Bernardo Fliseskæremaskine SCM 1000 - 400 V
13.200 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 600 - 400 V
8.025 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 600 - 230 V
8.025 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine Class 670S
8.744 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine TCM 250 - 230 V
4.960 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 350 - 400 V
9.854 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 1000 - 230 V
13.200 kr.
Mere info
Fliseskærer Sigma 2G - 37 cm
995 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 350 - 230 V
9.854 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine VIP 290 - 95 CM
7.305 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine TCM 250 - 400 V
4.960 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 300 - 400 V
11.475 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 300 - 230 V
11.475 kr.
Mere info
Fliseskærer Ø180 mm 600 W - TC-TC 618
449 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 600 watt
1.869 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 1100 watt
3.744 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 750 watt
1.218 kr.
Mere info
Fliseskærer professionel 500 mm Kreator
489 kr.
Mere info
Fliseskærer bordmodel 600 watt PowerPlus POW7490
699 kr.
Mere info
Fliseskærer 400mm
319 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 750 watt PowerPlus POWX230
1.127 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 600 watt PowerPlus POWX240
1.825 kr.
Mere info
Fliseskærer 400 mm Kreator
211 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 1100 watt PowerPlus POWX242
4.158 kr.
Mere info
Fliseskærer med hulskærer 400 mm ProBuilder
299 kr.
Mere info
Fliseskærer 420 mm KwB 1789-00
1.099 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt hos de kendte byggekæder.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse virksomhedens regler.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare Toolmate fliseskærer.
For mange er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derfor bør du vælge en webshop, som tilbyder hjælp til valg af Toolmate fliseskærer.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige Toolmate fliseskærer hos de forskellige online byggekæder. En del vil have billige priser, imens øvrige har fokus på service. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler produkter fra talrige specialbutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af Toolmate fliseskærer online.
De kendte byggekæder findes i det meste af landet, og i kraft af det har folk chancen for at købe online og transportere materialerne selv. Herigennem har man chancen for at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet have produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle Toolmate fliseskærer online på deres webshop.
Diverse niche webshops har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo får du formentlig mere begavet service fra personale som er specialister i lige præcis Toolmate fliseskærer.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Toolmate fliseskærer silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Toolmate fliseskærer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Toolmate fliseskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Toolmate fliseskærer jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at have en klar agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter strategien.
2Ved byggeprojekter udenfor har vejret en essentiel rolle. Derfor må du ofte undersøge meldingerne om vejret i forbindelse med projektets start, så du slipper for at det ud af det blå starter med at piske ned netop som du er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
3Du skal ikke undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at have udstyret disponibelt før du begynder på arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Måske burde det overvejes hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør få hjælp fra en fagmand til opstarten af det. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at modtage uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
5I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig ultra centralt at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6Der kan findes mange guides og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er anvendeligt med overvældende meget gavnlig oplysning, navnligt hvis man bruger den engelske version.
7Potentielt kan det blive aktuelt at du har alle bygningsmaterialer til rådighed forinden du igangsætter din byggeproces. Du har fordel af at notere en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
8Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være rationelt at dokumentere hver eneste udgift, og efterfølgende undersøge omkostningen ved dem en ad gangen.
9Du må nødig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som sikkerhedssko der skåner dig imod eventuelle skader. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
10I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for miljøet. Det forudsætter med andre ord at projektet har en positiv effekt på naturen.
11Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Krævende ting gør krav på mere end en person. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
12Der kommer ofte ubelejlige problemstillinger i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og derfor kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat nok plads i agendaen, med det formål at man er overbevist om at nå i mål.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

En stor portion e-shops frembyder nu om dage et stort udvalg af billige fragttyper til Toolmate fliseskærer. Den mest benyttede er i øjeblikket afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer den dag der passer dig. Den er altså temmelig uproblematisk, samt mange gange derudover den prisbilligste fragttype.

Du burde alternativt afveje for og imod at vælge levering til din bolig eller til din arbejdsplads. Muligheden er uheldigvis en anelse dyrere, men desuden meget gnidningsløs med Toolmate fliseskærer online. Den mest betalelige leveringsudgave er unægtelig at du selv henter pakken, men den løsning afhænger af at du befinder dig med kort afstand til online virksomhedens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på Toolmate fliseskærer er naturligvis særdeles central når du skal bruge varen inden for få dage, og med det formål er det øjensynligt fornuftigt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid på Toolmate fliseskærer. En stor portion e-shops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, som alligevel er påkrævet at bestillingen realiseres forud for et angivent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne sendt afsted forinden de logistikansatte har fri.

Indtil flere forhandlere på nettet frembyder fragt uden beregning på Toolmate fliseskærer online, men typisk er det kun gældende hvis der erhverves for en bestemt pris. Alternativt burde du tage den mest betalelige leveringsmetode, som oftest vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En del netbutikker giver afhentning hvor man handler billig Toolmate fliseskærer på nettet men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på Toolmate fliseskærer i følgende byer:

Tårnby, Vejle, Aalborg, Haderslev, Taastrup, Hobro, Randers, Lyngby, Ikast, Lystrup, Virum, Stenløse, Nørresundby, København, Nakskov, Thisted, Lillerød, Rønne, Nærum, Frederikshavn, Horsens, Struer, Hillerød, Solrød Strand, Holbæk, Åbyhøj, Helsingør, Fredericia, Værløse, Viborg, Varde, Haslev, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Kalundborg, Sønderborg, Hjørring, Hørsholm, Esbjerg, Brøndby, Tilst, Korsør, Næstved, Hedehusene, Herning, Brønderslev, Brønshøj, Farum, Ølstykke, Gentofte, Greve, Middelfart, Risskov, Frederiksberg, Ballerup, Odder, Roskilde, Kokkedal, Skive, Frederikssund, Rudersdal, Birkerød, Kolding, Odense, Hedensted, Nyborg, Brabrand, Hvidovre, Valby, Vallensbæk, Gladsaxe, Jyllinge, Silkeborg, Skanderborg, Slagelse, Albertslund, Grenaa, Rødovre, Herlev, Ringsted, Aabenraa, Glostrup, Vanløse, Køge, Allerød, Ishøj, Holstebro, Charlottenlund, Svendborg, Højbjerg, Søborg, Aarhus, Vordingborg, og Dragør, .

Klik-og-hent ift. Toolmate fliseskærer er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Falster, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland).

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter fx køb Toolmate fliseskærer og Toolmate fliseskærer tilbud. Man ser derudover typisk netshoppere søge efter for eksempel Toolmate fliseskærer online, billig Toolmate fliseskærer og Toolmate fliseskærer priser, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Rabat på Toolmate fliseskærer

Det er efterhånden ekstremt let gængeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige Toolmate fliseskærer online i blandt diverse webbutikker, og for det har en hel del internet outlets ikke kunne slippe for at trykke salgspriserne på Toolmate fliseskærer voldsomt, og ydermere yde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig profitabelt at kigge forbi visse internet selskaber efter tilbud og udsalg på Toolmate fliseskærer online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at indhente den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Du bør imidlertid være årvågen med, at ifald en e-butik reklamerer billige Toolmate fliseskærer online til en pris som virker uhørt attraktiv, så bør det undertiden være et kendetegn på en uærlig netbutik. Betalinger med kort er imidlertid en del af en foranstaltning, hvilket dækker folk imod snydagtige shops på nettet.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil klare prisen på Toolmate fliseskærer senere. Dette fås ofte hos online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata står det klart, at internet shoppere typisk søger blandt andet Toolmate fliseskærer tilbud og køb Toolmate fliseskærer. Derudover oplever vi typisk online shoppere efterspørge blandt andet Toolmate fliseskærer online, billig Toolmate fliseskærer samt Toolmate fliseskærer priser.

Udforsk tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot indebærer visse fantastiske chancer for at se nærmere på flere tidligere køberes evalueringer og på grund af dette tilråder vi, at du tjekker online webshoppens ratings forinden du bestiller billige Toolmate fliseskærer online.

Facebook bringer dig desuden aldeles fine genveje til at få et kig ind i netshoppens popularitet. Tilmed ses nogle online firmaer hvor man kan meddele en omtale af købsoplevelsen, hvilket tillige bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige Toolmate fliseskærer online i en butik burde man reelt bese virksomhedens betingelser, det er dog undertiden ikke super spændende, især ved de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Et nemmere alternativ kunne være at finde ud af om netbutikken er godkendt af e-mærket, som er en tilkendegivelse af at online webshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, tillige med at online shoppen fra tid til anden besigtiges af fagmænd som kender til vedtægterne på området.

Det giver dig lejlighed til at få bistand, hvis du udsættes for besvær i forbindelse med dit køb af Toolmate fliseskærer. I øvrigt er det en hjælp at du er obs på de mest essentielle betingelser der indvirker på bestillingen af Toolmate fliseskærer online, som eksempelvis hvilken ombytningsret forretningen garanterer.

I den relation er det tillige afgørende, at man stadig bevarer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise sit køb af Toolmate fliseskærer, uanset om man shopper fra Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark eller 10-4.

Tina Andersen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Søren V gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Kirsten Madsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Morten gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til online indkøb
1Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være en garanti for at e-handlen accepterer de opstillede regler, og at internet selskabet en gang i mellem overvåges af fagmænd der forstår bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige Toolmate fliseskærer i en shop behøver de på en vis måde gennemlæse netshoppens vilkår.
2Fragtperioden er selvfølgelig ret relevant forudsat vi har brug for produktet om et øjeblik, så herved er det jo fornuftigt at du gransker leveringstidspunktet på Toolmate fliseskærer. En række netshops i Danmark garanterer billig 1 hverdags levering på en lang række produkter, men vær påpasselig da det nødvendiggør at du bestiller tidligere end et angivent klokkeslæt.
3Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i et regulativ, som forsvarer køberen overfor snydagtige internet virksomheder. Som et alternativ burde du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage pengene over tid.
4En række netbutikker i Danmark tildeler til alt held en hel del forskellige billige leveringsløsninger til Toolmate fliseskærer. Den mest moderne er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo temmelig smart, samt endda ydermere den mest prisbevidste mulighed for levering.
5En hel del online virksomheder tilbyder levering uden betaling på Toolmate fliseskærer, men i mange tilfælde stiller det krav om at der shoppes for et præcist beløb. Derudover burde man udse dig den prisbilligste leveringstype, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Denne bliver almindeligvis lige så vel ret så uproblematisk. Den prisbilligste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
6Forud for at folk shopper billige Toolmate fliseskærer på en forretning på nettet kunne de de facto bese e-shoppens vilkår, det er dog typisk ikke videre interessant. Yderligere kan det anbefales at man er obs på de grundlæggende forhold der har indflydelse på bestillingen af billige Toolmate fliseskærer online, som fx den byttepolitik internet webshoppen lover.
7Trustpilot frembyder evigt gode løsninger til at finde ud af adskillige aktuelle køberes evalueringer og herved er det fornuftigt, at du evaluerer internet forhandlerens omtaler inden du bestiller billige Toolmate fliseskærer online. Facebook forærer dig lige så vel faktisk hæderlige genveje til at få indblik i webbutikkens popularitet.
8Det er i dag yderst bekvemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige Toolmate fliseskærer fra flere firmaer på nettet, og derfor yder mange outlets på nettet levering uden beregning. Det kan dog alligevel være rentabelt at prøve nogle online selskaber efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.
9Den mest prisbevidste fragtform er dog at hente pakken selv, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af internet firmaets adresse. Den fragttype kan vise sig at være ekstremt aktuel ifald du har brug for Toolmate fliseskærer øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle få internet webshops billig fragt, men tit kun hvis der bestilles for et fastslået beløb.