Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Der er variationer i salgspriserne på billige trådløs loddekolbe alt efter hvor du handler online. En del har fokus på gode priser, imens andre har et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Hermed kan du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring trådløs loddekolbe.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man tjekke forretningens regler.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du vælge et andet.
Flere byggekæder præsterer et enormt produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot trådløs loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du kan købe fra et stort udvalg af trådløs loddekolbe online.
De udbredte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og i kraft af det har folk valget om at handle online og fragte varerne selv. På grund af det har du chancen for at undvære fragtomkostningen, og samtidig få varerne straks.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille trådløs loddekolbe online på deres hjemmeside.
Mange online nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andet. På grund af det er det forventeligt at du får endnu mere informativ assistance fra folk der er eksperter i netop trådløs loddekolbe.
Diverse nichespecifikke netbutikker producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

trådløs loddekolbe silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

trådløs loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag over 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

trådløs loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

trådløs loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at kalkulere om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt skal sikre dig assistance fra en fagperson til afslutningen af projektet. Når du får assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at lede efter tilbud fra en håndfuld håndværkere.
2Der kommer altid uforudsete problematikker når det gælder omfangsrige opgaver, og herved viser det sig meningsfuldt at man afsætter nok plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
3Du bør aldrig nogensinde undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være uundværligt at du har det ved hånden akkurat som du tager fat på byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at tage højde for de her omkostninger i din økonomi.
4Det er værdifuldt at have samtlige byggematerialer til disposition forinden du tager fat på byggeriet. Du får god gavn af at sammensætte en simpel huskeliste som samler de materialer du har brug for, og efterfølgende tjekke listen, således at du er tryg ved at du har husket alt.
5For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få stor betydning. Af den grund bør du løbende tjekke prognosen for vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde dit svære projekt.
6Inden du igangsætter byggeprocessen er det ufatteligt meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde mange retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
7Godt forarbejde vil være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du skal lave en struktureret handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter tidsplanen.
8Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være økonomisk at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og bagefter indsamle online tilbud på hver enkelt.
9Der kan findes endeløse guides og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube giver ekstremt meget anvendelig oplysning, i særlig grad ifald man benytter engelske ord i din søgning.
10Du skal for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som sikring overfor hændelige risici. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
11I nogle tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud forudsætter dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
12Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til projektet, i særdeleshed i tilfælde af store byggerier. Nogle byggerier kræver flere folk. Derudover må det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
De mest vellidte byggemarkeder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er usædvanligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ret så godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er absolut betryggende. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En del shops på nettet tilbyder nu om stunder diverse billige leveringsmåder til trådløs loddekolbe. En der er meget anvendt er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo vældig fleksibel, og endda tilmed den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde også planlægge at få ordren sendt til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver somme tider en kende dyrere, men derudover ekstremt fleksibel for trådløs loddekolbe online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog afhænger af at du lever lige ved e-firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på trådløs loddekolbe kan vise sig at være særligt udslagsgivende hvis du har behov for produkterne med det samme, og af den grund er det helt væsentligt at vi undersøger den forventede leveringstid på trådløs loddekolbe. En del firmaer på nettet – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men vær på vagt da det er regnet ud fra at ordren lægges forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt ud af døren forinden medarbejderne tager hjem.

En række online selskaber præsterer gratis fragt på trådløs loddekolbe online, men typisk kræves det at der erhverves for et præcist beløb. Ellers kan man beslutte sig for den mest letkøbte løsning til levering, som tit er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

Masser af netshops tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig trådløs loddekolbe online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene yder fx click-and-collect på trådløs loddekolbe i disse områder:

Haderslev, Brønderslev, Sønderborg, Rønne, Herlev, Aabenraa, Hjørring, Næstved, Nærum, Virum, Lystrup, Frederikshavn, Svendborg, Hvidovre, Randers, Højbjerg, Vallensbæk, Køge, Hillerød, Struer, Gentofte, Slagelse, Kalundborg, Aarhus, Hørsholm, Nyborg, Skanderborg, Korsør, Brønshøj, Grenaa, København, Nykøbing Falster, Holstebro, Aalborg, Vanløse, Åbyhøj, Brabrand, Hedehusene, Roskilde, Vejle, Fredericia, Jyllinge, Viborg, Odense, Ringsted, Vordingborg, Thisted, Birkerød, Albertslund, Rødovre, Nørresundby, Dragør, Ikast, Risskov, Skive, Hobro, Gladsaxe, Kokkedal, Haslev, Hedensted, Tilst, Frederiksberg, Farum, Søborg, Middelfart, Brøndby, Odder, Horsens, Herning, Kolding, Solrød Strand, Tårnby, Silkeborg, Varde, Holbæk, Frederikssund, Valby, Greve, Stenløse, Esbjerg, Ølstykke, Værløse, Lyngby, Charlottenlund, Allerød, Ishøj, Helsingør, Nakskov, Ballerup, Rudersdal, Lillerød, Glostrup, Frederiksværk, og Taastrup, .

Click-and-collect for trådløs loddekolbe er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland).

Når man ser på tallene fremstår det markant, at folk mange gange søger bl.a. trådløs loddekolbe online og trådløs loddekolbe tilbud. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter for eksempel køb trådløs loddekolbe, billig trådløs loddekolbe og trådløs loddekolbe priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Tilbud på trådløs loddekolbe

Det har vist sig at være ekstremt smertefrit for enhver at søge information om priser på billige trådløs loddekolbe online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og altså har flere online virksomheder ikke kunne lade være med at reducere prisniveauet på trådløs loddekolbe eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre levering uden omkostninger.

Det kan dog alligevel vise sig lukrativt at granske nogle få e-handler efter tilbud og rabatter på trådløs loddekolbe online forinden du bestiller, således at man er tryg ved at antage den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du bør ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en e-butik frembyder billige trådløs loddekolbe online på tilbud til en pris som virker ekstraordinært billig, så er det i nogle tilfælde være en indikator for en fup e-butik. Handler med kort er ikke desto mindre en del af en anordning, hvilket forsvarer dig imod uægte outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil betale omkostningerne til trådløs loddekolbe over en længere periode. Det foreslåes som regel ved nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Når man kigger i data er det klart, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis billig trådløs loddekolbe og køb trådløs loddekolbe. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge efter bl.a. trådløs loddekolbe tilbud, trådløs loddekolbe online samt trådløs loddekolbe priser.

Læs tidligere brugeres ratings

Trustpilot giver dig forholdsvis tiltalende løsninger til at kontrollere en række eksisterende forbrugeres opfattelser og af den grund foreslår vi, at du læser internet virksomhedens vurderinger forud for at du shopper billige trådløs loddekolbe online.

Facebook frembyder lige så vel super fortræffelige chancer for at få indblik i online shoppens kundefokus. Foruden det ses en række internet webshops som giver folk mulighed for at aflevere en anmeldelse af deres køb, som desuden bør anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige trådløs loddekolbe online hos en internet shop bør de uden tvivl løbe igennem netshoppens regler, men det er uden tvivl ikke særlig spændende, især med de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

En nemmere løsning kan derfor være at finde ud af om online butikken er e-mærke godkendt, siden det er en erklæring om at online virksomheden opfylder de officielle regler, foruden at online firmaet lejlighedsvis monitoreres af eksperter der har meget erfaring med vilkårene.

Dette er en god genvej til assistance, såfremt du bliver udsat for besvær ved din ordre på trådløs loddekolbe. Desuden støtter vi at køber er vidende om de mest centrale reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af trådløs loddekolbe online, f.eks. den returrettighed online webshoppen benytter.

I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man stadig gemmer sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan eftervise købet af trådløs loddekolbe, hvad end man bestiller hos Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg eller Silvan.

Martin J gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Else J gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Inger gav 5 stjerner

Det var godt !

Lars gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til køb på nettet
1Det har vist sig at være rigtig let gængeligt for folk at sammenligne priser online på billige trådløs loddekolbe på tværs af internet foretagender, og af den grund yder en hel del internet outlets fragt uden beregning. Derfor kan det stadigvæk vise sig tiden værd at efterprøve forskellige internet forretninger efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at indhente den mest attraktive pris.
2Leveringstiden kan vise sig at være temmelig aktuel hvis du behøver pakken om få sekunder, så derfor er det forholdsvis klogt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på trådløs loddekolbe. En række online outlets yder billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter, men husk at det er betinget af at bestillingen anbringes før et givent tidspunkt.
3Den prisbilligste leveringsform vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men dette kræver at du bor tæt på online shoppens bopæl. Den fragtløsning er selvfølgelig særdeles bestemmende om du behøver trådløs loddekolbe inden for få dage. Alternativt så tilbyder enkelte internet foretagender fragt uden omkostninger, men i reglen kun såfremt der handles for et præcist beløb.
4Generelt slår vi et slag for at granske om e-handlen er e-mærket medlem, da det bør være et tegn på at online firmaet opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, foruden at e-firmaet jævnligt føres tilsyn med af fagfolk som har ekspertise inden for reglerne på området. Inden folk bestiller billige trådløs loddekolbe på en internet handler behøver man i reglen gennemløbe webshoppens handelsvilkår.
5En del forhandlere på nettet tildeler efterhånden mange forskellige billige fragttyper til trådløs loddekolbe. En af de populære er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig i høj grad overkommelig, og tit tilmed den prisbilligste leveringsudgave.
6Enkelte forretninger på nettet præsterer fragt uden gebyr på trådløs loddekolbe, men i reglen kun hvis man bestiller for et fastslået beløb. Desuden må man udse dig den mest prisbevidste leveringsmodel, der mange gange vil være at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Leveringsmetoden er en gang i mellem endda ret ligetil. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog altid være selv at hente ordren.
7Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er en del af en ordning, som assisterer en imod uoprigtige internet varehuse. Som en anden løsning kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at klare pengene ude i fremtiden.
8Trustpilot fremskaffer immervæk fornemme chancer for at evaluere forskellige forhenværende kunders synspunkter og af den grund går vi ind for, at du eftersøger internet firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige trådløs loddekolbe online. Facebook forærer dig ydermere uden sammenligning hensigtsmæssige genveje til at få indblik i internet virksomhedens kundefokus.
9Forinden folk køber billige trådløs loddekolbe i en netshop kan man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af shoppens vilkår, men det er undertiden ikke specielt ophidsende. Dertil støtter vi at du er opmærksom på de primære bestemmelser der har betydning for bestillingen af billige trådløs loddekolbe online, eksempelvis den returpolitik e-forretningen benytter.