Topnøglehoved udvendig 19mm Belzer
188 kr.
Mere info
Topnøglehoved udvendig 5mm Belzer
174 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 17mm lang Bahco
242 kr.
Mere info
Topnøglehoved 4mm Udvendig Belzer
132 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/4 10mm Bahco
102 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/4 7mm Bahco
98 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 14mm lang Bahco
222 kr.
Mere info
Topnøglehoved udvendig 7mm Belzer
150 kr.
Mere info
Topnøglehoved udvendig 12mm Belzer
166 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 16mm lang Bahco 7805DM-16
242 kr.
Mere info
Topnøglehoved 6mm Udvendig Belzer
132 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 18mm lang Bahco 7805DM-18
242 kr.
Mere info
Topnøglehoved udvendig 8mm Belzer
164 kr.
Mere info
Topnøglehoved udvendig 6mm Belzer
150 kr.
Mere info
Topnøglehoved udvendig 14mm Belzer
184 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 15mm lang Bahco 7805DM-15
232 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 24mm lang Belzer 7805DM
192 kr.
Mere info
Topnøglehoved udvendig 17mm Belzer
176 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 13mm lang Bahco
214 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 22mm lang Belzer
186 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 19mm lang Bahco
242 kr.
Mere info
Topnøglehoved 5mm Udvendig Belzer
132 kr.
Mere info
Topnøglehoved udvendig 10mm Belzer
164 kr.
Mere info
Topnøglehoved 1/2 21mm lang Belzer
170 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige topnøglehoved fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har gode priser, hvorimod øvrige satser på service. Du må forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
For en del er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved en netbutik, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring topnøglehoved.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt produktsortiment, og øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot topnøglehoved.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ ved de kendte byggecentre.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du overalt i landet, og hermed har folk chancen for at bestille online og køre varerne selv. Derigennem kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og sågar hente varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og kendte butikker, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af topnøglehoved online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billig pris.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det vil du opleve endnu mere erfaren rådgivning fra ansatte som er specialister i netop topnøglehoved.
Forskellige webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, der oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller topnøglehoved online på deres side.
De største byggecentre i Danmark
topnøglehoved jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

topnøglehoved silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

topnøglehoved bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

topnøglehoved harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så husk påklædning såsom sko og hjelm som skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, især når du ikke får hjælp fra en ekspert.
2Planlægning vil være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du må nedskrive en struktureret agenda, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres hvornår, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
3Husk at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Bidraget beroer altså på at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
4Ofte vil det være essentielt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det er rationelt at gennemgå alle udgiftsposter, og herefter indsamle den billigste pris på dem alle sammen.
5Måske du burde regne på hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere burde få hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du køber eksperthjælp kan det være optimalt at indhente priser fra diverse håndværkere.
6Man bør aldrig nogensinde gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at du har det ved hånden når du starter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
7Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når det er omfattende byggeprojekter. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig bliver det mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
8For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den grund skal du jævnligt undersøge femdøgnsprognosen i dagene før projektets start, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at regne absolut lige når du vil påbegynde det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug forinden du går til værks med dit arbejde. Du kunne notere en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det der er nødvendige, og dernæst gennemgå hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
10Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til omfangsrige projekter, og herved vurderes det af stor betydning at man afsætter god plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
11Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder dig enormt meget almennyttig oplysning, specielt såfremt man bruger den engelske version.
12Forinden du opstarter byggeprocessen kan det være ganske fornuftigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde en række love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som klart er ret så imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Mange internet webshops tilbyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsløsninger til topnøglehoved. Det mest almindelige er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså virkelig ligetil, samt typisk også den mest betalelige fragtløsning.

Du burde tillige vælge at få produkterne leveret til hvor du bor eller til dit arbejde. Denne viser sig uheldigvis en sjat mere omkostningsfuld, men derudover super praktisk ved køb af topnøglehoved online. Den mest billige leveringsløsning er uden tvivl at hente ordren selv, men dette kræver at du er nær netshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på topnøglehoved er jo særdeles aktuel ifald vi står og skal bruge produktet med det samme, så derfor er det komplet afgørende at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved topnøglehoved. En masse netshops i Danmark – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter online, men vær vagtsom da det antager at du når at bestille forinden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken klar inden personalet får fri.

Nogle enkelte internet forhandlere sikrer levering uden beregning på topnøglehoved online, men tit er det under betingelse af at man handler for et konkret beløb. Alternativt skulle man overveje den prisbilligste leveringsløsning, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Størstedelen af kæder foreslår click-and-collect hvor man køber billig topnøglehoved hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan og 10-4. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på topnøglehoved i disse byer:

Varde, Haderslev, Næstved, Tårnby, Holbæk, Slagelse, Brøndby, Hvidovre, Herlev, Hedehusene, Åbyhøj, Jyllinge, Middelfart, Skive, Rønne, Aalborg, Lyngby, Ballerup, Gentofte, Brønshøj, Farum, Esbjerg, Silkeborg, Brabrand, Odense, Frederiksberg, Stenløse, Helsingør, Dragør, Højbjerg, Valby, Nørresundby, Vordingborg, Kalundborg, Rødovre, Frederikshavn, Roskilde, Randers, Fredericia, Risskov, Nærum, Hobro, Svendborg, Ringsted, Sønderborg, Allerød, Tilst, Lystrup, Odder, Kokkedal, Korsør, Kolding, Køge, Nyborg, Viborg, Gladsaxe, Aarhus, Brønderslev, Glostrup, Taastrup, Nakskov, Hedensted, København, Ølstykke, Lillerød, Vallensbæk, Grenaa, Albertslund, Vanløse, Frederiksværk, Greve, Ishøj, Skanderborg, Charlottenlund, Ikast, Nykøbing Falster, Hjørring, Haslev, Holstebro, Frederikssund, Hillerød, Vejle, Søborg, Værløse, Struer, Birkerød, Hørsholm, Herning, Rudersdal, Horsens, Solrød Strand, Aabenraa, Thisted, og Virum, .

Click-and-collect af topnøglehoved er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Ved indkig i data er det markant, at folk mange gange leder efter fx topnøglehoved priser og køb topnøglehoved. Foruden dette oplever man som regel online shoppere søge bl.a. topnøglehoved tilbud, topnøglehoved online og billig topnøglehoved, plus de gængse byggecentre som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Tilbud på topnøglehoved

Det er jo vældig ukompliceret for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige topnøglehoved online hos flere internet butikker i Danmark, og på grund af dette har flertallet af internet outlets været presset til at at formindske prisniveauet på topnøglehoved en hel del, og ydermere præstere fragtfri levering.

Det kan dog immervæk blive udbytterigt at eftergå forskellige internet forhandlere efter udsalg og tilbud på topnøglehoved online inden du placerer ordren, sådan at man er garanteret at få den laveste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Du skal ikke desto mindre huske på, at i tilfælde af at en internet handler udbyder billige topnøglehoved online til en tilbudspris der kan ses som hamrende lav, så kan det undertiden være et symbol på en bedragerisk e-forhandler. Shopping med kort er imidlertid inkluderet i en foranstaltning, som beskytter folk imod uærlige shops på nettet.

Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at finansiere pengene til topnøglehoved ude i fremtiden. Det foreslåes typisk hos nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma og Stark.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk mange gange kigger efter fx køb topnøglehoved og topnøglehoved priser. Foruden dette ser man tit netshoppere søge fx topnøglehoved tilbud, topnøglehoved online og billig topnøglehoved.

Tjek nuværende kunders betragtninger

Trustpilot præsterer i højeste grad relevante genveje til at studere en række eksisterende brugeres omtaler og af den grund rekommanderer vi, at du iagttager e-firmaets omtaler forinden du bestiller billige topnøglehoved online.

Facebook forærer dig desuden aldeles fantastiske muligheder for at få indtryk af online forretningens pålidelighed. I øvrigt møder vi en del internet firmaer hvor kunder kan forfatte en kritik af købsoplevelsen, som på samme måde burde benyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige topnøglehoved online hos en shop kan man på en vis måde se på forhandlerens forretningsvilkår, det er dog mange gange et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Stark.

Et andet alternativ er at kontrollere om online firmaet er e-mærke tilsluttet, som kan være en angivelse af at e-butikken retter sig efter dansk lovgivning, udover at forretningen ofte undersøges af specialister som er inde i de gældende regler.

Det giver dig mulighed for en håndsrækning, såfremt du forvoldes problemstillinger med din ordre på topnøglehoved. Tilmed er det fornuftigt at du er påpasselig med de fundamentale retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af topnøglehoved online, f.eks. hvilken byttepolitik virksomheden tilsikrer.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man altid beholder sin faktura e-mail, så man senere vil kunne bevidne bestillingen af topnøglehoved, uafhængig af om man bestiller ved Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan eller 10-4.

Jesper gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Helle Mortensen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Lene Nielsen gav 5 stjerner

God til prisen

Morten gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til online indkøb
1Størstedelen af firmaer på nettet giver nu mange forskellige billige leveringsmetoder til topnøglehoved. En af de mest populære er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig usædvanlig fremkommelig, og typisk tilmed den billigste leveringsmulighed.
2Den billigste leveringsløsning er dog at hente pakken selv, som jo betinges af at du befinder dig i kort afstand af e-handlens hjemsted. Den leveringsmåde er selvfølgelig rigtig udslagsgivende i tilfælde af at man står og skal bruge topnøglehoved øjeblikkeligt. Alternativt så lover visse internet outlets fri fragt, men i reglen kun når man handler for et fastsat beløb.
3Før nogen shopper billige topnøglehoved i en online forretning kunne man til hver en tid bese forhandlerens betingelser, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt. I øvrigt er det klogt at man er opmærksom på de mest basale regler der har betydning for bestillingen af billige topnøglehoved online, for eksempel den byttepolitik internet shoppen bruger.
4Det er ekstremt enkelt for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige topnøglehoved på diverse e-forretninger, og af den grund tilbyder flere forhandlere på nettet portofri fragt. Det kan imidlertid blive profitabelt at inspicere et par internet varehuse i Danmark efter tilbud forinden du handler, sådan at du er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
5Trustpilot indebærer ultra ærlige løsninger til at efterse ret mange tidligere brugeres vurderinger og derved er det smart, at du verificerer e-shoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige topnøglehoved online. Facebook præsterer desuden faktisk pæne løsninger til at få et kig ind i online butikkens pålidelighed.
6Leveringshastigheden er naturligvis yderst essentiel hvis man har behov for produkterne med det samme, og i det øjemed er det temmelig vigtigt at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på topnøglehoved. Masser af internet virksomheder giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, som imidlertid er påkrævet at bestillingen gennemføres før et nøjagtigt tidspunkt.
7Flere butikker på nettet garanterer levering uden gebyr på topnøglehoved, men tit er det under forudsætning af at man aftager for en konkret pris. Som alternativ må man beslutte sig for den mindst kostelige slags levering, som oftest vil blive at få leveret ordren til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver ofte på den anden side ret praktisk. Den mest billige metode til levering er unægtelig at hente produkterne selv.
8Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af en retningslinje, der garanterer kunden imod uoprigtige online firmaer. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du tilstræber at finansiere omkostningerne af flere omgange.
9Vi slår generelt et slag for at kontrollere om netbutikken er e-mærke godkendt, siden det kan være et signal om at webbutikken efterkommer de officielle danske regler, og at online butikken løbende overvåges af fagmænd der kender vedtægterne på området. Inden nogen bestiller billige topnøglehoved i en internet handler burde de til hver en tid gennemløbe shoppens handelsvilkår.