Er du på udkig efter træbriketter? Vi har fundet 24 online forhandlere, og noteret deres priser for 960 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 960 kg for kun 1.968 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 960 kg træbriketter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.968 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.100 kr.Køb
2.190 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.287 kr.Køb
2.293 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.399 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.517 kr.Køb
2.649 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.999 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 960 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bål til brændeovn til grill

Varianter: løse lyse mørke tyske overnight svenske runde

Mængder: 1 rummeter 1 palle 1 kubikmeter 1 m3

Levering: med truck med kran i løs vægt trailer i poser vognlæs løst leveret i bigbag på palle i netsække hent selv afhentning i sække i stammer til døren

Brands: Danish Agro Coop Ege rug Absolut Guldager Gørslev Biltema Heatmax Rondo DLG Pini kay Bøge Calle Barlinek Ppillemadsen Hardwood

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan du handle hos en webshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af træbriketter.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige træbriketter hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste priser, imens nogle satser på en høj grad af service. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder har et bredt udvalg af produkter, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot træbriketter.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og dermed har de fleste mulighed for at købe online og fragte varerne selv. Derved er der mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne med det samme.
De udbredte byggemarkeder køber produkter fra alle mulige nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af træbriketter online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få ekstra gode tilbud.
Diverse nichebutikker på nettet er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du køber træbriketter online på deres hjemmeside.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om deres varer, da de ikke sælger andet. Derigennem formår de at yde en høj grad af god service fra folk som er eksperter i lige præcis træbriketter.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

træbriketter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

træbriketter silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

træbriketter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

træbriketter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kunne tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at lede efter tilbud fra forskellige håndværkere.
2Der viser sig som regel uforudsete udfordringer når det kommer til omfattende projekter, og på grund af det vurderes det væsentligt at der afsættes tilstrækkelig plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Det er væsentligt at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du indleder dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en hurtig note som indeholder alt som er nødvendige, og dernæst efterse listen, således at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
4Du finder alle mulige former for vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube giver rigelig brugbar info, navnligt forudsat at du bruger engelske søgeord.
5Du har mulighed for at søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at projektet hjælper miljøet. Det betinger at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
6Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for ombygningen, så du har styr på omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan nedfælde ens købspris for dem alle sammen.
7Godt forarbejde er metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du må forfatte en effektiv arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være realistisk idet du sammensætter køreplanen.
8Før du igangsætter dit byggeprojekt må det være yderst essentielt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
9Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til arbejdet, navnlig i tilfælde af omfangsrige arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter kræver flere personer. Samtidig må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
10Du bør aldrig nogensinde gå ned på grej. Ofte vil det vise sig yderst relevant at have udstyret klar til brug før du tager fat på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne disse udgifter i økonomien.
11Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som beskytter dig overfor potentielle skader. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
12For byggeprojekter udenfor har vejret meget at sige. På grund af dette kan du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på dit komplekse byggeprojekt.
De højest ratede byggemarkeder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er enormt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er meget beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er yderst betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål angående træbriketter

 • Hvordan bruges træbriketter?
 • Hvor køber jeg træbriketter?
 • Hvem har træbriketter på lager?
 • Hvor er træbriketter billigst?
 • Hvilke træbriketter er bedst?
 • Hvad koster træbriketter?
 • Hvor længe brænder træbriketter?
 • Hvor mange træbriketter bruger man om dagen?
 • Hvad indeholder træbriketter?
 • Hvordan brænder træbriketter?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  En stor portion online butikker frembyder nu om dage alverdens billige leveringstyper til træbriketter. Den mest populære er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente varerne når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo ret så hensigtsmæssig, samt typisk ligeledes den mest betalelige type af levering.

  Du burde ligeledes forsøge at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig gennemsnitligt en tand mere pebret, men endda særdeles overkommelig ift. træbriketter online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som desværre betinges af at du lever nær e-forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på træbriketter er jo usædvanlig væsentlig når du har brug for varen omgående, så med det formål er det skam væsentligt at du studerer den estimerede leveringsdato ved træbriketter. De fleste online outlets – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter online, men som ikke desto mindre beroer på at ordren gennemføres før et aftalt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få ordren hen til fragtfirmaet inden lagermedarbejderne drager hjemad.

  En række e-firmaer garanterer fragt uden gebyr på træbriketter online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man indkøber for en præcis sum. Alternativt burde du gribe den billigste leveringsmulighed, som mange gange er at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

  Mange kæder yder click-and-collect hvor du handler billig træbriketter online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler eksempelvis klik-og-hent på træbriketter i følgende områder:

  Jyllinge, Frederikshavn, Hjørring, Frederiksberg, Herlev, Nykøbing Falster, Gentofte, Sønderborg, Silkeborg, Middelfart, Haslev, København, Vanløse, Valby, Tårnby, Ishøj, Grenaa, Viborg, Lystrup, Virum, Frederiksværk, Charlottenlund, Rudersdal, Ikast, Varde, Ringsted, Kolding, Gladsaxe, Nakskov, Lillerød, Ølstykke, Farum, Esbjerg, Rødovre, Brønshøj, Struer, Randers, Tilst, Kalundborg, Vordingborg, Greve, Roskilde, Hedensted, Aabenraa, Albertslund, Vallensbæk, Dragør, Stenløse, Korsør, Brabrand, Brøndby, Frederikssund, Odense, Næstved, Hørsholm, Aarhus, Taastrup, Haderslev, Hvidovre, Nærum, Holstebro, Nørresundby, Thisted, Solrød Strand, Hobro, Horsens, Helsingør, Rønne, Birkerød, Holbæk, Åbyhøj, Herning, Højbjerg, Slagelse, Skanderborg, Brønderslev, Svendborg, Nyborg, Hillerød, Skive, Vejle, Odder, Køge, Fredericia, Lyngby, Søborg, Risskov, Hedehusene, Ballerup, Værløse, Glostrup, Aalborg, Kokkedal, og Allerød, .

  Afhentning ift. træbriketter er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Amager, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Sydsjælland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Ved indkig i data står det markant, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet træbriketter tilbud og billig træbriketter. Man ser desuden typisk folk søge for eksempel træbriketter priser, træbriketter online og køb træbriketter, plus de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan og XL-Byg.

  Spar penge på træbriketter

  Det har vist sig at være ret så uproblematisk for købere at finde de bedste priser på billige træbriketter online i blandt flere webbutikker, og derved har en lang række netshops ikke kunne lade være med at presse prisniveauet på træbriketter drastisk, og ydermere præstere billig levering.

  Til gengæld kan det alligevel blive gunstigt at inspicere diverse netbutikker efter udsalg og tilbud på træbriketter online inden du bestiller, så man er sikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Man skal bare være opmærksom på, at såfremt en butik på nettet tilbyder billige træbriketter online til en pris der anses for usædvanlig overkommelig, så kunne det for det meste være en varsel om en uærlig butik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket sikrer os imod snydagtige forretninger på nettet.

  Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage prisen på træbriketter over tid. Det fås ofte hos niche webshops, men ikke de gængse byggecentre som fx Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

  Ved kig i statistikkerne står det markant, at online shoppere mange gange søger efter fx træbriketter tilbud og køb træbriketter. Foruden dette ser man typisk folk kigge efter for eksempel billig træbriketter, træbriketter online samt træbriketter priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 960 kg kg træbriketter er 1878 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til brændeovn til bål til grill

  Varianter: overnight tyske runde mørke løse lyse svenske

  Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1 palle 1 rummeter

  Levering: i løs vægt i bigbag trailer med kran med truck i netsække hent selv løst leveret afhentning på palle i poser i stammer i sække vognlæs til døren

  Brands: Pini kay Ppillemadsen Gørslev DLG Biltema Absolut Hardwood Coop Heatmax Rondo Barlinek Ege rug Danish Agro Calle Guldager Bøge

  Undersøg tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot tilbyder dig nogenlunde pålidelige chancer for at gøre dig bekendt med diverse nuværende forbrugeres omtaler og derved er det anbefalelsesværdigt, at du studerer internet selskabets vurderinger før du handler billige træbriketter online.

  Facebook yder også altid fine løsninger til at få indtryk af online shoppens pålidelighed. Tilmed ser vi nogle netshops som giver folk mulighed for at afgive en anmeldelse af deres køb, hvilket desuden må drages fordel af til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk handler billige træbriketter online på en internet handler burde man egentlig tyde e-shoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, især med de gængse byggekæder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan og Bauhaus.

  En anden mulighed kan være at finde ud af om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det skulle være en tilkendegivelse af at e-forhandleren forsvarer de gældende danske regler, tillige med at webbutikken tit overvåges af sagkyndige som har nøje kendskab til retningslinjerne.

  Dette er desuden en god mulighed for at få bistand, når du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din shopping med træbriketter. Ligeså slår vi et slag for at man er på vagt for de primære reglementer der kan have betydning for bestillingen af træbriketter online, for eksempel hvilken bytteret e-handlen har.

  I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man permanent sikrer sin e-mail kvittering, således man altid kan bevise bestillingen af træbriketter, uagtet om man shopper fra Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg eller Stark.

  Jette Jensen gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Lars E gav 4 stjerner

  Nem og meget fin service

  Jørgen gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Jesper Christiansen gav 4 stjerner

  Har handlet der før

  9 gode råd til din online shopping
  1Før nogen shopper billige træbriketter hos en e-handler burde de egentlig overveje deres handelsvilkår, dog er det almindeligvis et omfattende projekt. Dertil foreslåes det at man er sat ind i de mest aktuelle betingelser der indvirker på shopping af billige træbriketter online, fx hvilken ombytningsrettighed webshoppen har.
  2Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en foranstaltning, som redder dig som køber overfor uoprigtige internet handler. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil afbetale regningen over flere uger.
  3Det er jo ualmindeligt hensigtsmæssigt for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige træbriketter hos forskellige butikker på nettet, og herved lover masser af internet butikker fragtfri levering. Til gengæld kan det til hver en tid blive nyttigt at eftergå en række e-firmaer efter billige priser forinden du køber, sådan at du er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
  4Leveringshastigheden kan vise sig at være særligt central ifald man mangler pakken øjeblikkeligt, og i det øjemed er det særdeles afgørende at du ser nærmere på den forventede leveringstid på træbriketter. En række internet outlets udlover billig 1 dags fragt på mange af deres varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen indsendes forinden et givent klokkeslæt.
  5Trustpilot giver dig helt gavnlige muligheder for at blive klogere på diverse øvrige forbrugeres oplevelser og af den grund er det klogt, at du ser nærmere på internet forretningens kritik forud for at du bestiller billige træbriketter online. Facebook frembringer ydermere en lang række gode muligheder for at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus.
  6Den mindst kostelige fragtløsning vil altid være at du selv henter ordren, som dog er betinget af at du bor i nærheden af online butikkens lager. Den leveringsmodel kan vise sig at være ekstremt aktuel om vi skal bruge træbriketter straks. Alternativt så yder enkelte e-forretninger i Danmark levering uden gebyr, men oftest er det så nødvendigt at man handler for en bestemt sum.
  7Størstedelen af forhandlere på nettet yder efterhånden en hel del forskellige billige fragttyper til træbriketter. Den mest populære er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig i høj grad let, og ofte tilmed den billigste leveringsmåde.
  8Vi foreslår generelt at se om online forretningen er e-mærket, grundet at det generelt er en sikring om at e-shoppen følger dansk lovgivning, tillige med at forretningen af og til revurderes af jurister der er meget fortrolige de gældende vilkår. Inden folk køber billige træbriketter i en butik bør man reelt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsbetingelser.
  9Enkelte online butikker yder fragtfri levering på træbriketter, men undertiden påkræves det at der bestilles for en fastsat pris. Derudover skal man udvælge den mindst kostelige løsning til levering, hvilket oftest er at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Leveringstypen bliver godt nok omvendt ekstremt problemfri. Den billigste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.