Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at fragte varerne selv. Dette er hovedsageligt muligt i de velkendte byggekæder.
Nogle byggecentre tilbyder et stort produktudvalg, imens andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot trådløs varmeblæser.
Det er absolut ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Du skal kende de regler butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du kende forretningens betingelser.
Der er forskel på salgspriserne på billige trådløs varmeblæser hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have billige priser, hvorimod øvrige satser på et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp til valg af trådløs varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra diverse nichebutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af trådløs varmeblæser online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, som kan give øget troværdighed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggecentre finder du i hele landet, og derigennem har kunderne tilbuddet om at handle online og hente materialerne selv. Som følge af det kan du overveje at undvære leveringsgebyret, samt tilmed have produkterne straks.

Nichewebshop

En masse små butikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske endda lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler trådløs varmeblæser online fra deres webshop.
Majoriteten af webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor bør du få mere informativ vejledning fra personale med specialistviden i lige præcis trådløs varmeblæser.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online får du billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder
trådløs varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

trådløs varmeblæser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

trådløs varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

trådløs varmeblæser silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du finder en overflod af instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube er formidler af rigelig anvendelig information, især ifald man bruger den engelske version.
2Du bør ikke stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at du har grejet disponibelt forinden du begynder på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medtage de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
3Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle uheld. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke har professionel hjælp.
4Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at ombygningen påvirker klimaet.
5Måske det viser sig essentielt at have alle byggematerialer til disposition inden du går i krig med håndværket. Du bør udfærdige en overskuelig oversigt som samler alt som er nødvendige, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du føler dig sikker på at alt er klar.
6Du kunne overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må investere i hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra diverse selskaber.
7Der viser sig ofte uforudsete problematikker når det kommer til omfangsrige opgaver, og herved kan det vise sig af stor betydning at der afsættes passende tid i tidsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Det er oplagt at spørge om assistance til byggearbejdet, især når det kommer til væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige opgaver gør krav på flere personer. Derudover vil det blive bedre og mere interessant at være flere om det.
9Længe før du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig rimeligt værdifuldt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig begrænsende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Typisk vil det være vigtigt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du har styr på økonomien. Det må være behjælpeligt at dokumentere alle udgifter, hvorefter man bør søge sig frem til ens købspris for dem en ad gangen.
11For udendørs projekter kan vejret få en afgørende rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret lige før byggeriets start, så du slipper for at det pludselig starter med at regne når du lige er startet på det store byggeprojekt.
12Planlægning er nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at nedskrive en strømlinet køreplan, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk når du laver handlingsplanen.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En lang række shops på nettet udlover nu alverdens billige leveringsformer til trådløs varmeblæser. En af favoritterne er lige nu afhentningssteder, hvor du selv afhenter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså ret så nem, og desuden endvidere den billigste løsning til levering.

Du bør også forsøge at få pakken sendt til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Den bliver for det meste et hak mere omkostningsfuld, men på den anden side temmelig fleksibel ift. trådløs varmeblæser online. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog altid være selv at hente varerne, som desværre betinges af at du befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på trådløs varmeblæser kan vise sig at være ret væsentlig når man står og skal bruge varen inden for få dage, så af den grund er det bestemt relevant at vi undersøger leveringstiden ved trådløs varmeblæser. Mange forretninger på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, men vær obs på at det antager at bestillingen gennemføres før et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de kan nå at få ordren afsted inden pakkemedarbejderne får fri.

Nogle enkelte internet forhandlere byder på levering uden omkostninger på trådløs varmeblæser online, men for det meste kun ifald du køber for en konkret sum. Ellers skulle du snuppe den mest betalelige metode til levering, der tit vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

De store byggemarkedskæder giver afhentning hvor du bestiller billig trådløs varmeblæser online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på trådløs varmeblæser i følgende områder:

Åbyhøj, Vanløse, Esbjerg, Korsør, Allerød, Højbjerg, Odder, Risskov, Gentofte, Brabrand, København, Varde, Ishøj, Middelfart, Albertslund, Frederiksværk, Dragør, Helsingør, Brøndby, Holbæk, Brønderslev, Frederiksberg, Haderslev, Hedensted, Slagelse, Virum, Nakskov, Haslev, Rødovre, Ringsted, Aabenraa, Lyngby, Valby, Grenaa, Nærum, Vejle, Hillerød, Nørresundby, Viborg, Sønderborg, Kokkedal, Charlottenlund, Stenløse, Roskilde, Silkeborg, Søborg, Solrød Strand, Herlev, Tårnby, Næstved, Holstebro, Værløse, Brønshøj, Fredericia, Hørsholm, Ballerup, Svendborg, Nyborg, Greve, Herning, Hjørring, Farum, Nykøbing Falster, Glostrup, Køge, Struer, Horsens, Hvidovre, Vallensbæk, Frederikssund, Aarhus, Ølstykke, Taastrup, Vordingborg, Lillerød, Aalborg, Rudersdal, Rønne, Odense, Jyllinge, Kalundborg, Ikast, Tilst, Thisted, Birkerød, Skanderborg, Lystrup, Frederikshavn, Hedehusene, Hobro, Randers, Kolding, Gladsaxe, og Skive, .

Afhentning af trådløs varmeblæser er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Falster, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland).

Når vi ser på søgedata står det markant, at internetbrugere mange gange leder efter eksempelvis trådløs varmeblæser priser og trådløs varmeblæser tilbud. Vi ser desuden typisk online shoppere søge efter bl.a. trådløs varmeblæser online, billig trådløs varmeblæser og køb trådløs varmeblæser, plus de store byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Priser på trådløs varmeblæser

Det har vist sig at være meget overkommeligt for folk at finde de laveste priser på billige trådløs varmeblæser online på forskellige webbutikker, og for det har de fleste internet butikker fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på trådløs varmeblæser voldsomt, og ydermere byde på fragtfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig tiden værd at sammenligne forskellige butikker på nettet efter rabatter og tilbud på trådløs varmeblæser online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en forhandler på nettet markedsfører billige trådløs varmeblæser online på tilbud til en udsalgspris som er ubegribelig gunstig, kan det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk webbutik. Køb med betalingskort er dog en del af et regulativ, hvilket garanterer køberen overfor bedrageriske online webshops.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du vil afdrage betalingen af trådløs varmeblæser senere. Dette fås ofte i niche netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Når der ses på tallene bliver det klart, at online shoppere ofte kigger efter bl.a. køb trådløs varmeblæser og billig trådløs varmeblæser. Derudover oplever vi tit folk kigge efter eksempelvis trådløs varmeblæser tilbud, trådløs varmeblæser priser og trådløs varmeblæser online.

Udforsk tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig ret så fremragende løsninger til at inspicere adskillige eksisterende brugeres bedømmelser og på grund af dette anbefales det, at du evaluerer internet virksomhedens omtaler inden du placerer din ordre på billige trådløs varmeblæser online.

Facebook tilbyder dig lige så vel adskillige anstændige løsninger til at få en idé om netshoppens pålidelighed. I øvrigt ses en del webshops som tilbyder kunderne at nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige trådløs varmeblæser online på en internet webshop behøver man når alt kommer til alt gennemgå shoppens forretningsbetingelser, det er dog bare et tidskrævende projekt, særligt hos de store byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Et andet forslag er at undersøge hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, hvilket typisk er en sikring om at online forhandleren efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at webshoppen lejlighedsvis undersøges af jurister der behersker vilkårene på området.

Desuden får du mulighed for at få hjælp, for så vidt du får dilemmaer med dit køb af trådløs varmeblæser. Ligeledes foreslåes det at kunden er hensynstagende til de mest basale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af trådløs varmeblæser online, som for eksempel hvilken returpolitik online virksomheden har.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man stadig bevarer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne påvise sin bestilling af trådløs varmeblæser, uanset om man bestiller fra Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix eller Davidsen.

Mads Rasmussen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Lone Petersen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Hanne N gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Morten gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til online shopping
1Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en vedtægt, hvilket passer på kunden imod uærlige internet shops. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.
2Før nogen handler billige trådløs varmeblæser hos en internet shop kan de ideelt set sætte sig ind i e-butikkens betingelser, det er dog for det meste en tidskrævende opgave. Tilmed slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de mest basale reglementer der er gældende for bestillingen af billige trådløs varmeblæser online, som fx den ombytningsret internet forretningen har.
3Den billigste fragtmetode er uden tvivl selv at hente ordren, som jo kræver at du opholder dig i kort afstand af online firmaets bopæl. Den slags levering kan vise sig at være ualmindeligt essentiel ifald vi har brug for trådløs varmeblæser omgående. Alternativt så tilbyder en række internet foretagender levering uden gebyr, men tit er det så nødvendigt at du køber for et fastslået beløb.
4Trustpilot indebærer relativt fantastiske genveje til at kontrollere en stor portion tidligere forbrugeres tanker og derved foreslår vi, at du tolker internet virksomhedens kritik inden du bestiller billige trådløs varmeblæser online. Facebook præsterer lignende regulære passelige chancer for at få et kig ind i webshoppens popularitet.
5Vi anbefaler at finde ud af om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være en påvisning af at e-butikken accepterer de gældende danske regler, samt at online firmaet hyppigt gennemses af fagmænd som er inde i de gældende regler. Forinden folk shopper billige trådløs varmeblæser hos en webbutik burde de helt sikkert gennemløbe butikkens forretningsaftale.
6Fragttiden er naturligvis temmelig vital hvis man har behov for varen straks, så derfor er det utvivlsomt meningsfuldt at du finder tidshorisonten for levering ved trådløs varmeblæser. Størstedelen af e-shops præsterer billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre, men vær påpasselig da det er forudsat at ordren laves inden et konkret klokkeslæt.
7Nogle online firmaer præsterer fragtfri levering på trådløs varmeblæser, men oftest forudsætter det at man aftager for en bestemt pris. Ellers kunne du foretrække den prisbilligste leveringsform, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver mange gange endda ret så problemfri. Den prisbilligste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
8Det har vist sig at være ultra smart for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige trådløs varmeblæser på flere online forhandlere, og derfor tilbyder flere internet varehuse levering uden gebyr. Men det kan stadigvæk vise sig gavnligt at se nærmere på forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, således at du er velinformeret til at få den bedste pris.
9Størstedelen af internet firmaer frembyder nu diverse billige leveringsmåder til trådløs varmeblæser. Den mest populære er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer lige når det passer dig. Den er jo usædvanlig praktisk, samt mange gange endvidere den prisbilligste leveringsform.