Byghjem.dk

Top Craft Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en netbutik, som tilbyder rådgivning og sparring omkring Top Craft elhøvl.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor kende byggeshoppens regningslinjer.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige Top Craft elhøvl alt efter hvor du handler online. En del satser på lave priser, imens andre tilbyder faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare Top Craft elhøvl.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og dermed har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det kan man slippe for fragten, samt tilmed skaffe produkterne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder samler varer fra mange forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af Top Craft elhøvl online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, gerne sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at købe Top Craft elhøvl online på deres side.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette bør du modtage ekstra god vejledning fra folk der er specialister i lige præcis Top Craft elhøvl.
En masse nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Top Craft elhøvl jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Top Craft elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Top Craft elhøvl silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Top Craft elhøvl bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Muligvis vil det vise sig fundamentalt at have de fornødne materialer klar før du tager fat på projektet. Du kan udfærdige en overskuelig indkøbsseddel som indeholder alle de ting der bliver brug for, og så gennemløbe hver eneste ting, således at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
2Det er en god idé at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt ift. omfangsrige byggeprojekter. Enkelte byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig må det være hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Ofte vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det vil være sundt at kortlægge alle udgiftsposter, og bagefter undersøge ens udgift ved dem enkeltvis.
4I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det tilbydes når renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
5Der præsenterer sig som regel uforudsete problemer i tilfælde med større projekter, og pga. dette vurderes det essentielt at man har afsat god plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at komme i mål.
6Du finder alverdens vejledninger og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube bringer dig en masse almennyttig information, i særlig grad ifald du kigger i hele verden.
7Du bør ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det vise sig strategisk at du har det parat når du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
8Du bør reflektere over om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør købe hjælp fra en professionel til områder af det. Hvis du henter assistance fra en professionel er det fornuftigt at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
9Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. På grund af dette må du tit kigge på vejrudsigten i den tid der er op til projektets start, så du slipper for at det pludselig begynder at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
10Godt forarbejde er vejen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at lave en effektiv agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Vær skarp idet du laver din agenda.
11Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig ret afgørende at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som fx hjelm og sko som sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, især såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er enormt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er temmelig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er kolossalt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

De fleste online varehuse udlover nu en hel del forskellige billige løsninger til levering til Top Craft elhøvl. Den mest anvendte er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså ekstremt let, og tit derudover den mest betalelige leveringsmåde.

Du kan på samme måde afveje for og imod at vælge afsending til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig somme tider en tand mindre billig, men derudover temmelig smart for Top Craft elhøvl online. Den billigste leveringsmetode vil dog altid være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig nærved internet selskabets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på Top Craft elhøvl er naturligvis ret væsentlig hvis du har brug for varen med det samme, så derfor er det ret essentielt at du ser det forventede leveringstidspunkt for Top Craft elhøvl. Flere online firmaer – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter online, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at orden realiseres inden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen betjent før pakkepersonalet drager hjemad.

Enkelte online forhandlere tilbyder levering uden beregning på Top Craft elhøvl online, men undertiden kun ifald man bestiller for en bestemt sum. Som alternativ burde man udse dig den mindst kostelige form for levering, som mange gange er at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig Top Craft elhøvl online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne giver eksempelvis afhentning af Top Craft elhøvl i følgende byer:

Lyngby, Stenløse, Kalundborg, Åbyhøj, Vanløse, Helsingør, Hedensted, Charlottenlund, Solrød Strand, Hedehusene, Lystrup, Greve, Rødovre, Højbjerg, Haslev, Køge, Gentofte, Frederikshavn, Næstved, Dragør, Valby, Ølstykke, Vordingborg, Rønne, Middelfart, Slagelse, Ringsted, Nykøbing Falster, Silkeborg, Frederiksberg, Odense, København, Frederiksværk, Nyborg, Virum, Varde, Taastrup, Aarhus, Allerød, Lillerød, Vejle, Albertslund, Sønderborg, Korsør, Rudersdal, Horsens, Randers, Grenaa, Herning, Struer, Hørsholm, Søborg, Tilst, Skanderborg, Odder, Aabenraa, Jyllinge, Brønderslev, Svendborg, Holbæk, Skive, Kokkedal, Vallensbæk, Ikast, Viborg, Haderslev, Brabrand, Gladsaxe, Risskov, Tårnby, Herlev, Hobro, Birkerød, Frederikssund, Ishøj, Farum, Nørresundby, Brøndby, Aalborg, Kolding, Hillerød, Ballerup, Holstebro, Værløse, Brønshøj, Nakskov, Roskilde, Esbjerg, Hvidovre, Thisted, Glostrup, Fredericia, Nærum, og Hjørring, .

Klik-og-hent ift. Top Craft elhøvl er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Amager, Bornholm).

Når vi ser på søgedata er det klart, at online shoppere jævnligt leder efter blandt andet billig Top Craft elhøvl og Top Craft elhøvl priser. Derudover ser vi mange gange online shoppere efterspørge bl.a. Top Craft elhøvl tilbud, køb Top Craft elhøvl samt Top Craft elhøvl online, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Bedste tilbud på Top Craft elhøvl

Det er jo særdeles fremkommeligt for os alle at søge sig frem til priser på billige Top Craft elhøvl online i blandt forskellige firmaer på nettet, og med det motiv har flere internet virksomheder fundet det nødvendigt at formindske udsalgspriserne på Top Craft elhøvl voldsomt, og ydermere tilbyde fragt uden betaling.

Trods dette kan det immervæk vise sig gavnligt at se nærmere på en række forhandlere på nettet efter billige priser på Top Craft elhøvl online forud for at du køber, således at du er velinformeret til at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Du skal bare være så påvagt, at ifald en internet butik frembyder billige Top Craft elhøvl online til salg for en salgspris der kan virke utrolig god, er det mange gange være et symbol på en fup shop. Kortbetalinger er i hvert fald dækket ind under et lovbud, som redder dig imod bedrageriske e-forhandlere.

Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage beløbet til Top Craft elhøvl ude i fremtiden. Det foreslåes normalt ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Når man ser på data står det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter fx Top Craft elhøvl online og billig Top Craft elhøvl. Foruden dette oplever man typisk folk efterspørge fx køb Top Craft elhøvl, Top Craft elhøvl tilbud samt Top Craft elhøvl priser.

Udforsk eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig fuldkommen habile løsninger til at efterforske en længere række andre brugeres kritik og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår internet butikkens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige Top Craft elhøvl online.

Facebook genererer lignende tilpas fremragende genveje til at få en idé om internet firmaets troværdighed. Tilmed ses mange online forhandlere hvor man kan give en evaluering af ordreforløbet, som tillige kan bruges til at bedømme kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige Top Craft elhøvl online hos en shop behøver de når alt kommer til alt løbe igennem dens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende projekt, især ved de kendte byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kan derfor være at efterse om webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det bør være et bevis på at e-shoppen retter sig efter de danske retningslinjer, foruden at internet butikken rutinemæssigt revurderes af eksperter som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Det giver dig mulighed for at få hjælp, såfremt du får udfordringer i processen med din bestilling af Top Craft elhøvl. Udover dette tilråder vi at køberen er på vagt for de elementære forhold der indvirker på købet af Top Craft elhøvl online, fx den byttepolitik internet firmaet har.

I den relation er det på samme måde relevant, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, således man altid vil kunne eftervise bestillingen af Top Craft elhøvl, uanset om man shopper ved Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg eller 10-4.

Per U gav 5 stjerner

Virkelig god service

Inge Christensen gav 4 stjerner

Virkelig god service

Lene Andersen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Kirsten Johansen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 gode råd til køb på nettet
1Forinden nogen handler billige Top Craft elhøvl på en internet forhandler burde de altid sætte sig ind i deres handelsvilkår, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. I øvrigt tilrådes det at køberen er sat ind i de fundamentale reglementer der er gældende for købet af billige Top Craft elhøvl online, fx hvilken ombytningspolitik online shoppen kører med.
2Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket værner dig som køber overfor fup netshops. Alternativt burde du drage fordel af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, når du agter at finansiere omkostningerne over flere uger.
3Det er jo efterhånden i høj grad fleksibelt for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige Top Craft elhøvl på tværs af online selskaber, og herved frembyder de fleste internet varehuse billig fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre blive lønnende at prøve nogle enkelte online webshops efter tilbud og rabat forinden du køber, sådan at man er skudsikker på at indhente den bedste pris.
4Nogle netshops yder fragt uden omkostninger på Top Craft elhøvl, men tit stiller det krav om at man køber for en fastsat sum. I øvrigt kunne du beslutte sig for den mest letkøbte fragtmetode, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig en gang i mellem lige så vel temmelig ukompliceret. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
5Den billigste form for levering er dog at hente ordren selv, men den løsning forudsætter at du befinder dig tæt på online forhandlerens lager. Den leveringsmulighed er naturligvis ret betydningsfuld om man mangler Top Craft elhøvl øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle få netbutikker levering uden betaling, men typisk under forudsætning af at man indkøber for en bestemt pris.
6Trustpilot yder uden sammenligning solide genveje til at kigge på en række aktuelle konsumenters domme og herved er det at foretrække, at du beser online butikkens bedømmelser inden du shopper billige Top Craft elhøvl online. Facebook fører til på samme måde visse troværdige metoder til at få indblik i internet shoppens troværdighed.
7Antal dages levering kan i nogle tilfælde være usædvanlig essentiel når man absolut skal bruge produktet inden for kort tid, og af den grund er det ganske aktuelt at vi undersøger leveringstiden på Top Craft elhøvl. En lang række forretninger på nettet lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer, der dog betinges af at du når at bestille forinden et konkret klokkeslæt.
8Vi tilråder at kigge om online firmaet er verificeret af e-mærket, da det burde være et signal om at internet shoppen efterfølger dansk lovgivning, udover at online webshoppen regelmæssigt undersøges af fagfolk der forstår de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige Top Craft elhøvl på en netbutik burde man i virkeligheden gennemlæse e-butikkens regler.
9Masser af internet foretagender tilbyder til alt held en række forskellige billige leveringsmidler til Top Craft elhøvl. Den mest benyttede er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når der er tid til det. Den er nemlig særdeles nem, og desuden tilmed den billigste leveringsmåde.