Tømrervinkel 1000x360 mm (gul) Dob. skala, opmærk. huller
263 kr.
Mere info
Tømrervinkel 800x320 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
231 kr.
Mere info
Tømmervinkel 800x320x35 mm konisk
475 kr.
Mere info
Tømrervinkel 700x300 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
200 kr.
Mere info
Tømrervinkel 600x280 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
194 kr.
Mere info
Tømmervinkel 700 mm - rustfri stål
160 kr.
Mere info
Tømmervinkel 1000x380x35 mm Konisk
595 kr.
Mere info
Tømmervinkel 600x280x35 mm konisk
400 kr.
Mere info
Tømmervinkel 800 mm
164 kr.
Mere info
Hultafors Tømrervinkel TMV
324 kr.
Mere info
METRICA tømmervinkel
114 kr.
Mere info
Tømmervinkel 800 mm 069-800
199 kr.
Mere info
Tømmervinkel 700 mm 069-700
165 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Når du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige tømrervinkel hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder udbyder et stort udvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden blot tømrervinkel.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du får rådgivning til valg af tømrervinkel.
Det er absolut meget relevant at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og pga. det har folk mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det er det muligt at spare leveringsgebyret, samt samtidig have varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder køber varer fra alverdens nicheshops, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af tømrervinkel online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops producerer selv varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
En masse specialiserede webshops har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem kan du opleve ekstremt konstruktiv sparring fra nogle der er specialister i netop tømrervinkel.
Diverse specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber tømrervinkel online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder
tømrervinkel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

tømrervinkel harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

tømrervinkel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag ca. 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

tømrervinkel silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man bør aldrig fattes grej. Tit vil det være fundamentalt at have grejet klar til brug forinden du igangsætter arbejdet. Desuden er det afgørende at medregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
2Det vil vise sig væsentligt at have de relevante byggematerialer indkøbt forinden du går til værks med projektet. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig huskeliste indeholdende alt hvad du får brug for, og så eftergå materialerne, så du bliver sikker på at du har det hele.
3Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det blive ret essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der være forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
4Det anbefales at spørge om assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er vigtige ombygninger. Omfattende projekter bør udføres af flere mennesker. I øvrigt er det mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
5Du skal for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som arbejdshjelm som sikring imod hændelige uheld. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, især ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
6I nogle tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at renoveringen influerer positivt på naturen.
7Der findes utallige instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder enormt meget anvendelig information, i særlig grad hvis man benytter engelske ord i din søgning.
8Det kan overvejes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at investere i professionel hjælp til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere tilbud fra flere entreprenører.
9Der kommer stort set altid uforudsete problemer ved omfattende byggeprojekter, og herved kan det vise sig afgørende at der er afsat betragtelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
10Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tage et kig på femdøgnsprognosen lige før starten på projektet, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du lige er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
11Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så du giver sig selv et overblik. Det bør være sundt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedskrive mulige tilbud på dem en ad gangen.
12Forberedelse vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at udarbejde en gennemarbejdet køreplan, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, med en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp idet du nedskriver din tidsplan.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Masser af internet forretninger yder i dag et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til tømrervinkel. En yndling er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo ekstremt enkel, og ofte derudover den billigste leveringsmodel.

Du kunne lige så vel beslutte dig for at vælge levering til din bolig eller ud til dit arbejde. Denne viser sig ofte en sjat mere pebret, men samtidig særligt ligetil ved køb af tømrervinkel online. Den mest letkøbte fragttype vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig nær e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på tømrervinkel er jo yderst central hvis man behøver varen med det samme, så i det øjemed er det ganske på sin plads at man dobbelttjekker den forventede leveringstid ved tømrervinkel. Adskillige online webshops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig 1 hverdags levering på masser af varenumre online, men det er regnet ud fra at bestillingen anbringes tidligere end et angivent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få ordren sendt afsted før de logistikansatte har fyraften.

Nogle byggecentre sikrer gebyrfri levering på tømrervinkel online, men tit stiller det krav om at der aftages for en bestemt sum. Ellers kunne man overveje den billigste fragtmulighed, hvilket tit vil blive at få bragt produkterne til et afhentningssted.

Temmelig mange byggecentre tildeler afhentning hvor man køber billig tømrervinkel på nettet og selv henter i butikken. Fx Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne frembyder fx click-and-collect på tømrervinkel i følgende byer:

Rønne, Hedensted, Lyngby, Hillerød, Ølstykke, Hedehusene, Vejle, Aarhus, Helsingør, Ballerup, Skanderborg, Greve, Frederikshavn, Hørsholm, Fredericia, Silkeborg, Nyborg, Gentofte, Risskov, Vanløse, Glostrup, Brønderslev, Hobro, Lillerød, Esbjerg, Albertslund, Vordingborg, Taastrup, Haslev, Tilst, Slagelse, Holstebro, Brabrand, Kalundborg, København, Aabenraa, Aalborg, Kokkedal, Rudersdal, Nykøbing Falster, Ringsted, Sønderborg, Højbjerg, Gladsaxe, Vallensbæk, Haderslev, Odense, Ishøj, Stenløse, Valby, Brøndby, Varde, Herning, Viborg, Værløse, Næstved, Nærum, Svendborg, Allerød, Middelfart, Skive, Horsens, Brønshøj, Frederikssund, Randers, Nørresundby, Dragør, Grenaa, Hvidovre, Tårnby, Frederiksværk, Thisted, Odder, Farum, Ikast, Rødovre, Kolding, Åbyhøj, Nakskov, Charlottenlund, Korsør, Solrød Strand, Birkerød, Hjørring, Jyllinge, Struer, Lystrup, Virum, Roskilde, Holbæk, Herlev, Køge, Frederiksberg, og Søborg, .

Klik-og-hent af tømrervinkel er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på data er det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger for eksempel billig tømrervinkel og køb tømrervinkel. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. tømrervinkel tilbud, tømrervinkel priser og tømrervinkel online, plus de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bygma.

Få den bedste pris på tømrervinkel

Det har vist sig at være i høj grad smertefrit for købere at kigge efter tilbud på billige tømrervinkel online hos flere e-shops, og til gengæld har de fleste internet forretninger i Danmark ikke kunne lade være med at mindske priserne på tømrervinkel kolossalt, og i øvrigt sikre fragt uden gebyr.

Trods dette kan det imidlertid være fordelagtigt at undersøge enkelte butikker på nettet efter tilbud og rabatter på tømrervinkel online før du køber, sådan at man er skudsikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Du må blot være årvågen med, at i tilfælde af at en online shop afhænder billige tømrervinkel online til en pris der kan virke hamrende billig, bør det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en svindel internet webshop. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af en vedtægt, der passer på kunden imod uoprigtige internet selskaber.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale betalingen af tømrervinkel i flere bidder. Dette foreslåes typisk ved nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis køb tømrervinkel og tømrervinkel tilbud. Man ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter blandt andet billig tømrervinkel, tømrervinkel priser samt tømrervinkel online.

Kig på folks erfaringer

Trustpilot tilbyder forholdsvis fine chancer for at udforske en stor portion tidligere kunders meninger og herved stiller vi forslag om, at du kigger på internet forretningens omtaler før du handler billige tømrervinkel online.

Facebook medfører ligeledes stort set pålidelige løsninger til at få en idé om netbutikkens troværdighed. Herinde ses endda netbutikker hvor man kan forfatte en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden burde anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige tømrervinkel online i en webbutik kunne de sådan set betragte e-butikkens betingelser, dog er det gerne ikke super spændende, særligt på de udbredte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

En anden løsning er at granske hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, eftersom det bør være en garanti for at internet forhandleren anerkender de officielle regler, samt at online forhandleren lejlighedsvis besigtiges af specialister der har indsigt i de gældende vilkår.

Dette er desuden en god mulighed for at få hjælp, når du udsættes for vanskeligheder ved dit indkøb af tømrervinkel. Herudover foreslår vi at du er opmærksom på de primære betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af tømrervinkel online, eksempelvis den returneringsret netbutikken tilbyder.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man altid opbevarer sin faktura e-mail, så man til enhver tid kan bekræfte sit køb af tømrervinkel, hvad end man har bestilt fra Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4 eller Bygma.

Poul gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Anders F gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Niels gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Louise gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 tips til køb på nettet
1Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, som ofte er et billede på at online shoppen opretholder gældende dansk lovgivning, foruden at online shoppen jævnligt monitoreres af sagkyndige der forstår de gældende regulativer. Før folk shopper billige tømrervinkel hos en forhandler på nettet kan de helt sikkert bese butikkens forretningsbetingelser.
2Trustpilot fører til fuldstændig anstændige løsninger til at gennemrode diverse øvrige konsumenters reflektioner og derved anbefaler vi, at du eftergår e-forretningens kritik forinden du shopper billige tømrervinkel online. Facebook leverer ligeledes fuldkommen tiltalende genveje til at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed.
3Leveringstidspunktet kan være ret så afgørende når du har brug for dine nye varer inden for få dage, så med det formål er det sandelig meningsfuldt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt på tømrervinkel. En hel del online outlets giver billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren laves tidligere end et givent klokkeslæt.
4Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en bestemmelse, der passer på køber imod uoprigtige netshops. Som en anden løsning burde du bruge et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere regningen i flere bidder.
5Det er jo efterhånden super fleksibelt for alle at sammenligne priser online på billige tømrervinkel hos diverse e-butikker, og herved præsterer masser af internet firmaer levering uden beregning. Trods dette kan det alligevel være tiden værd at eftergå nogle enkelte outlets på nettet efter billige priser forinden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
6Inden folk bestiller billige tømrervinkel hos en online shop behøver de på en vis måde gennemløbe netbutikkens betingelser, det er dog oftest ikke særlig interessant. Desuden er det godt at man er hensynstagende til de mest relevante vilkår der har indflydelse på bestillingen af billige tømrervinkel online, til eksempel den returrettighed forretningen kører med.
7Størstedelen af forretninger på nettet udlover nu om dage et hav af forskellige billige muligheder for fragt til tømrervinkel. En af favoritterne er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente bestillingen når det passer dig. Den er altså usædvanlig ukompliceret, og typisk ligeledes den billigste fragtmulighed.
8Nogle enkelte internet outlets sikrer levering uden beregning på tømrervinkel, men typisk gælder det kun hvis man shopper for et fastsat beløb. Som alternativ må man udse dig den mest letkøbte fragtmulighed, som mange gange vil være at få leveret din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen bliver som oftest desuden super overkommelig. Den prisbilligste fragttype vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
9Den mest prisbevidste fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du har bopæl med kort afstand til online forretningens adresse. Den leveringstype er naturligvis virkelig aktuel når vi står og skal bruge tømrervinkel øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer enkelte online selskaber levering uden beregning, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der erhverves for et præcist beløb.