Er du på udkig efter tørbeton? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg tørbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt hos de store byggecentre.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du finde et andet.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du med fordel handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring tørbeton.
Nogle byggemarkeder har et enormt sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan afveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot tørbeton.
Du kan finde forskelle i prisen på billige tørbeton fra byggemarked til byggemarked. En del giver gode tilbud, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man kende virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og dermed har mange tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Som følge af det har du chancen for at slippe for fragtgebyret, samt sågar have varerne straks.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige producenter, så du kan shoppe fra et stort sortiment af tørbeton online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Forskellige nicheforretninger på nettet er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe tørbeton online fra deres webshop.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har en stor passion for deres varer, da de ikke sælger andre varer. Derigennem bør du modtage mere brugbar hjælp fra nogle der er eksperter i netop tørbeton.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
tørbeton bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

tørbeton silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

tørbeton harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

tørbeton jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, især såfremt det er omfangsrige byggeprocesser. Større byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt er det mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
2Husk at regne på om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en fagmand til afslutningen af projektet. Forudsat at du får hjælp fra en ekspert er det lukrativt at modtage priser fra diverse leverandører.
3Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har et overblik over økonomien. Det må være en fordel at tage noter til samtlige poster, hvorefter man kan undersøge mulige tilbud på dem alle sammen.
4Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag bør du hyppigt se femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeriets start, så det ikke mod forventning starter med at piske ned når du netop er godt i gang med dit omfattende projekt.
5Forud for at du starter byggeprocessen må det være ganske fornuftigt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Der er alverdens instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube kan hjælpe med temmelig meget udbytterig information, ikke mindst forudsat at man bruger den engelske version.
7I nogle tilfælde kan man få offentlig støtte til byggerier. Det bliver givet ifald byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet har betydning for klimaet.
8Det viser sig afgørende at have de relevante materialer parat før du tager fat på dit byggeprojekt. Du har fordel af at forfatte en enkel note hvoraf der fremgår det der skal bruges, og dernæst tjekke oversigten, således at du er sikker på at du har husket alt.
9Godt forarbejde vil være kilden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør have en effektiv dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, med en tilhørende numerisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af din plan.
10Du skal aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig uundværligt at have grejet disponibelt før du starter byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at medregne de her udgifter i din økonomiske plan.
11Du bør på ingen måde forsømme dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod eventuelle uheld. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke har eksperthjælp.
12Der viser sig stort set altid uforudsigelige bump på vejen når det handler om avancerede byggeprojekter, og som følge heraf kan det være meningsfuldt at der afsættes nok plads i køreplanen, således at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er yderst flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til tørbeton

 • Tørbeton hvordan?
 • Hvordan virker tørbeton?
 • Hvordan blander man tørbeton?
 • Hvad er tørbeton?
 • Hvilken leveringsmåde er bedst?

  Mange internet outlets foreslår i vore dage flere billige fragttyper til tørbeton. Den mest anvendte er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo meget fleksibel, samt endda også den billigste form for fragt.

  Du bør også afveje for og imod at få ordren sendt til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Den bliver for det meste et hak mindre billig, men lige så vel rigtig let gængelig med tørbeton online. Den mest billige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, men den løsning er betinget af at du befinder dig nær online forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på tørbeton er naturligvis særligt relevant i tilfælde af at du har brug for produktet nu og her, så i det øjemed er det rimelig på sin plads at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid på tørbeton. En stor portion e-firmaer i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 dags levering på masser af produkter online, men vær obs på at det er afhængig af at ordren køres igennem før et besluttet klokkeslæt, sådan at de kan nå at få varerne betjent inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Nogle enkelte internet forretninger yder portofri levering på tørbeton online, men typisk kræver det at der aftages for en bestemt sum. Som alternativ bør du foretrække den mest betalelige fragtmetode, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

  En stor portion netbutikker udlover click-and-collect hvor du handler billig tørbeton online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg. De giver bl.a. click-and-collect på tørbeton i følgende områder:

  Taastrup, Hvidovre, Hedensted, Lillerød, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Kolding, Nørresundby, Rønne, Åbyhøj, Korsør, Odense, Hørsholm, Hjørring, Grenaa, Virum, Haderslev, Vanløse, Holbæk, Aabenraa, Frederikssund, Brøndby, Rudersdal, Farum, Fredericia, Dragør, Søborg, Jyllinge, Lyngby, Risskov, Haslev, Vordingborg, Allerød, Odder, Nyborg, Greve, Charlottenlund, Roskilde, Esbjerg, Aarhus, Nakskov, Thisted, Ringsted, Rødovre, Slagelse, Tilst, Vallensbæk, Vejle, Højbjerg, Brønderslev, Stenløse, Brabrand, Svendborg, Skanderborg, Hedehusene, Gentofte, Horsens, Lystrup, Kokkedal, Holstebro, Struer, Ishøj, Birkerød, Nærum, Herning, Randers, Viborg, Ølstykke, Ballerup, Brønshøj, Middelfart, Skive, Kalundborg, Glostrup, Køge, Tårnby, Ikast, Næstved, Aalborg, Silkeborg, Frederiksværk, Helsingør, Hobro, Gladsaxe, Herlev, Albertslund, Valby, Varde, Frederiksberg, Hillerød, København, Frederikshavn, Sønderborg, og Værløse, .

  Klik-og-hent af tørbeton er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster).

  Når man ser på tallene bliver det markant, at netshoppere tit søger for eksempel tørbeton online og køb tørbeton. Man ser desuden tit folk søge blandt andet tørbeton tilbud, tørbeton priser og billig tørbeton, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

  Find den bedste pris på tørbeton

  Det er efterhånden super simpelt for almindelige dødelige at finde information om priser på billige tørbeton online i blandt flere firmaer på nettet, og til gengæld har massevis af internet butikker ikke kunne slippe for at presse prisen på tørbeton eftertrykkeligt, og derudover garantere fragt uden gebyr.

  Til gengæld kan det immervæk være gunstigt at undersøge nogle enkelte internet foretagender efter tilbud på tørbeton online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

  Man skal alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en online webshop udlover billige tørbeton online på tilbud til en pris som er utrolig overkommelig, så kan det tit være et symbol på en snydagtig internet virksomhed. Køb med kort er dog dækket ind under en lovbestemmelse, som redder en overfor uoprigtige internet butikker.

  Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage nytte af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere prisen på tørbeton over tid. Dette foreslåes normalt i nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og 10-4.

  Ses der på søgedata står det markant, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. tørbeton priser og billig tørbeton. Derudover oplever vi ofte netshoppere søge efter blandt andet tørbeton tilbud, tørbeton online og køb tørbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg tørbeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Helt i orden.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Læs tidligere køberes meninger

  Trustpilot resulterer i adskillige habile chancer for at se nærmere på mange andre brugeres ratings og derfor er det prisværdigt, at du iagttager online forretningens bedømmelser forud for at du bestiller billige tørbeton online.

  Facebook genererer på samme måde fuldkommen tiltalende metoder til at få indblik i e-forretningens pålidelighed. Tilmed er der endda forhandlere på nettet som tilbyder folk at offentliggøre en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes bør drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen køber billige tørbeton online på en internet butik kan man reelt skimme e-butikkens forretningsbetingelser, men det er gerne ikke super interessant, i særdeleshed med de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

  Et alternativt forslag kan derfor være at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er et bevis på at internet shoppen opfylder de gældende danske regler, tillige med at internet butikken fra tid til anden tilses af sagkyndige der forstår vilkårene på området.

  Dette er en god genvej til at få assistance, for så vidt du bliver udsat for besvær med din handel med tørbeton. Tillige er det at foretrække at man er klar over de væsentligste retningslinjer der influerer på købet af tørbeton online, som for eksempel den byttepolitik online forhandleren har.

  Her er det tilmed afgørende, at man altid beholder sin kvitteringsmail, så man senere kan bekræfte bestillingen af tørbeton, hvad end man shopper fra XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan eller Bygma.

  Bente gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Thomas V gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Søren V gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Helle Nielsen gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Trustpilot medfører super uafhængige løsninger til at finde ud af adskillige nuværende forbrugeres opfattelser og derved er det en hjælp, at du iagttager webbutikkens bedømmelser forinden du handler billige tørbeton online. Facebook frembyder for øvrigt flere pålidelige løsninger til at få en idé om internet webshoppens troværdighed.
  2Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af et regelsæt, som værner en imod svindlende online varehuse. Alternativt kan du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du hellere vil dække pengene i flere bidder.
  3Før nogen handler billige tørbeton på en forretning på nettet behøver de i reglen studere dens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke super interessant. Udover dette anbefaler vi at køberen er opmærksom på de mest centrale vilkår gældende for shopping af billige tørbeton online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed e-shoppen tilbyder.
  4Nogle få internet forhandlere tilbyder fragt uden gebyr på tørbeton, men undertiden afkræver det at du indkøber for en bestemt sum. Som alternativ skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen er beklageligvis også ret så fremkommelig. Den mindst kostelige leveringsmulighed er uden tvivl at du selv henter pakken.
  5Fragttiden kan i nogle tilfælde være vældig betydningsfuld såfremt du skal bruge din ordre om et øjeblik, og derfor er det nemlig centralt at du besigtiger leveringstiden ved tørbeton. En lang række netshops i Danmark tilbyder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter, men som trods alt antager at bestillingen anbringes før et konkret klokkeslæt.
  6Det er i dag yderst overkommeligt for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige tørbeton fra forskellige online shops, og derved garanterer mange internet foretagender portofri levering. Derfor kan det trods alt vise sig fordelagtigt at analysere visse internet foretagender efter udsalg og tilbud inden du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris.
  7Størstedelen af forretninger på nettet tildeler nu til dags en lang række forskellige billige leveringstyper til tørbeton. Den mest almindelige er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo ualmindeligt ukompliceret, og tit derudover den prisbilligste mulighed for levering.
  8Den billigste leveringsmodel vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du er nær netbutikkens lager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende såfremt du står og skal bruge tørbeton om et øjeblik. Alternativt så yder en hel del online firmaer levering uden beregning, men ofte er det forbeholdt når der erhverves for et fastsat beløb.
  9Vi foreslår generelt at se nærmere på om e-firmaet er e-mærket, som ofte er en angivelse af at e-handlen efterfølger de danske love, tillige med at hjemmesiden undertiden efterses af jurister som er meget bekendte med retningslinjerne. Forud for at folk bestiller billige tørbeton hos en online forretning kunne man i virkeligheden studere netshoppens vilkår.