Topskruetrækker, 6mm Wera
146 kr.
Mere info
Topskruetrækker, 12mm Wera
250 kr.
Mere info
Topskruetrækker, 8mm Wera
176 kr.
Mere info
Topskruetrækker, 9mm Wera
202 kr.
Mere info
Topskruetrækker, 5mm Wera
138 kr.
Mere info
Topskruetrækker, 13mm Wera
180 kr.
Mere info
Topskruetrækker, 7mm Wera
136 kr.
Mere info
Topskruetrækker, 11mm Wera
216 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varetype. Du skal overveje om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot topskruetrækker.
Det er absolut super relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor læse byggemarkedets handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring topskruetrækker.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne personligt. Det er navnligt muligt hos de store byggecentre.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige topskruetrækker alt efter hvor du handler online. Enkelte har billige priser, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber varer fra flere leverandører, med det formål at du så kan vælge fra et stort sortiment af topskruetrækker online.
De store byggekæder finder du i de større byer, og i kraft af det har mange chancen for at bestille online og hente varerne selv. Takket være dette har du chancen for at spare fragtomkostningen, og sågar hente produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, som kan give ubekymrethed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler topskruetrækker online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du forvente ekstremt informativ hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop topskruetrækker.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
topskruetrækker bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

topskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

topskruetrækker silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af cirka 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

topskruetrækker jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må nødig undvære grej. Ofte vil det være meningsfuldt at du har det ved hånden når du starter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at medregne udgifterne hertil i din økonomi.
2For opgaver udenfor har vejret en fundamental rolle. Derfor må du tit tage notits af vejrvarslen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at piske ned bedst som du er startet på dit ellers velplanlagte projekt.
3Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med store projekter, og ergo kan det være af stor betydning at der er afsat en god portion tid i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
4Godt forarbejde viser sig som metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør udarbejde en effektiv køreplan, der viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din køreplan.
5Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har de relevante materialer indkøbt i god tid før du går til værks med byggeprocessen. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig indkøbsseddel med det der skal bruges, og derefter granske materialerne, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
6Husk at vurdere hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal have professionel assistance til dele af byggeprocessen. Hvis du får eksperthjælp vil det ofte være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige selskaber.
7I god tid inden at du går i gang med arbejdet må det være ret centralt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til byggeprocessen, navnlig i tilfælde af større ombygninger. Store projekter skal gerne udføres af flere folk. Desuden må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
9Du skal på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
10Ofte vil det vise sig fundamentalt at lave et regnskab for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det bør være fordelagtigt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kunne indsamle omkostningen ved dem én og én.
11I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeriet har positiv betydning for naturen.
12Der ligger rigelige mængder af vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er formidler af meget konstruktiv info, særligt hvis man benytter den engelske version.
De mest populære byggecentre
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ret så betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvsagt er absolut betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er meget godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

En række online butikker yder nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til topskruetrækker. En af de populære er i vore dage levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså vældig overkommelig, samt ofte ligeledes den billigste leveringsløsning.

Du kan tillige udse dig at bestille varerne til levering til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er i mange tilfælde et hak mere omkostningsfuld, men samtidig vældig praktisk med topskruetrækker online. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den løsning stiller krav om at du bor i kort afstand af e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på topskruetrækker er selvfølgelig ualmindeligt aktuel såfremt du mangler produkterne nu og her, og af den grund er det ret så centralt at man tjekker den estimerede leveringsdato for topskruetrækker. Flere webbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, men som trods alt beroer på at bestillingen køres igennem tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen afsendt før lagerpersonalet får fri.

Flere e-shops i Danmark sikrer levering uden omkostninger på topskruetrækker online, men for det meste er det påkrævet at du indkøber for en bestemt sum. Derudover skulle man beslutte sig for den mindst kostelige fragttype, hvilket ofte vil være at få leveret din bestilling til et udleveringssted.

En hel del webshops foreslår click-and-collect hvor du handler billig topskruetrækker hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på topskruetrækker i følgende byer:

Odder, Hvidovre, Åbyhøj, Frederikshavn, Grenaa, København, Middelfart, Taastrup, Lillerød, Viborg, Rødovre, Holbæk, Ølstykke, Greve, Frederikssund, Virum, Svendborg, Nørresundby, Skive, Vordingborg, Risskov, Brøndby, Helsingør, Sønderborg, Nærum, Nykøbing Falster, Odense, Herlev, Vejle, Thisted, Køge, Haslev, Aarhus, Nakskov, Ballerup, Ikast, Hedensted, Silkeborg, Kolding, Kalundborg, Brønshøj, Varde, Allerød, Holstebro, Frederiksværk, Lyngby, Ringsted, Tårnby, Charlottenlund, Lystrup, Gentofte, Glostrup, Brønderslev, Hørsholm, Nyborg, Aalborg, Jyllinge, Vanløse, Stenløse, Farum, Gladsaxe, Rudersdal, Brabrand, Slagelse, Højbjerg, Skanderborg, Herning, Hedehusene, Roskilde, Hobro, Frederiksberg, Korsør, Haderslev, Fredericia, Rønne, Esbjerg, Randers, Kokkedal, Struer, Hjørring, Solrød Strand, Birkerød, Dragør, Hillerød, Albertslund, Valby, Ishøj, Værløse, Søborg, Horsens, Aabenraa, Vallensbæk, Tilst, og Næstved, .

Click-and-collect ift. topskruetrækker er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland).

Når vi ser på tallene er det klart, at folk ofte efterspørger fx billig topskruetrækker og køb topskruetrækker. Foruden dette ser vi jævnligt folk efterspørge bl.a. topskruetrækker priser, topskruetrækker online samt topskruetrækker tilbud, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Rabat på topskruetrækker

Det er særdeles enkelt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige topskruetrækker online fra forskellige internet outlets, og ergo har de fleste outlets på nettet været tvunget til at trykke prisniveauet på topskruetrækker voldsomt, og derudover byde på levering uden beregning.

Det kan dog stadigvæk være gunstigt at efterse nogle forskellige internet handler efter rabatter og tilbud på topskruetrækker online inden du placerer ordren, så du er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Man må trods alt være årvågen med, at såfremt en butik afsætter billige topskruetrækker online til en pris som kan virke enormt favorabel, så er det ofte være et signal om en uærlig internet shop. Shopping med kort er imidlertid omsluttet af en lovbestemmelse, som værner os overfor uoprigtige e-forretninger.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du agter at afdrage regningen på topskruetrækker over en periode. Det fås ofte ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Når der ses på tallene er det klart, at online shoppere jævnligt søger efter blandt andet topskruetrækker tilbud og topskruetrækker priser. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere lede efter blandt andet køb topskruetrækker, billig topskruetrækker og topskruetrækker online.

Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot giver dig aldeles relevante genveje til at efterse mange øvrige kunders reflektioner og herved slår vi et slag for, at du tolker e-butikkens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige topskruetrækker online.

Facebook genererer lignende flere gode chancer for at få indblik i online virksomhedens pålidelighed. Foruden det er der en del internet butikker som giver folk mulighed for at offentliggøre en evaluering af deres køb, som desuden må benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige topskruetrækker online i en internet shop behøver man reelt bese webshoppens betingelser, dog er det oftest et tidskrævende arbejde, især med de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne måske være at bemærke om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, som typisk er et billede på at internet shoppen opretholder de danske regler, udover at online forhandleren tit kontrolleres af jurister der har indsigt i de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du anledning til en håndsrækning, for så vidt du udsættes for problemstillinger ved dit indkøb af topskruetrækker. Endvidere er det smart at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde regler der influerer på bestillingen af topskruetrækker online, til eksempel den byttepolitik internet forhandleren benytter.

I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man stadig bevarer ens faktura, således man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af topskruetrækker, ligegyldig om man har handlet hos Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Mads gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Maria gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Charlotte O gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Søren gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til online shopping
1Den prisbilligste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter produkterne, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens adresse. Den mulighed for levering er naturligvis meget bestemmende forudsat man mangler topskruetrækker lige om lidt. Alternativt så yder en række butikker på nettet fragtfri levering, men typisk er det under forudsætning af at man handler for et fastslået beløb.
2Nogle få e-shops i Danmark byder på gratis fragt på topskruetrækker, men i reglen kun ifald der købes for et fastsat beløb. Ellers må du gribe den prisbilligste metode til levering, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Metoden bliver desværre til gengæld virkelig let gængelig. Den mest billige leveringsmodel er dog at hente produkterne selv.
3Masser af e-butikker yder til alt held en række forskellige billige fragtmuligheder til topskruetrækker. Den mest benyttede er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter pakken på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo i høj grad nem, samt endda tillige den billigste form for levering.
4Fragttiden er temmelig essentiel hvis vi har behov for varen om et øjeblik, og i det øjemed er det tydeligvis på sin plads at du finder den forventede leveringsdato på topskruetrækker. En del internet shops byder på billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter, men som trods alt antager at der bestilles inden et nøjagtigt klokkeslæt.
5Vi anbefaler at bemærke hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er en angivelse af at internet butikken efterlever gældende dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren regelmæssigt ses til af eksperter som har megen viden om de gældende regulativer. Forud for at nogen køber billige topskruetrækker i en e-handler kan de de facto have øje for dens vilkår.
6Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfattet af et lovbud, hvilket bistår dig som køber overfor falske internet foretagender. Som alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere omkostningerne af flere omgange.
7Før folk shopper billige topskruetrækker i en internet webshop kan de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsaftale, dog er det typisk et tidskrævende arbejde. Desuden tilrådes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle forhold der kan have betydning for handlen med billige topskruetrækker online, til eksempel den ombytningspolitik online firmaet garanterer.
8Trustpilot forærer dig adskillige fremragende løsninger til at efterforske ret mange andre kunders domme og af den grund foreslåes det, at du studerer internet forretningens kritik forinden du bestiller billige topskruetrækker online. Facebook bringer dig på samme måde uden sammenligning relevante muligheder for at få indblik i e-butikkens kundetilfredshed.
9Det er jo usædvanlig ukompliceret for alle at søge information om priser online på billige topskruetrækker i blandt forskellige online butikker, og ergo yder de fleste netshops levering uden betaling. Trods dette kan det alligevel være tiden værd at efterprøve flere internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at indhente den mindst kostelige pris.