund af dette har massevis af e-shops ikke kunne slippe for at nedskære priserne på træstige drastisk, og endda garantere fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det imidlertid blive gavnligt at undersøge visse e-handler efter tilbud og udsalg på træstige online forinden du bestiller, således at man er på den sikre side med at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Man skal trods alt ikke overse, at ifald en webbutik afhænder billige træstige online for en pris som kan ses som helt ekstremt billig, så kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en uærlig online forretning. Bestillinger med kort er heldigvis omsluttet af en orden, hvilket beskytter en imod svindlende e-forhandlere.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil afdrage pengene til træstige ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Ved indkig i data står det markant, at netshoppere typisk efterspørger bl.a. billig træstige og køb træstige. Foruden dette oplever man mange gange folk efterspørge for eksempel træstige online, træstige tilbud og træstige priser.

Se nærmere på andre menneskers ratings

Trustpilot bringer dig nogle fortræffelige genveje til at finde ud af adskillige aktuelle kunders bedømmelser og derfor kan det anbefales, at du analyserer webshoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige træstige online.

Facebook byder på ydermere forholdsvis stabile løsninger til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Her ser vi en del online selskaber i Danmark hvor man kan meddele en evaluering af deres købsoplevelse, som på samme måde må tages i brug til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige træstige online i en netbutik bør man i virkeligheden se på deres forretningsaftale, det er dog tit en omfattende opgave, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

En anden mulighed kan være at bemærke om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en forsikring om at internet forhandleren anerkender de danske retningslinjer, samt at internet selskabet løbende føres tilsyn med af fagfolk der behersker de gældende regler.

Desuden giver det dig genvej til at få bistand, såfremt du får udfordringer som følge af din ordre på træstige. Tilmed anbefaler vi at køber er hensynstagende til de primære regler der influerer på købet af træstige online, til eksempel den bytteret shoppen bruger.

Her er det ydermere afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin kvitteringsmail, således man en anden gang kan vidne om sit køb af træstige, uafhængig af om man har bestilt hos Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma eller 10-4.

Thomas Andersen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Lars P gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Louise gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Jesper gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til din online shopping
1En masse butikker på nettet foreslår nu en række forskellige billige leveringsløsninger til træstige. Den mest benyttede er i dag levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Den er nemlig temmelig enkel, samt endda desuden den billigste leveringsløsning.
2Trustpilot fremskaffer fuldstændig tiltalende løsninger til at fortolke en række forhenværende konsumenters omtaler og derved tilrådes det, at du kigger på internet selskabets vurderinger før du handler billige træstige online. Facebook bringer dig også evigt fordelagtige metoder til at få indsigt i online virksomhedens kundetilfredshed.
3Den billigste leveringsudgave vil altid være selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du befinder dig nær online forretningens arbejdslager. Den slags levering er rigtig væsentlig om du skal bruge træstige øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle få online firmaer fragt uden omkostninger, men for det meste er det forudsat at du handler for et konkret beløb.
4Det er vældig praktisk for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige træstige i blandt flere netshops, og herved lover mange online selskaber fragt uden beregning. Derfor kan det alligevel vise sig lønsomt at sammenholde en række butikker på nettet efter tilbud inden du gennemfører dit køb, så du er sikker på at modtage den skarpeste pris.
5Leveringstiden kan vise sig at være særdeles vital hvis man skal bruge produktet straks, og derfor er det tydeligvis meningsfuldt at man kigger nærmere på leveringstidspunktet på træstige. En stor portion online virksomheder tilbyder billig dag-til-dag fragt på deres primære varer, men det står og falder med at ordren indsendes før et konkret klokkeslæt.
6Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et tegn på at internet forhandleren følger dansk lovgivning, tillige med at webshoppen rutinemæssigt revurderes af sagkyndige som kender lovgivningen. Forud for at folk shopper billige træstige på en online webshop burde man i og for sig have øje for webbutikkens handelsaftale.
7Inden folk bestiller billige træstige på en butik på nettet behøver man for at være på den sikre side have øje for forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog i reglen ikke videre spændende. Endvidere foreslåes det at køber er vidende om de mest vedkommende vedtægter i forbindelse med bestillingen af billige træstige online, som eksempelvis den byttepolitik internet shoppen lover.
8Nogle netshops yder billig fragt på træstige, men typisk kræves det at der købes for en fastsat sum. Ellers burde du overveje den mest billige leveringsudgave, som tit vil blive at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Fragttypen bliver typisk endvidere usædvanlig smart. Den mest prisbevidste fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
9Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af et reglement, som værner folk imod falske internet varehuse. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre betalingen over et længere tidsrum.