Tøndepumpe 3 till 1 19241
9.552 kr.
Mere info
Tøndepumpe neoprene 13009956
709 kr.
Mere info
Tøndepumpe 30l/min 13055
741 kr.
Mere info
Tøndepumpe 1 till 1 19135
4.826 kr.
Mere info
Tøndepumpe epdm 13009954
708 kr.
Mere info
Tøndepumpe 3 till 1 19235
4.593 kr.
Mere info
Tøndepumpe tryckl. 18 417 951
8.559 kr.
Mere info
Tøndepumpe - trykluftsdrevet Pressol
10.728 kr.
Mere info
Tøndepumpe 1 till 1 19135954
6.513 kr.
Mere info
Tøndepumpe tryckl. 18 766 051
9.880 kr.
Mere info
Tøndepumpe 13030
717 kr.
Mere info
Tøndepumpe 13005
3.034 kr.
Mere info
Tøndepumpe 5 till 1 19335
5.156 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke virksomhedens betingelser.
For de fleste er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed bør du købe fra et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning til valg af tøndepumpe.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt i de store byggekæder.
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du finde et andet.
Nogle byggekæder sælger et enormt produktudvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot tøndepumpe.
Der er forskel på prisniveauet på billige tøndepumpe fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder billige priser, og andre satser på et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige producenter, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af tøndepumpe online.
De gængse byggekæder findes i store dele af landet, og pga. det har mange tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Hermed er det muligt at slippe for fragtgebyret, og endda skaffe varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er eksperter i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det vil du modtage ekstra indsigtsfuld rådgivning fra folk med specialistviden i netop tøndepumpe.
Mange små butikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller tøndepumpe online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
tøndepumpe bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

tøndepumpe silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

tøndepumpe harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

tøndepumpe jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Husk at overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt burde købe hjælp fra en ekspert til opstarten af det. Forudsat at du indhenter assistance fra en professionel er det en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld firmaer.
2Der findes en verden af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube er formidler af enorme mængder almennyttig oplysning, specielt ifald du kigger i hele verden.
3Typisk vil det være fundamentalt at lave en budgetoversigt for projektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en fordel at gennemgå hver enkelt udgift, og efterfølgende kortlægge omkostningen ved dem hver især.
4Godt forarbejde er nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at lave en struktureret køreplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
5Du må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have det parat idet du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at påregne de tilhørende omkostninger i økonomien.
6Det vil vise sig afgørende at have de fornødne materialer til disposition på forhånd inden du starter eksekveringen. Du vil med fordel kunne forfatte en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og dernæst gennemgå punkterne, med øje for at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
7Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning som sikring overfor hændelige skader. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
8Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. På grund af dette kan du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen lige før projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger når du netop er startet på det krævende projekt.
9Glem ikke at du kan få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få forudsat at projektet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte kræver altså at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
10Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til projektet, specielt når der er tale om vigtige ombygninger. Større byggeprojekter kræver mere end en person. I øvrigt vil det vise sig hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
11Der viser sig jævnligt overraskende udfordringer når det gælder større byggeprojekter, og pga. dette vurderes det meningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i planen, som gør at man er afslappet omkring at nå i mål.
12Forud for at du iværksætter arbejdet kan det blive temmelig centralt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ret så overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt overlegent. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er meget overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst flot. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

Mange internet firmaer tilbyder i øjeblikket diverse billige leveringsløsninger til tøndepumpe. Den mest benyttede er nu om dage at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Fragtløsningen er jo ret simpel, samt tit desuden den prisbilligste type af levering.

Du kunne omvendt planlægge at bestille produkterne til levering hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Fragttypen bliver almindeligvis en lille smule dyrere, men tillige ret så gnidningsløs ved køb af tøndepumpe online. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, hvilket kræver at du har bopæl nærved internet firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på tøndepumpe er særdeles væsentlig i tilfælde af at man skal bruge dine nye varer nu og her, så i det øjemed er det helt vigtigt at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering på tøndepumpe. En hel del internet foretagender – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer online, som imidlertid står og falder med at ordren indsendes forud for et fastsat tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få pakken betjent inden lagermedarbejderne tager hjem.

En hel del online outlets sikrer levering uden omkostninger på tøndepumpe online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for et fastslået beløb. Alternativt burde du overveje den mest betalelige type af levering, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

De fleste byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man køber billig tøndepumpe online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af tøndepumpe i følgende områder:

Skive, Tårnby, Korsør, Nakskov, Greve, Brønderslev, Nørresundby, Silkeborg, Aarhus, Gladsaxe, Aalborg, Hørsholm, Holstebro, Tilst, Ikast, Slagelse, Albertslund, Brøndby, Frederiksværk, Vejle, Herlev, Rønne, Vordingborg, Taastrup, Værløse, Frederikshavn, Næstved, Svendborg, Ringsted, Valby, Køge, Ølstykke, Fredericia, Dragør, Hjørring, Risskov, Nyborg, Solrød Strand, Herning, Vanløse, Helsingør, Brønshøj, Haderslev, Hillerød, Glostrup, Lillerød, Grenaa, Sønderborg, Skanderborg, Ishøj, Hobro, Frederikssund, Aabenraa, Søborg, Kalundborg, Lystrup, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Gentofte, Lyngby, Esbjerg, Odense, Charlottenlund, Viborg, Roskilde, Nærum, Birkerød, Farum, Thisted, Odder, Struer, Stenløse, Hvidovre, Middelfart, Højbjerg, Jyllinge, Vallensbæk, Hedehusene, Randers, Kolding, Horsens, Varde, Frederiksberg, Ballerup, Hedensted, København, Rødovre, Kokkedal, Haslev, Allerød, Holbæk, Rudersdal, Virum, og Brabrand, .

Click-and-collect af tøndepumpe er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland).

Ses der på tallene er det markant, at mennesker ofte leder efter bl.a. køb tøndepumpe og tøndepumpe priser. Derudover oplever vi typisk folk kigge efter blandt andet billig tøndepumpe, tøndepumpe tilbud og tøndepumpe online, foruden de store byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Rabat på tøndepumpe

Det er virkelig uproblematisk for internetbrugere at lave prissammenligning på billige tøndepumpe online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og så har adskillige netshops været nødt til at formindske priserne på tøndepumpe kolossalt, og ovenikøbet garantere levering uden gebyr.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lukrativt at undersøge et par internet selskaber efter tilbud og udsalg på tøndepumpe online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Du skal imidlertid være obs på, at når en internet butik reklamerer billige tøndepumpe online på tilbud til en pris som virker utrolig overkommelig, burde det i nogle tilfælde være en varsel om en bedragerisk netshop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis dækket ind under en lov, som hjælper dig overfor falske shops på nettet.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt bør du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at betale omkostningerne til tøndepumpe senere. Det tilbydes ofte i online nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at online shoppere tit leder efter fx tøndepumpe online og billig tøndepumpe. Derudover oplever man typisk mennesker efterspørge eksempelvis tøndepumpe priser, køb tøndepumpe samt tøndepumpe tilbud.

Læs folks synspunkter

Trustpilot medfører fuldt ud gunstige chancer for at blive klogere på ret mange forhenværende konsumenters kritik og derved er det klogt, at du verificerer e-forhandlerens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige tøndepumpe online.

Facebook bringer dig også i højeste grad udmærkede muligheder for at få indblik i internet forhandlerens troværdighed. I øvrigt møder vi mange forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at afgive en kritik af virksomhedens service, som ligeledes burde udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige tøndepumpe online hos en e-forhandler behøver man til hver en tid læse deres regler, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt, specielt ved de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

En anden valgmulighed kan være at undersøge hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at online shoppen retter sig efter de danske regler, udover at internet forhandleren hyppigt monitoreres af eksperter der har megen viden om de gældende vilkår.

Det giver dig lejlighed til hjælpende service, når du forvoldes problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af tøndepumpe. Ligeledes foreslår vi at køberen er omhyggelig omkring de grundlæggende betingelser der er gældende for købet af tøndepumpe online, fx hvilken ombytningsret e-butikken garanterer.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man stadig beholder ens købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne vidne om sin bestilling af tøndepumpe, ligegyldig om man har bestilt ved Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark eller Silvan.

Anna V gav 5 stjerner

God webshop

Peter V gav 4 stjerner

Det var godt !

Poul I gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Per S gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til din online shopping
1Det er i dag særdeles uproblematisk for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige tøndepumpe fra forskellige online butikker, og for det tilbyder flertallet af webshops gratis levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive tiden værd at analysere nogle få e-butikker efter tilbud og rabat forud for at du shopper, så du er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
2Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er en angivelse af at e-forretningen retter sig efter de officielle danske regler, tillige med at shoppen tit overværes af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige tøndepumpe i en webbutik burde man helt sikkert løbe igennem virksomhedens handelsvilkår.
3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret aktuel hvis man behøver dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det aldeles klogt at du studerer leveringstidspunktet ved tøndepumpe. En lang række e-firmaer i Danmark yder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer, men som imidlertid påkræver at bestillingen laves inden et givent tidspunkt.
4Trustpilot indebærer egentlig pæne chancer for at granske mange eksisterende forbrugeres omtaler og på grund af dette foreslår vi, at du undersøger internet butikkens kritik forinden du køber billige tøndepumpe online. Facebook tilbyder dig lige så vel evigt fremragende metoder til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed.
5Nogle få outlets på nettet yder fragtfri levering på tøndepumpe, men ofte er det betinget af at der aftages for en fastsat sum. Som alternativ kan du udse dig den prisbilligste leveringsmåde, der i mange tilfælde vil være at få kørt dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden er godt nok endvidere temmelig smertefri. Den billigste fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
6Den mest prisbevidste fragtløsning vil til enhver tid være at du selv henter pakken, som desværre kræver at du fysisk befinder dig nær e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmulighed er naturligvis yderst central forudsat du mangler tøndepumpe om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle enkelte online outlets gratis levering, men i mange tilfælde forudsætter det at man bestiller for en konkret pris.
7Før nogen shopper billige tøndepumpe hos en online butik bør man de facto studere forhandlerens regler, men det er gerne et omfattende arbejde. Foruden dette tilråder vi at kunden er vaks omkring de grundlæggende reglementer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige tøndepumpe online, som eksempelvis den returrettighed internet virksomheden tilbyder.
8Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en vedtægt, hvilket støtter dig overfor svindlende online virksomheder. Som en anden løsning burde du udnytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil finansiere pengene over en længere periode.
9Størstedelen af internet selskaber giver nu en hel del forskellige billige leveringsmetoder til tøndepumpe. Den mest moderne er nu om stunder levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de købte produkter når det passer dig. Den er altså særligt overkommelig, og desuden også den billigste fragtløsning.