Er du på udkig efter træbetonplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 træbetonplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige træbetonplader fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på lave priser, hvorimod nogle giver faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du har brug for varerne med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er navnligt et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke forretningens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor kan du bestille ved en netbutik, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring træbetonplader.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Flere byggekæder præsterer et stort produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot træbetonplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og dermed har folk tilbuddet om at bestille online og køre varerne på egen hånd. Herigennem kan man blive fri for fragtomkostningen, samt sågar få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder tilbyder varer fra adskillige producenter, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af træbetonplader online.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du køber træbetonplader online fra deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således er det forventeligt at du får ekstra kyndig vejledning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis træbetonplader.
Størsteparten af små butikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online får du en bedre pris.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

træbetonplader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af mere end 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

træbetonplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

træbetonplader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

træbetonplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Før du optager byggeriet kan det være meget værdifuldt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2Det kan vise sig meningsgivende at du har de presserende byggematerialer til disposition i god tid før du indleder dit arbejde. Du kunne nedskrive en overskuelig note med alt hvad du har brug for, og som det næste tjekke oversigten, så du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
3Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til store arbejdsopgaver. Nogle projekter gør krav på flere mennesker. Derudover vil det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
4Godt forarbejde er kilden til succes med byggeprocessen. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet plan, der dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du nedskriver planen.
5For opgaver udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Således skal du jævnligt tage notits af vejrmeldingerne i dagene op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at stå ned i stænger bedst som du er midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Du bør på ingen måde mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har det klar til brug når du går løs med byggeprojektet. Du bør huske at tillægge disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
7I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for projektet, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive sundt at beskrive alle omkostninger, og så undersøge billige priser på hver eneste af dem.
8Du kan tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør sikre dig assistance fra en fagmand til noget af byggeriet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at lede efter prisoverslag fra forskellige selskaber.
9Man kan hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Det kræver altså at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
10Du finder rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er formidler af store mængder anvendelig oplysning, især ifald du leder på engelsk.
11Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedshjelm der sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en fagmand.
12Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete udfordringer i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig væsentligt at der er afsat en del tid i køreplanen, som bidrager til at man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En stor portion internet shops giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige løsninger til levering til træbetonplader. Den mest anvendte er nu om dage udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig yderst smart, samt i mange tilfælde også den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du kan derudover beslutte dig for at få produkterne leveret til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig uheldigvis et hak dyrere, men lige så vel særligt simpel med træbetonplader online. Den mest betalelige form for fragt er unægtelig at hente varerne selv, som dog er betinget af at du opholder dig i nærheden af online firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på træbetonplader kan være rigtig central hvis man mangler dine nye varer øjeblikkeligt, og af den grund er det ganske afgørende at man gransker den anslåede leveringsdato for træbetonplader. En masse internet outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter online, som alligevel afhænger af at transaktionen gennemføres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ordnet forud for at pakkepersonalet har fri.

Enkelte byggemarkeder lover levering uden beregning på træbetonplader online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der købes for en fastsat sum. Desuden kunne du tage den billigste leveringsform, hvilket gerne vil blive at få bragt din bestilling til en pakkeshop.

Masser af netshops tildeler click-and-collect hvor man handler billig træbetonplader online og selv henter i butikken. Fx Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder for eksempel klik-og-hent på træbetonplader i følgende områder:

Frederikshavn, Aarhus, Haderslev, Roskilde, Vejle, Albertslund, Vanløse, Silkeborg, Værløse, Herlev, Horsens, Middelfart, Lillerød, Randers, Odder, Skanderborg, Nyborg, Tårnby, Hedensted, Stenløse, København, Svendborg, Allerød, Virum, Viborg, Kalundborg, Struer, Risskov, Nørresundby, Dragør, Esbjerg, Sønderborg, Ikast, Valby, Hedehusene, Brabrand, Ballerup, Nykøbing Falster, Aalborg, Hjørring, Køge, Aabenraa, Brønshøj, Fredericia, Kolding, Haslev, Ølstykke, Næstved, Lystrup, Varde, Hørsholm, Greve, Jyllinge, Herning, Brønderslev, Rødovre, Nakskov, Charlottenlund, Grenaa, Taastrup, Gladsaxe, Odense, Thisted, Hvidovre, Nærum, Frederiksberg, Solrød Strand, Slagelse, Ringsted, Brøndby, Hillerød, Gentofte, Farum, Holbæk, Åbyhøj, Rudersdal, Søborg, Vallensbæk, Skive, Vordingborg, Glostrup, Helsingør, Rønne, Korsør, Lyngby, Frederikssund, Frederiksværk, Kokkedal, Højbjerg, Hobro, Birkerød, Holstebro, Tilst, og Ishøj, .

Click-and-collect af træbetonplader er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved kig i tallene fremstår det klart, at folk jævnligt søger for eksempel træbetonplader tilbud og køb træbetonplader. Foruden dette ser man mange gange netshoppere søge efter for eksempel træbetonplader online, billig træbetonplader og træbetonplader priser, plus de store byggemarkeder som 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Få den bedste pris på træbetonplader

Det har vist sig at være ualmindeligt uproblematisk for enhver at finde frem til de bedste priser på billige træbetonplader online hos forskellige webshops, og på grund af dette har langt de fleste internet varehuse set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på træbetonplader betragteligt, og derudover sikre fri fragt.

Men det kan alligevel vise sig fordelagtigt at checke nogle forskellige outlets på nettet efter billige priser på træbetonplader online inden du placerer ordren, så man er velinformeret til at få den skarpeste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Du bør alligevel huske på, at hvis en e-forretning afhænder billige træbetonplader online på tilbud til en pris der virker helt fantastisk billig, kan det for det meste være et bevis på en fup internet handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfattet af et reglement, der hjælper dig som kunde overfor fup butikker på nettet.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du vil betale prisen på træbetonplader over tid. Dette fås som regel i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Når der ses på tendenserne står det klart, at internetbrugere typisk søger efter for eksempel træbetonplader online og træbetonplader tilbud. Vi ser derudover tit folk efterspørge blandt andet køb træbetonplader, billig træbetonplader samt træbetonplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træbetonplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på nuværende kunders erfaringer

Trustpilot resulterer i temmelig fordelagtige løsninger til at fortolke adskillige aktuelle konsumenters domme og derfor er det godt, at du verificerer e-firmaets vurderinger inden du placerer din ordre på billige træbetonplader online.

Facebook forærer dig desuden faktisk fremragende muligheder for at få indtryk af webbutikkens troværdighed. Herinde ses en del online butikker som giver kunderne mulighed for at sammensætte en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde må bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige træbetonplader online hos en internet forhandler burde de når alt kommer til alt granske e-butikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke særlig interessant, særligt hos de store byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Et alternativt forslag kunne derfor være at kontrollere om e-handlen er verificeret af e-mærket, som kan være et fingerpeg om at e-forretningen respekterer de officielle regler, udover at online virksomheden hyppigt kontrolleres af jurister der har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din chance for bistand, hvis du oplever vanskeligheder med din ordre på træbetonplader. Ligeledes er det prisværdigt at køberen er vaks omkring de mest vedkommende reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af træbetonplader online, som fx den returneringsret internet selskabet anvender.

I den relation er det tilmed afgørende, at man permanent bevarer ens ordremail, så man fremadrettet kan bevidne købet af træbetonplader, ligegyldig om man handler hos Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix eller Bauhaus.

Anders G gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jan gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Jesper Larsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Louise gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til online shopping
1Mange webbutikker i Danmark udlover i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsformer til træbetonplader. Den mest anvendte er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne præcis når det passer dig. Den er jo særligt fleksibel, samt tit endvidere den billigste leveringsform.
2En række online forhandlere garanterer portofri levering på træbetonplader, men i de fleste tilfælde kræves det at man aftager for en konkret pris. Som alternativ bør man vælge den mindst kostelige mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig i mange tilfælde lige så vel særdeles let gængelig. Den mest billige leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
3Antal dages levering er selvfølgelig særdeles betydningsfuld forudsat vi har brug for din ordre om et øjeblik, så i det øjemed er det selvsagt på sin plads at du gransker det estimerede leveringstidspunkt for træbetonplader. De fleste internet forhandlere giver billig 1 dags levering på de fleste varer, men som imidlertid forudsætter at bestillingen laves forinden et nøjagtigt tidspunkt.
4Den billigste fragtløsning vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog er betinget af at du lever nær e-shoppens tilholdssted. Den leveringsløsning er jo ret central hvis man har behov for træbetonplader inden for kort tid. Alternativt så yder en række internet handler gebyrfri levering, men for det meste er det så præmissen at der handles for en fastsat sum.
5Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er en sikring om at webbutikken følger de officielle danske regler, samt at hjemmesiden ofte tilses af eksperter som er meget bekendte med lovene på området. Før folk shopper billige træbetonplader hos en e-forretning behøver de for at være på den sikre side tyde virksomhedens betingelser.
6Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er en del af en regel, som dækker folk overfor uoprigtige online virksomheder. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du agter at afdrage regningen over en længere periode.
7Det er jo særdeles praktisk for forbrugerne at prissammenligne online på billige træbetonplader fra forskellige internet foretagender, og med det motiv garanterer langt de fleste butikker på nettet levering uden omkostninger. Trods dette kan det alligevel blive lønsomt at studere nogle få internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at man er garanteret at antage den bedste pris.
8Trustpilot indebærer super ærlige chancer for at gennemrode adskillige nuværende forbrugeres evalueringer og derfor kan det anbefales, at du ser nærmere på internet firmaets vurderinger inden du køber billige træbetonplader online. Facebook fører til ydermere temmelig tiltalende chancer for at få indtryk af online shoppens popularitet.
9Forud for at folk handler billige træbetonplader i en internet webshop kan man i og for sig skimme forhandlerens handelsaftale, dog er det gerne ikke særlig morsomt. Endvidere slår vi et slag for at køberen er vidende om de væsentligste vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige træbetonplader online, til eksempel hvilken returpolitik online firmaet anvender.