Byghjem.dk

Toolmate Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have produkterne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Det er først og fremmest muligt i de gængse byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige Toolmate elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på de bedste tilbud, imens øvrige har kompetent rådgivning. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Nogle byggecentre fremviser et enormt sortiment af produkter, og nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot Toolmate elhøvl.
For mange er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få information omkring Toolmate elhøvl.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man tjekke firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og som følge af det har folk tilbuddet om at handle online og hente materialerne personligt. Takket være dette har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt sågar få produkterne straks.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra flere nichebutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af Toolmate elhøvl online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops producerer selv de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online får du en billigere pris.
Størsteparten af nicheforhandlere er små virksomheder, der tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at handle Toolmate elhøvl online på deres side.
Majoriteten af små butikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre varer. Herved kan du få en høj grad af begavet service fra personale med specialistviden i lige præcis Toolmate elhøvl.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Toolmate elhøvl bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Toolmate elhøvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Toolmate elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Toolmate elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør gennemtænke om projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du skal have assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at indhente en pris fra en håndfuld firmaer.
2Ofte vil det være essentielt at have lavet en budgetoversigt for projektet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive behjælpeligt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og så tjekke ens omkostning ved dem en ad gangen.
3Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få stor betydning. Derfor bør du hyppigt tjekke femdøgnsprognosen i forbindelse med byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde det omfattende projekt.
4Du har mulighed for at indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives forudsat at projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
5Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når det kommer til store byggeprojekter. Store projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det være mere produktivt og sjovere at være flere om det.
6Inden du igangsætter dit byggeprojekt kan det være vanvittigt fornuftigt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Der ligger rigelige mængder af artikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med betydelige mængder udbytterig information, navnligt når du bruger engelske søgeord.
8Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder ved omfattende byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det af stor betydning at der afsættes betragtelig plads i arbejdsplanen, så man er afslappet omkring at nå i mål.
9Muligvis kan det blive aktuelt at du har de relevante materialer parat på forhånd inden du indleder projektet. Du kan med fordel nedskrive en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og dernæst gennemløbe listen, hvormed du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
10Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod mulige ulykker. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
11Man må aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være yderst relevant at have det disponibelt inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medtage disse udgifter i det økonomiske overblik.
12Forberedelse bliver metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder køreplanen.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så flot. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt er bedst?

Mange online outlets udlover i øjeblikket mange forskellige billige fragtløsninger til Toolmate elhøvl. Den mest almindelige er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Denne er jo vældig enkel, samt ofte endvidere den mest billige løsning til levering.

Du bør alternativt beslutte dig for at få leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig oftest en kende dyrere, men ligeledes særdeles bekvem for Toolmate elhøvl online. Den billigste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du bor lige ved netshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på Toolmate elhøvl kan vise sig at være usædvanlig afgørende når du absolut skal bruge dine nye varer omgående, så i det øjemed er det utvivlsomt afgørende at man studerer tidshorisonten for levering på Toolmate elhøvl. Mange online outlets – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer online, som alligevel står og falder med at ordren køres igennem forud for et angivent klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt afsted forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte internet handler garanterer levering uden beregning på Toolmate elhøvl online, men i reglen kun ifald du shopper for et konkret beløb. Som alternativ skal du gribe den mest prisbevidste leveringsform, som gerne er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En hel del netshops tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig Toolmate elhøvl på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på Toolmate elhøvl i følgende områder:

Albertslund, Korsør, Vejle, Roskilde, Hillerød, Ikast, Holstebro, Brønderslev, Virum, Nærum, Solrød Strand, Viborg, Randers, Helsingør, Varde, Gladsaxe, Ølstykke, Charlottenlund, Kokkedal, Silkeborg, Aabenraa, Vordingborg, Brabrand, Farum, Hjørring, Glostrup, Taastrup, Frederikshavn, Hørsholm, Rødovre, Slagelse, Holbæk, Højbjerg, Herlev, Vallensbæk, Ballerup, Brøndby, Risskov, Skive, Hvidovre, Nykøbing Falster, Valby, Tilst, Køge, Greve, Værløse, Hedensted, Åbyhøj, Lyngby, Rønne, Rudersdal, Ishøj, Kalundborg, Nyborg, Frederiksværk, Sønderborg, Fredericia, Ringsted, Frederiksberg, Haslev, Thisted, Næstved, Lystrup, Birkerød, Gentofte, Søborg, Aalborg, Aarhus, Stenløse, Jyllinge, Nørresundby, København, Struer, Allerød, Horsens, Vanløse, Odder, Esbjerg, Hobro, Grenaa, Lillerød, Svendborg, Kolding, Dragør, Nakskov, Middelfart, Skanderborg, Haderslev, Frederikssund, Herning, Odense, Hedehusene, Tårnby, og Brønshøj, .

Click-and-collect af Toolmate elhøvl er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager).

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at internet shoppere jævnligt søger blandt andet Toolmate elhøvl priser og billig Toolmate elhøvl. Derudover oplever man typisk mennesker lede efter bl.a. Toolmate elhøvl tilbud, køb Toolmate elhøvl og Toolmate elhøvl online, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Spar penge på Toolmate elhøvl

Det er ualmindeligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige Toolmate elhøvl online i blandt forskellige outlets på nettet, og ergo har en lang række internet butikker fundet det uundgåeligt at sænke priserne på Toolmate elhøvl helt i bund, og derudover præstere fragt uden betaling.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig indbringende at checke nogle forretninger på nettet efter billige priser på Toolmate elhøvl online inden du bestiller, sådan at du er sikret at indhente den billigste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man skal lige meget hvad være så påvagt, at når en online webshop afhænder billige Toolmate elhøvl online på tilbud til en pris som virker urealistisk tiltalende, kunne det mange gange være en varsel om en uægte online butik. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af en lov, som støtter køberen imod uærlige online butikker.

Vi tilråder generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil betale prisen på Toolmate elhøvl over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at mennesker typisk kigger efter fx Toolmate elhøvl tilbud og Toolmate elhøvl priser. Vi ser desuden typisk internet shoppere efterspørge blandt andet billig Toolmate elhøvl, køb Toolmate elhøvl og Toolmate elhøvl online.

Gennemsøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot resulterer i faktisk fantastiske genveje til at betragte en længere række eksisterende køberes bedømmelser og derfor er det at foretrække, at du bliver klogere på online forhandlerens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige Toolmate elhøvl online.

Facebook leverer ligeledes uden sammenligning fine løsninger til at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Tilmed ses en del e-firmaer som giver folk mulighed for at udforme en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige Toolmate elhøvl online på en e-shop kan man reelt overveje deres forretningsbetingelser, men det er bare et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Et alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, da det burde være et tegn på at internet butikken imødekommer dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden undertiden tilses af fagmænd der behersker vilkårene på området.

Desuden får du lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du får vanskeligheder i processen med din shopping med Toolmate elhøvl. Endvidere er det en hjælp at du er vaks omkring de grundlæggende vilkår der kan have indvirkning på købet af Toolmate elhøvl online, til eksempel hvilken returret butikken bruger.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer sin kvittering, således man i fremtiden kan vidne om sit køb af Toolmate elhøvl, ligegyldig om man handler ved Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 eller Bauhaus.

Bente gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Jette gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Ole T gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Michael Møller gav 4 stjerner

Som altid

9 tips til online indkøb
1Den mindst kostelige leveringsmanér er unægtelig selv at hente varerne, men dette forudsætter at du befinder dig nærved webshoppens tilholdssted. Den leveringsmåde kan være usædvanlig væsentlig forudsat du absolut skal bruge Toolmate elhøvl fluks. Alternativt så yder en række online virksomheder gebyrfri levering, men ofte stiller det krav om at du handler for et konkret beløb.
2Forinden folk handler billige Toolmate elhøvl i en butik på nettet behøver man for at være på den sikre side bese webbutikkens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig morsomt. I øvrigt tilrådes det at køber er hensynstagende til de væsentligste bestemmelser der kan have betydning for købet af billige Toolmate elhøvl online, eksempelvis hvilken bytteret e-forretningen tilbyder.
3En række webshops lover fri fragt på Toolmate elhøvl, men tit er det under forudsætning af at man bestiller for en konkret sum. Ellers skal du tage den prisbilligste leveringsversion, der ofte vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Løsningen er beklageligvis derudover ekstremt overkommelig. Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
4Masser af online firmaer foreslår i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmetoder til Toolmate elhøvl. En af de populære er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo særligt nem, og mange gange tillige den billigste mulighed for levering.
5Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en anordning, der dækker køber overfor uoprigtige butikker på nettet. Alternativt bør du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du vil finansiere prisen af flere omgange.
6Trustpilot fremskaffer en række ønskværdige genveje til at studere ganske mange tidligere forbrugeres opfattelser og herved tilrådes det, at du undersøger e-shoppens vurderinger forud for at du handler billige Toolmate elhøvl online. Facebook byder på derudover fuldstændig troværdige muligheder for at få indtryk af e-firmaets pålidelighed.
7Generelt foreslår vi at se om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, da det skulle være en sikring om at webbutikken lever op til dansk lovgivning, foruden at forretningen undertiden overvåges af eksperter som er inde i de gældende bestemmelser. Før nogen bestiller billige Toolmate elhøvl i en webshop kan de i og for sig studere netbutikkens betingelser.
8Det er i dag rigtig hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige Toolmate elhøvl i blandt diverse internet forretninger, og for det præsterer massevis af e-handler gratis fragt. Dog kan det immervæk vise sig nyttigt at prøve nogle enkelte webshops efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at få fat i den billigste pris.
9Antal dages levering er super afgørende i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye produkter med det samme, så derfor er det sandelig passende at vi checker den forventede leveringsdato for Toolmate elhøvl. Flere online firmaer reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at bestillingen realiseres før et bestemt klokkeslæt.