Er du på udkig efter termotag? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 10 stk for kun 7.099 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 10 stk termotag inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.099 kr.Køb
7.099 kr.Køb
8.400 kr.Køb
9.990 kr.Køb
9.990 kr.Køb
11.829 kr.Køb
15.099 kr.Køb
15.345 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til havestue til terrasse til carport til fortelt til drivhus til overdækket terrasse til skur til vinterhave til udestue

Størrelser: 10 mm 32 mm 16 mm

Brands: Rias Plastmo Twinlite Fastlock Click Step Riatherm Nordland Icopal Rodena

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige termotag fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have gode priser, hvorimod andre har kompetent sparring. Du skal afveje hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover blot termotag.
For nogle er byggeri lig med mange spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du kan få rådgivning til valg af termotag.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør man læse firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og takket være dette har kunderne valget om at handle online og hente materialerne selv. Dermed har du valget om at spare fragtgebyret, og tilmed få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af termotag online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Ergo vil du opleve ekstra god assistance fra folk der er eksperter i netop termotag.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Mange specialiserede netshops er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe termotag online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

termotag silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

termotag bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

termotag harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af over 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

termotag jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man må aldrig gå ned på grej. Typisk vil det være smart at have værktøjet disponibelt når du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
2For udendørs projekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag kan du ofte holde øje med vejrvarslen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i dit vigtige projekt.
3Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at du har alle materialer disponible inden du går i krig med projektet. Du kan lave en enkel note hvoraf der fremgår de materialer du har brug for, og som det næste efterse hvert eneste punkt, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
4Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til arbejdet, ikke mindst når det kommer til omfattende ombygninger. Krævende ombygninger gør krav på flere folk. I øvrigt må det blive mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
5Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver altså at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
6Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm som sikring med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst når du ikke har professionel hjælp.
7Du burde måske overveje om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde anskaffe eksperthjælp til noget af arbejdet. Forudsat at du indhenter hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at søge tilbud fra forskellige firmaer.
8Planlægning vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at liste en effektiv plan, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af handlingsplanen.
9Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde et budget for renoveringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være økonomisk at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og bagefter dokumentere ens omkostning ved dem alle sammen.
10Forinden du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig meget afgørende at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Der findes en hel del artikler og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube giver enormt meget konstruktiv viden, navnligt ifald du bruger engelske søgeord.
12Der viser sig typisk utidige problemer når det handler om svære projekter, og på grund af det er det essentielt at man har afsat en del tid i planen, som er vigtigt for at man er tryg ved at nå i mål.
De mest vellidte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og kun 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Populære spørgsmål vedrørende termotag

 • Hvordan sætter man termotag op?
 • Hvordan monterer man termotag?
 • Hvordan monteres termotag?
 • Hvad koster termotag?
 • Hvordan lægger man termotag?
 • Hvilken type af levering skal du vælge?

  Adskillige internet virksomheder giver efterhånden diverse billige leveringsløsninger til termotag. Det mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså i høj grad enkel, og desuden ligeledes den mest prisbevidste fragtmulighed.

  Du bør lige så vel foretrække at vælge levering til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Denne bliver almindeligvis en tand mere bekostelig, men på den anden side virkelig smart ift. termotag online. Den mest betalelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig nær e-handlens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på termotag er jo virkelig vital forudsat vi skal bruge varerne om få sekunder, så i det øjemed er det sandelig afgørende at man ser nærmere på den anslåede leveringstid ved termotag. En stor portion shops på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig dag-til-dag levering på en lang række varer online, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at ordren aflægges inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forinden de logistikansatte tager hjem.

  Flere butikker på nettet byder på levering uden omkostninger på termotag online, men tit er det under forudsætning af at der bestilles for et præcist beløb. Som alternativ kan du gribe den prisbilligste leveringsmetode, hvilket tit er at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop.

  En hel del kæder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig termotag online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan og Davidsen. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på termotag i følgende byer:

  Kolding, Søborg, Frederiksberg, Brøndby, Frederikshavn, Albertslund, Hobro, Kalundborg, Holbæk, Tårnby, Rødovre, Lillerød, Ballerup, Svendborg, Ikast, Haderslev, Valby, Vanløse, Odense, Vejle, Vallensbæk, Korsør, København, Roskilde, Aalborg, Hedensted, Gentofte, Randers, Jyllinge, Virum, Rudersdal, Viborg, Brønderslev, Holstebro, Farum, Nyborg, Ishøj, Gladsaxe, Kokkedal, Fredericia, Værløse, Grenaa, Taastrup, Horsens, Allerød, Vordingborg, Ringsted, Aabenraa, Glostrup, Herlev, Middelfart, Hørsholm, Åbyhøj, Sønderborg, Haslev, Aarhus, Nykøbing Falster, Odder, Birkerød, Dragør, Tilst, Skive, Nakskov, Slagelse, Frederikssund, Esbjerg, Varde, Solrød Strand, Hedehusene, Næstved, Højbjerg, Charlottenlund, Hvidovre, Rønne, Thisted, Skanderborg, Hjørring, Hillerød, Brønshøj, Lyngby, Nærum, Struer, Brabrand, Køge, Lystrup, Greve, Ølstykke, Helsingør, Risskov, Frederiksværk, Nørresundby, Herning, Silkeborg, og Stenløse, .

  Click-and-collect ift. termotag er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange søger efter eksempelvis termotag priser og billig termotag. Derudover oplever vi ofte netshoppere lede efter blandt andet termotag tilbud, termotag online samt køb termotag, foruden de store byggecentre som Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

  Få rabat på termotag

  Det er ultra smart for købere at sammenholde priser på billige termotag online på forskellige forretninger på nettet, og så har massevis af online webshops fundet det uundgåeligt at nedsætte prisen på termotag helt i bund, og derudover yde levering uden betaling.

  Det kan dog trods alt være fordelagtigt at checke enkelte forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på termotag online inden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

  Du skal imidlertid være årvågen med, at i tilfælde af at en butik sælger billige termotag online for en pris der kan ses som utopisk letkøbt, så kan det ofte være en indikation på en fup e-shop. Køb med kort er dog dækket ind under en retningslinje, hvilket værner dig som kunde imod falske online firmaer.

  Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale prisen på termotag over en periode. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange kigger efter for eksempel køb termotag og billig termotag. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge fx termotag online, termotag tilbud og termotag priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg termotag er 7099 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fortelt til udestue til drivhus til skur til overdækket terrasse til terrasse til havestue til carport til vinterhave

  Størrelser: 16 mm 10 mm 32 mm

  Brands: Twinlite Icopal Rodena Riatherm Plastmo Click Step Rias Nordland Fastlock

  Tjek tidligere brugeres meninger

  Trustpilot tilbyder dig adskillige hæderlige chancer for at verificere forskellige nuværende konsumenters anmeldelser og derfor er det at foretrække, at du beser e-firmaets anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige termotag online.

  Facebook tilbyder dig lige så vel en række gode muligheder for at få indtryk af internet butikkens kundefokus. Her ser vi en række butikker på nettet hvor folk kan give en kritik af deres køb, som på samme måde burde bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen køber billige termotag online på en butik kunne man utvivlsomt se på netshoppens forretningsaftale, men det er i reglen et tidskrævende projekt, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

  En nem løsning er at granske om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en tilkendegivelse af at internet butikken forsvarer de officielle regler, samt at internet firmaet jævnligt kigges til af eksperter som har indsigt i reglerne på området.

  Derudover giver det dig mulighed for støtte, når du forvoldes udfordringer i processen med din ordre på termotag. Tilmed går vi ind for at køberen er hensynstagende til de primære bestemmelser der har indvirkning på købet af termotag online, som for eksempel den returrettighed webbutikken kører med.

  I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man altid sikrer ens faktura, således man fremadrettet vil kunne vidne om købet af termotag, uanset om man har bestilt fra Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark eller XL-Byg.

  Niels Nielsen gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Marianne T gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  Rasmus S gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Lone S gav 5 stjerner

  Udmærket

  9 tips til internetshopping
  1Trustpilot leverer uden sammenligning solide løsninger til at kontrollere mange andre konsumenters vurderinger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår online webshoppens anmeldelser inden du shopper billige termotag online. Facebook fremskaffer tilsvarende nogle gavnlige genveje til at få en idé om online forretningens troværdighed.
  2Det er særligt bekvemt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige termotag i blandt diverse firmaer på nettet, og på grund af dette garanterer en lang række online firmaer fri fragt. Derfor kan det trods alt vise sig nyttigt at analysere diverse online selskaber efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
  3Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en orden, som passer på en overfor uægte internet firmaer. Alternativt burde du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at finansiere betalingen over en længere periode.
  4Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er en forsikring om at netshoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren jævnligt tilses af jurister der er inde i de gældende love. Inden folk køber billige termotag på en butik på nettet bør man ideelt set overveje shoppens vilkår.
  5Forinden nogen handler billige termotag hos en forhandler på nettet behøver man til hver en tid tyde webbutikkens handelsaftale, det er dog tit ikke videre interessant. Tillige stiller vi forslag om at køber er på vagt for de vigtigste retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige termotag online, til eksempel den returret e-forretningen har.
  6Masser af online shops foreslår nu til dags et stort udvalg af billige fragtformer til termotag. En der er meget populær er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren når du har mulighed for det. Metoden er nemlig meget nem, samt oftest også den mest betalelige leveringsversion.
  7Den prisbilligste leveringsløsning kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som dog kræver at du fysisk befinder dig lige ved internet shoppens arbejdslager. Den leveringsversion er selvfølgelig temmelig væsentlig om vi står og skal bruge termotag straks. Alternativt så præsterer en række internet webshops gratis levering, men for det meste afkræver det at du køber for en præcis sum.
  8Leveringsdygtigheden er jo særligt relevant forudsat vi behøver ordren fluks, så derfor er det faktisk meningsfuldt at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på termotag. Adskillige netshops i Danmark annoncerer billig dag-til-dag fragt på utallige varer, der dog betinges af at transaktionen realiseres forud for et fastslået klokkeslæt.
  9Nogle webbutikker sikrer portofri levering på termotag, men i reglen forudsætter det at du shopper for en konkret pris. Ellers kan man foretrække den prisbilligste leveringsmåde, som oftest vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig oftest ydermere usædvanlig uproblematisk. Den billigste fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.