Louisiana Premier LG800 Founder Series - Træpillegrill
9.999 kr.
Mere info
Yoder Smokers YS1500S Orange Træpillegrill
44.999 kr.
Mere info
Louisiana LG900 - Træpillegrill
8.549 kr.
Mere info
Louisiana LG700 - Træpillegrill
7.399 kr.
Mere info
Broil King Regal Pellet 500 Træpillegrill
14.995 kr.
Mere info
Yoder Smokers YS640S - Træpille Grill/Smoker
22.999 kr.
Mere info
Louisiana LG1100 - Træpillegrill
8.999 kr.
Mere info
Louisiana Legacy LG1200FL Founders Series - Træpillegrill
17.499 kr.
Mere info
Broil King Regal Pellet 400 Træpillegrill
12.995 kr.
Mere info
Louisiana Premier LG1200 Founder Series - Træpillegrill
11.799 kr.
Mere info
Yoder Smokers YS640S Competition Cart Sort Træpillegrill
29.999 kr.
Mere info
Yoder Smokers YS480S Træpillegrill Smoker
20.999 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige træpillegrill fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have de bedste tilbud, imens andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du kende butikkens betingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan du vælge en netbutik, hvor du får information omkring træpillegrill.
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot træpillegrill.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre varerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af træpillegrill online.
De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, som kan give ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder findes overalt i landet, og derfor har kunderne mulighed for at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Dermed har du chancen for at slippe for leveringsomkostningen, og sågar hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du bestiller træpillegrill online fra deres webshop.
Hovedparten af niche webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Mange specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du forvente ekstra kompetent service fra ansatte som er specialister i netop træpillegrill.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag over 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

træpillegrill jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

træpillegrill harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

træpillegrill bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

træpillegrill silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man skal for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fordelagtigt at have grejet disponibelt inden du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i økonomien.
2Du bør reflektere over om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Forudsat at du ønsker assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at søge tilbud fra flere virksomheder.
3Det bliver fundamentalt at du har de presserende materialer tilgængelige forinden du går i gang med din byggeproces. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og efterfølgende efterse hvert enkelt punkt, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
4Der viser sig jævnligt uventede problemstillinger ved større projekter, og følgelig kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat en del plads i handlingsplanen, således at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
5Ved projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag bør du løbende holde øje med femdøgnsprognosen i tiden op til byggeprocessen, så det ikke ud af det blå går i gang med at piske ned når du netop vil i gang med det vigtige projekt.
6Inden du optager byggeprojektet kan det være meget værdifuldt at sikre sig, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Typisk vil det være essentielt at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det må være fordelagtigt at tage noter til alle poster, hvorefter man kunne dokumentere prisen på dem enkeltvis.
8Forberedelse vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du er nødt til at have en effektiv handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver tidsplanen.
9Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er væsentlige byggerier. Store ting kræver flere folk. Dertil vil det blive mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
10Du finder vældig mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er kilde til ret så meget nyttig info, ikke mindst ifald du benytter engelske søgeord.
11I visse tilfælde kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinger at renoveringen forbedrer naturen.
12Du må unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så husk påklædning som hoved- og fodbeklædning der hjælper dig mod mulige risici. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk flot. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En stor portion internet virksomheder foreslår nu en hel del forskellige billige former for fragt til træpillegrill. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså virkelig let, og i mange tilfælde tillige den mest letkøbte form for levering.

Du kan tillige tænke over at få ordren leveret til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver almindeligvis en kende mere pebret, men på den anden side ret gnidningsløs ift. træpillegrill online. Den mest prisbevidste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men dette beroer på at du lever i kort afstand af internet firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på træpillegrill er usædvanlig væsentlig om vi står og skal bruge produkterne omgående, og herved er det fuldkommen relevant at man gransker den estimerede leveringstid for træpillegrill. En masse e-handler – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter online, hvilket dog påkræver at orden realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne skippet afsted inden logistikpersonalet har fyraften.

Visse e-forhandlere yder fragtfri levering på træpillegrill online, men for det meste gælder det kun hvis der indkøbes for et bestemt beløb. Desuden skulle du udvælge den billigste leveringsmodel, som gerne vil være at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

Temmelig mange kæder yder afhentning hvor du bestiller billig træpillegrill hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af træpillegrill i disse byer:

Brønshøj, Frederiksberg, Hedehusene, Glostrup, Ølstykke, Ishøj, Grenaa, Hobro, Svendborg, Albertslund, Stenløse, Nyborg, Rødovre, København, Kokkedal, Odder, Rønne, Charlottenlund, Greve, Brønderslev, Tilst, Nørresundby, Tårnby, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Brabrand, Korsør, Dragør, Valby, Skanderborg, Vallensbæk, Roskilde, Kalundborg, Solrød Strand, Viborg, Thisted, Aabenraa, Brøndby, Odense, Gladsaxe, Ballerup, Hvidovre, Randers, Vejle, Nærum, Jyllinge, Køge, Hjørring, Skive, Vordingborg, Nakskov, Birkerød, Lillerød, Horsens, Struer, Herning, Silkeborg, Esbjerg, Varde, Virum, Haderslev, Næstved, Aarhus, Haslev, Slagelse, Frederikssund, Ikast, Risskov, Vanløse, Hørsholm, Allerød, Frederiksværk, Helsingør, Kolding, Søborg, Hedensted, Rudersdal, Ringsted, Farum, Holstebro, Holbæk, Gentofte, Lyngby, Hillerød, Fredericia, Lystrup, Højbjerg, Sønderborg, Middelfart, Frederikshavn, Taastrup, Værløse, Herlev, og Aalborg, .

Afhentning for træpillegrill er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Falster).

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk mange gange søger efter bl.a. træpillegrill priser og træpillegrill tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere søge efter bl.a. køb træpillegrill, træpillegrill online samt billig træpillegrill, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma.

Spar penge på træpillegrill

Det er efterhånden virkelig nemt for købere at sammenligne priser på billige træpillegrill online på diverse forretninger på nettet, og altså har en hel del internet virksomheder været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på træpillegrill en hel del, og endda love levering uden gebyr.

Derfor kan det stadigvæk være rentabelt at prøve forskellige internet foretagender efter tilbud og rabatter på træpillegrill online før du køber, så du er på den sikre side med at antage den laveste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Man bør alligevel være klar over, at ifald en webbutik reklamerer billige træpillegrill online til salg for en pris der anses for usædvanlig billig, kunne det for det meste være et bevis på en falsk netbutik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en ordning, hvilket hjælper dig som kunde overfor uoprigtige e-handler.

Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at dække beløbet til træpillegrill ude i fremtiden. Det foreslåes normalt ved nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at mennesker ofte leder efter for eksempel køb træpillegrill og træpillegrill priser. Derudover oplever man som regel folk lede efter bl.a. billig træpillegrill, træpillegrill tilbud og træpillegrill online.

Undersøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot præsterer sådan set hæderlige genveje til at kigge på en stor portion aktuelle brugeres synspunkter og af den grund er det en hjælp, at du eftersøger internet webshoppens anmeldelser før du placerer din ordre på billige træpillegrill online.

Facebook fremskaffer på samme måde evigt fantastiske muligheder for at få indtryk af netbutikkens troværdighed. Desuden ser vi endda webbutikker som giver folk mulighed for at afgive en vurdering af virksomhedens service, som tillige burde benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige træpillegrill online i en internet webshop bør de for at være sikker løbe igennem webbutikkens handelsvilkår, dog er det uden tvivl en omfattende opgave, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Alternativet kunne derfor være at granske hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det generelt er et tegn på at e-shoppen forsvarer de danske love, og at internet forhandleren fra tid til anden kigges til af jurister der har meget erfaring med reglementet på området.

Dette er en god anledning til assistance, hvis du forvoldes vanskeligheder ved dit indkøb af træpillegrill. Ydermere foreslår vi at køber er på vagt for de vigtigste betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af træpillegrill online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik virksomheden benytter.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens kvitteringsmail, således man fremadrettet kan påvise sin bestilling af træpillegrill, hvad end man køber hos Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark eller Silvan.

Per S gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Bente Jensen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Birthe gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Mette M gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online shopping
1Det er jo temmelig praktisk for forbrugerne at sammenligne priser online på billige træpillegrill fra diverse online shops, og af den grund yder flere e-firmaer billig fragt. Dog kan det til hver en tid være lønnende at se nærmere på nogle få shops på nettet efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris.
2Inden folk køber billige træpillegrill i en online butik behøver man egentlig tyde virksomhedens handelsvilkår, dog er det for det meste ikke særlig sjovt. Herudover er det fornuftigt at køberen er obs på de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige træpillegrill online, som for eksempel den ombytningsrettighed online webshoppen tilsikrer.
3Trustpilot fører til ret uafhængige chancer for at gennemrode diverse eksisterende brugeres ratings og af den grund kan det være til hjælp, at du sonderer internet forretningens omtaler forinden du handler billige træpillegrill online. Facebook yder også fuldt ud fortræffelige genveje til at få et kig ind i e-butikkens troværdighed.
4En række butikker på nettet tildeler på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmodeller til træpillegrill. En af de mest almindelige er i dag afhentningssteder, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtmetoden er nemlig yderst hensigtsmæssig, samt typisk desuden den mindst kostelige fragtmetode.
5Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en forordning, som forsvarer dig som køber imod snydagtige online forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du vil betale regningen over en længere periode.
6Den billigste metode til levering er uden tvivl selv at hente pakken, som jo nødvendiggør at du bor nærved online webshoppens bopæl. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være særligt vigtig når du har behov for træpillegrill omgående. Alternativt så sikrer enkelte online firmaer portofri levering, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du handler for en præcis sum.
7Leveringshastigheden er selvfølgelig super essentiel ifald du behøver varen straks, og i det øjemed er det særdeles på sin plads at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved træpillegrill. Mange online forhandlere tilsiger billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre, som er afhængig af at bestillingen anbringes tidligere end et givent tidspunkt.
8Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er en sikkerhed for at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, udover at internet forhandleren nu og da revurderes af sagkyndige som har ekspertise inden for reglerne på området. Inden folk shopper billige træpillegrill i en butik bør man reelt betragte e-butikkens betingelser.
9Visse internet firmaer sikrer fri fragt på træpillegrill, men tit er det forbeholdt når du aftager for en bestemt sum. Som alternativ skal man tage den mest billige leveringstype, hvilket i mange tilfælde vil blive at få kørt din pakke til et afhentningssted. Leveringsformen er for det meste også temmelig ligetil. Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.