Tandspartel 600mm 5x8mm rund
141 kr.
Mere info
Tandspartel 4 mm.
100 kr.
Mere info
Tandspartel 300mm 5x6x3mm
77 kr.
Mere info
Tandspartel 300mm 5x8mm rund
80 kr.
Mere info
Tandspartel 10 mm.
100 kr.
Mere info
Tandspartel 6 mm.
100 kr.
Mere info
Tandspartel 3+6 mm. 2 stk.
35 kr.
Mere info
Tandspartel plast, s-5935
24 kr.
Mere info
Tandspartel 280 mm 3x1,5 mm
103 kr.
Mere info
Tandspartel 8 mm.
100 kr.
Mere info
Tandspartel 250mm 5x8mm rund
64 kr.
Mere info
Tandspartel 600mm 5x6x3mm
163 kr.
Mere info
HOLTEMANN Tandspartel, træryg, 250mm
49 kr.
Mere info
Mauerfreund Tandspartel
65 kr.
Mere info
ESKIMO tandspartel
145 kr.
Mere info
ESKIMO tandspartel Blad 24/280/6
88 kr.
Mere info
Tandspartel m/træhåndtag stål 130x280x10 mm Rawlink
64 kr.
Mere info
Tandspartel, 8x8 mm Rawlink
59 kr.
Mere info
Tandspartel, 6x6 mm Rawlink
50 kr.
Mere info
Tandspartel, 4x4 mm Rawlink
48 kr.
Mere info
Tandspartel i stål, 3+6 mm Rawlink
26 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er specielt muligt hos de kendte byggecentre.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort udvalg, imens nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot tandspartel.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du lede andre steder.
Der er forskel på salgspriserne på billige tandspartel fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør du læse firmaets betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge en webshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring tandspartel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og derved har man mulighed for at købe online og transportere varerne selv. Af den grund har du mulighed for at spare fragtgebyret, og sågar få fat i produkterne lige nu.
De velkendte byggecentre samler produkter fra alle mulige nicheshops, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af tandspartel online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt nær dig. Disse støtter du ved at købe tandspartel online på deres side.
En masse nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således bør du modtage ekstremt kompetent vejledning fra ansatte som er eksperter i netop tandspartel.
Forskellige nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag omkring 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

tandspartel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

tandspartel silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

tandspartel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

tandspartel jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på økonomien. Det kan være en fordel at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne finde frem til online tilbud på dem én efter én.
2Der kan findes mange guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder dig enorme mængder gavnlig oplysning, specielt såfremt man benytter engelske søgeord.
3Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige problemstillinger når det handler om store byggeprojekter, og ergo vil det være meningsfuldt at man har afsat god tid i arbejdsplanen, således at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
4Du bør ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse herunder sko og hjelm som hjælper dig med henblik på hændelige ulykker. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke køber hjælp fra en professionel.
5Glem ikke at du kan få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
6Forinden du går i gang med arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
7Du bør gennemtænke hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal fremskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af projektet. Hvis du søger assistance fra en professionel anbefales det at notere priser fra diverse håndværkere.
8Man skal for alt i verden ikke gå ned på grej. Tit vil det være uundværligt at have grejet klar til brug idet du begynder på byggeprojektet. Du bør huske at tage højde for de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må have en effektiv handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af oversigten.
10Det kan blive vigtigt at have de påkrævede byggematerialer indkøbt inden du indleder din byggeproces. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig oversigt som samler alt det der er nødvendige, og som det næste gennemgå hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
11For udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Af den grund bør du løbende se vejrprognosen i dagene før projektets start, så du slipper for at det pludselig starter med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det store projekt.
12Det anbefales at sikre sig assistance til byggeprojektet, specielt når det er store arbejdsopgaver. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Derudover må det være bedre og sjovere når man er flere om det.
De bedst anmeldte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En masse internet virksomheder tilbyder nu et hav af forskellige billige leveringsmåder til tandspartel. En af de mest moderne er for øjeblikket udleveringssteder, som gør at du kan hente ordren når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo vældig let gængelig, samt desuden ydermere den prisbilligste leveringsform.

Du kan ligeledes prøve at bestille levering hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig som regel en kende dyrere, men desuden temmelig gnidningsløs med tandspartel online. Den billigste metode til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som desværre forudsætter at du er nær e-shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på tandspartel er ret relevant såfremt vi står og skal bruge produktet inden for kort tid, og i det øjemed er det relativt klogt at vi checker tidshorisonten for levering for tandspartel. Størstedelen af online selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men som imidlertid kræver at der bestilles tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsendt før de lageransatte får fri.

Nogle enkelte online virksomheder yder levering uden gebyr på tandspartel online, men typisk afkræver det at man aftager for et fastsat beløb. Ellers bør man udvælge den mest prisbevidste leveringsmanér, der ofte er at få kørt ordren til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor du handler billig tandspartel online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg. De tildeler for eksempel click-and-collect på tandspartel i disse områder:

Fredericia, Tilst, Taastrup, Viborg, Gentofte, Vanløse, Allerød, Vallensbæk, Hedensted, Rudersdal, Horsens, Ballerup, Nykøbing Falster, Nørresundby, Rødovre, Roskilde, Rønne, Birkerød, Stenløse, Kalundborg, Nyborg, Jyllinge, Frederiksberg, Haderslev, Åbyhøj, Charlottenlund, Slagelse, Lyngby, Randers, Risskov, Silkeborg, Lystrup, Farum, Dragør, Højbjerg, Ølstykke, Herlev, Thisted, Brønderslev, Albertslund, Ishøj, Hvidovre, Brønshøj, Hillerød, Næstved, Tårnby, Nærum, Odense, Aabenraa, Gladsaxe, Helsingør, Brabrand, Esbjerg, Ikast, Greve, Frederiksværk, Grenaa, Korsør, Vordingborg, Skive, Hjørring, Aarhus, Glostrup, Valby, Hobro, Sønderborg, Haslev, Virum, København, Hedehusene, Varde, Solrød Strand, Hørsholm, Odder, Aalborg, Frederikshavn, Middelfart, Vejle, Kokkedal, Struer, Svendborg, Frederikssund, Holbæk, Kolding, Søborg, Holstebro, Herning, Brøndby, Ringsted, Lillerød, Nakskov, Skanderborg, Køge, og Værløse, .

Klik-og-hent ift. tandspartel er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Amager, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere jævnligt søger blandt andet tandspartel priser og tandspartel online. Man ser desuden som regel folk efterspørge bl.a. køb tandspartel, tandspartel tilbud samt billig tandspartel, plus de store byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Gode priser på tandspartel

Det er jo særligt bekvemt for alle og enhver at tjekke tilbud på billige tandspartel online på tværs af netbutikker, og så har flere online selskaber set sig nødsaget til at presse salgspriserne på tandspartel voldsomt, og ydermere præstere fragt uden gebyr.

Det kan dog stadigvæk være indbringende at inspicere forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud på tandspartel online før du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Du må blot være omhyggelig med, at ifald en forretning på nettet tilbyder billige tandspartel online for en salgspris som anses for hamrende beskeden, er det tit være et karakteristika der viser en uærlig online webshop. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af en bestemmelse, hvilket værner folk overfor snydagtige outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du overveje et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække beløbet til tandspartel senere. Dette fås normalt hos specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Ses der på søgedata bliver det markant, at online shoppere mange gange kigger efter blandt andet tandspartel priser og tandspartel online. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge fx køb tandspartel, billig tandspartel og tandspartel tilbud.

Kig på folks betragtninger

Trustpilot fremskaffer en del nyttige chancer for at granske en stor portion tidligere brugeres oplevelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på internet firmaets kritik forinden du shopper billige tandspartel online.

Facebook byder på ydermere evigt gavnlige muligheder for at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. Herinde møder vi mange internet shops hvor det er muligt at publicere en vurdering af deres købsoplevelse, som tilmed bør anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige tandspartel online på en internet shop kunne man helt sikkert sætte sig ind i e-butikkens forretningsvilkår, men det er oftest ikke super interessant, især hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt e-handlen er verificeret af e-mærket, som typisk er et bevis på at webshoppen lever op til den officielle danske lovgivning, og at e-butikken lejlighedsvis besøges af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god lejlighed til support, ifald du får vanskeligheder ved dit indkøb af tandspartel. Ligeledes rekommanderer vi at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende retningslinjer der kan influere på købet af tandspartel online, til eksempel den returret internet selskabet benytter.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man stadigvæk gemmer sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne påvise sit køb af tandspartel, uagtet om man bestiller ved Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus eller Stark.

Niels Larsen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Helle O gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Martin Petersen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Poul gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til online indkøb
1Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, da det længe har været et sympol på at internet webshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen lejlighedsvis revurderes af fagfolk der har ekspertise inden for reglementet på området. Før folk shopper billige tandspartel på en e-handler bør de for at være på den sikre side have øje for forhandlerens regler.
2Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en forordning, der sikrer os imod uægte netbutikker. Alternativt bør du bruge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil klare omkostningerne over et længere tidsrum.
3En række outlets på nettet giver i dag et bredt udvalg af billige fragttyper til tandspartel. Den mest anvendte er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Muligheden er nemlig meget enkel, samt ofte desuden den mest betalelige leveringsmulighed.
4Det er ualmindeligt nemt for folk at analysere priser online på billige tandspartel i blandt forskellige online virksomheder, og så lover adskillige online butikker gratis levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive nyttigt at sammenholde en række internet shops i Danmark efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at opnå den billigste pris.
5Nogle enkelte forretninger på nettet garanterer levering uden omkostninger på tandspartel, men i reglen kræves det at du aftager for en bestemt sum. Desuden skal du udse dig den prisbilligste mulighed for levering, som i mange tilfælde er at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragttypen viser sig gerne ydermere ualmindeligt bekvem. Den prisbilligste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
6Den prisbilligste leveringsudgave vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket er betinget af at du opholder dig nærved online butikkens adresse. Den leveringsform er jo virkelig relevant hvis man har brug for tandspartel om kort tid. Alternativt så præsterer en række internet forhandlere levering uden betaling, men undertiden kun hvis der handles for en konkret sum.
7Forud for at nogen shopper billige tandspartel hos en butik på nettet kan de altid tage stilling til virksomhedens forretningsaftale, det er dog bare ikke særlig sjovt. Tilmed er det en hjælp at kunden er påpasselig med de mest aktuelle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige tandspartel online, f.eks. hvilken ombytningsret internet selskabet benytter.
8Trustpilot tilbyder en lang række tiltalende løsninger til at eftersøge mange forhenværende konsumenters anmeldelser og af den grund anbefales det, at du evaluerer online firmaets kritik forinden du bestiller billige tandspartel online. Facebook præsterer også nogenlunde fornemme metoder til at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
9Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ret betydningsfuld om du skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det ret meningsfuldt at vi besigtiger den forventede leveringstid på tandspartel. Mange e-butikker i Danmark byder på billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter, men glem ikke at det er påkrævet at bestillingen indsendes forinden et aftalt tidspunkt.