Er du på udkig efter træfiberplader? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 træfiberplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Det er specielt muligt i de velkendte byggecentre.
Det er absolut ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot træfiberplader.
For en del er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Dermed kan du handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde gode råd til valg af træfiberplader.
Du vil finde ulighed i prisen på billige træfiberplader fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på gode tilbud, og nogle har fokus på service. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man kende webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og velkendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggecentre sælger produkter fra forskellige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af træfiberplader online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har flertallet adgang til at handle online og fragte varerne selv. Dermed har man valget om at blive fri for fragtgebyret, og sågar få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, som tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du når du køber træfiberplader online på deres side.
Størsteparten af små butikker producerer selv varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem får du formentlig en høj grad af kompetent service fra mennesker der er eksperter i lige præcis træfiberplader.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

træfiberplader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

træfiberplader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

træfiberplader silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

træfiberplader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, især i tilfælde af væsentlige byggeopgaver. Nogle opgaver gør krav på mere end en person. Samtidig bør det være mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
2Det bliver meningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug i god tid før du iværksætter din byggeproces. Du får god gavn af at sammensætte en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og efterfølgende granske hver eneste ting, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
3Du bør for alt i verden ikke fattes værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have udstyret klar til brug inden du tager fat på arbejdet. I øvrigt må du huske at tillægge de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
4Der kan findes mange guides og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube giver enorme mængder gavnlig information, navnligt hvis du benytter den engelske version.
5Du har mulighed for at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når projektet er miljøvenligt. At få tilskud kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
6Der kommer altid overraskende vanskeligheder ved omfattende byggeprojekter, og ergo vil det vise sig af stor betydning at der afsættes rigeligt med plads i kalenderen, som gør at man er overbevist om at nå i mål.
7Du må på ingen måde negligere dit velbefindende, så husk påklædning såsom hjelm og sko som sikrer dig med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig når du ikke køber hjælp fra en professionel.
8Det er essentielt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive en fordel at kortlægge samtlige omkostninger, og dernæst dokumentere ens omkostning ved hver eneste af dem.
9Godt forarbejde vil være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at have en struktureret strategi, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af din strategi.
10Du bør vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagperson til noget af det. Såfremt du indhenter assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra forskellige leverandører.
11Før du iværksætter byggeriet kan det være ret værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde mange love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
12For udendørs projekter har vind og vejr en fundamental rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten i perioden for projektets start, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på det svære projekt.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ret så imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er utrolig flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Mange internet forretninger tilbyder på nuværende tidspunkt flere billige former for levering til træfiberplader. En af de mest populære er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling når der er tid til det. Metoden er nemlig ret så hensigtsmæssig, samt tit ligeledes den mest prisbevidste form for levering.

Du kan endvidere afveje for og imod at få det leveret til din bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig desværre et hak mere omkostningsfuld, men til gengæld særligt uproblematisk ved køb af træfiberplader online. Den mest billige form for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som dog betinges af at du fysisk befinder dig tæt på internet shoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på træfiberplader er yderst udslagsgivende såfremt man mangler pakken fluks, og derfor er det ganske afgørende at man gransker det forventede leveringstidspunkt for træfiberplader. En del e-shops – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig 1 dags fragt på en hel del varenumre online, men husk at det står og falder med at bestillingen køres igennem forinden et konkret tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt på posthuset forinden medarbejderne får fri.

Enkelte internet butikker lover fragt uden omkostninger på træfiberplader online, men undertiden er det så nødvendigt at der indkøbes for et fastslået beløb. Derudover kunne man gribe den billigste løsning til levering, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted.

Flere netshops foreslår klik-og-hent hvor man handler billig træfiberplader online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på træfiberplader i disse byer:

Korsør, Frederikssund, Køge, Åbyhøj, Værløse, Grenaa, Brøndby, Søborg, Hørsholm, Holbæk, Hedehusene, Helsingør, Varde, Valby, Herlev, Ringsted, Vanløse, Nyborg, Esbjerg, Dragør, Gentofte, Rønne, Struer, Ølstykke, Ikast, Brønderslev, Gladsaxe, Højbjerg, Albertslund, Holstebro, Kalundborg, Silkeborg, Odder, Fredericia, Rødovre, Ballerup, Tilst, Slagelse, Hjørring, Skanderborg, Stenløse, Virum, Frederiksværk, Nærum, Farum, Brabrand, Nakskov, Vallensbæk, Glostrup, Lillerød, Solrød Strand, Birkerød, Frederiksberg, Jyllinge, Taastrup, Svendborg, Tårnby, Nykøbing Falster, Ishøj, Herning, Haslev, Nørresundby, Viborg, Risskov, Thisted, Horsens, Lystrup, Næstved, Frederikshavn, Vordingborg, Rudersdal, Hillerød, Kolding, Kokkedal, Roskilde, Aabenraa, Odense, Hedensted, Greve, København, Sønderborg, Allerød, Aarhus, Lyngby, Vejle, Aalborg, Middelfart, Skive, Hvidovre, Haderslev, Hobro, Randers, Charlottenlund, og Brønshøj, .

Click-and-collect af træfiberplader er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når man ser på data bliver det markant, at netshoppere typisk kigger efter eksempelvis billig træfiberplader og træfiberplader tilbud. Man ser derudover typisk online shoppere efterspørge bl.a. køb træfiberplader, træfiberplader priser samt træfiberplader online, foruden de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Få den bedste pris på træfiberplader

Det er jo efterhånden meget ligetil for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige træfiberplader online hos forskellige internet shops, og på grund af dette har utallige internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at nedsætte salgspriserne på træfiberplader betydeligt, og derudover byde på gratis levering.

Det kan alligevel blive tiden værd at inspicere et par internet handler efter billige priser på træfiberplader online inden du placerer ordren, således at man er sikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Man må lige meget hvad være så påpasselig, at når en forretning på nettet udbyder billige træfiberplader online til en salgspris der kan ses som mystisk god, så kan det i nogle tilfælde være et signal om en snydagtig internet shop. Shopping med kort er trods alt inkluderet i et regulativ, som begunstiger kunden overfor uoprigtige e-butikker.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre omkostningerne til træfiberplader over en længere periode. Det fås normalt ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at internetbrugere tit søger efter fx træfiberplader tilbud og træfiberplader priser. Derudover oplever vi typisk mennesker søge efter fx køb træfiberplader, billig træfiberplader samt træfiberplader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træfiberplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek andre menneskers anmeldelser

Trustpilot genererer ret så fordelagtige muligheder for at kontrollere en hel del andre kunders reflektioner og herved foreslåes det, at du tjekker internet firmaets vurderinger forud for at du handler billige træfiberplader online.

Facebook frembringer også regulære gode genveje til at få kendskab til online forhandlerens popularitet. Her ses en række online outlets hvor du kan forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tillige burde benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige træfiberplader online i en e-butik bør man uden tvivl granske virksomhedens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig sjovt, specielt med de kendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne måske være at efterse om e-butikken er tilsluttet e-mærket, som bør være en forsikring om at webbutikken opfylder de opstillede regler, samt at butikken regelmæssigt revideres af sagkyndige der har nøje kendskab til reglerne.

Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, når du bliver udsat for vanskeligheder i processen med dit indkøb af træfiberplader. I øvrigt kan det anbefales at kunden er vaks omkring de mest relevante reglementer der gælder for købet af træfiberplader online, f.eks. den ombytningsrettighed shoppen benytter.

I den sammenhæng er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin faktura e-mail, så man senere kan påvise sin bestilling af træfiberplader, uafhængig af om man handler hos Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller Bygma.

Anna C gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Maria gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Anne Larsen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Jesper D gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til køb på nettet
1Forinden nogen shopper billige træfiberplader på en netshop bør man egentlig kigge på netbutikkens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende. Dertil foreslåes det at kunden er påpasselig med de mest centrale vedtægter der kan have indvirkning på handlen med billige træfiberplader online, til eksempel den returpolitik internet webshoppen kører med.
2Det er jo vældig enkelt for forbrugerne at søge information om priser online på billige træfiberplader i blandt forskellige e-shops, og følgelig præsterer langt de fleste outlets på nettet gebyrfri levering. Det kan dog til hver en tid vise sig tiden værd at studere visse online forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
3Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under et regulativ, der assisterer en overfor uægte e-forretninger. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at klare omkostningerne over et længere tidsrum.
4En lang række webshops i Danmark tildeler efterhånden et stort udvalg af billige fragttyper til træfiberplader. En af de mest populære er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså særdeles overkommelig, samt endda endda den prisbilligste leveringsmetode.
5Generelt slår vi et slag for at kontrollere om internet webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en tryghed om at internet webshoppen overholder dansk lovgivning, foruden at online butikken tit efterses af fagfolk der har ekspertise inden for retningslinjerne. Inden nogen køber billige træfiberplader i en online forretning burde de uden tvivl gennemløbe butikkens handelsvilkår.
6Visse online virksomheder frembyder billig fragt på træfiberplader, men undertiden kræver det at man indkøber for en konkret sum. Ellers skulle man tage den billigste form for levering, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Den bliver mange gange desuden usædvanlig let. Den prisbilligste fragtløsning er unægtelig at hente produkterne selv.
7Leveringshastigheden kan være yderst vigtig forudsat man skal bruge varerne om få sekunder, så derfor er det naturligvis vigtigt at man finder den forventede leveringstid for træfiberplader. Mange firmaer på nettet lover billig 1 dags levering på adskillige produkter, men som trods alt påkræver at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
8Trustpilot frembringer en del tiltalende chancer for at kigge på en stor portion andre konsumenters observationer og herved er det at foretrække, at du evaluerer webshoppens ratings før du bestiller billige træfiberplader online. Facebook indebærer desuden uden sammenligning gode chancer for at få kendskab til internet virksomhedens kundefokus.
9Den mest betalelige fragtmetode er uden tvivl at du selv henter ordren, som desværre kræver at du befinder dig nærved e-forhandlerens arbejdslager. Den leveringsløsning er naturligvis ekstremt bestemmende når vi behøver træfiberplader om få sekunder. Alternativt så yder enkelte e-butikker fragt uden beregning, men typisk er det forudsat at man shopper for en fastsat sum.