Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller bare vil undgå fragten, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt ved de kendte byggecentre.
Flere byggecentre fremviser et stort sortiment af varer, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot trådløs limpistol.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige trådløs limpistol hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på gode tilbud, imens nogle giver faglig rådgivning. Du bør overveje hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende byggemarkedets regler.
For mange er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Hermed er det en fordel at vælge en netbutik, som giver sparring og vejledning omkring trådløs limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes i store dele af landet, og takket være dette har de fleste adgang til at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Herigennem kan man undgå fragten, og sågar have produkterne lige nu.
De velkendte byggecentre sælger varer fra diverse nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af trådløs limpistol online.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få ekstra gode tilbud.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund kan du modtage super kyndig vejledning fra nogle der er specialister i lige præcis trådløs limpistol.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som oftest har danske ejere, måske sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte idet du køber trådløs limpistol online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

trådløs limpistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag flere end 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

trådløs limpistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

trådløs limpistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

trådløs limpistol harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer uden tvivl overraskende problemstillinger i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og følgelig vurderes det essentielt at man har afsat god tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Du bør aldrig glemme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm der beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
3Husk at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeprojektet forbedrer klimaet.
4Man bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Tit vil det være erstatteligt at du har det parat forinden du går løs med byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at tillægge disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
5For udendørs opgaver kan vind og vejr få stor betydning. På grund af dette skal du hyppigt tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene før byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at regne absolut lige når du er midt i dit omfattende projekt.
6I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive yderst fornuftigt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
7Planlægning viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at liste en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder din køreplan.
8Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til byggeprocessen, specielt ift. væsentlige ombygninger. Større byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig er det hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
9Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør have eksperthjælp til afslutningen af arbejdet. Hvis du anskaffer hjælp fra en professionel er det fornuftigt at tage imod priser fra diverse leverandører.
10Det viser sig vigtigt at have de påkrævede byggematerialer til rådighed før du igangsætter dit arbejde. Du har fordel af at lave en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, således at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
11Du kan finde alverdens artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig enormt meget brugbar information, navnligt ifald du benytter engelske søgeord.
12Det er essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive ens købspris for dem slavisk.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket klart er enormt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Mange shops på nettet tildeler efterhånden en hel del forskellige billige leveringsløsninger til trådløs limpistol. En der er meget populær er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente produkterne når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo ultra hensigtsmæssig, og ofte desuden den mindst kostelige leveringsmodel.

Du bør også prøve at få varerne sendt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver tit en anelse mere omkostningsfuld, men lige så vel ultra uproblematisk ift. trådløs limpistol online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men det beroer på at du opholder dig nærved e-shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på trådløs limpistol kan vise sig at være særligt væsentlig forudsat du står og skal bruge ordren om kort tid, og i det øjemed er det uden tvivl relevant at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved trådløs limpistol. Flere e-forhandlere – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags fragt på utallige varenumre online, som trods alt er forudsat at ordren aflægges tidligere end et aftalt klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet før lagerpersonalet har fyraften.

Flere internet virksomheder frembyder fragtfri levering på trådløs limpistol online, men undertiden kun ifald du indkøber for en bestemt pris. Derudover bør du vælge den billigste mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

En stor portion webbutikker yder klik-og-hent hvor du køber billig trådløs limpistol online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark og Bygma. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på trådløs limpistol i følgende områder:

Odder, Viborg, Køge, Skive, Gentofte, Værløse, Gladsaxe, Albertslund, Fredericia, Tårnby, Horsens, Ikast, Rønne, Roskilde, Ringsted, Struer, Hillerød, Farum, Hobro, Stenløse, Højbjerg, Ballerup, Kokkedal, Silkeborg, Tilst, Randers, Hørsholm, Nakskov, Frederiksberg, Svendborg, Aabenraa, Risskov, Lystrup, Ølstykke, Middelfart, Nyborg, København, Lyngby, Holstebro, Brøndby, Varde, Esbjerg, Kolding, Dragør, Hedehusene, Rødovre, Ishøj, Søborg, Vordingborg, Charlottenlund, Allerød, Vallensbæk, Valby, Virum, Brønderslev, Vanløse, Skanderborg, Helsingør, Næstved, Sønderborg, Haslev, Brabrand, Åbyhøj, Glostrup, Grenaa, Haderslev, Lillerød, Korsør, Hvidovre, Thisted, Odense, Holbæk, Aarhus, Aalborg, Kalundborg, Frederiksværk, Hedensted, Nærum, Hjørring, Vejle, Herning, Jyllinge, Nørresundby, Solrød Strand, Slagelse, Greve, Rudersdal, Birkerød, Brønshøj, Frederikshavn, Herlev, Frederikssund, Taastrup, og Nykøbing Falster, .

Click-and-collect af trådløs limpistol er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Amager, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk ofte kigger efter blandt andet trådløs limpistol online og køb trådløs limpistol. Foruden dette ser vi som regel netshoppere lede efter for eksempel billig trådløs limpistol, trådløs limpistol tilbud og trådløs limpistol priser, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Tilbud på trådløs limpistol

Det er i dag særdeles fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige trådløs limpistol online i blandt flere internet forretninger, og derfor har mange online firmaer ikke kunne lade være med at presse priserne på trådløs limpistol markant, og derudover byde på levering uden beregning.

Det kan dog til hver en tid blive lukrativt at sammenholde nogle forskellige internet forretninger efter billige priser på trådløs limpistol online før du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Man må blot ikke overse, at ifald en webbutik forhandler billige trådløs limpistol online på tilbud til en salgspris som er ekstraordinært fordelagtig, kan det undertiden være et fingerpeg om en uægte online virksomhed. Handler med kort er dog omsluttet af et lovbud, der redder køber imod uægte netshops.

Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale omkostningerne til trådløs limpistol over en længere periode. Dette foreslåes normalt hos niche webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i søgedata står det markant, at folk typisk søger efter bl.a. køb trådløs limpistol og billig trådløs limpistol. Foruden dette oplever man typisk netshoppere kigge efter bl.a. trådløs limpistol online, trådløs limpistol tilbud og trådløs limpistol priser.

Gennemsøg eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot yder nogle pæne chancer for at studere flere nuværende brugeres meninger og herved foreslåes det, at du læser internet forhandlerens omtaler forud for at du shopper billige trådløs limpistol online.

Facebook leverer lige så vel fuldkommen ønskværdige genveje til at få en idé om online virksomhedens kundefokus. I øvrigt ser vi endda internet virksomheder som gør det muligt at formulere en bedømmelse af deres køb, som ligeledes må drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Før folk bestiller billige trådløs limpistol online i en butik burde de i princippet løbe igennem deres handelsbetingelser, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt, især hos de store byggecentre som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark og XL-Byg.

Et alternativ kunne derfor være at undersøge om internet virksomheden er e-mærke godkendt, siden det er en tilkendegivelse af at e-forretningen retter sig efter den officielle danske lovgivning, samt at butikken jævnligt kigges til af jurister der har indsigt i lovene på området.

Derudover giver det dig chance for opbakning, ifald du møder udfordringer i processen med din bestilling af trådløs limpistol. Tilmed rekommanderer vi at du er vidende om de mest betydningsfulde retningslinjer i forbindelse med købet af trådløs limpistol online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-handlen benytter.

Derfor er det i øvrigt vigtigt, at man altid beholder sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan bevidne sit køb af trådløs limpistol, uanset om man handler hos Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark eller Harald Nyborg.

Charlotte Hansen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Ole gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Morten F gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Louise Møller gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til online shopping
1Inden nogen shopper billige trådløs limpistol i en e-butik kunne de for at være på den sikre side have øje for virksomhedens handelsvilkår, men det er tit ikke særlig spændende. Ydermere anbefaler vi at køberen er sat ind i de mest centrale regler der er gældende for bestillingen af billige trådløs limpistol online, som for eksempel den ombytningsret internet selskabet anvender.
2Fragttiden kan være vældig betydningsfuld om vi absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, og med det formål er det relativt afgørende at man studerer leveringstiden på trådløs limpistol. Temmelig mange online forhandlere præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen indsendes før et konkret tidspunkt.
3Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i et reglement, som redder os overfor falske webbutikker. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil honorere regningen i flere bidder.
4Vi tilråder at tjekke om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er et signal om at e-shoppen efterfølger de danske regler, foruden at online virksomheden regelmæssigt revideres af sagkyndige der er meget bekendte med reglerne. Forinden folk køber billige trådløs limpistol hos en internet forhandler kan de principielt overveje webshoppens forretningsvilkår.
5Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed er betinget af at du er nær internet selskabets tilholdssted. Den metode til levering kan være virkelig afgørende i tilfælde af at man har brug for trådløs limpistol øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer flere internet firmaer portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man handler for et bestemt beløb.
6Indtil flere e-firmaer tilbyder billig fragt på trådløs limpistol, men ofte under forudsætning af at du shopper for et konkret beløb. Derudover burde man snuppe den mest billige metode til levering, hvilket oftest vil være at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden er desværre samtidig ekstremt let. Den prisbilligste form for levering er dog selv at hente varerne.
7En masse online outlets frembyder nu et stort udvalg af billige leveringsløsninger til trådløs limpistol. En sikker vinder er lige nu levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente pakken når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig virkelig nem, og tit tillige den mindst kostelige leveringsmulighed.
8Trustpilot fremskaffer rigtig fortræffelige chancer for at blive klogere på diverse andre forbrugeres observationer og af den grund anbefaler vi, at du besigtiger internet firmaets vurderinger forinden du køber billige trådløs limpistol online. Facebook genererer endvidere altid uafhængige løsninger til at få et kig ind i internet firmaets troværdighed.
9Det er særligt bekvemt for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige trådløs limpistol fra diverse outlets på nettet, og derfor frembyder en lang række e-handler gebyrfri levering. Det kan imidlertid vise sig udbytterigt at studere en række forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris.