Tips og tricks til at trække mere hygge ind i indretningen

Boligmagasiner får det til at se let ud, men i virkeligheden er indretning en svær kunst at mestre. I virkeligheden har de færreste jo lyst til at bo i et hjem, som er direkte taget ud fra en side i et magasin. Et hjem er ikke bare en boks med ting i – et hjem er en følelse. Derfor er det vigtigt, at ens hjem føles unikt og som ens eget. Det er heri at meget af hyggen i virkeligheden ligger. Men hvordan får man den stemning frem? Læs med her og find inspiration til indretningen. 

Reoler og personligt nips 

Som sagt handler det i høj grad om, at det skal føles som et personligt hjem, frem for et hjem der blot ligner alle andres. Hvis du ikke allerede har det, er det en god idé i denne forbindelse at overveje at købe nye reoler. Det kan du eksempelvis gøre ved at gå ind på daells-bolighus.dk/reoler. Reoler har nemlig den fordel, at de giver plads til mange af de ting, der er med til at skabe hygge på en måde, hvor tingene samtidig ikke roder. I et hyggeligt hjem må der være plads til det personlige ‘nips’, på trods af at dette ord let kan komme til at lyde som en mindre god ting. Sådan behøver det bestemt ikke være – det handler blot om balance. I de smukke reoler fra Daells Bolighus kan du finde plads til både dine yndlingsbøger og den lille figur, du købte på et marked i Thailand for mange år siden. Ting der betyder noget.

Natur i krogene 

Noget andet, du kan finde plads til i de nye reoler, er planter. Planter er i høj grad med til at hive naturen indendørs og spreder på den måde liv og lys i stuen, eller hvor end de bliver placeret. Det samme gælder en ting som friske blomster. Friske blomster kan både sprede hygge og god energi – særligt hvis de købes i smukke og friske farver.

Køkkenet er hjemmets hjerte

Alle rum er naturligvis vigtige, men et af de vigtigste er alligevel køkken alrummet. Det er ofte om maden, at familie og venner samles, og derfor er der god grund til at lægge ekstra energi i netop dette rum. Ligesom det er hyggeligt at have planter og blomster rundt omkring i hjemmet, kan krydderplanter i køkkenet eksempelvis også sprede meget hygge. Ligeså kan det være en god idé, at overveje om du kunne få flere farver ind i rummet – blandt andet ‘brændte’ farver som bordeaux og orangerød passer godt ind i mange køkkener.