Byghjem.dk

Tørrestativ

Tørrestativ Trykimprægneret Incl. 20 Meter Plastbelagt Wire
449 kr.
Mere info
Green-it Tørrestativ paraply - 4-armet
299 kr.
Mere info
Plus PIPE Tørrestativ m/wire galvaniseret stål 130x520cm H200cm 18423-1
2.499 kr.
Mere info
Gimi Tørrestativ X-legs Model
169 kr.
Mere info
Juliana Parasol Tørrestativ De Luxe 60 M
439 kr.
Mere info
Juliana Tørrestativ Excellent
599 kr.
Mere info
Fiskars Plastskraber Aluskaft - 1003469
349 kr.
Mere info
Gimi Tørrestativ Bridge Legs
300 kr.
Mere info
Plus Tørrestativ trykimprægneret nåletræ 70x70x2700mm 18422-1
449 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige tørrestativ fra webshop til webshop. Enkelte har de bedste priser, imens nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad du helst vil have.
For mange er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få hjælp til valg af tørrestativ.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende firmaets regningslinjer.
Nogle byggecentre præsterer et bredt varesortiment, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot tørrestativ.
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Hermed har du mulighed for at spare leveringsgebyret, og endda have varerne nu og her.
De store byggecentre sælger produkter fra alverdens producenter, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af tørrestativ online.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er specialister i deres produkter, da de kun sælger disse varer. Derigennem bør du forvente en høj grad af informativ sparring fra medarbejdere der er specialister i lige præcis tørrestativ.
Diverse små butikker er små firmaer, som tit er dansk ejede, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du bestiller tørrestativ online på deres side.
Diverse webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark
tørrestativ bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

tørrestativ silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

tørrestativ jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag ca. 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

tørrestativ harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive sundt at nedfærdige alle omkostninger, og herefter finde frem til ens købspris for hver enkelt.
2Måske burde du overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde tilkøbe professionel assistance til opstarten af arbejdet. Når du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
3Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som sikrer dig mod potentielle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
4For projekter udendørs har vejret meget at sige. Derfor skal du regelmæssigt se prognosen for vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned netop som du vil påbegynde det avancerede projekt.
5Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube tilbyder dig rigelig brugbar viden, især såfremt du bruger den engelske version.
6Godt forarbejde bliver vejen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du laver din strategi.
7Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer klar forud for at du iværksætter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel liste hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og så eftergå hvert eneste punkt, så du er sikker på at du har det hele.
8Du kan spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det ydes hvis byggeprojektet er klimavenligt. Af få støtte forudsætter dermed at byggeriet har positiv betydning for naturen.
9Det kan overvejes at sikre sig hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når der er tale om større byggeopgaver. Større opgaver bør udføres af mere end en person. Ydermere er det mere produktivt og sjovere at være flere om det.
10Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problemstillinger når det gælder omfangsrige opgaver, og derfor viser det sig værdifuldt at man har afsat passende tid i planen, således at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
11Før du indleder byggeprojektet kan det blive vanvittigt afgørende med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
12Man vil under ingen omstændigheder undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at du har værktøjet klar til brug akkurat som du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at påregne de her udgifter i budgettet.
De mest populære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

En stor portion internet butikker tildeler i dag et stort udvalg af billige leveringsmetoder til tørrestativ. En favorit er for øjeblikket udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Løsningen er jo usædvanlig enkel, samt desuden tillige den mindst kostelige mulighed for levering.

Du kan lige så vel påtænke at vælge afsending hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er uheldigvis lidt dyrere, men til gengæld rigtig hensigtsmæssig ift. tørrestativ online. Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt at hente ordren selv, som dog står og falder med at du har bopæl med kort afstand til webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på tørrestativ er jo særdeles central såfremt du behøver dine nye varer med det samme, så af den grund er det bestemt aktuelt at man undersøger den forventede leveringstid på tørrestativ. En stor portion internet forretninger – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på utallige varer online, men som ikke desto mindre står og falder med at bestillingen fuldbyrdes inden et fastsat tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren på posthuset før logistikmedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet forretninger garanterer gebyrfri levering på tørrestativ online, men for det meste er det under betingelse af at du bestiller for en fastsat sum. Ellers må man beslutte sig for den billigste leveringsmåde, der gerne er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Størstedelen af netshops frembyder afhentning hvor man køber billig tørrestativ online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne yder for eksempel klik-og-hent på tørrestativ i følgende områder:

Åbyhøj, Skanderborg, Varde, Skive, Hørsholm, Ringsted, Lyngby, Tilst, Virum, Frederiksberg, Middelfart, Hvidovre, København, Gladsaxe, Sønderborg, Korsør, Roskilde, Valby, Brønshøj, Kalundborg, Rønne, Esbjerg, Odder, Allerød, Jyllinge, Vanløse, Rødovre, Ikast, Aabenraa, Farum, Gentofte, Haslev, Glostrup, Vallensbæk, Slagelse, Vordingborg, Frederikshavn, Odense, Tårnby, Rudersdal, Grenaa, Frederikssund, Næstved, Haderslev, Greve, Thisted, Hedehusene, Svendborg, Birkerød, Nykøbing Falster, Vejle, Ølstykke, Holbæk, Hedensted, Dragør, Frederiksværk, Værløse, Nyborg, Brøndby, Risskov, Solrød Strand, Struer, Hjørring, Charlottenlund, Holstebro, Nakskov, Søborg, Lillerød, Ballerup, Kolding, Silkeborg, Køge, Lystrup, Aalborg, Randers, Albertslund, Helsingør, Viborg, Brønderslev, Taastrup, Nærum, Stenløse, Hobro, Ishøj, Aarhus, Kokkedal, Fredericia, Højbjerg, Brabrand, Herning, Nørresundby, Horsens, Herlev, og Hillerød, .

Klik-og-hent for tørrestativ er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Amager) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at folk jævnligt leder efter blandt andet tørrestativ priser og tørrestativ online. Foruden dette ser man tit online shoppere kigge efter bl.a. køb tørrestativ, tørrestativ tilbud samt billig tørrestativ, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Den bedste pris på tørrestativ

Det er efterhånden virkelig enkelt for alle at finde de bedste priser på billige tørrestativ online hos flere internet butikker i Danmark, og af den grund har masser af forretninger på nettet ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på tørrestativ kolossalt, og ydermere love fragt uden betaling.

Det kan ikke desto mindre vise sig gavnligt at kigge forbi visse netbutikker efter billige priser på tørrestativ online inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Du skal dog huske på, at i tilfælde af at en butik på nettet afhænder billige tørrestativ online på tilbud til en tilbudspris der virker grænseløst fremragende, så kunne det undertiden være et bevis på en uoprigtig online shop. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under en ordning, der forsvarer en imod fup e-forretninger.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du tilstræber at afdrage omkostningerne til tørrestativ senere. Dette fås normalt hos nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Når man ser på tallene står det markant, at folk typisk kigger efter eksempelvis køb tørrestativ og tørrestativ online. Foruden dette oplever vi mange gange internet shoppere efterspørge bl.a. tørrestativ tilbud, billig tørrestativ og tørrestativ priser.

Undersøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot medfører visse pålidelige muligheder for at eksaminere ganske mange nuværende brugeres ratings og derfor er det at foretrække, at du udforsker internet selskabets omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige tørrestativ online.

Facebook frembringer også flere udmærkede løsninger til at få kendskab til online butikkens troværdighed. Tilmed ser vi endda online firmaer som tilbyder folk at give en bedømmelse af ordreforløbet, som også burde anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige tørrestativ online i en internet virksomhed burde man til hver en tid studere webbutikkens handelsvilkår, men det er i reglen et omfattende projekt, særligt med de udbredte byggekæder som Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Et nemt alternativ er at finde ud af om online forhandleren er e-mærket medlem, fordi det længe har været en sikkerhed for at netbutikken følger de danske retningslinjer, tillige med at den tit vurderes af eksperter som forstår de gældende regler.

Derudover tilbydes du chance for støtte, hvis du skulle få udfordringer i forbindelse med din bestilling af tørrestativ. I øvrigt kan det være til hjælp at man er vidende om de mest aktuelle vedtægter der influerer på købet af tørrestativ online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet forretningen bruger.

Her er det på samme måde essesentielt, at man stadig beholder sin købsbekræftelse, således man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af tørrestativ, uanset om man bestiller hos Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus eller XL-Byg.

Hanne gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Bente A gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Michael D gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Hans Jørgensen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til køb på nettet
1Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig når vi mangler dine nye varer fluks, og af den grund er det forholdsvis fornuftigt at du finder den forventede leveringstid for tørrestativ. En hel del online firmaer tilbyder billig 1 dags levering på en masse produkter, men husk at det påkræver at bestillingen fuldbyrdes forinden et fast klokkeslæt.
2Generelt går vi ind for at efterse om internet shoppen er e-mærket medlem, eftersom det typisk er en påvisning af at netshoppen opfylder de danske love, tillige med at den jævnligt overvåges af fagfolk som forstår retningslinjerne. Forinden folk handler billige tørrestativ i en internet forhandler kunne de i og for sig gennemse netbutikkens handelsbetingelser.
3Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en vedtægt, hvilket redder kunden imod uoprigtige e-firmaer. Som et alternativ kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække beløbet over en længere periode.
4Størstedelen af webshops i Danmark tildeler heldigvis et stort udvalg af billige fragttyper til tørrestativ. En af de mest almindelige er nu om dage pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså virkelig simpel, samt oftest endvidere den prisbilligste fragtmulighed.
5Nogle få e-butikker sikrer billig levering på tørrestativ, men for det meste er det under forudsætning af at der indkøbes for en konkret sum. I øvrigt skulle man foretrække den mest letkøbte leveringsmåde, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Fragttypen bliver mange gange også temmelig ukompliceret. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
6Før folk shopper billige tørrestativ på en e-handler burde de når alt kommer til alt læse virksomhedens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Endvidere er det prisværdigt at kunden er klar over de mest centrale betingelser der kan have betydning for bestillingen af billige tørrestativ online, for eksempel den byttepolitik internet virksomheden anvender.
7Trustpilot medfører nogle strålende muligheder for at gøre dig bekendt med forskellige nuværende forbrugeres betragtninger og herved foreslår vi, at du tolker internet selskabets vurderinger før du køber billige tørrestativ online. Facebook bringer dig for øvrigt absolut troværdige metoder til at få indtryk af e-handlens troværdighed.
8Det er særdeles ligetil for os alle at finde information om priser online på billige tørrestativ fra flere e-shops, og med det motiv tilbyder masser af outlets på nettet billig levering. Dog kan det imidlertid blive profitabelt at efterprøve nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabat forud for at du køber, så man er garanteret at skaffe sig den bedste pris.
9Den billigste metode til levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket er betinget af at du har bopæl i kort afstand af internet forretningens tilholdssted. Den slags levering kan vise sig at være virkelig betydningsfuld såfremt du absolut skal bruge tørrestativ om kort tid. Alternativt så yder visse internet virksomheder fragt uden betaling, men typisk kræver det at man indkøber for et præcist beløb.