Byghjem.dk

Top Craft Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du lede andre steder.
For mange er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af Top Craft multisliber.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller blot vil slippe for fragten, så kunne du overveje at hente produkterne selv. Dette er navnligt en mulighed i de gængse byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Du bør derfor undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af varer, og andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, foruden blot Top Craft multisliber.
Der vil være forskel på priserne på billige Top Craft multisliber fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger varer fra alverdens producenter, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af Top Craft multisliber online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og herigennem har de fleste valget om at købe online og fragte materialerne selv. Herigennem har man chancen for at spare fragtomkostningen, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du opleve en høj grad af brugbar rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis Top Craft multisliber.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få bedre priser.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, som tit har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du når du bestiller Top Craft multisliber online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
Top Craft multisliber jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Top Craft multisliber silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Top Craft multisliber bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Top Craft multisliber harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kan få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås ifald renoveringen er CO2-besparende. Af få støtte er altså afhængig af at ombygningen påvirker planeten.
2Det anbefales at få assistance til ens byggeprojekt, især når det kommer til krævende byggeprojekter. Nogle byggerier bør udføres af mere end en person. Dertil må det være bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
3Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beskyttelse herunder sko og hjelm der hjælper dig mod mulige skader. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
4Godt forarbejde viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør have en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din dagsorden.
5Forud for at du optager dit byggeprojekt må det være rimeligt afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig gældende love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Der viser sig typisk overraskende problemer ved store projekter, og af den grund viser det sig værdifuldt at der afsættes en god portion plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at man når det til siden.
7Man bør ikke mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have værktøjet til rådighed når du starter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
8For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund må du tit undersøge vejrvarslen i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel starter med at vælte ned når du lige er startet på det store byggeprojekt.
9Du bør gennemtænke om du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Når du indhenter assistance fra en professionel er det fornuftigt at hente tilbud fra forskellige virksomheder.
10Det kan blive essentielt at have samtlige materialer til disposition før du igangsætter eksekveringen. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig note hvorpå der noteres alle de ting der er nødvendige, og som det næste eftergå hver eneste ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Der er en overflod af guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube faciliterer en masse anvendelig info, særligt når du bruger den engelske version.
12Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for optimeringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive en god idé at tage noter til samtlige udgiftsposter, og herefter indsamle beløbet for dem slavisk.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er virkelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En række netbutikker i Danmark frembyder i dag et hav af forskellige billige fragtmuligheder til Top Craft multisliber. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig super smertefri, og ofte tillige den mest letkøbte leveringsløsning.

Du burde alternativt forsøge at bestille pakken til levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig beklageligvis en kende dyrere, men ydermere usædvanlig nem ved køb af Top Craft multisliber online. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som dog beroer på at du er nær online webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på Top Craft multisliber er selvfølgelig særdeles relevant forudsat du mangler produkterne nu og her, så i det øjemed er det i sandhed vigtigt at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved Top Craft multisliber. En stor portion e-forhandlere – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres produkter online, men som trods alt er betinget af at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren hen til fragtfirmaet før de lageransatte tager hjem.

Visse internet varehuse præsterer fragt uden gebyr på Top Craft multisliber online, men oftest er det forbeholdt når man aftager for et præcist beløb. Derudover burde du overveje den mest prisbevidste løsning til levering, som i mange tilfælde vil være at få kørt din bestilling til et afhentningssted.

Adskillige netbutikker yder afhentning hvor du handler billig Top Craft multisliber online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på Top Craft multisliber i følgende byer:

Herning, Skive, Rønne, Sønderborg, Hobro, Køge, Haslev, Hvidovre, Ishøj, Frederikssund, Åbyhøj, Viborg, Brønderslev, Stenløse, Gentofte, Solrød Strand, Aabenraa, Virum, Taastrup, Nykøbing Falster, Nørresundby, Thisted, Lillerød, Aarhus, Frederikshavn, Valby, Jyllinge, Greve, Odense, Ringsted, Brabrand, Holstebro, Korsør, Esbjerg, Lyngby, Vordingborg, Horsens, Ikast, Haderslev, Svendborg, Næstved, Rudersdal, Højbjerg, Hørsholm, Fredericia, Hedehusene, Kolding, Charlottenlund, Værløse, Struer, København, Hedensted, Birkerød, Helsingør, Herlev, Vallensbæk, Slagelse, Hillerød, Odder, Grenaa, Gladsaxe, Farum, Nærum, Brønshøj, Randers, Holbæk, Skanderborg, Vejle, Varde, Ballerup, Frederiksberg, Kalundborg, Ølstykke, Lystrup, Brøndby, Rødovre, Albertslund, Silkeborg, Middelfart, Aalborg, Kokkedal, Søborg, Glostrup, Roskilde, Dragør, Tårnby, Nyborg, Allerød, Vanløse, Nakskov, Tilst, Risskov, Hjørring, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent af Top Craft multisliber er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at netshoppere som regel efterspørger bl.a. Top Craft multisliber online og Top Craft multisliber priser. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge fx køb Top Craft multisliber, billig Top Craft multisliber samt Top Craft multisliber tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Tilbud på Top Craft multisliber

Det er jo i høj grad nemt for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige Top Craft multisliber online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og ergo har mange forretninger på nettet ikke kunne lade være med at formindske prisen på Top Craft multisliber voldsomt, og i øvrigt byde på fragt uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid blive rentabelt at sammenligne et par e-handler efter udsalg og tilbud på Top Craft multisliber online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den mest billige pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Du skal trods alt være obs på, at såfremt en internet handler annoncerer billige Top Craft multisliber online til salg for en pris som kan virke hamrende favorabel, kan det tit være et signal om en falsk e-handler. Kortbetalinger er imidlertid en del af en bestemmelse, der støtter dig imod falske netshops.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at afdrage beløbet til Top Craft multisliber ude i fremtiden. Det tilbydes som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker jævnligt søger eksempelvis billig Top Craft multisliber og Top Craft multisliber tilbud. Foruden dette ser vi tit internet shoppere kigge efter blandt andet Top Craft multisliber online, Top Craft multisliber priser og køb Top Craft multisliber.

Se nærmere på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot yder adskillige udmærkede muligheder for at udforske en stor gruppe forhenværende konsumenters erfaringer og herved rekommanderer vi, at du sonderer internet butikkens omtaler før du køber billige Top Craft multisliber online.

Facebook yder ydermere rigtig fine muligheder for at få indblik i e-handlens kundetilfredshed. Desuden er der nogle online varehuse i Danmark som tilbyder kunderne at udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige Top Craft multisliber online i en netshop behøver de for at være på den sikre side gennemgå e-shoppens handelsvilkår, men det er oftest ikke videre spændende, specielt med de kendte byggecentre som Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan og XL-Byg.

En nemmere løsning er at granske hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, da det er et kendetegn for at online forretningen opfylder de danske retningslinjer, tillige med at butikken lejlighedsvis revurderes af eksperter der er meget fortrolige reglerne.

Dette er en god chance for støtte, såfremt du oplever problemer som følge af din bestilling af Top Craft multisliber. Foruden dette er det klogt at du er omhyggelig omkring de mest centrale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af Top Craft multisliber online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen tilsikrer.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang kan påvise bestillingen af Top Craft multisliber, hvad end man handler fra Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4 eller Jem og Fix.

Erik gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Niels Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Louise gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Christian gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot tilbyder ret fremragende muligheder for at udforske en lang række aktuelle køberes betragtninger og herved anbefales det, at du udforsker internet virksomhedens vurderinger inden du shopper billige Top Craft multisliber online. Facebook resulterer i for øvrigt faktisk uafhængige genveje til at få en idé om internet webshoppens kundefokus.
2Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være meget betydningsfuld i tilfælde af at man har brug for dine nye varer inden for få dage, så med det formål er det virkelig essentielt at man tjekker den forventede leveringsdato for Top Craft multisliber. En del e-butikker i Danmark yder billig dag-til-dag levering på mange varenumre, men vær vagtsom da det nødvendiggør at du bestiller forinden et fastsat tidspunkt.
3Flere e-forhandlere udlover nu om dage mange forskellige billige fragtmetoder til Top Craft multisliber. En yndling er i vore dage udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Den er jo ret hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste løsning til levering.
4Det er i dag ret let gængeligt for internetbrugere at finde tilbud online på billige Top Craft multisliber på diverse internet selskaber, og til gengæld præsterer en lang række internet forretninger i Danmark gebyrfri levering. Derfor kan det immervæk vise sig tiden værd at sammenholde nogle forskellige online varehuse efter tilbud inden du bestiller, sådan at du er garanteret at modtage den skarpeste pris.
5Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en regel, som hjælper en overfor svindlende internet shops. Som en anden løsning kunne du benytte et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afbetale regningen af flere omgange.
6Den billigste løsning til levering vil altid være at du selv henter varerne, som dog beroer på at du opholder dig med kort afstand til online firmaets tilholdssted. Den leveringsmulighed er jo ret så udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge Top Craft multisliber fluks. Alternativt så garanterer nogle få netshops portofri fragt, men i reglen forudsætter det at du shopper for en fastsat sum.
7Vi foreslår generelt at kigge om online virksomheden er e-mærke godkendt, fordi det ofte er en erklæring om at internet butikken respekterer de danske love, samt at online shoppen hyppigt overværes af eksperter som er meget fortrolige vilkårene på området. Før folk bestiller billige Top Craft multisliber i en internet virksomhed bør man uden tvivl gennemløbe netbutikkens forretningsvilkår.
8Forinden folk bestiller billige Top Craft multisliber på en online butik kan man sådan set studere netbutikkens betingelser, men det er ofte et omfattende projekt. Tilsvarende er det at foretrække at du er hensynstagende til de mest vedkommende regler der er gældende for købet af billige Top Craft multisliber online, fx hvilken returpolitik webshoppen kører med.
9Flere online firmaer sikrer levering uden betaling på Top Craft multisliber, men ofte stiller det krav om at man shopper for et fastsat beløb. I øvrigt bør du overveje den prisbilligste type af levering, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Løsningen bliver desværre endda yderst problemfri. Den mest billige leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.