Hultafors tommestok 2M 59-2-12 led cm/cm x 10 stk.
500 kr.
Mere info
Hultafors tommestok glasfiber G 59-2-12 GU
85 kr.
Mere info
Hultafors tommestok 2M 61-2-10 Eng.tommer/meter
55 kr.
Mere info
Hultafors tommestok 2M 59-2-12 led cm/cm
55 kr.
Mere info
Tommestok Hultafors 2 mtr 12 led
45 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Nogle byggekæder præsterer et bredt produktudvalg, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare tommestok.
Det er helt klart super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du vælge et andet.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor læse virksomhedens regler.
For mange er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som kan give information omkring tommestok.
Der er forskel på prisniveauet på billige tommestok fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod nogle giver service. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggecentre sælger varer fra mange forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af tommestok online.
De kendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og derfor har mange mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed få varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens små butikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at handle tommestok online på deres side.
Størsteparten af webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du forvente ekstra gavnlig sparring fra personale med specialistviden i netop tommestok.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online får du ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre
tommestok silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

tommestok bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

tommestok harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

tommestok jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du har mulighed for at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. Det forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
2Planlægning vil være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du bør udarbejde en velovervejet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver din tidsplan.
3Du bør tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde hente professionel hjælp til delelementer af projektet. Når du henter eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
4Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig ift. større arbejdsopgaver. Omfangsrige projekter stiller krav om flere personer. Derudover vil det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
5Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problemer når det kommer til større opgaver, og altså vil det være vigtigt at der afsættes god nok plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
6Ved projekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Således skal du regelmæssigt tjekke vejrudsigten i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke pludselig starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med dit vigtige projekt.
7Længe før du går i gang med byggeriet kan det blive ganske afgørende at have styr på, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være diverse regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
8Man vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være fordelagtigt at have det klar til brug når du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover godt at påregne de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder fod- og hovedbeklædning der sikrer dig overfor mulige uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
10Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet et budget for dit byggeri, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at beskrive hver eneste udgift, og dernæst nedfælde online tilbud på dem alle sammen.
11Der er endeløse vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube supporterer dig med store mængder almennyttig viden, i særlig grad ifald du benytter engelske ord i din søgning.
12Det viser sig at have noget at sige at du har de relevante byggematerialer indkøbt før du tager fat på arbejdet. Du kunne med fordel notere en hurtig huskeliste som samler de materialer der er nødvendige, og som det næste tjekke punkterne, hvormed du bliver sikker på at alt er klar.
Danskernes favorit byggemarkeder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ualmindeligt betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En række online webshops tildeler heldigvis flere billige fragttyper til tommestok. En yndling er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Metoden er altså ekstremt nem, samt desuden også den billigste løsning til levering.

Du burde omvendt forsøge at få pakken leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver oftest en tak mere bekostelig, men derudover yderst problemfri med tommestok online. Den mindst kostelige fragtform er dog selv at hente produkterne, som dog afhænger af at du er med kort afstand til online firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på tommestok kan være rigtig betydningsfuld i tilfælde af at vi behøver produkterne øjeblikkeligt, og derfor er det i sandhed klogt at du gransker den forventede leveringstid for tommestok. De fleste internet varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, men vær på vagt da det er forudsat at ordren aflægges inden et besluttet tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få pakken klar før pakkemedarbejderne drager hjemad.

Visse online varehuse lover levering uden betaling på tommestok online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man aftager for et præcist beløb. Desuden kan man snuppe den mindst kostelige fragttype, der tit er at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop.

En lang række byggemarkeder tilbyder afhentning hvor man køber billig tommestok online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne giver blandt andet afhentning af tommestok i disse byer:

Viborg, Frederikshavn, København, Tilst, Kalundborg, Slagelse, Ishøj, Nærum, Vallensbæk, Albertslund, Køge, Valby, Frederikssund, Lystrup, Nørresundby, Frederiksberg, Middelfart, Birkerød, Rønne, Greve, Brønshøj, Stenløse, Hjørring, Værløse, Horsens, Brabrand, Aabenraa, Roskilde, Kokkedal, Glostrup, Nyborg, Højbjerg, Aalborg, Dragør, Nykøbing Falster, Vejle, Hillerød, Åbyhøj, Ringsted, Brøndby, Risskov, Vanløse, Tårnby, Søborg, Helsingør, Frederiksværk, Hørsholm, Svendborg, Jyllinge, Ikast, Varde, Hedehusene, Gentofte, Skanderborg, Rudersdal, Holbæk, Haderslev, Næstved, Hedensted, Struer, Gladsaxe, Brønderslev, Allerød, Aarhus, Grenaa, Rødovre, Vordingborg, Sønderborg, Hvidovre, Korsør, Odder, Skive, Esbjerg, Farum, Silkeborg, Fredericia, Lillerød, Charlottenlund, Solrød Strand, Kolding, Nakskov, Holstebro, Hobro, Ballerup, Haslev, Herning, Odense, Herlev, Thisted, Taastrup, Randers, Virum, Lyngby, og Ølstykke, .

Klik-og-hent af tommestok er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Falster, Amager, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på tendenserne står det klart, at online shoppere som regel leder efter bl.a. billig tommestok og tommestok tilbud. Derudover ser vi som regel mennesker kigge efter for eksempel køb tommestok, tommestok online og tommestok priser, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Få rabat på tommestok

Det har vist sig at være virkelig ligetil for alle og enhver at prissammenligne på billige tommestok online på diverse outlets på nettet, og følgelig har masser af online forretninger fundet det nødvendigt at stampe udsalgspriserne på tommestok eftertrykkeligt, og i øvrigt præstere fragtfri levering.

Det kan immervæk vise sig gunstigt at kontrollere nogle enkelte internet webshops efter tilbud og rabatter på tommestok online forinden du handler, sådan at man er skudsikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Du skal bare ikke undervurdere, at når en shop på nettet frembyder billige tommestok online på tilbud til en pris som anses for mystisk beskeden, så er det mange gange være et kendetegn på en svindel netbutik. Betalinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en retningslinje, hvilket garanterer køber imod uoprigtige internet handler.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at finansiere prisen på tommestok over tid. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger blandt andet tommestok tilbud og tommestok online. Derudover ser vi som regel mennesker søge eksempelvis billig tommestok, køb tommestok samt tommestok priser.

Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder regulære tiltalende muligheder for at verificere mange andre brugeres bedømmelser og derved er det prisværdigt, at du tager et kig på internet webshoppens bedømmelser forinden du køber billige tommestok online.

Facebook genererer lige så vel fuldstændig solide løsninger til at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed. Herinde møder vi endda online shops i Danmark hvor det er muligt at frembringe en bedømmelse af deres køb, hvilket tilmed kan udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige tommestok online på en internet shop kunne de altid gennemlæse deres handelsbetingelser, men det er gerne ikke videre spændende, specielt med de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Et nemt alternativ er at se om internet virksomheden er støttet af e-mærket, da det kan være en antydning af at netshoppen følger dansk lovgivning, udover at online firmaet løbende gennemses af jurister som kender de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig lejlighed til opbakning, ifald du forvoldes problemer som følge af dit køb af tommestok. Dertil slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest vitale retningslinjer der gælder for købet af tommestok online, som fx den ombytningspolitik webbutikken anvender.

Derfor er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin kvittering, således man når som helst kan bevise sin bestilling af tommestok, uafhængig af om man bestiller fra Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Stark.

Inge S gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Mads Kristensen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Mette Thomsen gav 5 stjerner

Udmærket

Jesper M gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til din online shopping
1En del e-forhandlere giver i øjeblikket diverse billige leveringsmuligheder til tommestok. Den mest populære er i dag udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo ret så overkommelig, og i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste fragtmulighed.
2Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et regelsæt, der begunstiger en overfor svindlende outlets på nettet. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du ønsker at afdrage omkostningerne i flere bidder.
3Den prisbilligste type af levering vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som jo kræver at du bor tæt på internet shoppens tilholdssted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være ualmindeligt central forudsat man står og skal bruge tommestok om kort tid. Alternativt så garanterer nogle butikker på nettet fri fragt, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der aftages for et fastslået beløb.
4Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, eftersom det længe har været en tryghed om at online butikken adlyder de danske regler, tillige med at internet webshoppen jævnligt monitoreres af fagfolk der kender til vilkårene. Forinden nogen bestiller billige tommestok på en online butik kunne man faktisk få overblik over dens handelsvilkår.
5Fragtperioden er selvfølgelig rigtig bestemmende hvis man har behov for dine nye varer om et øjeblik, og herved er det altså væsentligt at man efterser den anslåede leveringsdato ved tommestok. En hel del e-butikker i Danmark giver billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, hvilket dog er forudsat at ordren køres igennem inden et nøjagtigt klokkeslæt.
6Forud for at nogen handler billige tommestok på en internet virksomhed kunne man faktisk have øje for butikkens handelsvilkår, dog er det ofte ikke super interessant. Udover dette tilrådes det at du er på vagt for de fundamentale retningslinjer i forbindelse med bestillingen af billige tommestok online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik online virksomheden bruger.
7Trustpilot fører til forholdsvis gunstige løsninger til at fortolke forskellige nuværende køberes anmeldelser og af den grund er det smart, at du studerer e-shoppens kritik inden du køber billige tommestok online. Facebook indebærer ligeledes nogle sikre metoder til at få et kig ind i online butikkens kundefokus.
8Visse forretninger på nettet frembyder levering uden betaling på tommestok, men i reglen under forudsætning af at man køber for en bestemt sum. Ellers bør man udvælge den billigste leveringsmåde, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop. Løsningen viser sig for det meste endvidere ret simpel. Den billigste fragttype vil dog altid være at du selv henter ordren.
9Det har vist sig at være ekstremt gnidningsløst for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige tommestok på diverse online shops, og følgelig yder masser af netshops fri fragt. Det kan immervæk være tiden værd at undersøge indtil flere e-firmaer efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris.