Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et stort sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare teleskop grensaks.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende byggemarkedets regler.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du lede andre steder.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt ved de store byggemarkeder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige teleskop grensaks hos de forskellige online byggemarkeder. En del har lave priser, og øvrige vil have faglig rådgivning. Du må vide hvad der for dig betyder mest.
For nogle er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af teleskop grensaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra alverdens nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af teleskop grensaks online.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derved har mange mulighed for at bestille online og transportere produkterne personligt. Dermed har du mulighed for at slippe for fragten, og sågar få fat i varerne straks.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få billigere priser.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså forventes det at du får endnu mere anvendelig assistance fra ansatte der er specialister i netop teleskop grensaks.
Alverdens nicheforhandlere er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du ved at handle teleskop grensaks online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

teleskop grensaks silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

teleskop grensaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

teleskop grensaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

teleskop grensaks bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af flere end 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør nødig glemme din sikkerhed, så glem ej påklædning bl.a. arbejdshjelm som skåner dig med henblik på hændelige skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
2I nogle tilfælde kan man få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde af at projektet er klimavenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
3Det kan være en god idé at indhente assistance til dele af projektet, især når det kommer til omfangsrige projekter. Omfattende opgaver gør krav på flere folk. Ydermere bør det blive bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
4Der kommer uden tvivl ubelejlige problemer når det handler om krævende opgaver, og altså vurderes det essentielt at man afsætter god nok tid i planen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
5Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Således skal du tit se vejrforudsigelserne i de dage der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at piske ned absolut lige når du er godt i gang med det store byggeprojekt.
6I mange tilfælde vil det være essentielt at nedskrive et budget for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det bør blive rationelt at tage noter til samtlige poster, og så undersøge mulige tilbud på dem én og én.
7Godt forarbejde bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du skal have en velovervejet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din køreplan.
8Forinden du starter dit byggeprojekt kan det vise sig usandsynligt afgørende at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du bør ikke fattes grej. Typisk kan det være uundværligt at have det tilgængeligt inden du starter byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Der ligger mange forskellige artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube kan hjælpe med rigelig gavnlig oplysning, særligt forudsat at du søger på engelsk.
11Det kan blive af stor betydning at have alle byggematerialer handlet ind før du går i gang med projektet. Du kunne med fordel forfatte en punktforms liste hvoraf der fremgår alle de ting du har brug for, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
12Du kan tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør fremskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Når du skal have eksperthjælp kan det være fornuftigt at modtage en pris fra en håndfuld selskaber.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er enormt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Adskillige internet varehuse frembyder efterhånden flere billige fragtløsninger til teleskop grensaks. En favorit er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo rigtig gnidningsløs, samt tit derudover den mest billige leveringsudgave.

Du burde lige så vel udse dig at få pakken bragt til din privatbolig eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver for det meste en tak mere bekostelig, men tillige ultra fleksibel for teleskop grensaks online. Den prisbilligste fragtmetode er unægtelig at du selv henter pakken, som dog afhænger af at du lever med kort afstand til internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på teleskop grensaks kan vise sig at være særdeles betydningsfuld om man absolut skal bruge produktet straks, og med det formål er det fuldkommen centralt at vi ser den anslåede leveringstid ved teleskop grensaks. Størstedelen af e-handler – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på masser af produkter online, som dog er afhængig af at du når at bestille forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen pakket forinden de lageransatte får fri.

Visse online varehuse frembyder gebyrfri levering på teleskop grensaks online, men undertiden kun såfremt man bestiller for en bestemt sum. Derudover skal du udse dig den mest billige leveringsform, som gerne er at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted.

Temmelig mange kæder frembyder afhentning hvor man handler billig teleskop grensaks på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene foreslår for eksempel klik-og-hent på teleskop grensaks i disse byer:

Rødovre, Roskilde, Ølstykke, Hvidovre, Hillerød, Randers, Kalundborg, Næstved, Aabenraa, Horsens, Korsør, Haderslev, Ballerup, Nørresundby, Glostrup, Esbjerg, Brabrand, Dragør, Haslev, Hjørring, Brøndby, Holbæk, Åbyhøj, Hørsholm, Køge, Hobro, Tilst, Højbjerg, Vallensbæk, Lillerød, Birkerød, Svendborg, Holstebro, Jyllinge, Charlottenlund, Herning, Ringsted, Allerød, Frederiksberg, Virum, Lyngby, Taastrup, Gentofte, Kokkedal, Grenaa, Brønshøj, Risskov, Aarhus, Frederiksværk, Nærum, Albertslund, Helsingør, Solrød Strand, Frederikssund, København, Kolding, Nyborg, Stenløse, Rønne, Varde, Vordingborg, Søborg, Vanløse, Farum, Nakskov, Valby, Skanderborg, Middelfart, Herlev, Frederikshavn, Værløse, Vejle, Odense, Ikast, Ishøj, Gladsaxe, Tårnby, Hedensted, Skive, Brønderslev, Nykøbing Falster, Struer, Sønderborg, Odder, Silkeborg, Hedehusene, Rudersdal, Thisted, Greve, Fredericia, Aalborg, Viborg, Slagelse, og Lystrup, .

Afhentning af teleskop grensaks er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at folk som regel kigger efter eksempelvis teleskop grensaks tilbud og teleskop grensaks online. Derudover oplever man ofte folk lede efter for eksempel billig teleskop grensaks, teleskop grensaks priser og køb teleskop grensaks, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Få rabat på teleskop grensaks

Det er i dag særdeles simpelt for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige teleskop grensaks online på flere netshops, og for det har mange online forhandlere set sig nødsaget til at formindske salgspriserne på teleskop grensaks en hel del, og ydermere frembyde gratis fragt.

Trods dette kan det stadigvæk være lønsomt at kigge forbi en række outlets på nettet efter billige priser på teleskop grensaks online før du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man bør dog være klar over, at når en internet butik annoncerer billige teleskop grensaks online til salg for en udsalgspris som anses for ekstraordinært beskeden, så burde det ofte være et bevis på en falsk online shop. Shopping med kort er i hvert fald indbefattet af en forordning, som assisterer en imod uærlige internet forretninger.

Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage regningen på teleskop grensaks over en længere periode. Det fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter for eksempel teleskop grensaks online og teleskop grensaks tilbud. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere søge for eksempel teleskop grensaks priser, billig teleskop grensaks samt køb teleskop grensaks.

Se nærmere på folks synspunkter

Trustpilot frembyder visse sikre chancer for at inspicere forskellige aktuelle forbrugeres ratings og af den grund rekommanderer vi, at du læser online forhandlerens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige teleskop grensaks online.

Facebook indebærer ydermere super udmærkede chancer for at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed. Foruden det ses mange butikker på nettet hvor kunder kan ytre en kritik af ordreforløbet, som lige så vel burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige teleskop grensaks online hos en internet forhandler kunne de altid kigge på shoppens handelsbetingelser, men det er bare en tidskrævende opgave, specielt på de velkendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

En anden løsning kunne være at efterse om online butikken er godkendt af e-mærket, fordi det kan være et billede på at netshoppen retter sig efter de danske love, samt at internet virksomheden nu og da besigtiges af jurister der er meget bekendte med vilkårene.

Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, ifald du får vanskeligheder som følge af din bestilling af teleskop grensaks. Derudover rekommanderer vi at du er obs på de primære retningslinjer der er gældende for bestillingen af teleskop grensaks online, for eksempel hvilken returrettighed shoppen lover.

I den relation er det tilmed afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens e-mail kvittering, således man en anden gang kan vidne om købet af teleskop grensaks, hvad end man bestiller ved Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg eller 10-4.

Jette gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Charlotte Pedersen gav 4 stjerner

SUPER

Jan P gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Christian Larsen gav 4 stjerner

Udmærket

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er indbefattet af en regel, som sikrer køberen imod uoprigtige online webshops. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afbetale regningen ude i fremtiden.
2Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en angivelse af at online butikken forstår de danske retningslinjer, tillige med at internet forretningen løbende kigges til af fagmænd der kender til reglerne. Før nogen handler billige teleskop grensaks hos en internet butik bør man når alt kommer til alt betragte e-butikkens forretningsvilkår.
3Mange outlets på nettet tilbyder nu et hav af forskellige billige leveringsudgaver til teleskop grensaks. Den mest moderne er for nærværende udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente pakken når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså særligt bekvem, og desuden tilmed den mindst kostelige form for levering.
4Leveringshastigheden kan være yderst betydningsfuld hvis man står og skal bruge dine nye varer med det samme, og i det øjemed er det ganske relevant at vi undersøger den anslåede leveringsdato på teleskop grensaks. Masser af firmaer på nettet stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, men som trods alt afhænger af at bestillingen fuldbyrdes før et konkret klokkeslæt.
5Trustpilot tilbyder ganske gavnlige genveje til at blive klogere på en stor portion nuværende brugeres domme og derfor tilråder vi, at du eftersøger internet firmaets anmeldelser forud for at du shopper billige teleskop grensaks online. Facebook fører til endvidere super stabile metoder til at få indtryk af online shoppens kundefokus.
6Nogle få online butikker frembyder fragtfri levering på teleskop grensaks, men for det meste er det så nødvendigt at man aftager for en fastsat pris. I øvrigt må man gribe den mest prisbevidste mulighed for levering, der tit vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Leveringstypen bliver almindeligvis på den anden side ultra let gængelig. Den mindst kostelige form for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne.
7Den mest betalelige leveringsmåde vil altid være at hente pakken selv, som dog kræver at du lever lige ved online forhandlerens tilholdssted. Den mulighed for fragt kan være ret så central om man mangler teleskop grensaks med det samme. Alternativt så præsterer en hel del e-firmaer levering uden betaling, men undertiden kun hvis du shopper for et konkret beløb.
8Forinden folk bestiller billige teleskop grensaks på en forhandler på nettet burde man på en vis måde kigge på e-shoppens regler, men det er mange gange et omfattende projekt. Endvidere er det godt at man er vidende om de mest relevante bestemmelser der influerer på købet af billige teleskop grensaks online, som eksempelvis den returrettighed shoppen lover.
9Det har vist sig at være ultra bekvemt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige teleskop grensaks hos flere internet foretagender, og på grund af dette garanterer utallige online firmaer billig fragt. Det kan dog trods alt vise sig lukrativt at sammenholde diverse internet forhandlere efter udsalg og tilbud før du shopper, således at man er tryg ved at opnå den skarpeste pris.