Er du på udkig efter terrassefliser? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 400 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 400 stk for kun 10.499 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 400 stk terrassefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.499 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
13.099 kr.Køb
17.800 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 400 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: beton træ keramik plast komposit

Størrelser: 20×40 70×70 50×50 80×80 30×30 40×40 25×50 90×90 60×60 20×20 30×60

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige terrassefliser fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have de bedste priser, imens øvrige tilbyder kompetent sparring. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
For mange er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, som tilbyder sparring omkring terrassefliser.
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare terrassefliser.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel køre varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger varer fra alle mulige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af terrassefliser online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og som følge af det har folk tilbuddet om at købe online og køre varerne på egen hånd. Derigennem har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, og endda få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
Størstedelen af nicheforhandlere har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Altså formår de at yde endnu mere anvendelig rådgivning fra personale som er eksperter i lige præcis terrassefliser.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, som typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller terrassefliser online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
terrassefliser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

terrassefliser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

terrassefliser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

terrassefliser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag flere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så husk påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor potentielle uheld. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
2Det kan blive værdifuldt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du igangsætter byggeprocessen. Du får god gavn af at udarbejde en simpel note som samler det som er nødvendige, og dernæst eftergå listen, således at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
3Du kan tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør købe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du anskaffer professionel assistance er det normalt at notere tilbud fra en håndfuld firmaer.
4Det er en god idé at få assistance til projektet, navnlig når der er tale om store byggeopgaver. Nogle ombygninger behøver flere personer. Endvidere vil det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
5Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor bør du løbende tjekke vejrvarslen i tiden op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne absolut lige når du er gået i gang med dit omfattende byggeprojekt.
6Der viser sig uden tvivl overraskende udfordringer ved omfangsrige projekter, og altså kan det være afgørende at der afsættes passende plads i køreplanen, så man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
7Du kan få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få hvis projektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
8Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på omkostningerne. Det er behjælpeligt at notere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende gennemgå online tilbud på dem én efter én.
9Du må for alt i verden ikke mangle grej. Typisk vil det være essentielt at have det disponibelt idet du begynder på byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at indkalkulere disse udgifter i dit udgiftsbudget.
10Forberedelse viser sig som vejen til succes med projektet. Du skal forfatte en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af din agenda.
11Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder dig vældig meget udbytterig information, især såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
12Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det blive ufatteligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

Størstedelen af internet webshops foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige muligheder for levering til terrassefliser. En sikker vinder er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Den er altså super nem, samt tit tillige den billigste fragtmulighed.

Du bør tillige påtænke at få pakken leveret hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er godt nok lidt mere bekostelig, men ligeledes temmelig smertefri for terrassefliser online. Den mest billige form for fragt er dog selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til internet shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på terrassefliser er jo rigtig central når vi har behov for dine nye varer om kort tid, så herved er det forholdsvis essentielt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for terrassefliser. Mange e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 hverdags levering på massevis af varer online, men som trods alt er forudsat at transaktionen realiseres forud for et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken betjent inden de logistikansatte holder fyraften.

Visse online butikker frembyder portofri fragt på terrassefliser online, men tit stiller det krav om at du shopper for et fastslået beløb. Som alternativ burde du snuppe den billigste fragtform, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

Masser af byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du handler billig terrassefliser online og selv henter i butikken. Fx Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne foreslår eksempelvis click-and-collect på terrassefliser i disse områder:

Nakskov, Frederikshavn, Slagelse, Skive, Køge, Hvidovre, Lillerød, Holbæk, Vordingborg, Hørsholm, Kalundborg, Hedehusene, Rudersdal, Rødovre, Taastrup, Brønshøj, Herlev, Aabenraa, Herning, Valby, Værløse, Ringsted, Kokkedal, Ballerup, Sønderborg, Ølstykke, Holstebro, Gentofte, København, Albertslund, Varde, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Hedensted, Åbyhøj, Brabrand, Nyborg, Charlottenlund, Esbjerg, Vejle, Roskilde, Aalborg, Helsingør, Viborg, Odense, Korsør, Rønne, Søborg, Glostrup, Greve, Thisted, Fredericia, Frederiksberg, Kolding, Haslev, Hobro, Tilst, Haderslev, Birkerød, Virum, Ikast, Randers, Dragør, Lyngby, Middelfart, Aarhus, Brøndby, Allerød, Risskov, Frederiksværk, Hjørring, Frederikssund, Nærum, Vallensbæk, Struer, Stenløse, Silkeborg, Skanderborg, Jyllinge, Odder, Grenaa, Lystrup, Ishøj, Vanløse, Næstved, Nørresundby, Farum, Hillerød, Horsens, Brønderslev, Højbjerg, Gladsaxe, Svendborg, og Tårnby, .

Afhentning af terrassefliser er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel søger blandt andet terrassefliser online og billig terrassefliser. Vi ser desuden som regel internet shoppere efterspørge for eksempel terrassefliser priser, køb terrassefliser og terrassefliser tilbud, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus og Silvan.

Find den bedste pris på terrassefliser

Det er i dag super smertefrit for købere at tjekke tilbud på billige terrassefliser online på tværs af online outlets, og herved har masser af webshops set sig nødsaget til at reducere prisniveauet på terrassefliser eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere fragt uden beregning.

Derfor kan det ikke desto mindre være lønnende at udforske forskellige e-handler efter tilbud og rabatter på terrassefliser online før du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Du bør imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en online shop annoncerer billige terrassefliser online til en pris der er besynderligt gunstig, er det undertiden være en indikation på en uærlig netshop. Handler med kort er ikke desto mindre omfattet af et lovbud, hvilket begunstiger os overfor falske online virksomheder.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at finansiere omkostningerne til terrassefliser over flere uger. Dette fås som regel i niche netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Ved kig i data bliver det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. billig terrassefliser og terrassefliser tilbud. Derudover ser vi tit mennesker efterspørge bl.a. køb terrassefliser, terrassefliser priser og terrassefliser online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 400 stk kg terrassefliser er 10499 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: beton keramik træ komposit plast

Størrelser: 40×40 20×20 50×50 90×90 30×30 30×60 20×40 70×70 25×50 60×60 80×80

Kig på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder nogle værdifulde chancer for at vurdere mange aktuelle konsumenters omtaler og på grund af dette er det prisværdigt, at du undersøger internet selskabets anmeldelser før du shopper billige terrassefliser online.

Facebook frembringer desuden en del udmærkede løsninger til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed. Foruden det møder vi en del e-handler hvor man kan publicere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes må udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige terrassefliser online hos en e-forretning burde de for at være sikker sætte sig ind i shoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende, særligt hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag er at kigge om e-forhandleren er støttet af e-mærket, da det er en angivelse af at e-handlen respekterer de officielle danske regler, foruden at shoppen tit kigges til af fagmænd som kender lovgivningen.

Det er en rigtig god chance for at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for problemstillinger som følge af din bestilling af terrassefliser. Tilmed stiller vi forslag om at kunden er vaks omkring de fundamentale vedtægter der har betydning for bestillingen af terrassefliser online, til eksempel den returrettighed netshoppen tilsikrer.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man når som helst opbevarer sin kvittering på e-mail, således man altid kan påvise sit køb af terrassefliser, uagtet om man har handlet hos Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 eller Silvan.

Jan Jørgensen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Ole F gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Camilla Sørensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Peter Pedersen gav 4 stjerner

God til prisen

9 tips til online shopping
1Trustpilot bringer dig temmelig gunstige løsninger til at vurdere en længere række aktuelle brugeres erfaringer og af den grund kan det være til hjælp, at du iagttager internet forhandlerens kritik inden du handler billige terrassefliser online. Facebook byder på lige så vel fuldstændig passende chancer for at få indblik i online firmaets kundetilfredshed.
2Enkelte e-forretninger i Danmark sikrer gratis fragt på terrassefliser, men tit påkræves det at du aftager for en fastsat pris. Alternativt må man udse dig den mest prisbevidste fragtmetode, der oftest vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig tit derudover super gnidningsløs. Den mindst kostelige leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
3Den mest letkøbte leveringstype vil altid være at du selv henter ordren, som dog nødvendiggør at du befinder dig nær e-forhandlerens adresse. Den leveringsmetode er selvfølgelig ultra central såfremt man har behov for terrassefliser inden for kort tid. Alternativt så præsterer flere e-forhandlere levering uden betaling, men ofte stiller det krav om at der shoppes for en fastsat pris.
4Generelt slår vi et slag for at bemærke om e-butikken er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en angivelse af at internet forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, samt at butikken lejlighedsvis ses til af fagmænd der kender lovgivningen. Før nogen bestiller billige terrassefliser i en internet handler burde de i princippet betragte dens vilkår.
5Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i en bestemmelse, som redder en overfor bedrageriske online firmaer. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du ønsker at afbetale regningen over en periode.
6Det er jo efterhånden yderst smertefrit for alle og enhver at sammenholde priser online på billige terrassefliser på forskellige internet shops, og på grund af dette frembyder adskillige online shops fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid blive lønsomt at eftergå flere online varehuse efter rabat og tilbud inden du køber, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
7Størstedelen af internet butikker tilbyder nu om dage alverdens billige muligheder for fragt til terrassefliser. Et hit er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare dine produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo vældig fremkommelig, og mange gange tillige den prisbilligste leveringsudgave.
8Leveringstidspunktet kan være ekstremt betydningsfuld om vi absolut skal bruge produkterne nu og her, og af den grund er det komplet relevant at man efterser den anslåede leveringsdato ved terrassefliser. En del webshops stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på utallige produkter, men vær opmærksom på at det er betinget af at bestillingen laves inden et fastsat tidspunkt.
9Forud for at folk køber billige terrassefliser på en e-forhandler bør de ideelt set tyde netshoppens forretningsaftale, dog er det i reglen ikke særlig spændende. Foruden dette slår vi et slag for at du er vaks omkring de væsentligste reglementer der er gældende for bestillingen af billige terrassefliser online, fx hvilken bytteret internet butikken tilbyder.