Væghængt toilet med Ifö Clean Ifö Sign 6894
2.775 kr.
Mere info
Væghængt toilet Duravit D-code
762 kr.
Mere info
Væghængt toilet med Ifö Clean Ifö Icon 3575
1.525 kr.
Mere info
Væghængt toilet Duravit Starck 3
2.400 kr.
Mere info
væghængt toilet med Ceramicplus Villeroy & Boch Omnia Classic
1.435 kr.
Mere info
Væghængt toilet med Ifö Clean Ifö Sign 6875
1.905 kr.
Mere info
Væghængt toilet 660x355 mm Ifö Sign 6893
1.595 kr.
Mere info
Væghængt toilet med Wondergliss Duravit Starck 3 540x360 mm
2.025 kr.
Mere info
Væghængt toilet Gustavsberg 5530 Nautic med Ceramicplus
918 kr.
Mere info
Væghængt toilet med Ceramicplus 565x375 mm. Villeroy & Boch Subway
1.910 kr.
Mere info
Væghængt toilet Gustavsberg 5530 Nautic
79 kr.
Mere info
Væghængt toilet inkl toiletsæde Geberit Aquaclean Mera
33.280 kr.
Mere info
Væghængt toilet med LCC Laufen Alessi
170 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot toilet.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige toilet fra byggemarked til byggemarked. En del vil have gode tilbud, imens øvrige vil have service. Du skal vide hvad du vil prioritere.
Ifald du har brug for varerne hurtigt eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne selv. Dette er først og fremmest muligt i de velkendte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse butikkens regler.
For de fleste er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring toilet.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte butikker, som kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se en fordel i.
De gængse byggekæder findes i hele landet, og herigennem har mange chancen for at købe online og fragte varerne selv. Dermed er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig få produkterne nu og her.
De store byggecentre samler produkter fra mange forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af toilet online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at handle toilet online hos dem.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Størsteparten af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Således vil du opleve en høj grad af informativ hjælp fra folk som er eksperter i netop toilet.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

toilet jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

toilet harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

toilet silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

toilet bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag over 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der er utallige guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med utrolig meget nyttig oplysning, specielt ifald du benytter den engelske version.
2Forberedelse viser sig som metoden til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en strømlinet dagsorden, som beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være konkret idet du sammensætter tidsplanen.
3Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor skal du jævnligt tjekke vejrprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt starter med at piske ned bedst som du arbejder hårdt på dit komplicerede byggeprojekt.
4Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive en fordel at notere alle omkostninger, og så nedfælde ens omkostning ved dem en ad gangen.
5Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har alle byggematerialer disponible på forhånd inden du igangsætter håndværket. Du bør lave en overskuelig indkøbsliste indeholdende alle de ting der skal bruges, og efterfølgende gennemgå listen, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
6Du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
7Man må aldrig undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig strategisk at have det til disposition når du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere udgifterne hertil i budgettet.
8Du bør vurdere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en fagmand til noget af det. Når du ønsker hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at tage imod priser fra diverse virksomheder.
9Det bør overvejes at søge assistance til arbejdet, specielt hvis det er større byggeopgaver. Omfangsrige projekter bør udføres af flere folk. Ydermere vil det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
10Der præsenterer sig som regel pludselige problemstillinger i forbindelse med omfattende projekter, og af den grund kan det vise sig essentielt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
11Du må ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej beklædning som hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
12Inden du påbegynder byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde mange love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er virkelig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så flot. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Masser af internet butikker foreslår nu til dags diverse forskellige billige fragtmetoder til toilet. En af de mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er jo temmelig uproblematisk, og desuden desuden den mest betalelige mulighed for fragt.

Du burde lige så vel prøve at få ordren leveret til dit hus eller til hvor du arbejder. Løsningen bliver beklageligvis en kende mere bekostelig, men derudover ualmindeligt problemfri ift. toilet online. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som desværre stiller krav om at du opholder dig tæt på internet selskabets butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på toilet kan være ret så relevant når du absolut skal bruge produkterne omgående, så herved er det sandelig vigtigt at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering på toilet. En del internet forhandlere – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer online, men som imidlertid er påkrævet at du bestiller forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få bestillingen afsted forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle få online outlets lover fragt uden beregning på toilet online, men oftest afkræver det at du handler for en fastsat sum. Som alternativ burde man vælge den mest betalelige fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En del byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig toilet derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på toilet i følgende byer:

Nærum, Roskilde, Kokkedal, Højbjerg, Solrød Strand, Hobro, Taastrup, Åbyhøj, Greve, Odense, Hedensted, Aabenraa, Thisted, Aalborg, Vordingborg, Grenaa, Haslev, Kalundborg, Odder, Ølstykke, Sønderborg, Virum, Rudersdal, Ringsted, Helsingør, Dragør, Værløse, Ishøj, Lyngby, Hjørring, Brønshøj, Gentofte, Frederiksværk, Hvidovre, Søborg, Viborg, Brønderslev, Frederiksberg, Ballerup, Stenløse, Hedehusene, Struer, Silkeborg, Rønne, Herlev, Tårnby, Vejle, Skanderborg, Hørsholm, Esbjerg, Nykøbing Falster, Horsens, Hillerød, Charlottenlund, Lillerød, Allerød, Haderslev, Middelfart, Fredericia, Nørresundby, Risskov, Ikast, Svendborg, Herning, Næstved, Brøndby, Korsør, Nyborg, Holbæk, Gladsaxe, Skive, Birkerød, Farum, Brabrand, Glostrup, Frederikssund, Køge, Albertslund, Slagelse, Jyllinge, Varde, Kolding, Holstebro, Tilst, Vanløse, Lystrup, Vallensbæk, Valby, København, Nakskov, Aarhus, Randers, Rødovre, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent for toilet er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Lolland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter blandt andet toilet online og toilet tilbud. Foruden dette oplever vi tit mennesker søge eksempelvis køb toilet, toilet priser og billig toilet, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Find den bedste pris på toilet

Det er ekstremt praktisk for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige toilet online hos diverse internet firmaer i Danmark, og derved har flertallet af e-butikker ikke kunne slippe for at tvinge udsalgspriserne på toilet betragteligt, og i øvrigt love fragt uden omkostninger.

Det kan til hver en tid være nyttigt at eftergå visse internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på toilet online forinden du handler, så man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Silvan.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at hvis en online butik tilbyder billige toilet online på tilbud til en pris der virker uforståeligt billig, så er det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig online forretning. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af Indsigelsesordningen, der dækker folk imod snydagtige internet outlets.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare beløbet til toilet over tid. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger blandt andet toilet priser og toilet online. Man ser derudover jævnligt folk kigge efter eksempelvis toilet tilbud, billig toilet samt køb toilet.

Læs nuværende kunders synspunkter

Trustpilot præsterer fuldstændig passelige muligheder for at besigtige ganske mange andre brugeres reflektioner og derved kan det være til hjælp, at du evaluerer online forhandlerens bedømmelser før du placerer din ordre på billige toilet online.

Facebook giver dig tillige super pæne genveje til at få indtryk af e-forhandlerens popularitet. Derudover møder vi nogle forretninger på nettet som gør det muligt at frembringe en evaluering af deres købsoplevelse, som tilmed burde tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige toilet online hos en shop kunne de når alt kommer til alt studere butikkens betingelser, men det er ofte en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

En anden valgmulighed er at se nærmere på hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, siden det længe har været et signal om at internet forretningen understøtter den officielle danske lovgivning, samt at e-forhandleren fra tid til anden revideres af sagkyndige der forstår de gældende vilkår.

Det giver dig lejlighed til en håndsrækning, såfremt du oplever problemstillinger som følge af din ordre på toilet. Endvidere stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de mest vedkommende forhold der kan influere på bestillingen af toilet online, som fx hvilken byttepolitik webshoppen kører med.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man stadig bevarer sin faktura e-mail, så man en anden gang kan dokumentere bestillingen af toilet, hvad end man har købt ved XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4 eller Jem og Fix.

Henrik B gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Anders L gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Tina Larsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Karen F gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til online shopping
1Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af en forordning, der garanterer køberen imod svindlende online firmaer. Som et alternativ bør du overveje en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at klare pengene ude i fremtiden.
2Leveringsdygtigheden kan være virkelig afgørende når du absolut skal bruge ordren med det samme, så herved er det forholdsvis klogt at man kigger nærmere på den forventede leveringstid for toilet. De fleste internet forretninger udlover billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer, men vær på vagt da det regnes ud fra at du bestiller forinden et aftalt klokkeslæt.
3Adskillige forretninger på nettet frembyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til toilet. En der er meget populær er efterhånden pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når det passer dig bedst. Metoden er nemlig meget enkel, og endda tillige den billigste leveringsudgave.
4Den prisbilligste løsning til levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den løsning afhænger af at du er med kort afstand til online butikkens bopæl. Den slags levering kan i nogle tilfælde være ret aktuel om du har behov for toilet med det samme. Alternativt så præsterer visse shops på nettet fragt uden beregning, men tit er det så præmissen at der aftages for en præcis sum.
5Det er efterhånden usædvanlig let gængeligt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige toilet hos diverse internet varehuse, og derfor frembyder langt de fleste internet firmaer levering uden betaling. Men det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at tjekke et par forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg før du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
6Trustpilot leverer ret så strålende muligheder for at kontrollere en række aktuelle konsumenters meninger og af den grund er det fornuftigt, at du sonderer internet firmaets ratings forinden du shopper billige toilet online. Facebook indebærer også stort set gode muligheder for at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
7En hel del online selskaber byder på portofri fragt på toilet, men for det meste afkræver det at du indkøber for en fastsat sum. I øvrigt skulle man udvælge den mest prisbevidste fragtmulighed, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen viser sig godt nok lige så vel ret så fremkommelig. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at hente pakken selv.
8Forud for at nogen bestiller billige toilet i en internet shop burde de for at være på den sikre side sætte sig ind i netshoppens forretningsbetingelser, det er dog i reglen ikke særlig interessant. Ligeså er det fornuftigt at køber er vidende om de væsentligste reglementer der influerer på bestillingen af billige toilet online, som eksempelvis den returrettighed internet webshoppen benytter.
9Vi tilråder at kontrollere om netbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en forsikring om at online firmaet efterkommer de danske love, udover at online shoppen hyppigt besøges af jurister der har ekspertise inden for de gældende regulativer. Før nogen handler billige toilet hos en internet forhandler behøver man i princippet granske dens vilkår.