Byghjem.dk

Træsavklinge

Festool Træsavklinge HSB 50/35/J/OSC/5 Starlock
605 kr.
Mere info
Festool Træsavklinge HSB 50/55/J (50x55) | 5 stk
690 kr.
Mere info
Festool Træsavklinge HSB 50/65/J/OSC/5 Starlock Plus
650 kr.
Mere info
Festool Træsavklinge HSB 50/65/J (50x65) | 5 stk
715 kr.
Mere info
Festool Træsavklinge HSB 100/HCS (Ø 100 mm)
475 kr.
Mere info
Festool Træsavklinge HSB 100/Bi/OSC Starlock Plus
600 kr.
Mere info
Festool Træsavklinge HSB 50/45/J (50x45) | 5 stk
685 kr.
Mere info
Festool Træsavklinge HSB 50/35/J (50x35) | 5 stk
665 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed i de store byggekæder.
Det er absolut ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, hvor du kan få rådgivning til valg af træsavklinge.
Du vil finde variationer i prisen på billige træsavklinge hos de forskellige online byggekæder. En del vil have gode priser, og øvrige giver faglig rådgivning. Du bør overveje hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder fremviser et stort produktudvalg, og andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover blot træsavklinge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte firmaer, som kan give ubekymrethed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af træsavklinge online.
De gængse byggekæder har butikker nær dig, og dermed har man adgang til at købe online og transportere produkterne personligt. Derved har du mulighed for at undgå fragtgebyret, samt endda få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nichebutikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. På grund af det vil du modtage mere kompetent hjælp fra folk med specialistviden i netop træsavklinge.
Majoriteten af specialiserede webshops er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Majoriteten af små butikker er opstartsfirmaer, som typisk har danske ejere, måske sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du bestiller træsavklinge online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
træsavklinge harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

træsavklinge bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

træsavklinge jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

træsavklinge silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I god tid inden at du starter arbejdet kan det blive ufatteligt værdifuldt med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2Ved projekter udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor må du tit lægge mærke til vejrforudsigelserne i perioden for starten på projektet, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du netop er startet på det store projekt.
3Det kan vurderes hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør hente eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Når du benytter professionel assistance kan det godt betale sig at lede efter prisoverslag fra forskellige entreprenører.
4Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås hvis renoveringen gør en forskel for klimaet. Støtten er altså afhængig af at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
5Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være behjælpeligt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og herefter gennemgå online tilbud på dem alle sammen.
6Der ligger en hel del guides og videoer online som kan vejlede dig. Specielt YouTube yder assistance med utrolig meget gavnlig information, i særlig grad ifald du benytter den engelske version.
7Du vil under ingen omstændigheder fattes grej. Det er yderst relevant at du har udstyret til disposition akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de tilhørende udgifter i budgettet.
8Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt i tilfælde af krævende byggeprojekter. Enkelte byggeprojekter bør udføres af flere personer. Endvidere bliver det bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
9Måske det viser sig fundamentalt at have de nødvendige materialer til rådighed før du tager fat på byggeprocessen. Du har fordel af at udarbejde en simpel huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting der bliver brug for, og som det næste gennemløbe oversigten, hvormed du kan føle dig sikker på at du har det hele.
10Der præsenterer sig typisk pludselige hovedpiner når det gælder store projekter, og derfor vil det vise sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med plads i tidsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at komme i mål.
11Planlægning bliver vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør have en strømlinet agenda, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af strategien.
12Du skal aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så husk påklædning herunder sikkerhedshjelm som skåner dig mod mulige risici. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i byggeriet, specielt når du ikke har hjælp fra en fagmand.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En hel del e-handler udlover nu diverse billige leveringsformer til træsavklinge. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte produkter når det passer dig. Den er jo vældig enkel, samt oftest derudover den billigste fragtmetode.

Du kan tillige tænke over at få ordren bragt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver gennemsnitligt en anelse mere omkostningsfuld, men endvidere meget uproblematisk for træsavklinge online. Den mest billige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men dette beroer på at du bor i kort afstand af online shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på træsavklinge kan vise sig at være ultra vigtig om du har brug for dine nye varer omgående, så af den grund er det skam afgørende at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering på træsavklinge. Størstedelen af internet handler – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre online, som imidlertid stiller krav om at bestillingen placeres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, således at de kan nå at få bestillingen betjent før de logistikansatte får fri.

En hel del firmaer på nettet sikrer fragt uden gebyr på træsavklinge online, men i reglen kræves det at der bestilles for et bestemt beløb. I øvrigt skulle man overveje den prisbilligste fragtmulighed, som tit er at få kørt varerne til en pakkeshop.

Masser af byggemarkedskæder giver afhentning hvor man køber billig træsavklinge online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Davidsen. De tilbyder bl.a. click-and-collect på træsavklinge i disse byer:

Ringsted, Holstebro, Greve, Dragør, Odense, Hedehusene, Slagelse, Solrød Strand, Farum, Nyborg, Esbjerg, Frederikshavn, Thisted, Helsingør, Vallensbæk, Lyngby, Haslev, København, Risskov, Nærum, Højbjerg, Herning, Odder, Albertslund, Holbæk, Lillerød, Vejle, Charlottenlund, Kolding, Korsør, Værløse, Lystrup, Svendborg, Hvidovre, Ballerup, Frederiksværk, Frederiksberg, Taastrup, Vanløse, Jyllinge, Allerød, Hillerød, Ikast, Herlev, Skive, Søborg, Aarhus, Fredericia, Ølstykke, Kalundborg, Nakskov, Brøndby, Glostrup, Køge, Rønne, Brabrand, Sønderborg, Gladsaxe, Hørsholm, Hjørring, Grenaa, Brønshøj, Viborg, Aalborg, Tårnby, Horsens, Rudersdal, Stenløse, Vordingborg, Varde, Silkeborg, Hobro, Aabenraa, Virum, Valby, Frederikssund, Nørresundby, Rødovre, Skanderborg, Brønderslev, Næstved, Hedensted, Nykøbing Falster, Tilst, Gentofte, Randers, Birkerød, Struer, Kokkedal, Middelfart, Roskilde, Ishøj, Åbyhøj, og Haderslev, .

Klik-og-hent af træsavklinge er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Lolland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tallene står det klart, at internet shoppere mange gange søger fx træsavklinge priser og træsavklinge online. Vi ser desuden mange gange folk efterspørge for eksempel billig træsavklinge, træsavklinge tilbud og køb træsavklinge, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Få rabat på træsavklinge

Det har vist sig at være ekstremt ukompliceret for alle at finde frem til de bedste priser på billige træsavklinge online fra flere internet virksomheder, og ergo har massevis af internet outlets været tvunget til at nedskære salgspriserne på træsavklinge eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde fragtfri levering.

Det kan ikke desto mindre være gunstigt at efterse forskellige webshops efter tilbud og rabatter på træsavklinge online forud for at du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Man må alligevel være så påvagt, at ifald en e-shop udlover billige træsavklinge online til en udsalgspris som kan virke grænseløst gunstig, bør det for det meste være et bevis på en uærlig shop. Betalinger med kort er heldigvis en del af Indsigelsesordningen, der redder dig som køber imod falske e-shops.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil dække regningen på træsavklinge i flere bidder. Det tilbydes typisk i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Når vi ser på data fremstår det markant, at internetbrugere som regel kigger efter fx træsavklinge priser og træsavklinge tilbud. Derudover ser vi mange gange mennesker lede efter blandt andet køb træsavklinge, træsavklinge online og billig træsavklinge.

Undersøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot medfører rigtig pæne genveje til at dechifrere mange tidligere kunders tanker og af den grund anbefales det, at du udforsker internet forhandlerens ratings inden du shopper billige træsavklinge online.

Facebook byder på lige så vel tilpas sikre løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens popularitet. Herinde ser vi mange online firmaer som tilbyder folk at formulere en kritik af virksomhedens service, som ligeledes må anvendes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige træsavklinge online i en e-forhandler kunne man for at være på den sikre side gennemgå dens vilkår, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde, specielt ved de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark og Davidsen.

En nem løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er en garanti for at e-firmaet føjer de danske love, foruden at online butikken hyppigt kontrolleres af jurister der kender til de gældende love.

Dette er desuden din mulighed for bistand, ifald du møder dilemmaer som følge af din shopping med træsavklinge. Desuden er det fornuftigt at man er vaks omkring de mest essentielle forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af træsavklinge online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet firmaet tilbyder.

I den relation er det desuden vigtigt, at man stadig beholder sin købsbekræftelse, således man fremadrettet kan eftervise købet af træsavklinge, ligegyldig om man har købt hos Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Jesper gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Peter gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Lene gav 5 stjerner

Bestilte online

Jesper J gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til din online shopping
1Enkelte shops på nettet tilbyder portofri fragt på træsavklinge, men for det meste er det påkrævet at du shopper for en fastsat sum. Ellers bør du foretrække den mest betalelige leveringsmodel, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden er mange gange omvendt ultra uproblematisk. Den mindst kostelige slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
2Den mest prisbevidste løsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som desværre kræver at du har bopæl tæt på e-shoppens tilholdssted. Den metode til levering er selvfølgelig særdeles betydningsfuld i tilfælde af at vi har behov for træsavklinge lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle enkelte e-butikker levering uden gebyr, men undertiden er det forudsat at man shopper for et fastslået beløb.
3Mange forhandlere på nettet udlover nu om stunder mange forskellige billige fragtmuligheder til træsavklinge. Det mest populære er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig hensigtsmæssig, samt mange gange ligeledes den billigste form for levering.
4Vi foreslår generelt at tjekke om internet firmaet er e-mærket, siden det skulle være et billede på at webbutikken efterlever de officielle danske regler, samt at shoppen jævnligt besøges af fagfolk der har meget erfaring med reglementet på området. Inden folk bestiller billige træsavklinge i en shop burde man når alt kommer til alt studere netbutikkens handelsaftale.
5Forud for at folk handler billige træsavklinge på en internet handler behøver man de facto gennemløbe netshoppens handelsvilkår, dog er det tit ikke særlig spændende. Yderligere tilråder vi at man er omhyggelig omkring de væsentligste regler der influerer på bestillingen af billige træsavklinge online, fx hvilken ombytningsret e-firmaet tilbyder.
6Det er i dag i høj grad nemt for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige træsavklinge i blandt diverse online shops, og med det motiv lover flertallet af internet firmaer fragt uden omkostninger. Men det kan trods alt vise sig gunstigt at checke nogle få online firmaer efter billige priser før du shopper, sådan at man er sikker på at skaffe sig den bedste pris.
7Trustpilot forærer dig regulære troværdige chancer for at gennemstøve flere nuværende konsumenters ratings og derved slår vi et slag for, at du efterforsker internet virksomhedens bedømmelser før du handler billige træsavklinge online. Facebook tilbyder dig for øvrigt fuldt ud pålidelige chancer for at få indtryk af internet selskabets kundefokus.
8Leveringstiden er jo ualmindeligt bestemmende såfremt man har behov for din pakke straks, så med det formål er det særdeles essentielt at du finder den anslåede leveringsdato på træsavklinge. En hel del internet selskaber byder på billig 1 dags fragt på masser af varenumre, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen laves før et konkret tidspunkt.
9Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under et regulativ, som begunstiger dig som kunde overfor bedrageriske e-forretninger. Som en anden løsning kan du vælge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at klare regningen over en længere periode.