ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Mere info
Titebond Original Trælim 473ml
65 kr.
Mere info
Titebond Original trælim 3,8 ltr
249 kr.
Mere info
Titebond III Ultimate trælim 237ml
69 kr.
Mere info
Titebond III Ultimate trælim 3,8 ltr
415 kr.
Mere info
Plastflaske 1000 ml m/tud
12 kr.
Mere info
Titebond II Premium trælim 473ml
79 kr.
Mere info
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Mere info
Plastflaske 500 ml m/tud
9 kr.
Mere info
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Mere info
Titebond Extend trælim 3,8 ltr
365 kr.
Mere info
Titebond II Premium trælim 3,8 ltr
295 kr.
Mere info
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Mere info
Titebond III Ultimate trælim 473ml
105 kr.
Mere info
DANA vinter trælim 465
69 kr.
Mere info
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Mere info
ESSVE Trælim D2 VINTER - vandbaseret, frostsikker lim 750 ml
49 kr.
Mere info
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Mere info
Titebond II Premium trælim 237ml
59 kr.
Mere info
Dana Trælim D2 Inde 490 100ml
45 kr.
Mere info
Dana Trælim Pu 421 Lys 250ml
80 kr.
Mere info
Dana Trælim Gulv 433, 750 ml
76 kr.
Mere info
Dana Trælim Pu 422 Mørk 750ml
181 kr.
Mere info
Dana Trælim D2 Inde 490 5kg
500 kr.
Mere info
Dana Trælim D2 Inde 490 250ml
60 kr.
Mere info
Dana Trælim D3 Ude 430 250ml
60 kr.
Mere info
Dana Trælim Vinter 465 750ml
100 kr.
Mere info
Dana Trælim Pu 421 Lys 750ml
230 kr.
Mere info
Dana Trælim D3 Ude 430 750ml
100 kr.
Mere info
Dana Trælim Pu 421 Lys 100ml
50 kr.
Mere info
Dana Trælim D2 Inde 490 750ml
56 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget afgørende at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du lede andre steder.
Der er variationer i salgspriserne på billige trælim fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har de bedste priser, hvorimod øvrige vil have faglig sparring. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder har et enormt varesortiment, og nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot trælim.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ i de velkendte byggekæder.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor bør man undersøge forretningens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring trælim.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker overalt i landet, og derfor har flertallet chancen for at købe online og fragte varerne på egen hånd. Derved har du valget om at slippe for fragten, og sågar få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man handler online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggekæder køber varer fra flere nicheshops, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af trælim online.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet producerer selv de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få lavere priser.
Størstedelen af niche netbutikker er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du handler trælim online fra deres webshop.
De fleste nichebutikker på internettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Herved bør du få ekstra god sparring fra ansatte der er specialister i lige præcis trælim.

stærk, Pattex, Sika, Würth, 5 liter, hvid, sort, indendørs, møbler, udendørs

Danmarks største byggemarkeder

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

trælim harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

trælim bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag ca. 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

trælim jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

trælim silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du har adgang til rigelige mængder af guides og videoer online hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med enormt meget gavnlig viden, særligt når man benytter engelske søgeord.
2Husk at du kan få offentligt tilskud til ombygninger. Det får man forudsat at byggeprojektet er godt for miljøet. At få tilskud beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
3Planlægning bliver nøglen til at komme i mål med projektet. Du må lave en velovervejet tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af køreplanen.
4Det kan blive at have noget at sige at have de nødvendige materialer til disposition på forhånd inden du iværksætter byggeriet. Du har god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og efterfølgende eftergå listen, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
5Måske burde du overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør få assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du søger assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at søge priser fra forskellige virksomheder.
6Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed ved omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt må det være bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Man skal aldrig undvære udstyr. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har grejet klar før du iværksætter byggeriet. Derudover er det godt at tage højde for de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
8Der kommer næsten altid utidige problemer i tilfælde med omfangsrige projekter, og på grund af det kan det vise sig essentielt at der afsættes god plads i tidsplanen, så man kan være sikker på at man når det til siden.
9Før du starter dit byggeprojekt er det ultra fornuftigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
10Typisk vil det være meningsfuldt at have et budget for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være en god idé at beskrive hver enkelt omkostning, og bagefter søge sig frem til online tilbud på hver enkelt.
11Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm der beskytter dig med henblik på hændelige risici. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
12Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Derfor må du løbende se udsigten ift. vejret lige før byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger netop som du vil i gang med det omfattende projekt.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ret så godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Adskillige internet handler yder nu om stunder alverdens billige fragtmuligheder til trælim. En af de mest moderne er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo yderst hensigtsmæssig, og typisk endda den billigste leveringsmanér.

Du burde tillige påtænke at få det leveret til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden er for det meste en anelse mere bekostelig, men omvendt i høj grad fremkommelig med trælim online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter pakken, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på trælim er selvfølgelig usædvanlig udslagsgivende forudsat du har behov for ordren lige om lidt, så i det øjemed er det ganske klogt at du dobbelttjekker leveringstiden ved trælim. Adskillige forhandlere på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre online, men vær påpasselig da det påkræver at ordren aflægges før et konkret tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne klargjort forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Flere e-firmaer præsterer fragt uden omkostninger på trælim online, men tit er det under forudsætning af at der handles for et fastsat beløb. Ellers må man udvælge den prisbilligste leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

En lang række byggecentre yder klik-og-hent hvor man bestiller billig trælim hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark og Bauhaus. Byggekæderne giver fx afhentning af trælim i disse områder:

Middelfart, Viborg, Køge, Ringsted, Hvidovre, Albertslund, Lyngby, Ballerup, Allerød, Hillerød, Odder, Svendborg, Lystrup, Farum, Frederikshavn, Lillerød, Thisted, Tilst, Sønderborg, Vejle, Charlottenlund, Randers, Fredericia, Jyllinge, Holstebro, Helsingør, Brøndby, Greve, Kokkedal, Frederikssund, Brønderslev, Haslev, Taastrup, Nyborg, Struer, Højbjerg, Hørsholm, Aarhus, Brabrand, Stenløse, Horsens, Virum, Holbæk, Hobro, Hjørring, Herlev, Søborg, Hedensted, Esbjerg, Rødovre, Risskov, Frederiksværk, Frederiksberg, Skive, Vanløse, Rønne, Valby, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Værløse, Herning, Åbyhøj, Haderslev, Vallensbæk, Brønshøj, Odense, Vordingborg, Kolding, Nakskov, Roskilde, Dragør, Hedehusene, Gentofte, Varde, Nørresundby, Ølstykke, Silkeborg, København, Aabenraa, Rudersdal, Nærum, Tårnby, Kalundborg, Solrød Strand, Ishøj, Grenaa, Glostrup, Næstved, Birkerød, Ikast, Skanderborg, Slagelse, Korsør, og Aalborg, .

Click-and-collect for trælim er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på tallene står det klart, at mennesker som regel søger efter eksempelvis køb trælim og billig trælim. Vi ser derudover som regel mennesker kigge efter for eksempel trælim priser, trælim online og trælim tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Find den bedste pris på trælim

Det har vist sig at være meget let gængeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige trælim online hos diverse netshops, og for det har massevis af internet firmaer været tvunget til at presse salgspriserne på trælim betragteligt, og i øvrigt frembyde levering uden omkostninger.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at besigtige nogle få netbutikker efter tilbud og rabatter på trælim online forinden du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at få den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Du skal trods alt være så påpasselig, at ifald en internet virksomhed udbyder billige trælim online for en salgspris som er mystisk fordelagtig, bør det ofte være et signal om en uærlig internet handler. Betalinger med kort er trods alt dækket ind under en ordning, der garanterer dig imod svindlende internet forretninger.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt bør du overveje et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil klare beløbet til trælim ude i fremtiden. Dette fås som regel ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Når der ses på data er det klart, at internetbrugere ofte kigger efter blandt andet trælim online og køb trælim. Vi ser desuden mange gange netshoppere kigge efter fx billig trælim, trælim priser og trælim tilbud.

Gennemsøg folks ratings

Trustpilot forærer dig helt habile genveje til at eksaminere en stor gruppe andre brugeres bedømmelser og derfor anbefales det, at du besigtiger internet virksomhedens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige trælim online.

Facebook tilbyder for øvrigt fuldt ud fornemme chancer for at få kendskab til internet webshoppens troværdighed. Foruden det møder vi en del online butikker hvor du kan tilkendegive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også burde anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige trælim online i en internet shop bør de egentlig tage stilling til virksomhedens handelsvilkår, dog er det bare en omfattende opgave, specielt på de kendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Alternativet kunne være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er e-mærket, eftersom det længe har været et bevis på at online virksomheden efterkommer den officielle danske lovgivning, foruden at internet selskabet tit føres tilsyn med af specialister der har nøje kendskab til lovene på området.

Dette er en god anledning til en håndsrækning, ifald du oplever problemer ved dit køb af trælim. Derudover er det godt at køberen er vaks omkring de mest centrale forhold der er gældende for købet af trælim online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-forhandleren garanterer.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne bevise sin bestilling af trælim, uanset om man shopper ved XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus eller 10-4.

Rasmus I gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Hans gav 4 stjerner

God til prisen

Christian gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Michael Olsen gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af en regel, som begunstiger en overfor fup netshops. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du agter at godtgøre betalingen over en periode.
2Det er i dag ret smart for alle og enhver at analysere priser online på billige trælim hos flere firmaer på nettet, og for det præsterer de fleste butikker på nettet levering uden beregning. Trods dette kan det imidlertid vise sig udbytterigt at granske et par e-firmaer efter rabat og tilbud forud for at du handler, således at man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris.
3Nogle enkelte internet outlets lover levering uden gebyr på trælim, men i mange tilfælde stiller det krav om at man shopper for en bestemt sum. I øvrigt skulle man foretrække den mindst kostelige leveringsudgave, som typisk vil blive at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Muligheden viser sig ofte lige så vel særdeles praktisk. Den mest letkøbte fragttype vil dog altid være at du selv henter pakken.
4Vi anbefaler generelt at efterse om online webshoppen er e-mærket medlem, da det almindeligvis er en indikation om at internet selskabet adlyder de danske regler, og at internet webshoppen regelmæssigt overværes af eksperter der er indført i reglementet på området. Forinden folk bestiller billige trælim hos en internet forhandler burde man i virkeligheden studere e-butikkens handelsaftale.
5Mange internet shops giver til alt held et stort udvalg af billige fragtløsninger til trælim. En favorit er nu om dage udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når der er tid til det. Fragtformen er jo ret så simpel, og tit endda den mest letkøbte leveringsmetode.
6Forinden nogen bestiller billige trælim i en shop på nettet bør de i princippet tyde webshoppens handelsaftale, men det er for det meste en tidskrævende opgave. Foruden dette er det fornuftigt at køber er påpasselig med de grundlæggende vedtægter der influerer på bestillingen af billige trælim online, for eksempel den returpolitik internet forhandleren garanterer.
7Fragtperioden er super vital hvis man har brug for dine nye produkter om et øjeblik, så med det formål er det utvivlsomt klogt at man tjekker tidshorisonten for levering ved trælim. Masser af online butikker præsterer billig 1 dags levering på massevis af varenumre, men husk at det regnes ud fra at bestillingen indsendes før et angivent klokkeslæt.
8Trustpilot præsterer sådan set stabile genveje til at fortolke flere forhenværende konsumenters betragtninger og herved rekommanderer vi, at du betragter online virksomhedens anmeldelser forinden du shopper billige trælim online. Facebook leverer også super troværdige genveje til at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
9Den prisbilligste leveringsløsning vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du opholder dig lige ved online virksomhedens hjemsted. Den leveringsversion er naturligvis særdeles afgørende såfremt man absolut skal bruge trælim med det samme. Alternativt så sikrer nogle få internet outlets portofri fragt, men ofte kun hvis der købes for en konkret pris.