Byghjem.dk

Toolex Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for varerne nu og her eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt i de udbredte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige Toolex elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have lave priser, imens øvrige har fokus på service. Du bør reflektere over hvad du helst vil have.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en webshop, hvor du får information omkring Toolex elhøvl.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot Toolex elhøvl.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med fx returret. Af den grund bør du tjekke forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra flere specialbutikker, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af Toolex elhøvl online.
De store byggekæder finder du overalt i landet, og derved har man valget om at bestille online og transportere produkterne personligt. Derved kan du vælge at spare leveringsgebyret, og tilmed have varerne lige nu.

Nichewebshop

Diverse små butikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette kan du få super nyttig rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop Toolex elhøvl.
Hovedparten af små butikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at bestille Toolex elhøvl online fra deres webshop.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Toolex elhøvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Toolex elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Toolex elhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Toolex elhøvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige udfordringer ved svære byggeprojekter, og følgelig vurderes det betydningsfuldt at der afsættes rimelig tid i tidsplanen, med det formål at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
2Du må ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx arbejdssko som sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
3Måske kan det blive vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer parat før du går til værks med eksekveringen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en overskuelig note som indeholder de materialer du har brug for, og bagefter granske materialerne, så du bliver sikker på at du har husket alt.
4Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt hvis det er omfattende byggerier. Krævende byggerier behøver flere end en enkelt person. I øvrigt må det være mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
5Du finder alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver ekstremt meget udbytterig info, især såfremt man bruger engelske søgeord.
6Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det bør være sundt at beskrive alle poster, hvorefter man kan gennemgå mulige tilbud på dem alle sammen.
7Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at komme i mål med projektet. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende nummerorden. Vær realistisk i udarbejdelsen af din strategi.
8Før du starter arbejdet må det være temmelig betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
9Du skal under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Det er vigtigt at du har grejet disponibelt idet du igangsætter dit byggeprojekt. Glem ikke at indkalkulere de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
10Det er muligt at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald renoveringen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeprojektet har betydning for naturen.
11Husk at regne på om du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal købe hjælp fra en professionel til delelementer af arbejdet. Forudsat at du får assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at få forslag fra en håndfuld foretagender.
12For udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du regelmæssigt holde øje med meldingerne om vejret i perioden for arbejdets start, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre det store projekt.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er virkelig flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En stor portion byggecentre tilbyder nu om dage en række forskellige billige leveringsmidler til Toolex elhøvl. En sikker vinder er nu om stunder pakkeshops, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså yderst simpel, samt i mange tilfælde også den mest prisbevidste fragtmetode.

Du bør også afveje for og imod at få det leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Løsningen bliver en gang i mellem en sjat mindre billig, men endda ekstremt enkel med Toolex elhøvl online. Den prisbilligste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du er nærved internet webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på Toolex elhøvl er selvfølgelig særligt væsentlig ifald du har brug for produktet om kort tid, så med det formål er det rigtig afgørende at vi kontrollerer tidshorisonten for levering ved Toolex elhøvl. En lang række webshops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre online, men vær obs på at det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fast klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få varerne skippet afsted inden de lageransatte får fri.

Enkelte internet virksomheder yder levering uden omkostninger på Toolex elhøvl online, men typisk kun når du aftager for en bestemt pris. Derudover kan man beslutte sig for den mest betalelige type af levering, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

En masse byggemarkedskæder yder afhentning hvor man handler billig Toolex elhøvl derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Silvan. De tildeler bl.a. afhentning af Toolex elhøvl i disse områder:

Sønderborg, Horsens, Lillerød, Virum, Kalundborg, Køge, Ballerup, Glostrup, Nykøbing Falster, Hedehusene, Odder, Charlottenlund, Roskilde, Rudersdal, Odense, Brøndby, Taastrup, Rønne, Hedensted, Varde, Holbæk, Farum, Nørresundby, Værløse, Korsør, Kolding, Højbjerg, Skive, Svendborg, Ikast, Herlev, Hillerød, Greve, Frederiksberg, Haderslev, Vallensbæk, Risskov, Solrød Strand, Birkerød, Slagelse, Ishøj, Kokkedal, Grenaa, Hobro, Hjørring, Søborg, Rødovre, Gentofte, Albertslund, Tilst, Middelfart, Frederikshavn, Haslev, Frederiksværk, Nærum, Aabenraa, Struer, Nyborg, Thisted, Allerød, Frederikssund, Fredericia, Esbjerg, Ølstykke, Vanløse, Vordingborg, Lyngby, Brønderslev, Brønshøj, Tårnby, Jyllinge, Lystrup, Helsingør, Randers, Vejle, Aarhus, Gladsaxe, Viborg, Silkeborg, Næstved, Dragør, Herning, Hørsholm, Stenløse, København, Ringsted, Valby, Skanderborg, Åbyhøj, Nakskov, Hvidovre, Brabrand, Aalborg, og Holstebro, .

Klik-og-hent ift. Toolex elhøvl er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Falster, Sydsjælland), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. Toolex elhøvl online og Toolex elhøvl tilbud. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere efterspørge blandt andet billig Toolex elhøvl, Toolex elhøvl priser og køb Toolex elhøvl, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg og Silvan.

Bedste tilbud på Toolex elhøvl

Det er i dag ret så ukompliceret for internetbrugere at finde tilbud på billige Toolex elhøvl online på tværs af online outlets, og derved har flertallet af e-firmaer været nødt til at sænke salgspriserne på Toolex elhøvl enormt, og i øvrigt garantere portofri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid blive smart at se nærmere på nogle få outlets på nettet efter rabatter og tilbud på Toolex elhøvl online forud for at du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Du skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at såfremt en e-forretning frembyder billige Toolex elhøvl online på tilbud til en pris som er besynderligt billig, så er det ofte være en varsel om en uoprigtig butik. Betalinger med kort er dog en del af Indsigelsesordningen, hvilket dækker dig imod snydagtige butikker på nettet.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare omkostningerne til Toolex elhøvl i flere bidder. Det foreslåes normalt ved specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk ofte søger blandt andet køb Toolex elhøvl og Toolex elhøvl priser. Foruden dette ser vi tit netshoppere lede efter bl.a. Toolex elhøvl tilbud, billig Toolex elhøvl samt Toolex elhøvl online.

Tjek tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot resulterer i immervæk uafhængige løsninger til at finde ud af mange eksisterende brugeres betragtninger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på internet webshoppens kritik før du lægger din bestilling på billige Toolex elhøvl online.

Facebook yder endvidere forholdsvis fine metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed ses mange e-forhandlere hvor du kan skrive en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige Toolex elhøvl online i en netshop bør de i princippet tyde butikkens forretningsvilkår, det er dog gerne et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

En anden mulighed er at kigge om online virksomheden er medlem af e-mærket, som typisk er en garanti for at online butikken opretholder de officielle danske regler, tillige med at e-forhandleren løbende besøges af fagfolk som kender til vedtægterne på området.

Det er en rigtig god chance for at få bistand, når du får dilemmaer som følge af din ordre på Toolex elhøvl. Tilmed er det at foretrække at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale forhold der indvirker på bestillingen af Toolex elhøvl online, som fx hvilken returrettighed internet forretningen kører med.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man altid sikrer sin faktura e-mail, så man i fremtiden kan påvise købet af Toolex elhøvl, uanset om man har købt fra Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

Erik Andersen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Hanne Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Maria Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Erik O gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til internetshopping
1Forinden folk shopper billige Toolex elhøvl på en internet forhandler kan man de facto tage stilling til shoppens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke særlig interessant. For øvrigt kan det anbefales at man er på vagt for de mest aktuelle regler der kan spille ind i forbindelse med købet af billige Toolex elhøvl online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet shoppen garanterer.
2Masser af e-firmaer yder efterhånden mange forskellige billige leveringstyper til Toolex elhøvl. En favorit er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså vældig bekvem, samt oftest desuden den mindst kostelige mulighed for fragt.
3Det er jo ekstremt smertefrit for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige Toolex elhøvl i blandt flere webshops, og følgelig yder en hel del internet foretagender portofri levering. Derfor kan det imidlertid vise sig lukrativt at checke enkelte internet virksomheder i Danmark efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, så man er garanteret at få fat i den bedste pris.
4Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, som ofte er en angivelse af at webshoppen opfylder gældende dansk lovgivning, udover at e-firmaet jævnligt overvåges af jurister som er inde i vilkårene på området. Inden nogen shopper billige Toolex elhøvl hos en online shop bør man helt sikkert kigge på netbutikkens forretningsvilkår.
5Leveringshastigheden er virkelig afgørende såfremt vi har behov for dine nye produkter nu og her, så i det øjemed er det ganske passende at du ser det anslåede leveringstidspunkt for Toolex elhøvl. En stor portion webshops frembyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varenumre, som imidlertid står og falder med at du når at bestille forinden et aftalt tidspunkt.
6Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en regel, der passer på kunden imod uægte online selskaber. Som en anden løsning kunne du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre beløbet over en periode.
7Trustpilot yder altid ærlige løsninger til at beskue ret mange tidligere kunders bedømmelser og af den grund anbefales det, at du eksaminerer online shoppens ratings inden du handler billige Toolex elhøvl online. Facebook yder ligeledes nogenlunde gode metoder til at få et kig ind i e-firmaets troværdighed.
8Den billigste fragtform er unægtelig selv at hente varerne, som jo kræver at du fysisk befinder dig tæt på netshoppens bopæl. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være særligt relevant hvis man har brug for Toolex elhøvl øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle enkelte butikker på nettet levering uden betaling, men i reglen kræver det at du køber for en fastsat pris.
9Nogle enkelte internet foretagender tilbyder fragt uden gebyr på Toolex elhøvl, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der erhverves for et konkret beløb. Ellers burde du overveje den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket gerne vil være at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Den bliver gennemsnitligt tillige i høj grad nem. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.