Båndsav m.el.broms star-700
44.195 kr.
Mere info
HBS700 Træbåndsav Holzmann
28.749 kr.
Mere info
BBS550SMART Blokbåndsav og savværk Holzmann
20.860 kr.
Mere info
BBS550 Blokbåndsav og savværk Holzmann
34.998 kr.
Mere info
Båndsav elbr.230/1 star-400
26.577 kr.
Mere info
bfs1601Dekupørsav Luna
1.062 kr.
Mere info
Træbåndsav HBS 470 Profi Holzmann
12.249 kr.
Mere info
HBS 600DELUX Holzmann Træbåndsav
29.124 kr.
Mere info
HBS 360 Bernardo båndsav til træ
6.559 kr.
Mere info
HBS 400 Holzmann Træbåndsav
7.998 kr.
Mere info
HBS 500 Holzmann Træbåndsav
15.874 kr.
Mere info
Båndsav m.el.broms star-600
38.984 kr.
Mere info
Dekupørsav 85 watt Powerplus
848 kr.
Mere info
HBS230ECO Træ båndsav
2.200 kr.
Mere info
BBS 600 Båndsav til træ Luna
22.498 kr.
Mere info
Båndsav m.el.broms star-500
31.206 kr.
Mere info
HBS 510
14.000 kr.
Mere info
Savklinger til dekupørsav
133 kr.
Mere info
Båndsav til træ Luna BBS 500
12.498 kr.
Mere info
Bueskæring til båndsav for HBS 260 / 320 / 360
338 kr.
Mere info
HBS 610 Holzmann Træbåndsav
16.099 kr.
Mere info
Dekupør savklingesæt 10 dele - 133 mm
79 kr.
Mere info
HBS 230 Træbåndsav Bernardo
2.363 kr.
Mere info
Båndsav Luna BBS 315
7.248 kr.
Mere info
Træbåndsav Holzmann HBS 230HQ
2.298 kr.
Mere info
Dekupørsav Luna BSS 460
4.748 kr.
Mere info
HBS 260 Træbåndsav Bernardo
3.364 kr.
Mere info
Båndsav elbr.400/3 star-400
26.588 kr.
Mere info
HBS 320 Træbåndsav Bernardo
5.546 kr.
Mere info
Ferax Båndsav JBS250
2.258 kr.
Mere info
HBS 800 Træbåndsav Holzmann
42.498 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du handle hos et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning til valg af træbåndsav.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot træbåndsav.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige træbåndsav hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder de bedste priser, imens andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør vide hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man kende webshoppens betingelser.
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt i de velkendte byggemarkeder.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, som medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder findes mange steder i landet, og derigennem har folk chancen for at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra alverdens nichebutikker, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af træbåndsav online.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved kan du modtage ekstremt begavet assistance fra medarbejdere der er eksperter i netop træbåndsav.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er mindre firmaer, som oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du handler træbåndsav online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
træbåndsav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

træbåndsav silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag over 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

træbåndsav bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag over 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

træbåndsav jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at have en klar tidsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver tidsplanen.
2For udendørs opgaver har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således skal du hyppigt tage notits af vejrprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning starter med at piske ned absolut lige når du vil påbegynde det avancerede projekt.
3Man må under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet til disposition når du går løs med arbejdet. I øvrigt må du huske at indregne de her udgiftsposter i dit budget.
4Du bør aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj såsom sko og hjelm som beskyttelse med henblik på potentielle risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, især hvis du ikke har professionel hjælp.
5I nogle tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når projektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
6Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er store byggeprojekter. Enkelte ombygninger stiller krav om flere folk. Desuden bliver det bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
7Der viser sig jævnligt uforudsigelige hovedpiner ved større byggeprojekter, og derfor kan det være essentielt at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man er selvsikker på at nå i mål.
8Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et regnskab for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være sundt at beskrive hver enkelt udgift, og dernæst nedfælde online tilbud på hver enkelt.
9Der ligger et stort udvalg af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube er formidler af utrolig meget almennyttig viden, især når man skriver søgeordene på engelsk.
10Det er vigtigt at du har de relevante byggematerialer parat forud for at du tager fat på din byggeproces. Du kan med fordel forfatte en enkel liste hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
11Husk at regne på hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde anskaffe assistance fra en professionel til delelementer af arbejdet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert er det en god idé at tage imod prisoverslag fra diverse leverandører.
12Før du går i gang med dit byggeprojekt er det ekstremt værdifuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er enormt overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er absolut beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Temmelig mange webbutikker i Danmark yder nu om dage en hel del forskellige billige leveringstyper til træbåndsav. En af dem der er mest populær er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig ret smart, og desuden tillige den mest letkøbte leveringsmanér.

Du burde alternativt vælge at bestille ordren til levering hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Den er almindeligvis en tak dyrere, men på den anden side vældig overkommelig for træbåndsav online. Den billigste slags levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du har bopæl i nærheden af e-forretningens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på træbåndsav kan vise sig at være virkelig udslagsgivende ifald vi behøver produkterne straks, og af den grund er det faktisk passende at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt for træbåndsav. Størstedelen af online varehuse – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre online, der dog afhænger af at ordren indsendes inden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forud for at de lageransatte drager hjemad.

Enkelte e-forretninger i Danmark lover fragt uden omkostninger på træbåndsav online, men i reglen er det så nødvendigt at man shopper for et fastslået beløb. Ellers burde du foretrække den billigste leveringsudgave, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Masser af byggemarkeder frembyder afhentning hvor man handler billig træbåndsav online og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Silvan. Byggekæderne frembyder for eksempel klik-og-hent på træbåndsav i disse områder:

Vanløse, Hobro, Frederiksberg, Greve, Herlev, Allerød, Kokkedal, Taastrup, Struer, Værløse, Åbyhøj, Frederikshavn, Glostrup, Nyborg, Virum, Ishøj, Hørsholm, Ballerup, Esbjerg, Albertslund, Roskilde, Haslev, Horsens, Nykøbing Falster, Jyllinge, Varde, Hillerød, Middelfart, Risskov, Kalundborg, Korsør, Brønderslev, Rønne, Holbæk, Silkeborg, Odder, Ringsted, Hedensted, Tilst, Slagelse, Vordingborg, Lyngby, Kolding, Dragør, Rødovre, Herning, Lystrup, Nørresundby, Nærum, Frederikssund, Charlottenlund, Hedehusene, Rudersdal, Thisted, Gladsaxe, Stenløse, Sønderborg, Skive, Birkerød, Vallensbæk, Viborg, Hjørring, Højbjerg, Aalborg, Odense, Brønshøj, Holstebro, Valby, København, Fredericia, Grenaa, Randers, Vejle, Tårnby, Næstved, Solrød Strand, Brabrand, Frederiksværk, Nakskov, Ikast, Aarhus, Haderslev, Helsingør, Aabenraa, Brøndby, Svendborg, Gentofte, Farum, Lillerød, Ølstykke, Søborg, Køge, Skanderborg, og Hvidovre, .

Klik-og-hent af træbåndsav er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Når man kigger i tallene er det klart, at online shoppere tit kigger efter fx træbåndsav tilbud og billig træbåndsav. Derudover oplever man typisk netshoppere lede efter fx træbåndsav online, træbåndsav priser og køb træbåndsav, foruden de velkendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Bedste tilbud på træbåndsav

Det er jo efterhånden ret let for enhver at tjekke tilbud på billige træbåndsav online i blandt flere internet handler, og til gengæld har mange online virksomheder ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på træbåndsav betydeligt, og i øvrigt yde portofri levering.

Men det kan imidlertid vise sig gavnligt at prøve nogle få e-forhandlere efter tilbud på træbåndsav online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den mest billige pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og 10-4.

Du skal imidlertid huske på, at såfremt en internet butik annoncerer billige træbåndsav online på tilbud til en pris der kan ses som kolossalt billig, kan det tit være et signal om en falsk internet virksomhed. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af et reglement, der passer på køber overfor svindlende e-handler.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare beløbet til træbåndsav senere. Dette tilbydes normalt i specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger fx træbåndsav priser og billig træbåndsav. Vi ser desuden som regel folk efterspørge for eksempel træbåndsav tilbud, træbåndsav online og køb træbåndsav.

Undersøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot præsterer relativt gunstige genveje til at besigtige diverse nuværende kunders opfattelser og derved er det godt, at du tager et kig på e-shoppens omtaler forinden du shopper billige træbåndsav online.

Facebook yder tilsvarende stort set fortræffelige muligheder for at få indtryk af internet forretningens troværdighed. Derudover ser vi en række internet shops som giver folk mulighed for at skrive en vurdering af købsoplevelsen, som på samme måde kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige træbåndsav online hos en webshop burde de på en vis måde bese netbutikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke super interessant, specielt på de gængse byggekæder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark og 10-4.

En anden valgmulighed kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, da det kan være en sikring om at online webshoppen respekterer de officielle danske regler, og at online forhandleren undertiden revurderes af sagkyndige som er inde i de gældende regler.

Dette er desuden din mulighed for en hjælpende hånd, hvis du forvoldes problemer med din bestilling af træbåndsav. Yderligere er det smart at køberen er påpasselig med de mest vedkommende vedtægter der gælder for bestillingen af træbåndsav online, til eksempel hvilken ombytningsret shoppen garanterer.

Her er det desuden relevant, at man stadigvæk bibeholder sin ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne bevise købet af træbåndsav, uafhængig af om man køber hos XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan eller Harald Nyborg.

Tina Andersen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Mads gav 4 stjerner

Hurtig

Camilla H gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Anders T gav 5 stjerner

Som altid

9 tips til online shopping
1Leveringshastigheden er naturligvis ekstremt udslagsgivende ifald du har brug for produkterne nu og her, så i det øjemed er det helt afgørende at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på træbåndsav. Størstedelen af internet foretagender annoncerer billig dag-til-dag fragt på de fleste varer, som imidlertid er afhængig af at du når at bestille tidligere end et besluttet klokkeslæt.
2Det er i dag usædvanlig simpelt for alle og enhver at finde tilbud online på billige træbåndsav fra diverse internet butikker i Danmark, og følgelig garanterer en lang række online selskaber gratis fragt. Det kan dog trods alt blive udbytterigt at studere nogle få e-shops efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
3Før nogen handler billige træbåndsav i en butik på nettet behøver de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens vilkår, det er dog typisk ikke særlig sjovt. Derudover foreslår vi at kunden er vaks omkring de mest vedkommende betingelser der kan have indflydelse på købet af billige træbåndsav online, som for eksempel den byttepolitik online virksomheden har.
4Masser af internet virksomheder frembyder heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmodeller til træbåndsav. Den mest populære er lige nu udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Den er jo rigtig smertefri, og tit desuden den billigste type af levering.
5Flere netbutikker lover fri fragt på træbåndsav, men typisk er det påkrævet at man shopper for en præcis sum. Desuden kan man foretrække den mindst kostelige form for fragt, der mange gange vil være at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig sædvanligvis også i høj grad uproblematisk. Den prisbilligste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
6Vi tilråder at se nærmere på om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en indikation om at internet forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, foruden at shoppen af og til tilses af fagfolk der er inde i de gældende regler. Forud for at folk bestiller billige træbåndsav i en internet handler bør de i og for sig tage stilling til forhandlerens handelsbetingelser.
7Trustpilot medfører ret så strålende chancer for at eftergå ganske mange aktuelle forbrugeres omtaler og på grund af dette slår vi et slag for, at du eftergår e-shoppens omtaler før du shopper billige træbåndsav online. Facebook medfører på samme måde temmelig pæne metoder til at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed.
8Den billigste leveringstype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den løsning kræver at du bor med kort afstand til online shoppens hjemsted. Den mulighed for fragt kan være ret så vigtig i tilfælde af at du skal bruge træbåndsav inden for kort tid. Alternativt så yder en række online outlets fragt uden beregning, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der købes for en fastsat pris.
9Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en foranstaltning, der redder en overfor uærlige outlets på nettet. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at dække betalingen over en længere periode.