Bosch løvsuger ALS 25 - 2500 W
885 kr.
Mere info
Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover bare trådløs løvsuger.
Når du skal bruge varerne med det samme eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er specielt muligt i de udbredte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af trådløs løvsuger.
Der er ikke lighed i prisen på billige trådløs løvsuger fra webshop til webshop. En del tilbyder gode priser, imens andre giver service. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker overalt i landet, og derfor har folk valget om at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Derved kan du overveje at spare leveringsgebyret, samt sågar få produkterne lige nu.
De store byggekæder køber produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af trådløs løvsuger online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til deres varer, idet de ikke sælger andet. Derigennem vil du opleve super nyttig rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop trådløs løvsuger.
De fleste nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber trådløs løvsuger online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
trådløs løvsuger silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

trådløs løvsuger bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag over 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

trådløs løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

trådløs løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at indhente assistance til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er vigtige byggerier. Enkelte ting behøver mere end en person. Endvidere bør det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
2Forberedelse bliver metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at udarbejde en struktureret køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver oversigten.
3Forinden du igangsætter byggeriet kan det vise sig temmelig centralt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der være en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Typisk vil det være af stor betydning at have et budget for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det må være en god idé at beskrive samtlige udgifter, og dernæst dokumentere billige priser på hver enkelt.
5Du finder vældig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube tilbyder ekstremt meget brugbar oplysning, ikke mindst ifald du søger på engelsk.
6Man bør for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Det er vigtigt at du har udstyret disponibelt idet du starter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at indkalkulere omkostningerne hertil i økonomien.
7Der viser sig næsten altid uforudsigelige problematikker når det handler om svære projekter, og altså vil det vise sig afgørende at der er afsat en god portion plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
8Måske det viser sig meningsgivende at have de relevante materialer parat forud for at du kaster dig over håndværket. Du kunne forfatte en enkel note indeholdende hver eneste ting du får brug for, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
9For byggeprojekter udenfor har vejret en stor rolle. Således må du med jævne mellemrum tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit omfattende projekt.
10Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes ifald byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter altså at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
11Du kan tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan fremskaffe hjælp fra en ekspert til områder af det. Når du henter hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at lede efter forslag fra forskellige firmaer.
12Du må aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ikke påklædning bl.a. sikkerhedssko der hjælper dig overfor mulige risici. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er yderst overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ret så betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Størstedelen af online forretninger tildeler i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til trådløs løvsuger. Den mest anvendte er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo særligt overkommelig, samt typisk derudover den billigste slags levering.

Du kunne endvidere planlægge at få varerne leveret til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Metoden viser sig tit en smule mere pebret, men endvidere usædvanlig gnidningsløs for trådløs løvsuger online. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket dog er betinget af at du bor nærved internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på trådløs løvsuger er jo ultra udslagsgivende hvis du skal bruge pakken omgående, og med det formål er det aldeles fornuftigt at vi studerer den forventede leveringstid på trådløs løvsuger. Mange internet varehuse – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen laves forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen sendt afsted inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

En række internet forretninger sikrer gebyrfri levering på trådløs løvsuger online, men for det meste kun hvis man indkøber for et fastslået beløb. Desuden må du beslutte sig for den billigste form for fragt, der gerne vil være at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

En del kæder giver afhentning hvor man handler billig trådløs løvsuger online og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Silvan. De giver blandt andet klik-og-hent på trådløs løvsuger i følgende områder:

Jyllinge, Nørresundby, København, Køge, Tilst, Frederiksværk, Glostrup, Lillerød, Fredericia, Hjørring, Birkerød, Stenløse, Brøndby, Grenaa, Helsingør, Haderslev, Søborg, Struer, Valby, Ikast, Slagelse, Holstebro, Roskilde, Virum, Nykøbing Falster, Næstved, Aarhus, Aalborg, Vejle, Gentofte, Rødovre, Ishøj, Aabenraa, Horsens, Nakskov, Korsør, Frederikssund, Vallensbæk, Vanløse, Åbyhøj, Odense, Hvidovre, Nærum, Herlev, Hedehusene, Brønderslev, Hedensted, Farum, Herning, Skanderborg, Frederiksberg, Rudersdal, Taastrup, Lystrup, Esbjerg, Hørsholm, Varde, Ballerup, Kalundborg, Nyborg, Albertslund, Holbæk, Svendborg, Viborg, Frederikshavn, Ringsted, Odder, Vordingborg, Haslev, Allerød, Gladsaxe, Tårnby, Kokkedal, Greve, Sønderborg, Brabrand, Solrød Strand, Middelfart, Rønne, Skive, Hillerød, Dragør, Risskov, Lyngby, Charlottenlund, Hobro, Brønshøj, Værløse, Thisted, Kolding, Ølstykke, Randers, Silkeborg, og Højbjerg, .

Klik-og-hent for trådløs løvsuger er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Når vi ser på data står det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger bl.a. billig trådløs løvsuger og køb trådløs løvsuger. Foruden dette oplever man tit folk efterspørge blandt andet trådløs løvsuger priser, trådløs løvsuger tilbud samt trådløs løvsuger online, foruden de store byggecentre som Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Gode tilbud på trådløs løvsuger

Det er jo ret fremkommeligt for alle at analysere priser på billige trådløs løvsuger online hos forskellige e-forretninger, og med det motiv har masser af online outlets været tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på trådløs løvsuger betragteligt, og endda tilbyde fragtfri levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig lønsomt at udforske nogle få e-forhandlere efter udsalg og tilbud på trådløs løvsuger online forinden du placerer ordren, sådan at man er sikker på at antage den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen og 10-4.

Du bør ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en internet webshop frembyder billige trådløs løvsuger online for en pris som kan ses som overordentlig beskeden, bør det undertiden være et karakteristika der viser en uoprigtig shop. Handler med kort er trods alt inkluderet i en lov, hvilket hjælper dig som kunde imod fup shops på nettet.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale betalingen af trådløs løvsuger ude i fremtiden. Det tilbydes ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Ses der på tallene fremstår det markant, at netshoppere mange gange kigger efter for eksempel trådløs løvsuger online og trådløs løvsuger priser. Derudover oplever vi mange gange mennesker søge efter for eksempel køb trådløs løvsuger, trådløs løvsuger tilbud og billig trådløs løvsuger.

Undersøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot forærer dig ultra udmærkede løsninger til at analysere adskillige aktuelle brugeres omtaler og derfor er det fornuftigt, at du tager et kig på internet virksomhedens omtaler forud for at du bestiller billige trådløs løvsuger online.

Facebook byder på for øvrigt en række værdifulde metoder til at få indtryk af internet firmaets pålidelighed. Foruden det møder vi nogle internet outlets som tilbyder kunderne at forfatte en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige trådløs løvsuger online på en e-forretning behøver de principielt læse e-butikkens forretningsvilkår, men det er for det meste ikke videre interessant, især på de velkendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en forsikring om at netshoppen følger de opstillede regler, foruden at webshoppen løbende føres tilsyn med af fagmænd som er indført i lovene på området.

Desuden får du chance for support, for så vidt du møder dilemmaer i forbindelse med din ordre på trådløs løvsuger. Ydermere anbefaler vi at man er omhyggelig omkring de væsentligste forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af trådløs løvsuger online, f.eks. den byttepolitik internet forretningen garanterer.

I den sammenhæng er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens ordrekvittering, således man når som helst kan bevidne købet af trådløs løvsuger, uanset om man køber hos Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg eller Bauhaus.

Kim N gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Lone gav 4 stjerner

Hurtig

Inger T gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Kim Møller gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Fragtperioden kan i nogle tilfælde være meget vital såfremt du har brug for din ordre inden for få dage, og herved er det fuldkommen væsentligt at man kigger nærmere på den forventede leveringstid ved trådløs løvsuger. Flere online butikker frembyder billig levering på næste hverdag på mange produkter, men husk at det antager at ordren aflægges før et konkret tidspunkt.
2Den prisbilligste leveringsmåde vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men den mulighed stiller krav om at du er nærved internet shoppens lager. Den fragtløsning kan vise sig at være ultra central hvis vi absolut skal bruge trådløs løvsuger øjeblikkeligt. Alternativt så yder visse online virksomheder portofri fragt, men ofte er det betinget af at man shopper for et fastslået beløb.
3Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket passer på køber imod fup butikker på nettet. Som et alternativ bør du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, når du ser en fordel i at honorere beløbet over en periode.
4Generelt går vi ind for at se nærmere på om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er et tegn på at online virksomheden efterfølger de officielle regler, samt at internet forretningen løbende evalueres af fagmænd der forstår de gældende bestemmelser. Før nogen bestiller billige trådløs løvsuger i en internet handler kunne man uden tvivl gennemgå netshoppens handelsvilkår.
5Forud for at nogen bestiller billige trådløs løvsuger hos en online forretning behøver de principielt betragte shoppens handelsaftale, det er dog oftest ikke super spændende. For øvrigt er det klogt at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale bestemmelser der kan have betydning for købet af billige trådløs løvsuger online, som fx hvilken returrettighed netshoppen lover.
6Visse internet foretagender præsterer gratis fragt på trådløs løvsuger, men tit kun når der indkøbes for et fastslået beløb. I øvrigt bør du tage den billigste leveringsmanér, som gerne vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted. Metoden er typisk også særligt smertefri. Den mest betalelige fragtløsning er unægtelig selv at hente varerne.
7Trustpilot indebærer super gavnlige løsninger til at finde ud af ret mange eksisterende brugeres iagttagelser og på grund af dette kan det anbefales, at du gennemsøger online shoppens kritik før du handler billige trådløs løvsuger online. Facebook medfører på samme måde visse nyttige genveje til at få et kig ind i internet butikkens popularitet.
8Det er i dag rigtig enkelt for enhver at prissammenligne online på billige trådløs løvsuger i blandt flere online firmaer, og herved frembyder massevis af online varehuse fragt uden gebyr. Derfor kan det stadigvæk vise sig gunstigt at granske flere shops på nettet efter tilbud og udsalg forinden du køber, så man er velinformeret til at opnå den laveste pris.
9Størstedelen af forhandlere på nettet giver i vore dage diverse forskellige billige metoder til levering til trådløs løvsuger. En af favoritterne er p.t. udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente din bestilling præcis når det passer dig. Denne er nemlig ualmindeligt bekvem, samt ofte også den billigste leveringsudgave.