Hultafors torpedovaterpas TVP 25
145 kr.
Mere info
Topedo vaterpas 230 mm - med magnet
23 kr.
Mere info
Torpedovaterpas af plast teng tools slt02
149 kr.
Mere info
Hultafors Torpedovaterpas, 250 mm TVP 25
149 kr.
Mere info
Hultafors Torpedovaterpas, magnet 2 TVP Magnet 20
105 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige torpedovaterpas hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på billige priser, og andre giver en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot torpedovaterpas.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggekæder.
For en del er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at vælge en webshop, som giver sparring og vejledning omkring torpedovaterpas.
Du skal kende de betingelser der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker i det meste af landet, og som følge af det har mange tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne personligt. Derfor kan du spare leveringsgebyret, og samtidig have produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige producenter, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af torpedovaterpas online.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig er det forventeligt at du får en høj grad af god service fra personale som er eksperter i netop torpedovaterpas.
Alverdens niche netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du når du handler torpedovaterpas online på deres webshop.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
torpedovaterpas jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

torpedovaterpas silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

torpedovaterpas harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

torpedovaterpas bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som eksempelvis arbejdssko der beskytter dig overfor mulige skader. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig ifald du ikke køber professionel assistance.
2Der viser sig næsten altid overraskende hovedpiner ved store opgaver, og pga. dette er det vigtigt at der afsættes passende plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
3Glem ikke at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes hvis renoveringen er miljøvenligt. Det kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
4I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det vise sig vanvittigt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
5Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive sundt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og dernæst søge sig frem til prisen på dem hver især.
6Planlægning er nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en effektiv dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af din køreplan.
7Husk at vurdere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal hente hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Når du fremskaffer hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at få uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
8Det er essentielt at have de påkrævede materialer klar til brug før du igangsætter arbejdet. Du har fordel af at sammenfatte en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og som det næste tjekke oversigten, med øje for at du er sikker på at alt er klar.
9Du bør ikke undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være uundværligt at du har værktøjet parat forinden du igangsætter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at inkludere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
10Der ligger alle mulige former for vejledninger og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube supporterer dig med enormt meget almennyttig oplysning, især forudsat at du søger på engelsk.
11Det anbefales at spørge om hjælp til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af omfattende projekter. Enkelte projekter gør krav på flere folk. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
12For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således bør du ofte kigge på vejrvarslen i dagene før projektets start, så du undgår at det uanmeldt starter med at piske ned absolut lige når du vil i gang med dit krævende byggeprojekt.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ultra imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Flere e-firmaer tilbyder heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmåder til torpedovaterpas. Førstevalget hos mange er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare ordren når det passer dig. Denne er altså ret så nem, samt ofte derudover den billigste fragtform.

Du kunne ligeledes vælge at bestille varerne til levering hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Den bliver i regelen lidt mindre billig, men endda særdeles problemfri ift. torpedovaterpas online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken, som dog stiller krav om at du bor lige ved e-firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på torpedovaterpas er særdeles relevant såfremt vi står og skal bruge din pakke straks, og i det øjemed er det selvsagt meningsfuldt at vi besigtiger den anslåede leveringstid ved torpedovaterpas. En masse netbutikker – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men som trods alt påkræver at der bestilles forud for et besluttet tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen på posthuset før personalet får fri.

Nogle enkelte byggeforretninger præsterer levering uden betaling på torpedovaterpas online, men i de fleste tilfælde kun hvis der aftages for en konkret pris. I øvrigt kunne du tage den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket mange gange vil blive at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Masser af byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du handler billig torpedovaterpas derhjemme og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Davidsen. De frembyder fx afhentning af torpedovaterpas i følgende byer:

Næstved, Jyllinge, Gentofte, Hedehusene, Stenløse, Holstebro, Charlottenlund, Brabrand, Svendborg, Fredericia, Vordingborg, Glostrup, Aabenraa, Odder, Viborg, Værløse, Lyngby, Rønne, Frederikshavn, Holbæk, Skanderborg, Valby, Hørsholm, Randers, Virum, Højbjerg, Nærum, Aarhus, Haderslev, Kalundborg, Dragør, Farum, Kokkedal, Åbyhøj, Gladsaxe, Vallensbæk, Albertslund, Risskov, Haslev, Allerød, Vejle, Køge, Lillerød, Aalborg, Greve, Thisted, Nykøbing Falster, Sønderborg, Birkerød, Helsingør, Nakskov, Frederiksberg, Varde, Skive, Odense, København, Ikast, Ishøj, Rudersdal, Hillerød, Hobro, Slagelse, Kolding, Horsens, Ringsted, Esbjerg, Herning, Rødovre, Nyborg, Roskilde, Korsør, Lystrup, Ballerup, Frederikssund, Hedensted, Vanløse, Hvidovre, Silkeborg, Middelfart, Ølstykke, Tilst, Søborg, Tårnby, Nørresundby, Hjørring, Struer, Herlev, Grenaa, Brøndby, Brønderslev, Brønshøj, Frederiksværk, Solrød Strand, og Taastrup, .

Afhentning ift. torpedovaterpas er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Østsjælland).

Når man ser på tendenserne er det klart, at internet shoppere ofte leder efter eksempelvis torpedovaterpas online og billig torpedovaterpas. Vi ser derudover som regel internet shoppere efterspørge for eksempel torpedovaterpas tilbud, torpedovaterpas priser og køb torpedovaterpas, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Spar penge på torpedovaterpas

Det er jo efterhånden rigtig problemfrit for enhver at finde de bedste priser på billige torpedovaterpas online i blandt diverse forhandlere på nettet, og af den grund har utallige e-forretninger set sig nødsaget til at formindske prisen på torpedovaterpas eftertrykkeligt, og derudover yde billig fragt.

Dog kan det stadigvæk være indbringende at besigtige et par forskellige e-handler efter tilbud og rabatter på torpedovaterpas online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at få fat i den mest billige pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Silvan.

Man skal blot ikke overse, at når en online webshop forhandler billige torpedovaterpas online til salg for en salgspris som kan virke umådelig favorabel, så er det mange gange være en indikator for en falsk e-forhandler. Handler med kort er heldigvis omsluttet af et regulativ, som bistår dig overfor svindlende webbutikker.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du anvende en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere prisen på torpedovaterpas over flere uger. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggekæder som fx Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger bl.a. køb torpedovaterpas og torpedovaterpas online. Vi ser desuden mange gange folk søge efter for eksempel torpedovaterpas priser, torpedovaterpas tilbud samt billig torpedovaterpas.

Udforsk nuværende kunders oplevelser

Trustpilot fremskaffer super fortræffelige genveje til at blive klogere på diverse tidligere køberes tanker og af den grund foreslåes det, at du udforsker online forretningens ratings inden du placerer din ordre på billige torpedovaterpas online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende flere nyttige løsninger til at få indsigt i internet virksomhedens popularitet. Her møder vi en del online selskaber i Danmark som tilbyder kunderne at nedfælde en vurdering af deres køb, hvilket tilmed burde udnyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige torpedovaterpas online på en internet shop bør man for at være sikker gennemgå butikkens forretningsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig morsomt, specielt hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Et andet forslag kunne derfor være at undersøge om webbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være en tilkendegivelse af at online forretningen respekterer de officielle regler, samt at e-butikken hyppigt revurderes af eksperter der forstår vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du chance for støtte, hvis du udsættes for vanskeligheder ved dit indkøb af torpedovaterpas. Derudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de grundlæggende betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af torpedovaterpas online, f.eks. hvilken byttepolitik internet shoppen garanterer.

I relation til det er det tilmed essesentielt, at man når som helst gemmer ens kvittering, så man fremadrettet kan eftervise sit køb af torpedovaterpas, uafhængig af om man har handlet fra Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix eller Silvan.

Helle gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Thomas N gav 4 stjerner

god service

Bente S gav 5 stjerner

Rigtig god service

Michael Møller gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til internetshopping
1Det er i dag yderst praktisk for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige torpedovaterpas på tværs af online webshops, og derved præsterer adskillige internet virksomheder gratis levering. Det kan dog alligevel være nyttigt at analysere indtil flere e-firmaer efter billige priser før du handler, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
2Vi tilråder at se nærmere på om internet shoppen er medlem af e-mærket, som skulle være en indikation om at online forretningen imødekommer de danske regler, udover at e-firmaet tit evalueres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forinden folk handler billige torpedovaterpas på en online virksomhed burde de utvivlsomt have øje for netbutikkens handelsbetingelser.
3Forinden folk køber billige torpedovaterpas i en netbutik behøver de altid gennemse webshoppens forretningsaftale, det er dog typisk ikke super interessant. Dertil anbefaler vi at man er påpasselig med de væsentligste betingelser der kan influere på købet af billige torpedovaterpas online, som eksempelvis den ombytningsrettighed butikken anvender.
4Temmelig mange online webshops tildeler nu til dags et stort udvalg af billige fragtmuligheder til torpedovaterpas. En af favoritterne er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente dine produkter når det passer dig bedst. Den er jo meget praktisk, samt typisk desuden den mindst kostelige leveringsudgave.
5En række internet virksomheder sikrer gebyrfri levering på torpedovaterpas, men tit kun ifald man bestiller for et fastsat beløb. Derudover kunne du snuppe den mindst kostelige form for fragt, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted. Løsningen viser sig som regel på den anden side ualmindeligt gnidningsløs. Den billigste løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.
6Trustpilot yder temmelig værdifulde genveje til at efterse adskillige øvrige konsumenters meninger og på grund af dette støtter vi, at du kigger nærmere på webbutikkens kritik før du shopper billige torpedovaterpas online. Facebook byder på på samme måde temmelig strålende løsninger til at få indsigt i internet forhandlerens kundetilfredshed.
7Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en regel, hvilket skærmer kunden overfor svindlende netbutikker. Som et alternativ burde du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage prisen over tid.
8Den mest betalelige leveringsmåde vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som jo kræver at du lever med kort afstand til internet forhandlerens adresse. Den løsning er jo ultra relevant når vi har brug for torpedovaterpas med det samme. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet butikker levering uden gebyr, men typisk påkræves det at der handles for et konkret beløb.
9Antal dages levering kan være særligt bestemmende ifald man skal bruge produktet øjeblikkeligt, og med det formål er det helt aktuelt at man undersøger den forventede leveringsdato ved torpedovaterpas. Temmelig mange shops på nettet garanterer billig 1 hverdags levering på en masse varenumre, men vær opmærksom på at det kræver at bestillingen fuldbyrdes før et fast tidspunkt.